با سلام بنده خودم تا چند ماه دیگه میرم سربازی تاریخ اعزامم ۱۱/۱۹ هست
حرفی که الان دارم اینه که افرادی که میان اینجا و سوال میکنن هم هیچکدومشون سربازی نرفتن،خواهش میکنم اینقد سربازی رو بزرگ نکنید.
هی نیاین بگین واااای بیچارمون کردن وااای اذیتمون کردنو واای حمله ی عصبی بمون دست داد و از این حرفا،،،سختی سربازی بستگی به ظرفیت و تحمل فرد سرباز داره،مثلا برادر من که رفته میگفت یه سری روزای اول اموزشی گریه میکردن زیر پتو یه سری هم بودن میخندیدن به اونایی که گریه میکردن!یعنی براشون عجیب بود!و اینکه یکی میاد میگه منو تحقیر کردن تو سربازی ،همش بستگی به خوده طرف داره،یکی هست تحقیرش میکنن جواب نمیده تو خودش نگه میداره یکی هم هست با طرف مقابل یقه به یقه میشه به دعوا هم منجر میشه،این وسطم دماغ اقای کادری صاف میشه،این سربازم اضاف یا زندانی میخوره اما بعد از اون دیگه کسی به این اقای کله خر نمیاد بگه بالا چشمت ابرو!یا اینکه ادم خودش پوست کلفت باشه و تحقیرای درجه بالاتر شو به ...شم نگیره!
خلاصه سختی سربازی همونطور که همه میدونن تو اموزشیشه که تمرین بدنی سنگین داره واینجور چیزا،فقط میخام بگم که افرادو علکی از یه چیزی نترسونید ،سربازی سربازیه قراره به مدت ۲سال مثل سرباز بات رفتار کنن چیزی خارج از این چارچوب نیست!