تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3769 از 4428 اولاول ... 276932693669371937593765376637673768376937703771377237733779381938694269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,681 به 37,690 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

هنوز به طور کامل محدود نشدی
    حدود یه هفتس که سرعت بعد از ساعت 2 بین 80 تا 100 کیلوبیت قفل میشه تا صبح هم همینطوره
    یه مدت دیگه دانلود کنی احتمالا این طرح شامل حال شما هم میشه
    فکر نمیکنم پارس آنلاین سیستمی برای محدود کردن کاربرانی که شب ها زیاد دانلود میکنن، در حال حاضر داشته باشه و این محدودیت 2 ساعته، در مناطقی اعمال شده که تعداد کاربران بسیار زیاد هست و منطقه، ظرفیت پهنای باند کافی نداره. این کمبود ظرفیت، باعث میشد که در چنین مناطقی، در بخصوص 2-3 ماه اخیر (حالا نمیدونم چه تغییری ایجاد شده در این چند ماه)، در بین ساعات 2 تا 4 بامداد، به حدی ترافیک شبکه پر بشه که حتی یه سایت هم به سختی میشد باز کنی...

احتمالاً بیشتر برای مناطقی که اغلب دارای بافت مسکونی و پرجمعیت هستن چنین چیزی رو اجرا کردن.

البته شاید محدودیت سرعت، برای سرویس های مختلف، متفاوت باشه ولی چیزی درباره ی وجود سیستمی که به صورت "گزینشی"، اقدام به انجام چنین کاری در پارس آنلاین کنه نشنیدم. قبلاً چندین بار از برخی مسئولینشون شنیدم که پارس آنلاین سیاست محدود کردن گزینشی کاربران به خاطر دانلود زیاد در ساعات رایگان شبانه رو نداره و اگر میخواست چنین کاری کنه، اصولاً ساعات رایگان ارائه نمیداد!
    Last edited by Zeitgeist; 06-09-2014 at 01:53.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درسته ولی شبانه نداره در کل برای وبگردی زیاد گزینه خوبی هست مشکل ترافیک پیدا نمیکنی با طرح هایی که گذاشته خیلی ترافیک روز ارزون میشه
    چرا وقتی چیزی نمیدونی دروغ به مردم میگی! مجبوری اطلاعات غلط بدی! خو حرف نزن گرامی وقتی اطلاعات نداری نشر کذب نکن

های وب شبانه رایگانی داره که محدودیت هم نداره

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

های وب مگه دانلود شبانه 100% رایگان داره؟ چند وقت پیش سر زدم بهش نمی دونم فشفشه بود چی بود از اینها داشت که هر 1گیگ رو میفروخت 1000تومن
    حتما داره که دانلود میکنم دیگه
    اره فشفشه هم داره مثلا 15 گیگ رو نه هزار تومان میدی

داره خودمونی میشه adibstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چرا وقتی چیزی نمیدونی دروغ به مردم میگی! مجبوری اطلاعات غلط بدی! خو حرف نزن گرامی وقتی اطلاعات نداری نشر کذب نکن

های وب شبانه رایگانی داره که محدودیت هم نداره

جدی میگی من هشت مگ داشتم نوشته بود شبانه نداره

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

من واقعا نمی دونم این پارس چرا همچین میکنه !
    الان به جای اینکه مشکل زیر ساخت و سرعت و قعطی و ... رو برطرف کنه میاد هی گیر میده به مسائلی که واقعا بیهوده است
    یک نمونه
    " تصور کنید اگر ابوریحان بیرونی اینترنت پرسرعت داشت چه می شد؟ "

6. 3 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جدی میگی من هشت مگ داشتم نوشته بود شبانه نداره
    خب هشت مگ نداره بقیش که داره گرامی چرا وقتی مطمئن نیستین چیزی رو میگید
    من با سرویس یک مگ دارم سرعتی رو میگیرم که وقتی هشت مگ داشتم میگرفتم

8. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بیشتر واسه این ناراحت شدم :: اگه قرار بود بنده بیام این تاپیک تا راهنمایی بشم،شما بدتر منو گمراه میکردید،کلا سمت اون آی اس پی نمیرفتم که باعث میشد ضرر کنم

خودمو گذاشتم جای بنده خدایی که اومده این تاپیک (چون قکر میکنه همه نظرات درست میدن) تا بهترین آی اس پی رو با توجه به نیازش پیدا کنه

10. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

" تصور کنید اگر ابوریحان بیرونی اینترنت پرسرعت داشت چه می شد؟ "
    با این صحنه روبرو میشد
    "مشترک گرامی دسترسی به این صفحه امکان پذیر نمی باشد"
    m4e1
    j1i6

12. 5 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظرم پای همه ی شرکت ها هر گیگ زیر هزار تومن میوفته این شرکت اومده شبانه رو حذف کرد 15 گیگ حجم رو برای مدت زمانی 15 روز به صورت بسته در اختیار کاربر قرار داده از یه نظر بدی هایی داره از یه نظر برای یه سری که استفاده روزانه دارن خوبه ولی به نظرم برا کسی که دانلود زیادی نداره 30 گیگ در ما کفایت میکنه خوبه
    1گیگ خیلی ارزون پاشون میفته فکر کنم زیر 100تومن یا زیر 50تومن چون الان مخابرات اصفهان 10مگ با 4گیگ داره میده ماهی 17تومن دانلود شبانه هم داره از ساعت 2-7حسابشو بکش شبی حداقل 19گیگ دانلود میکنه که در ماه میشه 600گیگ
    دقیقا همینطوره آدم قیمت همین یک گیگ رو تو کشور های منطقه نگاه کنه متوجه میشه که سطح دزدی چه قدر بالا هست مگه چقدر تجهیزات از اینجا مثلا تا ترکیه یا امارات لازمه
    دوستان اگه منو متهم به طرف‌داری از شرکت پارس‌آنلاین یا به طور کلی طرف‌داری از شرکت‌های ISP نکنن، باید خدمتشون عرض کنم که قیمت‌گذاری پهنای باند و حجم و ترافیک مصرفی اینترنت تو ایران دست خود شرکت‌ها نیست. پایه این قیمت‌گذاری رو سازمان تنظیم مقررات می‌ذاره. فقط این وسط به شرکت‌های ISP غیر از شرکت‌های مخابرات استانی اجازه داده تا قیمت‌هاشون رو یه درصدی بالاتر از این قیمت پایه تعیین کنند. شما اگه بری تو سایت چند تا از این شرکت‌ها می‌بینی که قیمت 100 گیگ ترافیک مصرفی اضافه رو با ارزش افزوده همه‌اشون می‌دن 207 هزار تومن. یا قیمت سرویس‌های نامحدودشون همگی در یه حده و اختلافشون ناچیزه. سرویس‌های نامحدود مخابرات هم استثناست. چون اون داره با ضریب اشتراک بالا این سرویس‌ها رو ارائه می‌کنه. سرویس مشابه سرویس نامحدود مخابرات این سرویس‌های نامحدود برنزی آسیاتکن که از نظر قیمت با سرویس‌های مخابرات تو یه رده قرار می‌گیرن و از نظر کیفیت هم فرقی بینشون نیست.

قیمت‌های اینترنت ایران رو من هم قبول دارم که نسبت به دنیا گرونه. ولی این جوریا هم که فکر می‌کنیم نیست. این جوری نیست که تو همه کشورها قیمت اینترنت مثلاً یک دهم ایران باشه. ممکنه یه سری کشورها برای توسعه استفاده از اینترنت بیان سوبسید بدن و اینترنتشون خیلی ارزون یا حتی رایگان بشه برای کاربرا. اما این عمومیت نداره. 2-3 روز پیش تو تاپیک صبانت لینک چند تا ISP استرالیایی رو گذاشتم که طرحی دقیقاً مشابه طرح صبانت رو اجرا می‌کردن. یعنی یه حجمی روزانه داشتن و یه حجمی تو ساعت‌های کم‌مصرف شبانه یا به قول اونا (Off-Net):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الآن هم یه ISP ترکیه‌ای رو دیدم که هم طرح حجمی داره با قیمت نسبتاً بالا، هم سرویس نامحدود داره که مثل شاتل یا پارس‌آنلاین محدودیت Fair Use Policy روش اعمال می‌شه. البته سرعت سرویساش 16مگابیته و بعد از محدود شدن روی 3مگابیت بسته می‌شه. ولی به هر حال این جور چیزا رو اون ور آب هم دارن. یعنی که همه جا هم گل و بلبل نیست اوضاع.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا من نمی‌دونم کی از رو دست کی داره کپی می‌کنه. ولی احتمالاً این ISPهای خارجی هم دارن از روی دست ایرانیا کپی‌برداری می‌کنن. چون این جوری سودش براشون بیشتر می‌شه.
    Last edited by bilmazlar; 06-09-2014 at 07:41.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •