تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3765 از 4751 اولاول ... 276532653665371537553761376237633764376537663767376837693775381538654265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,641 به 37,650 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

10 شاتل

سلام
    دیگه لازم به تایید من نیست همین نظرسنجی رو نگاه کنید همه چیزش توش معلومه و کیفیت شاتل توش موج میزنه بخصوص اون سه ردیف آخرش

الان شعار جدید اینه:
    همه چی آرومه/ من چقدر خوشحالم/ اینترنتم محدوده / من چقدر بیکارم

همه چی آرومه / شاتلا خوابیدن / شک نداری دیگه / تو به تایم اوت من
    جای حق صحبت کنید بچه ها
    الان ما ها که اینجاییم برای یه بحث و تبادل نظر جمع شدیم و معمولا افرادی که اینجا هستن از یه چیزی از شاتل مشکل دارند پس معلومه جو بحث منفی آخه راضی ها که نمیان اینجا، کاری ندارن ،پس به این نظرسنجی نمیشه اکتفا کرد .....بعد یه سری از بچه ها بهم اینجا را معرفی میکنند که بیان نظر بدن چه مثبت چه منفی که فقط آمار بالا بره پس به این نظر سنجی نمیشه تکیه کرد ....
    من اولا که عضو این فروم شده بودم برام پیغام گذاشته بودند برم تو یه لینک به فلانی رای بدم این نظرسنجی هم مثل بقیه ............
    نمیدونم تونستم مفهوم را برسونم یا نه ؟؟
    Last edited by ma_hasti; 07-04-2012 at 07:38. دليل: غلط املایی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

12

من تا حالا فکر میکردم کسی دیگه بدتر از رئیس ج***ر نیست که با این اوضاع خراب مملکت میگه همچی خوبه!
    ولی تو دیگه خیلی با حالی!
    رسما دارند اینترنت رو داخلی میکنند و نابود.
    اینم وضعیت سرعت و کیفیتشونه یعد میای میگی همه خوبن!
    فعلا اینترنت رو داخلی نکردن و داریم با همون اینترنت معمولی کار می کنیم ، داخلی هم که بکنن اینترنت به کار خودش ادامه میده

تو کل کشور چند تا شرکت مگه وجود داره که اینترنت رو ارائه میده ، شما یه سری به تاپیک هر کدوم خواستی بزن ، میبینی که عموم مشترکا ناراضی هستند ، چون هیچ شرکتی نمی تونه عموم مشترکاشو راضی نگه داره ،چون در کل اینترنت زیر 2MG یعنی هیچ ولی چاره چیه؟ چیکار باید کرد؟

حالا باز داریم میگیم همین چندتا شرکت که دارن سرویس میدن بعضی هاشون به مراتب از بقیه بهترن

سلام
    دیگه لازم به تایید من نیست همین نظرسنجی رو نگاه کنید همه چیزش توش معلومه و کیفیت شاتل توش موج میزنه بخصوص اون سه ردیف آخرش

الان شعار جدید اینه:
    عموم عزیزانی که اینجا رای منفی دادن اکثرا کسایی بودن که از شاتل سرویس داشتن و الان از جایی دیگه سرویس دارن ، پس نمیشه به این نظر سنجی اکتفا کرد

هر زمان از 320 هزار کاربری که از اینترنت شاتل استفاده می کنن نظر سنجی شد اون موقع به اون میشه استناد کرد نه 200 نفر !!!

در مورد شعرتون باید بگم که بنده یه اصلاحیه میزنم :

همه چی آرومه/ من چقدر خوشحالم/ سرعتم عالیه / به شاتل می نازم
    همه چی آرومه / شاتلا بیدارن / شک نکن پس دیگه / تو به این حرف من
    Last edited by mortezzkhan; 07-04-2012 at 12:54.

3. 2 کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

خوب امروز رفتم شاتل فسخ کردم ولی جدای همه این مشکلات شاتل و محدودیت ها . پشتیبانی و برخورد با مشتری عالییییه امروز که رفتم یه خانم بود خیلی مودب و متین کارمو راه انداخت گفت امروز هم انجام میدم براتون

5. 8 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

جای حق صحبت کنید بچه ها
    الان ما ها که اینجاییم برای یه بحث و تبادل نظر جمع شدیم و معمولا افرادی که اینجا هستن از یه چیزی از شاتل مشکل دارند پس معلومه جو بحث منفی آخه راضی ها که نمیان اینجا، کاری ندارن ،پس به این نظرسنجی نمیشه اکتفا کرد .....بعد یه سری از بچه ها بهم اینجا را معرفی میکنند که بیان نظر بدن چه مثبت چه منفی که فقط آمار بالا بره پس به این نظر سنجی نمیشه تکیه کرد ....
    من اولا که عضو این فروم شده بودم برام پیغام گذاشته بودند برم تو یه لینک به فلانی رای بدم این نظرسنجی هم مثل بقیه ............
    نمیدونم تونستم مفهوم را برسونم یا نه ؟؟
    سلام
    شما خودت همونی نبودی که میگفتی یکساله قرارداد بستی و محدود شدی و میگفتی حالا چیکار کنم و ناراضی بودی خواستی فسخ کنی پولت رو نمیدادند. در ضمن این نظرسنجیه، نه حکم دادگاه کسی هم شما رو مجبور نکرده که رای بدی یا نظر دیگه ای بدی

عموم عزیزانی که اینجا رای منفی دادن اکثرا کسایی بودن که از شاتل سرویس داشتن و الان از جایی دیگه سرویس دارن ....
    دوستانی که 1 تا 3 سال مشترک شاتل بودند نباید نظر بدهند یا نظرشون مهم نیست! پس کی باید نظر بده کاربرهای پارس انلاین یا آسیاتک
    از کرامات شیخ ما این است شیره را خورده گفته شیرین است...
    خب اگر هم اینطوری باشه شاتل رو با شرکت دیگه ای مقایسه میکنند میفهمند که چقدر در حقشون ظلم کرده پس شاتل رو با چی مقایسه کنند با سایپا
    در ضمن چرا شعر رو خراب کردی:

7. 8 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان، من الان از سرویس 384Kbps نامحدود شاتل که جدا از آسیاتک گرفتیم خیلی راضیم، البته شاید چون ماه اوله باهامون کاری نداشتن و محدودمون نکردن، ولی سرعت من رو روی 1.5مگ بستن و اکثر اوقات هم دارم دانلود میکنم. خیلی عجیبه ولی خوب، فعلا راضی هستم. حیف که کمی گرونه.

9. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم با شاتل فسخ کردم و امروز پورتم تخلیه شد.
    2سال و 6 ماه کاربر شاتل بودم. واقعا پشتیبانی قوی دارند و بسیار مودب هستند.
    اما دلایلی که باعث شد با شاتل فسخ کنم، اینا بود:
    1- محدودیت دانلود در ساعات دانلود رایگان
    2- پینگ افتضاح مخصوصا تو روز از ساعت 13 تا 16
    3- اگه بیش از 10مگ آپلود میکردم، دیسکانکت میشدم!

11. 9 کاربر از Zharfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

نه عزیز، من ART5 دارم، و هزینه اش با هزینه ی رانژه و آبونمان شد 81 تومن... اونها خودشون خط منو 1.5مگ بستن در حالی که باید 384 میبستن فعلا هم 75 گیگ دانلود داشتم این ماه، فکر کنم چون ماه اول هست، گیر نمیدن
    امیدوارم محدود نشی ولی از خودشون بپرسی بهت میگن
    Last edited by jackson2010; 07-04-2012 at 21:54.

13. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه madhatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فعلا اینترنت رو داخلی نکردن و داریم با همون اینترنت معمولی کار می کنیم ، داخلی هم که بکنن اینترنت به کار خودش ادامه میده

تو کل کشور چند تا شرکت مگه وجود داره که اینترنت رو ارائه میده ، شما یه سری به تاپیک هر کدوم خواستی بزن ، میبینی که عموم مشترکا ناراضی هستند ، چون هیچ شرکتی نمی تونه عموم مشترکاشو راضی نگه داره ،چون در کل اینترنت زیر 2MG یعنی هیچ ولی چاره چیه؟ چیکار باید کرد؟

حالا باز داریم میگیم همین چندتا شرکت که دارن سرویس میدن بعضی هاشون به مراتب از بقیه بهترن
    1- حرفی که پارسال همین موقع خیلیا میزدن : "فعلا سرعت و دانلود شبانه خوبه."
    2- قطعا چاره این نیست که وقتی حق ادمو می خورن بیایم ازشون تعریف کنیم.
    3- بهونه نداری سوت بزن ........نظر سنجی رو رد نکن.

15. 6 کاربر از madhatter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از اینکه نامه فسخ رو فرستادم امروز یه خانومه از طرف شاتل زنگ زد گفت که چرا می خوای فسخ کنی گفتم که بخاطر محدودیت شب ها می خوام فسخ کنم گفت کهه چون سرویس شما 128 هستش اینطوری شما سرعت بالاتری بگیری بهتره

انگار خانومه داره بچه خر می کنه

گفتم دیگه نمیخوام فسخ کنید بره. اونا هم فسخ کردن

17. 5 کاربر از bia2sms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام
    داداش اصلا عجیب نیست و خیلی جالبه دیگه اگر با 220 هزار تومان در ماه شما رو محدود کنند که دیگه باید در شاتل رو تخته کرد
    البته شما بعد از 44 گیگ دانلود ببین محدود میشی یا نه که کل 1 ماه رو باید دانلود کنی
    نه عزیز، من ART5 دارم، و هزینه اش با هزینه ی رانژه و آبونمان شد 81 تومن... اونها خودشون خط منو 1.5مگ بستن در حالی که باید 384 میبستن فعلا هم 75 گیگ دانلود داشتم این ماه، فکر کنم چون ماه اول هست، گیر نمیدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 326 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 326 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •