تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3769 از 4751 اولاول ... 276932693669371937593765376637673768376937703771377237733779381938694269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,681 به 37,690 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من میخام اینترنت بگیرم به نظرتون وایمکس بگیرم یا ADSL در شهر اصفهان هستم
    اصلا به صورت کلی از لحاظ سرعت و کیفیت باه فرقی دارن و کدوم بهتره؟

تکنولوژی WIMAX برای اینترنت همراه بهینه شده است، البته به دلیل مشکلاتی نظیر عدم ساپورت بعضی از مناطق و یا خطوط، و همچنین شلوغی مرکزهای مخابراتی خاصی و عدم در دسترس بودن پورت ADSL تعداد کاربرانی که WIMAX رو ثابت و در منزل استفاده میکنند کم نیست.

درکل پینگ و میزان پهنای باندی که روی ADSL میشه عرضه کرد بیشتر و بهتر از WIMAX هست، با مودم هایی هم که امکان روتینگ بی سیم داشته باشند و یا استفاده از Access point میشه به صورت بی سیم در محدوده کوچکی مثل منزل به راحتی این سرویس ADSL رو به صورت بی سیم استفاده کرد.

پیشنهاد میکنم اگه امکانش بود، حتماً ADSL بگیرید، از شاتل و پیشگامان هم به هیچ وجه سرویس نگیرید که مذخرف ترین سرویس دهی رو دارند. از نمایندگان بی نام و نشون هم ADSL نخرید، سای کنید مستقیماً از یک PAP مجوز دار سرویس بگیرید.

اگه مرکز مخابراتی شما ADSL مخابرات پورت خالی داره و با مدرک تحصیلی یا شغلی بهتون سرویس سریع میده هم بی درنگ بزنید تو گوشش، و اگر نه که یه PAP پیدا کنید که دوستان شما تو مرکز و همسایگی شما ازش سرویس میگیرند و راضی هستند.

2. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هیچ کسی نیست که مشکل داشته باشه؟؟؟؟

4. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز این شاتل به پیسی افتاد و مشترکین پر مصرفش را با محدودیت های خودش فراری داد حالا با کارت طلایی نوبت مشترکین جدید بیچاره هست....

سلام عزیزانم
    دوستم خودت میگی پر مصرف و البته سرعت گیر همون بهتر بزار برن هم اونا راحت میشن هم ما که استفاده ای مثل اونا نداریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ADSL مناسب کاربرایی هست که نمیخوان اینترنت رو با خودشون حمل کنند و خارج از منزل استفاده کنند.
    تکنولوژی WIMAX برای اینترنت همراه بهینه شده است، البته به دلیل مشکلاتی نظیر عدم ساپورت بعضی از مناطق و یا خطوط، و همچنین شلوغی مرکزهای مخابراتی خاصی و عدم در دسترس بودن پورت ADSL تعداد کاربرانی که WIMAX رو ثابت و در منزل استفاده میکنند کم نیست.

درکل پینگ و میزان پهنای باندی که روی ADSL میشه عرضه کرد بیشتر و بهتر از WIMAX هست، با مودم هایی هم که امکان روتینگ بی سیم داشته باشند و یا استفاده از Access point میشه به صورت بی سیم در محدوده کوچکی مثل منزل به راحتی این سرویس ADSL رو به صورت بی سیم استفاده کرد.

پیشنهاد میکنم اگه امکانش بود، حتماً ADSL بگیرید، از شاتل و پیشگامان هم به هیچ وجه سرویس نگیرید که مذخرف ترین سرویس دهی رو دارند. از نمایندگان بی نام و نشون هم ADSL نخرید، سای کنید مستقیماً از یک PAP مجوز دار سرویس بگیرید.

اگه مرکز مخابراتی شما ADSL مخابرات پورت خالی داره و با مدرک تحصیلی یا شغلی بهتون سرویس سریع میده هم بی درنگ بزنید تو گوشش، و اگر نه که یه PAP پیدا کنید که دوستان شما تو مرکز و همسایگی شما ازش سرویس میگیرند و راضی هستند.
    ممنون از توضیحاتت اما فکر نکنم شاتل به این بدیها هم باشه ها من قبلا استفاده کردم

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از توضیحاتت اما فکر نکنم شاتل به این بدیها هم باشه ها من قبلا استفاده کردم
    اگه توی اصفهان هستی بهت پیشنهاد میکنم فعلا شاتل نگیر چون وضعیت پینگش الان 1 ماه کلا افتضاحه!!!

Reply from 85.151.0.10: bytes=32 time=372ms TTL=47
    Reply from 85.151.0.10: bytes=32 time=374ms TTL=47
    Reply from 85.151.0.10: bytes=32 time=372ms TTL=47
    Reply from 85.151.0.10: bytes=32 time=374ms TTL=47

Ping statistics for 85.151.0.10:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 372ms, Maximum = 374ms, Average = 373ms

8. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بلاخره پیه شاتل هم به مل خورد و مارو محدود کرد برای اولین بار تو این 20 ماه

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

بلاخره پیه شاتل هم به مل خورد و مارو محدود کرد برای اولین بار تو این 20 ماه
    نه بابا !!

این چه سیاستیه اینا دارن . اینا که هر چی مشتری داشتن از مهر پارسال که این سیاست رو اجرا کردن رو از دست دادن که !

11. این کاربر از بامزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeedifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

تازه دوستان در جریان باشند که هر چی دانلود شبانت بیشتر باشه علاوه بر محدودیت شبانه سرعت روزانت هم کاهش پیدا میکنه و دیگه ثابت نیست .... من خودم به شخصه اینو تجربه کردم ولی خدا رو شکر 8 روز دیگه قراردادم تموم میشه و بعدش میرم مخابرات .... حالی به هولیییییییییییی

داره خودمونی میشه reza7434's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض محدودیت

دوستان سلام. من سرویس آرت 1 دارم ( البته هی بین 2 و 1 دارم تغییر می دم! ) این سیستم محدودیت دقیق چجوری کار می کنه!؟! من اگر مثلا روزی 1.5 دانلود کنم و روز بعد 600-700 مگابایت و دوباره شب بعد 1 گیگ، شامل محدودیت نمی شم؟! یکی بیاد بگه دقیقا چجوریه این سیستم خدا خیرتون بده!
    خود شاتل هم نمیدونه چقدر و چطور کار میکنه،چون یک فیلتر هوشمنده و خطی که بین شما و 4 نفر دیگه اشتراک شده چنانچه شما نسبت به اون 4 نفر بیشتر از همه دانلود داشته باشی وارد فیلتر میشی و تا زمانیکه اونها به میزان دانلود شما برسن از فیلتر خارج نمیشی،یکبار میبینی 10 روز محدودیت داری،یکبار 15 روز و الی آخر

14. این کاربر از reza7434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

و محدوديت همچنان ادامه دارد.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •