تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3766 از 4105 اولاول ... 27663266366637163756376237633764376537663767376837693770377638163866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,651 به 37,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

.............................
    شما به کسی مثل من که سرباز 0 رفتم خدمت یه جورایی داری بی احترامی میکنی عزیز

چون من و امثال من صفر بودیم، باید ما رو اذیت بکنند و با شما کاری نداشته باشند؟

به خدا من خیلی از سرباز صفرها رو می دیدم که خیلی از این لیسانسه ها و فوق لیسانس ها با معرفت تر بودند، منظورم شما نیستید، قصدم بی احترامی نیست.
    انسانیت به 0 بودن و لیسانسه بودن هیچ ربطی نداره.

کی گفته یکی سواد درست و حسابی نداره، از سطح فرهنگ پایینی برخورداره؟

خواهشا به سواد و مدرک خودتون مغرور نباشید، ما هم آدمیم آخه

اصلا قصد بی احترامی نداشتم، فقط نظر خودم رو گفتم
    من 4 سال موهام ریخت اخرش با معدل 15 از دانشگاه لیسانس گرفتم .دخترهایی رو میدیدم که با خنده و اره من با این استادم و بهم زنگ و میزنه و .... معدل بالا رفتند از دانشگاه بدون اینکه دقیقه ای درس خونده باشند تو همین دانشگاه ازاد و اقایونی که راحت با تونل زدن از این و اون میرفتند نمره میگرفتند .بله دوست من الان حتی مدرک ها هم نمیتونه به شما بگه واقعا طرف کی هست چه بسا خیلی از دکتراها بلا نسبت ادم های درستکار و زحمت کشیده شارلاطان هایی بیشتر نیستند .و متاسفانه دارند مثل سرطان تکثیر میشن توی جامعه. نه دوست من. نه هیچ سرباز صفری بده و نه همه ادم های تحصیل کرده خوبن چه بسا برعکس هم باشه. مشکل من و شما اینه که مشکلات رو نقطه نقطه دیدیم .اگر درست تحلیل کنیم میبینیم داریم به اخر خط یک سیستم بزرگ نزدیک میشم.دیر یا زود سیستم جدیدی خواهد اومد. یعنی به نفعشه که بیاد
    Last edited by mohamad hosain; 18-11-2016 at 00:18.

2. 2 کاربر از mohamad hosain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

خواهشا یه بار دیگه پست من را با دقت بخون
    مخصوصا جاهایی را که بلد کردم
    من که از جملات زیر استفاده کردم

البته نه همه سرباز 0 ها
    عده ای
    عده ای از اونها
    دقت کن نگفتم همه سرباز 0 ها
    تو سرباز 0 ها هم انسان با شخصیت و قابل احترام خیلی هست

یعنی باید بازم برای شما توضیح بدم؟؟؟؟؟؟ واقعا جای تعجب داره!!!!!!!
    بعدش یه مطلبی هم هست کسی که تحصیلات داره و از دانشگاه های معتبر دولتی فارغ التحصیل شده
    سختی ها و استرس ها و بی خوابی های شب امتحان و زجر های خودش را موقع تحصیل کشیده پس طبیعیه که باید خدمت اون راحت تر از کسایی که این سختیها رو نکشیدن باشه
    (دانشگاه های آزاد و غیر انتفاعی و مجازی و پولی ها که لعنتی ها با پول نمره میدن رو نمیگم)
    اگه غیر منطقی میگم دوستان دیگه بگن

................................

قسمت اول سخنان شما رو قبول دارم
    ولی قسمت دوم رو اصلا قبول ندارم

چون کسی که به قول شما سختی ها و استرس ها و بی خوابی های شب امتحان و زجر های خودش را موقع تحصیل کشیده پس طبیعیه که باید خدمت اون راحت تر از کسایی که این سختیها رو نکشیدن باشه" ، این جمله هیچ جوری نمی تونم قبول کنم.

مثل این میمونه که بگم کسی که مثل من ( شخص خود من ) تو خدمت سختی کشیده باید زندگی راحت تری بعد از خدمت سربازی نسبت به آدمای دیگه که اصلا خدمت نرفتن و سختی نکشیدن و کارت پایان خدمت دارن داشته باشم.

Last edited by donnie yen; 18-11-2016 at 01:22.

4. 2 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من 4 سال موهام ریخت اخرش با معدل 15 از دانشگاه لیسانس گرفتم .دخترهایی رو میدیدم که با خنده و اره من با این استادم و بهم زنگ و میزنه و .... معدل بالا رفتند از دانشگاه بدون اینکه دقیقه ای درس خونده باشند تو همین دانشگاه ازاد و اقایونی که راحت با تونل زدن از این و اون میرفتند نمره میگرفتند .بله دوست من الان حتی مدرک ها هم نمیتونه به شما بگه واقعا طرف کی هست چه بسا خیلی از دکتراها بلا نسبت ادم های درستکار و زحمت کشیده شارلاطان هایی بیشتر نیستند .و متاسفانه دارند مثل سرطان تکثیر میشن توی جامعه. نه دوست من. نه هیچ سرباز صفری بده و نه همه ادم های تحصیل کرده خوبن چه بسا برعکس هم باشه. مشکل من و شما اینه که مشکلات رو نقطه نقطه دیدیم .اگر درست تحلیل کنیم میبینیم داریم به اخر خط یک سیستم بزرگ نزدیک میشم.دیر یا زود سیستم جدیدی خواهد اومد. یعنی به نفعشه که بیاد
    .................................

این نابرابری ها و تبعیظات در همه جا هست، فقط دانشگاه نیست.
    من آدمایی می شناسم که هیچ گونه مشکل جسمانی نداشتن ولی معافیت دائم خدمت تونستند بگیرن، بعد آدمی مثل من که مشکل جسمانی داشتم و اصلا نباید میرفتم، متاسفانه 21 ماه کامل رفتم.
    جامعه ی ما همینه که هست، کاریش نمیشه کرد.

جملات آخر شما یه خورده مبهمه برا من لطفا بیشتر توضیح بدین
    Last edited by donnie yen; 18-11-2016 at 01:27.

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

.................................

این نابرابری ها و تبعیظات در همه جا هست، فقط دانشگاه نیست.
    من آدمایی می شناسم که هیچ گونه مشکل جسمانی نداشتن ولی معافیت دائم خدمت تونستند بگیرن، بعد آدمی مثل من که مشکل جسمانی داشتم و اصلا نباید میرفتم، متاسفانه 21 ماه کامل رفتم.
    جامعه ی ما همینه که هست، کاریش نمیشه کرد.

جملات آخر شما یه خورده مبهمه برا من لطفا بیشتر توضیح بدین
    جملات اخر مبهم نیست .شما رو داره به وژد میاره و شور و اشتیاق رو به شما میده به خاطر همین هست که باورش سخته یا به قول شما مبهمه.

7. این کاربر از mohamad hosain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز و تشکر از بابت پاسخگویی شما.

من یک سوال دیگه هم داشتم.
    بنده مشکل های زیادی تو خواب دارم و شبها تا ساعت 5، 6 صبح تقریبا در حالت نیمه هوشیار هستم و به دلیل کابوسهای فراوون، مشکل فریاد و داد و هوار و راه رفتن و حتی دوییدن تو خواب دارم. به طوری که با این شرایط فکر نمیکنم بتونم با بقیه دوستان تو آموزشی تو یکجا بخوابم.

به نظرت شما آیا با این مشکل میتونم برای معافیت دائم اقدام کنم؟

همون طور که قبلا عرض کردم من به دلیل مشکل دیگه ای که داشتم معاف از رزم هستم و 1 اسفند اعزامم.

با تشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز و تشکر از بابت پاسخگویی شما.

من یک سوال دیگه هم داشتم.
    بنده مشکل های زیادی تو خواب دارم و شبها تا ساعت 5، 6 صبح تقریبا در حالت نیمه هوشیار هستم و به دلیل کابوسهای فراوون، مشکل فریاد و داد و هوار و راه رفتن و حتی دوییدن تو خواب دارم. به طوری که با این شرایط فکر نمیکنم بتونم با بقیه دوستان تو آموزشی تو یکجا بخوابم.

به نظرت شما آیا با این مشکل میتونم برای معافیت دائم اقدام کنم؟

همون طور که قبلا عرض کردم من به دلیل مشکل دیگه ای که داشتم معاف از رزم هستم و 1 اسفند اعزامم.

با تشکر.
    داداش شب اول ممکنه خوابت نبره ولی صبح ساعت 4-5 صبح بیدار باش میزنن میبرنت ورزش و اینقدر میدووننت بعدش هم پیاده روی و رزم انفرادی و رزم گروهی و بشین پاشو و پا مرغی و کلاغ پر و دویدن دور پرچم و دویدن دور میدون صبحگاه و ........ داری که وقتی شب خاموشی میزنن سرت هنوز روی بالش نرفته مطمئن باش خوابی و بیهوش میشی یعنی این چیزایی که گفتم بیشتر از 100 تا قرص آرامبخش عمل میکنه بعدش دیگه برات طبیعی میشه یعنی بدنت به این نظم عادت میکنه

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

جملات اخر مبهم نیست .شما رو داره به وژد میاره و شور و اشتیاق رو به شما میده به خاطر همین هست که باورش سخته یا به قول شما مبهمه.
    ....................................
    باز نفهمیدم من
    من خیلی کند ذهنم عزیز

بیشتر توضیح بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

الان ماه اعزام خدمت نامقدس برای چه ماهیه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام.به نظر شما میشه نیرو رو عوض کرد از نیروی انتظامی افتاد سپاه؟
    Last edited by mohebronaldo; 18-11-2016 at 20:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    کی آموزشی پادگان امام سجاد (ع) کهریز ارومیه افتاده؟
    من افتادم.بعد پدرم جانباز هست تو تقسیم تاثیر گذار هست یا نه؟
    بعدش فرمانده میگه اگه نمره تیر اندازی پایین بگیرین نگهتون میدارم اینجا.بعدش اینجا میگن تجدید دوره و تجدید آموزش داره.من تاحالا نشنیدم.ما منطقه عملیاتی هستیم دورور کوه هست.دوستان یه راهی بهم نشون بدید تمومش کنم سریع
    Last edited by mohebronaldo; 18-11-2016 at 20:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •