تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3769 از 4105 اولاول ... 27693269366937193759376537663767376837693770377137723773377938193869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,681 به 37,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چندماه بعد از یگان؟
    میگن باید 1 سال بگذره؟
    بعد از 2 ماه یگان میشه؟
    بعد از دو ماه اموزشی که نمیشه
    من در نیروی زمینی ارتش اخر ۶ ماه با درخواست اشتغال به خدمت برای تمدید گواهینامه موافقت شد اما برای دریافت مدارک تحصیلی از داشگاه باید تا پایان ماه ۹ خدمت صبر می کردم تا گواهی اشتغال به خدمت برای دانشگاه می دادند.

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

من الان صفحه ای که پست رو گذاشتمو نوشتم جایی که بعدا یادم نره
    ایشلا بهمن میرم ببینم چخبره ببینم واقعا جهنم بدخیمه یا اینکه فقط دارین از طرف خودتون تعریف میکنین.
    یه چیزی هم هست اونم اینه که شما میای سربازی رو مساوی شکنجه روحی میدونی ،یا اینکه بیرون از سربازی خیلی زندگی «همه چی ارومه»داشتید و یدفه که رفتید سربازی براتون خیلی غیر منتظره بود ،یا اینکه فکر کردین رشته کوه هیمالیا فتح کردیه فکرشم نمیکنین که برای بقیه اسونتره،من به اندازه کافی تو خونه جنگ اعصاب داشتیم که برم اونجا هم فرقی نمیکنه
    ................................
    سلام عزیز دل

نمیخوام موج منفی بدم ولی ...

اصلا عجله نکنید، به وقتش از شما هم پذیرایی خواهند کرد
    فعلا هیچ تجربه ای از اون محیط ندارید، پس نظری نمی تونید در موردش بدید

یک دنیای کاملا متفاوت با قوانین متفاوت و با آدمای متفاوت، با آدمایی که تو عمرتون ندیدین

دو تا زمستون خواهید دید با دو تا تابستون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من الان صفحه ای که پست رو گذاشتمو نوشتم جایی که بعدا یادم نره
    ایشلا بهمن میرم ببینم چخبره ببینم واقعا جهنم بدخیمه یا اینکه فقط دارین از طرف خودتون تعریف میکنین.
    یه چیزی هم هست اونم اینه که شما میای سربازی رو مساوی شکنجه روحی میدونی ،یا اینکه بیرون از سربازی خیلی زندگی «همه چی ارومه»داشتید و یدفه که رفتید سربازی براتون خیلی غیر منتظره بود ،یا اینکه فکر کردین رشته کوه هیمالیا فتح کردیه فکرشم نمیکنین که برای بقیه اسونتره،من به اندازه کافی تو خونه جنگ اعصاب داشتیم که برم اونجا هم فرقی نمیکنه
    بزرگترین و بدترین شکنجه روحی خدمت، تبعیض قایل شدن بین سربازا هست؛ توی خدمت به سرباز کناریت یه دونه بشین پاشو کمتر بدن اعصابت خرد میشه! حالا چه برسه به اینکه سرباز کناریت پارتی کلفت داشته باشه و بعد از آموزشی بفرستنش یه جای راحت، ولی شما رو بندازن لب مرز! یا نصف شب پاسبخش شما رو بیدار کنه بفرسته سر برجک ولی چون با سرباز کناریت دوسته بذاره طرف بخوابه و کاریش نداشته باشه!! این فکرها بخصوص وقتی آدم نگهبان یا پاس هست، بدجور آدم رو داغون می کنه!
    تبعیض بین سربازها هم توی سربازی کم نیست! از هر سربازی بپرسی حداقل یکی دوبار با این تبعیض ها مواجه شده! بدیش هم اینه که نه زورت میرسه به اون سرباز چیزی بگی نه به فرمانده و مجبوری این اعصاب خردی رو یا بریزی تو خودت یا سر یه بدبخت دیگه خالی کنی!
    بهترین جای ایران هم برای خدمت بیفتی، بازم اگه ببینی سرباز کناریت شرایطش بهتره اعصابت خرد میشه!

اگه با تبعیض قایل شدن بین سربازا مشکلی نداشته باشی، بعید می دونم توی خدمت خیلی بهت سخت بگذره. البته شرایط الان که راحت توی خونه گرم و نرم نشستی با شرایط ساعت 2 بعد از نصف شب که توی تاریکی و سرمای دی باید بری سر برجک مسلما فرق می کنه!

4. 4 کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بزرگترین و بدترین شکنجه روحی خدمت، تبعیض قایل شدن بین سربازا هست؛ توی خدمت به سرباز کناریت یه دونه بشین پاشو کمتر بدن اعصابت خرد میشه! حالا چه برسه به اینکه سرباز کناریت پارتی کلفت داشته باشه و بعد از آموزشی بفرستنش یه جای راحت، ولی شما رو بندازن لب مرز! یا نصف شب پاسبخش شما رو بیدار کنه بفرسته سر برجک ولی چون با سرباز کناریت دوسته بذاره طرف بخوابه و کاریش نداشته باشه!! این فکرها بخصوص وقتی آدم نگهبان یا پاس هست، بدجور آدم رو داغون می کنه!
    تبعیض بین سربازها هم توی سربازی کم نیست! از هر سربازی بپرسی حداقل یکی دوبار با این تبعیض ها مواجه شده! بدیش هم اینه که نه زورت میرسه به اون سرباز چیزی بگی نه به فرمانده و مجبوری این اعصاب خردی رو یا بریزی تو خودت یا سر یه بدبخت دیگه خالی کنی!
    بهترین جای ایران هم برای خدمت بیفتی، بازم اگه ببینی سرباز کناریت شرایطش بهتره اعصابت خرد میشه!

اگه با تبعیض قایل شدن بین سربازا مشکلی نداشته باشی، بعید می دونم توی خدمت خیلی بهت سخت بگذره. البته شرایط الان که راحت توی خونه گرم و نرم نشستی با شرایط ساعت 2 بعد از نصف شب که توی تاریکی و سرمای دی باید بری سر برجک مسلما فرق می کنه!
    من الان کاملا با حرفای شما موافقم و دقیقا همینطوریه که میفرمایید،اما خب این بحث رفیق بازی و پارتی و اینجور چیزا رو بخای منطقی بش فکر کنی،درسته که ناعادلانه هست و حق خوری داره،اما بنده باش مشکلی ندارم ،چون یه چیز حقیقت هست و نمیشه ازش فرار کرد،از اول زندگی تا اخرش پارتی بازیه،و ادم باید خودش دست به کار بشه که رفیق بازی کنه یا ....مالی کنه،میگن هر چیزی یه بهایی داره همینه ،خودمم گفتم بیشترش بخاطر سختی فیزیکیشه و کاریش نمیشه کرد بهرحال ادم اونجا سربازه،اما یه چیزی ،،،برادر من این کامنتای که از رنجو اذیت و اینجور چیزا حرف میزدنو بش نشون دادم خوند،گفت اینا دارن بیخود بزرگش میکنن ،چنین چیز هولناکی تو کل خدمتش فقط یبار براش اتفاق افتاد اونم تو اموزشی که بشون گفتن برین برگ درختا رو جمع کنید،این وسطم یه پیرزن احمقی از ذات کثیفی که داشت دله اشغالی رو پا زد که دوباره برادرم بیاد اشغالا رو از نو جمع کنه،برادرم ۸۸ خدمت رفت،اموزشی دزفول ،اصلیش تهران،با اختشاش گراها هم در افتاد

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

................................
    سلام عزیز دل

نمیخوام موج منفی بدم ولی ...

اصلا عجله نکنید، به وقتش از شما هم پذیرایی خواهند کرد
    فعلا هیچ تجربه ای از اون محیط ندارید، پس نظری نمی تونید در موردش بدید

یک دنیای کاملا متفاوت با قوانین متفاوت و با آدمای متفاوت، با آدمایی که تو عمرتون ندیدین

دو تا زمستون خواهید دید با دو تا تابستون
    ایشلا به موقش
    بعد از اموزشی اگه مرخصی بم خورد میام و تعریف میکنم،امیدوارم که اونجوری که شما میگی باشه
    یییک خاطره ای برات تعریف کنم که از همه طرفت لینک مستقیم بزنه بیرون
    Last edited by silvermanhhh; 20-11-2016 at 12:34.

7. 2 کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

ایشلا به موقش
    بعد از اموزشی اگه مرخصی بم خورد میام و تعریف میکنم،امیدوارم که اونجوری که شما میگی باشه
    یییک خاطره ای برات تعریف کنم که از همه طرفت لینک مستقیم بزنه بیرون
    ...................................
    الان نفست از جای گرم بلند میشه عزیز
    صبر کنید یه چند روز اون تنظیم بدنت به هم بخوره بهتون میگم
    بیداری شبانه، غذای آشغال و سرد، محیط کثیف، آدمای کثیف، پارتی بازی، بیگاری ( خر حمالی ) و ...

فعلا یه 2 ماه اولش رو تجربه کنید بعد از مستقیم سازی و این چیزا حرف بزنید

9. 3 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من الان کاملا با حرفای شما موافقم و دقیقا همینطوریه که میفرمایید،اما خب این بحث رفیق بازی و پارتی و اینجور چیزا رو بخای منطقی بش فکر کنی،درسته که ناعادلانه هست و حق خوری داره،اما بنده باش مشکلی ندارم ،چون یه چیز حقیقت هست و نمیشه ازش فرار کرد،از اول زندگی تا اخرش پارتی بازیه،و ادم باید خودش دست به کار بشه که رفیق بازی کنه یا ....مالی کنه،میگن هر چیزی یه بهایی داره همینه ،خودمم گفتم بیشترش بخاطر سختی فیزیکیشه و کاریش نمیشه کرد بهرحال ادم اونجا سربازه،اما یه چیزی ،،،برادر من این کامنتای که از رنجو اذیت و اینجور چیزا حرف میزدنو بش نشون دادم خوند،گفت اینا دارن بیخود بزرگش میکنن ،چنین چیز هولناکی تو کل خدمتش فقط یبار براش اتفاق افتاد اونم تو اموزشی که بشون گفتن برین برگ درختا رو جمع کنید،این وسطم یه پیرزن احمقی از ذات کثیفی که داشت دله اشغالی رو پا زد که دوباره برادرم بیاد اشغالا رو از نو جمع کنه،برادرم ۸۸ خدمت رفت،اموزشی دزفول ،اصلیش تهران،با اختشاش گراها هم در افتاد
    ببینین خدمت رفتن مثل آمپول زدن هست، اون لحظه ای که به آدم آمپول میزنن خیلی درد بدی داره. فرداش دردش کمتر میشه، پس فردا کمتر و هفتۀ بعدش دیگه اصلا دردی نداره.
    یا یه مثال دیگه که شاید دیده باشین (انشالله برای کسی پیش نیاد) وقتی یکی عزیزش رو از دست میده، روزهای اول مدام بی قراری می کنه، تو سر خودش میزنه، صورتشو چنگ میزنه ولی بعد یه مدت کم کم آروم میشه و بعد از چند سال شاید حتی سالگرد فوت اون عزیز رو هم فراموش کنه!
    خدمت هم همینجوریه. اون لحظه ای که آدم توی خدمته اینچور اتفاقات براش خیلی تلخ و سخت هستن. سال بعد خدمت این تلخی ها کمتر میشه، چند سال بعد این سختی ها و اذیت ها رو فراموش می کنه.
    اگه برید پست های اول منو توی همین تاپیک بخونین می بینین مدام از سختی های خدمت و اذیت هاش صحبت می کردم. اون موقع تازه خدمتم تموم شده بود و هنوز اون اتفاقات برام سخت بودن ولی الان دیگه اون تلخی قدیم رو برام ندارن. حتی بعضی هاش برام خنده دار هم هستن.
    علت اصلی حرف برادرتون هم همینه. الان 7-6 سال از خدمت داداشتون گذشته و دیگه خاطرات تلخ خدمت براش مثل قبل تلخ نیستن. بهرحال نمیشه گفت خدمت آسونه. به نظر من حتی اگه خیالتون راحته که یه جای خیلی خوب قراره خدمت کنین یا اینکه می تونین سختی های خدمت رو تحمل کنین، بازم یه درصدی رو احتمال بدین که ممکنه توی خدمت بهتون سخت بگذره و اذیت بشین.

11. 5 کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان برای عوض کردن مکان آموزشی قبل از اعلام اعزام باید پارتی تو مرکز استان داشت یا تهران؟!
    مرکز استان میتونه عوض کنه آموزشی رو یا فقط تهران؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من برج 10 دیگه اعزاممه امکانش هست مثلا 10 روز قبل از اعزام برای معافیت کفالت اقدام کنم؟! اگه اقدام کنم و جوابش قبل از برج 10 نیاد باید آموزشی رو برم و منتظر جواب باشم یا نه احتیاجی نیست برم آموزشی؟!

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان برای عوض کردن مکان آموزشی قبل از اعلام اعزام باید پارتی تو مرکز استان داشت یا تهران؟!
    مرکز استان میتونه عوض کنه آموزشی رو یا فقط تهران؟!
    دوستان من برج 10 دیگه اعزاممه امکانش هست مثلا 10 روز قبل از اعزام برای معافیت کفالت اقدام کنم؟! اگه اقدام کنم و جوابش قبل از برج 10 نیاد باید آموزشی رو برم و منتظر جواب باشم یا نه احتیاجی نیست برم آموزشی؟!
    کد و سازمان نطامی و اموزشی رو هر کسی نمی تواند تغییر دهد مگر اینکه پارتی قوی داشته باشید تنها راه این که درخواست تعویق بدهید تا در ماه های اینده اعزام شوید در ان صورت سازمان نطامی و محل اموزش هم تغییر می کند. برای معافیت کفالت از همین الان که یک ماه وقت دارید اقدام کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •