تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 616 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ببخشید،چرا اطلاعات غلط می دی؟

شما دفترچه آزمون سراسری رو خوندی؟ نوشته فقط افراد متولد نیمه دوم 70 احتیاج به فرستادن دفترچه دارند!در ضمن سال احضار کسی غیبت نمی خوره از زمانی (سال اعزام) که نظام وظیفه اعلام کرده بگذره شما غیبت می خورید!

در ضمن باز هم توضیح می دم که کامل جا بیوفته!

سال اعزام : 1371+19 = 1390

3. مشمولان فارغ‌التحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغ‌التحصيل پيش‌دانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح مي‌باشد:

· فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام.

منابع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

از خودم که در نیاوردم تازه من هم اینو پارسال(1389) از خود پلیس +10 پرسیدم گفت اگه امسال دانشگاه رفتی که رفتی نرفتی غیبت میخوری مگه درد دارم خودم یک سال بدبخت کنم
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا شما که خوب سر در میاری جواب این سوال مارو بده یک لنگه پا هیچ کس جوابمون نداده دیروز تا حالا

سلام من دنیال کارای معافیت کفالت هستم (پدر بالاتر از 59 سال) میخواستم بدونم آیا محدودیت زمانی برای انجام این امور داره؟مثلا یک ماه یا دو ماه اگه کارام به سرانجام نرسه دفترچه اعزام به خدمتم میاد؟
    من اگه خدای نکرده کارام پیش نره ومعاف نشم باید برم سربازی؟ چون الان دانشگاه میرم ومعافی تحصیلی دارم؟

2. این کاربر از TIG3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

از خودم که در نیاوردم تازه من هم اینو پارسال(1389) از خود پلیس +10 پرسیدم گفت اگه امسال دانشگاه رفتی که رفتی نرفتی غیبت میخوری مگه درد دارم خودم یک سال بدبخت کنم
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا شما که خوب سر در میاری جواب این سوال مارو بده یک لنگه پا هیچ کس جوابمون نداده دیروز تا حالا
    پلیس +10 هیچ اطلاعاتی راجع به این مسائل به طور دقیق نداره،من همه رو از نظام وظیفه ( میدان سپاه ) پرسیدم و از سایت نظام وظیفه

و اما جواب سوال شما:

اولا این که معافیت کفالت مثل معافیت پزشکی نیست به هیچ وجه ،اگه شما تمام شرایط برای کفالت رو داشته باشی 100% معافی!

دوما شما چون دانشجو هستی طی زمان دانشجویی سربازی نمی ری چون از معافیت تحصیلی استفاده می کنی!

سوما شما مدارک مورد نیاز رو برای معافیت کفالت بفرستید ،20 الی 30 روز بعد کارت معافیت شما صادر می شه و به دستتون می رسه!

چهارما شما هر چه زودتر برای کفالت اقدام کنی به نفعته چون فردا بیدار می شی می بینی قوانین عوض شده

4. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

پلیس +10 هیچ اطلاعاتی راجع به این مسائل به طور دقیق نداره،من همه رو از نظام وظیفه ( میدان سپاه ) پرسیدم و از سایت نظام وظیفه

و اما جواب سوال شما:

اولا این که معافیت کفالت مثل معافیت پزشکی نیست به هیچ وجه ،اگه شما تمام شرایط برای کفالت رو داشته باشی 100% معافی!

دوما شما چون دانشجو هستی طی زمان دانشجویی سربازی نمی ری چون از معافیت تحصیلی استفاده می کنی!

سوما شما مدارک مورد نیاز رو برای معافیت کفالت بفرستید ،20 الی 30 روز بعد کارت معافیت شما صادر می شه و به دستتون می رسه!

چهارما شما هر چه زودتر برای کفالت اقدام کنی به نفعته چون فردا بیدار می شی می بینی قوانین عوض شده
    ممنون از جوابتون
    اما به این راحتی ها هم نیست که شما میگید نیست خیلی دوندگی داره(اما به 18 ماه سربازی..) به شخصه برای یکی از امورش دارم ایران گردی میکنم هر دفعه هم یه ایرادی میگیرند تازه من تک فرزندم پدرم هم بالای 59 سال هستش (62 سال)
    یعنی معافیت صددرصد!! اما با ایراد های که این افسر ها میگیرن بازم شک دارم
    یک نگاه به این پست بکنین متوجه اوضاع میشید(شاید دیده باشین)

کد:

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    اما به این راحتی ها هم نیست که شما میگید نیست خیلی دوندگی داره(اما به 18 ماه سربازی..) به شخصه برای یکی از امورش دارم ایران گردی میکنم هر دفعه هم یه ایرادی میگیرند تازه من تک فرزندم پدرم هم بالای 59 سال هستش (62 سال)
    یعنی معافیت صددرصد!! اما با ایراد های که این افسر ها میگیرن بازم شک دارم
    یک نگاه به این پست بکنین متوجه اوضاع میشید(شاید دیده باشین)

کد:
    آره،اذیت زیاد می کنند!من برای یه سوال فقط 2 ساعت تو صف بودم 150 نفر هم منتظر بودند ولی به هر حال شما باید تمام کارها رو دقیق انجام بدید چون رفت و آمدش خیلی سخته،ولی ایشالله به زودی معاف می شید

7. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjad147's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Amesderdam

پيش فرض

سلام دستتون درد amirreza.13 نکنه ولی من میخواستم بدونم پادگان ششم شکاری نیروی هوایی منطقه محروم یا منطقه جنگی یا...

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام من دنیال کارای معافیت کفالت هستم (پدر بالاتر از 59 سال) میخواستم بدونم آیا محدودیت زمانی برای انجام این امور داره؟مثلا یک ماه یا دو ماه اگه کارام به سرانجام نرسه دفترچه اعزام به خدمتم میاد؟
    من اگه خدای نکرده کارام پیش نره ومعاف نشم باید برم سربازی؟ چون الان دانشگاه میرم ومعافی تحصیلی دارم؟
    سلام
    به نظر من قبل از اتمام تحصیل برای معافیت اقدام نکنید ، بهتره ،
    چون اگه خدای نکرده برگه اعزام بیاد با مشکل مواجه میشین

من متولد 23 تیر 72 هستم از کجا بفهمم کی مشمول میشم برای خدمت؟

لطفا" پست اول همین تاپیک رو بخونید

درسته
    سال تولد +18 =سال احضار
    سال تولد +19 =سال اعزام

البته قوانینی هم وجود داره که در پست اول تاپیک ، نوشته شده

.
    Last edited by farshidshd; 23-07-2011 at 11:28.

10. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یکی از دوستان من دوره آموزشی رو تو پادگان 06 ارتش میگذرونه . لیسانس عمران هست . الان نگران اینه که ممکنه کد بخوره یا نه . کسی اطلاع نداره که رشته عمران دوره کد داره یا نه ؟

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید محترم. من پدرم 52 سال سن داره و یه مقدار مشکل شنوایی داره و من تک فرزندم و از طریق بهزیستی با "قانون حمایت از حقوق معلولین" مثل اینکه میتونم معافیت بگیرم! خودم ترم آخر کارشناسی علوم آزمایشگاهی هستم. و از طرف بهزیستی گواهی مربوطه رو دادن و من دفترچه رو پر کردم فقط مونده تحویل پلیس +10 بدم. تا حالا کسی از این طریق اقدام کرده؟ اینم مثل کفالت پدر بالای 59 سال دنگ و فنگش زیاده یا کمتر؟ از نظر شاهد اینا چه طور.
    در ضمن صفحه ای که مربوط به 3 نفر شاهد از بستگان باشه میتونم عمه ام رو به عنوان شاهد معرفی کنم یا فقط باید مرد باشند؟ (چون من عمو و دایی ندارم)
    واقعا ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند.
    در ضمن اگه با شرایطم موافقت نشه اعظام میشم یا میتونم این یک ترم باقی موندم رو بگذرونم؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یکی از دوستان من دوره آموزشی رو تو پادگان 06 ارتش میگذرونه . لیسانس عمران هست . الان نگران اینه که ممکنه کد بخوره یا نه . کسی اطلاع نداره که رشته عمران دوره کد داره یا نه ؟
    معلوم نیست ، شاید آره شایدم نه

سلام به همه دوستان و اساتید محترم. من پدرم 52 سال سن داره و یه مقدار مشکل شنوایی داره و من تک فرزندم و از طریق بهزیستی با "قانون حمایت از حقوق معلولین" مثل اینکه میتونم معافیت بگیرم! خودم ترم آخر کارشناسی علوم آزمایشگاهی هستم. و از طرف بهزیستی گواهی مربوطه رو دادن و من دفترچه رو پر کردم فقط مونده تحویل پلیس +10 بدم. تا حالا کسی از این طریق اقدام کرده؟ اینم مثل کفالت پدر بالای 59 سال دنگ و فنگش زیاده یا کمتر؟ از نظر شاهد اینا چه طور.
    در ضمن صفحه ای که مربوط به 3 نفر شاهد از بستگان باشه میتونم عمه ام رو به عنوان شاهد معرفی کنم یا فقط باید مرد باشند؟ (چون من عمو و دایی ندارم)
    واقعا ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند.
    در ضمن اگه با شرایطم موافقت نشه اعظام میشم یا میتونم این یک ترم باقی موندم رو بگذرونم؟
    سلام
    دنگ و فنگ که داره بالاخره ،
    سه نفر شاهد رو فکر کنم نباید از اقوام درجه یک باشن، 3 نفر از همسایه ها رو معرفی کنی بهتره( همسایه هایی که میشناسیشون و میدونی باهاتون مشکلی ندارن )

تا کارای معافیت تموم بشه ، ترم آخرت هم تموم شده...

.

14. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من ليسانس هستم و سه ماه خدمت در ارتش . الان دارم دوره كد رو ميگذرونم .
    دوستاني كه دوره كد قبل از ما بودند همه ستوان 3 شدند . الان شايعاتي هست مبني بر اينكه از اين ماه ليسانسه هاي ارتش قراره استوار بشن . ميخواستم ببينم كسي اطلاعات دقيقي در اين مورد نداره ؟؟؟
    با تشكر . . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •