تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3767 از 4105 اولاول ... 27673267366737173757376337643765376637673768376937703771377738173867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,661 به 37,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو خدمت اتفاقا هرچه درجه بالاتر خدمت سخت تر به نظرم کلی کار روی سرت میرزین توقعات بی جا دارن انگاری یک نفر ده تا کار همزمان توانایی انجام دادن داره یه جورایی حسادت میکنن چون با اونا هم درجه ای انگاری ارث پدرشان خوردی به عناوین مختلف تحقیرت میکنن چون زور بهشان داره بازم صدرحمت به ارتش شنیدم میگن افسر وظیفه وضعش از سپاه وناجا بهتره حداقل قانونی داره که احترامت نگه دارن سربازی مساوی با برده داری مدرن که فقط لباسش عوض شده

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با سلام بنده خودم تا چند ماه دیگه میرم سربازی تاریخ اعزامم ۱۱/۱۹ هست
    حرفی که الان دارم اینه که افرادی که میان اینجا و سوال میکنن هم هیچکدومشون سربازی نرفتن،خواهش میکنم اینقد سربازی رو بزرگ نکنید.
    هی نیاین بگین واااای بیچارمون کردن وااای اذیتمون کردنو واای حمله ی عصبی بمون دست داد و از این حرفا،،،سختی سربازی بستگی به ظرفیت و تحمل فرد سرباز داره،مثلا برادر من که رفته میگفت یه سری روزای اول اموزشی گریه میکردن زیر پتو یه سری هم بودن میخندیدن به اونایی که گریه میکردن!یعنی براشون عجیب بود!و اینکه یکی میاد میگه منو تحقیر کردن تو سربازی ،همش بستگی به خوده طرف داره،یکی هست تحقیرش میکنن جواب نمیده تو خودش نگه میداره یکی هم هست با طرف مقابل یقه به یقه میشه به دعوا هم منجر میشه،این وسطم دماغ اقای کادری صاف میشه،این سربازم اضاف یا زندانی میخوره اما بعد از اون دیگه کسی به این اقای کله خر نمیاد بگه بالا چشمت ابرو!یا اینکه ادم خودش پوست کلفت باشه و تحقیرای درجه بالاتر شو به ...شم نگیره!
    خلاصه سختی سربازی همونطور که همه میدونن تو اموزشیشه که تمرین بدنی سنگین داره واینجور چیزا،فقط میخام بگم که افرادو علکی از یه چیزی نترسونید ،سربازی سربازیه قراره به مدت ۲سال مثل سرباز بات رفتار کنن چیزی خارج از این چارچوب نیست!

3. این کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

تو خدمت اتفاقا هرچه درجه بالاتر خدمت سخت تر به نظرم کلی کار روی سرت میرزین توقعات بی جا دارن انگاری یک نفر ده تا کار همزمان توانایی انجام دادن داره یه جورایی حسادت میکنن چون با اونا هم درجه ای انگاری ارث پدرشان خوردی به عناوین مختلف تحقیرت میکنن چون زور بهشان داره بازم صدرحمت به ارتش شنیدم میگن افسر وظیفه وضعش از سپاه وناجا بهتره حداقل قانونی داره که احترامت نگه دارن سربازی مساوی با برده داری مدرن که فقط لباسش عوض شده
    ..............................
    شنیدن کی بود مانند دیدن
    ارتش از همشون بد تره به خدا
    چون جلو چشم نیست بعضی ها فکر میکنند داخل اونجا به افسرها دارن چلو کباب میدن

هیچ قانونی هم نداره، یه جای بی در و پیکر. جاش برسه به افسر وظیفه ها بدترین توهین ها رو هم می کنند.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

شنیدن کی بود مانند دیدن

هیچ قانونی هم نداره، یه جای بی در و پیکر. جاش برسه به افسر وظیفه ها بدترین توهین ها رو هم می کنند.
    شرایطش از سپاه باز کمی بهتر هست ! ما هر دو سه ماه یه جلسه با فرمانده ی حفا داشتیم که فقط تاکید داشت که کسی که بهتون اهانت میکنه رو بهم معرفی کنید ! چندین نفر هم معرفی شدن و تغییر رفتار ها هم ملموس شد ! از طرفی یکسری از فرمانده ها که از دانشگاه افسری فارغ التحصیل شده بودن واقعا احترام ما رو نگهمیداشتن و همیشه هوای مارو داشتن ! درسته نظام خشکه و کلا هیچ انتظاری ازشون نمیره اما بازم اگه هر دو ماه یه حرکت مثبت ببینی جای شکرش باقیه ! بالاخره اجباریه ! جای اعتراض نداره ! خوشیشم خوشه !

اما امان از دست کادری های ستوان سه ، استوار، گروهبان ! امان و صد امان !!!

6. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حرفی که الان دارم اینه که افرادی که میان اینجا و سوال میکنن هم هیچکدومشون سربازی نرفتن،خواهش میکنم اینقد سربازی رو بزرگ نکنید.
    هی نیاین بگین واااای بیچارمون کردن وااای اذیتمون کردنو واای حمله ی عصبی بمون دست داد و از این حرفا،،،سختی سربازی بستگی به ظرفیت و تحمل فرد سرباز داره،مثلا برادر من که رفته میگفت یه سری روزای اول اموزشی گریه میکردن زیر پتو یه سری هم بودن میخندیدن به اونایی که گریه میکردن!یعنی براشون عجیب بود!و اینکه یکی میاد میگه منو تحقیر کردن تو سربازی ،همش بستگی به خوده طرف داره،یکی هست تحقیرش میکنن جواب نمیده تو خودش نگه میداره یکی هم هست با طرف مقابل یقه به یقه میشه به دعوا هم منجر میشه،این وسطم دماغ اقای کادری صاف میشه،این سربازم اضاف یا زندانی میخوره اما بعد از اون دیگه کسی به این اقای کله خر نمیاد بگه بالا چشمت ابرو!یا اینکه ادم خودش پوست کلفت باشه و تحقیرای درجه بالاتر شو به ...شم نگیره!
    خلاصه سختی سربازی همونطور که همه میدونن تو اموزشیشه که تمرین بدنی سنگین داره واینجور چیزا،فقط میخام بگم که افرادو علکی از یه چیزی نترسونید ،سربازی سربازیه قراره به مدت ۲سال مثل سرباز بات رفتار کنن چیزی خارج از این چارچوب نیست!
    دوست عزیز حالا میری خودت چارچوب مارچوب دستت میاد!!!

شنیدن کی بود مانند دیدن

به نظر من همه جا هم جای خوب داره و هم جای بد. ولی در کل خدمت ارتش به نسبت ارگان های دیگه راحت تره.
    من ستوان 2 بودم و خدمتم در ارتش بود و با سرباز صفرها دقیقا مثل سگ رفتار می کردن و با افسرها رفتارشون زمین تا آسمون فرق داشت.

8. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علیک سلام دوست عزیز
    عرض کنم که بذار پات برسه دم پادگان اون موقع میتونی در مورد سخت یا آسون بودن سربازی نظر بدی و قشنگ با چهارچوب خدمت آشنا میشی (البته اگه چهارچوبی داشته باشه)
    به قول معروف شنیدن کی بود مانند دیدن.
    یه ضرب المثل دیگم هست که بگذریم ازش بهتره
    در ضمن سختی سربازی فقط 25 درصدش سختی فیزیکیه (برای بعضی ها شاید بیشتر)، 75 درصدش سختی روحی روانی (به قول سربازا تو مخی) هست که شامل خیلی چیزا میشه و اون خیلی سربازی رو سخت میکنه.
    حالا خودت وقتی رفتی متوجه میشی.
    Last edited by sadegh571; 18-11-2016 at 23:59.

10. 2 کاربر از sadegh571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شرایطش از سپاه باز کمی بهتر هست ! ما هر دو سه ماه یه جلسه با فرمانده ی حفا داشتیم که فقط تاکید داشت که کسی که بهتون اهانت میکنه رو بهم معرفی کنید ! چندین نفر هم معرفی شدن و تغییر رفتار ها هم ملموس شد ! از طرفی یکسری از فرمانده ها که از دانشگاه افسری فارغ التحصیل شده بودن واقعا احترام ما رو نگهمیداشتن و همیشه هوای مارو داشتن ! درسته نظام خشکه و کلا هیچ انتظاری ازشون نمیره اما بازم اگه هر دو ماه یه حرکت مثبت ببینی جای شکرش باقیه ! بالاخره اجباریه ! جای اعتراض نداره ! خوشیشم خوشه !

اما امان از دست کادری های ستوان سه ، استوار، گروهبان ! امان و صد امان !!!
    ............................
    اتفاقا شرایط سپاه از ارتش بهتره، باز این این یه چیز نسبی هست و کامل نمیشه گفت.

جایی که من بودم هیچ جلسه ای با فرمانده حفا بر قرار نمیشد، لااقل من ندیدم و نشنیدم. اگه هم میشد کاملا نمایشی بود و دکور، اینا همشون دستشون باهم تو یه کاسه هست.
    الکی میگن ما این کار می کنیم و چنین قدرتی داریم وفلان، ولی بهشون میرفتی یه چیزی رو میگفتی میگفتند باشه بررسی میکنیم، ولی فرداش باز وضعیت بدتر از قبل میشد.

نه فرمانده حفا دلشو برای من و شما و سرباز سوخته نه اون درجه دارها و افسران عقده ای و کثافت.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

............................
    اتفاقا شرایط سپاه از ارتش بهتره، باز این این یه چیز نسبی هست و کامل نمیشه گفت.

جایی که من بودم هیچ جلسه ای با فرمانده حفا بر قرار نمیشد، لااقل من ندیدم و نشنیدم. اگه هم میشد کاملا نمایشی بود و دکور، اینا همشون دستشون باهم تو یه کاسه هست.
    الکی میگن ما این کار می کنیم و چنین قدرتی داریم وفلان، ولی بهشون میرفتی یه چیزی رو میگفتی میگفتند باشه بررسی میکنیم، ولی فرداش باز وضعیت بدتر از قبل میشد.

نه فرمانده حفا دلشو برای من و شما و سرباز سوخته نه اون درجه دارها و افسران عقده ای و کثافت.
    شرایط خدمتی تو هر یگانی و برای هر فردی بهرحال متفاوته !
    خداروشکر که فرمانده ی حفای ما ادم درستی بود !
    به خاطر سرباز کادری رو تبعید کرد ! انشالله هر جا هست پیروز باشه .

13. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز حالا میری خودت چارچوب مارچوب دستت میاد!!!

به نظر من همه جا هم جای خوب داره و هم جای بد. ولی در کل خدمت ارتش به نسبت ارگان های دیگه راحت تره.
    من ستوان 2 بودم و خدمتم در ارتش بود و با سرباز صفرها دقیقا مثل سگ رفتار می کردن و با افسرها رفتارشون زمین تا آسمون فرق داشت.
    .............................
    ارتش بستگی داره کجاش بیوفتی، باز نمیشه گفت نسبت به ارگانهای دیگه بهتره
    بله من خودم سرباز 0 بودم و رفتارشون مثل سگ بود مثل سربازهای 0 دیگه

ولی خوب فرماندم هم سزای اعمالش رو داد بعد از این که من تسویه کردم،
    بقیشون هم سزای اعمالشون رو خواهند داد.

درسته برخوردشون خوب بود با افسرها، ولی خوب افسرها هم وضعیت جالبی نداشتند.
    Last edited by donnie yen; 18-11-2016 at 23:51.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شرایط خدمتی تو هر یگانی و برای هر فردی بهرحال متفاوته !
    خداروشکر که فرمانده ی حفای ما ادم درستی بود !
    به خاطر سرباز کادری رو تبعید کرد ! انشالله هر جا هست پیروز باشه .
    متاسفانه جایی که من بودم به خاطر سرباز فرمانده حفا چنین کاری نمی کرد.

16. این کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •