تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3764 از 4105 اولاول ... 27643264366437143754376037613762376337643765376637673768377438143864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,631 به 37,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان.

بنده پس از انجام مراحل اولیه اقدام به سربازی، تونستم معاف از رزم بگیرم و تاریخ اعزامم هم 1 اسفنده و بهم گفتن که یک هفته مونده به 1 اسفند بیا پلیس +10 محل خدمتتو بگیم بهت.

سوالی که دارم اینه:
    اگه من برم پلیس +10 و محل خدمتمو بفهمم کجاست و اگه خدایی نکرده جای بدی بیافتم و تصمیم بگیرم که کلا خدمت نرم، آیا من سرباز فراری حساب میشم؟ یا سرباز غایب؟

با تشکر.
    با توجه به حجم اعزامی که دارند می توانید درخواست تعویق بدهید و احتمالا با ان موافقت می شود. اما توجه داشته باشید اعزام اسفند دوره طلایی است چون تایم مرخی زیادی دارد . هنگامی که کد اموزشی زدند ممکن ارتش باشید و در صورت درخواست تعویق کد قبلی و سازمان هم تغییر می کند مثلا ممکن است اول اسفند نیرو زمینی ارتش باشید اما در کد جدید نیروانتظامی بیافتید که خوب نقسیمات و خدمت نیروانتظامی سختر است.
    اگر اول اسفند خودتون رو پادگان اموزشی معرفی نکنید و حضور نداشته باشید که کلا سربار فراری هستید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

منم اتفاقا همین مشکلو دارم شرایطی دارم برای کفالت اما میترسم اقدام کنم و معاف نشم و برام تاریخ اعزام بخوره چون مشکلی دارم که نمی تونم برم.یکی از دوستان تو همین انجمن میگفت تا پامون به پادگان نرسیده سرباز غایبیم ولی به محض اینکه اونجا رفتیم و فرم تکمیل کردیم بعد نرفتیم اونوقت فراریه.هر چند طبق قانون غایبای بالای یکسال فراری محسوب میشن حالا دوستان راهنمایی کنین ممنون میشم

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منم اتفاقا همین مشکلو دارم شرایطی دارم برای کفالت اما میترسم اقدام کنم و معاف نشم و برام تاریخ اعزام بخوره چون مشکلی دارم که نمی تونم برم.یکی از دوستان تو همین انجمن میگفت تا پامون به پادگان نرسیده سرباز غایبیم ولی به محض اینکه اونجا رفتیم و فرم تکمیل کردیم بعد نرفتیم اونوقت فراریه.هر چند طبق قانون غایبای بالای یکسال فراری محسوب میشن حالا دوستان راهنمایی کنین ممنون میشم
    من اطلاع دقیق ندارم فقط چون دیدم چندبار این سوالو پرسیدید: طبق چیزایی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته، شما شرایط گرفتن معافیت رو دارید. اما خیلی بهتره که برید از خودشون بپرسید. توی اون لینک هم چیزی در مورد غایبین ننوشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان.

بنده پس از انجام مراحل اولیه اقدام به سربازی، تونستم معاف از رزم بگیرم و تاریخ اعزامم هم 1 اسفنده و بهم گفتن که یک هفته مونده به 1 اسفند بیا پلیس +10 محل خدمتتو بگیم بهت.

سوالی که دارم اینه:
    اگه من برم پلیس +10 و محل خدمتمو بفهمم کجاست و اگه خدایی نکرده جای بدی بیافتم و تصمیم بگیرم که کلا خدمت نرم، آیا من سرباز فراری حساب میشم؟ یا سرباز غایب؟

با تشکر.
    بارها گفتیم باز هم تکرار میشه
    در صورتی که در موعد مقرر در محل اعزام سربازان حاضر نشید "مشمول غایب" به حساب میاد.
    اما همین که تشریف ببرید اونجا و با بقیه سربازها وارد پادگان بشید،بعد از اون اگر پادگان رو ترک کنید و دیگه مراجعه نکنید،عنوان "سرباز فراری" رو باید یدک بکشید.
    * جهت درک بهتر موضوع: سرباز به شخصی گفته میشه که مشخصاتش در سیستم نیروهای نظامی و انتظامی به عنوان "نیرو" ثبت شده باشه.
    ** توضیحات بیشتر: عبارت "سرباز غایب" کلا اشتباهه و باید گفت "مشمول غایب".

5. 2 کاربر از lafze-ghalam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

یکشنبه قبل معاف از رزم شدم، نظام وظیفه گفت برگه اعزام برام پست میشه، چند روز بعد دیدم سایت نظام وطیفه واسم تاریخ اعزام زده اردیبهشت حالا می خوام بدونم دیگه تاریخ اعزام اصلی همین هست ؟
    نکته دوم اینکه سایت پلیس 10 تو قسمت وضعیت برام نوشته : مشمول
    یعنی چه من باید کار خاصی انجام بدم یا برم پلیس و نظام وظیفه یا اینکه منتظر بشم واسم بفرستن در خونه؟
    Last edited by atp22; 17-11-2016 at 11:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

من سیکلم. شانس بدم افتادم سیرجان نیروی دریایی. بچه ننه هم بودم شایدم هستم هنوز.10 روز تو پادگان بودیم هر روز گریم میگرفت.وزنمم 110 کیلو. بشین پاشو میرفتم پام بدجور درد می گرفت.تازه حمله عصبی پانیک گرفته بودم اعصابمم خراب بود شاید واسه همون گریه میکردم.

خلاصه 10 روز که گذشت تو پادگان گفتم خدایا چیکار کنم فرار کنم؟ گفتم گوشمو پاره کنم؟قاشق رو فرو کنم تو گوشم؟ یهو حواسم رفت به عینکم عینکمو گذاشتم زیر پا لهش کردم.

از مسئول آسایشگاه تقاضای مرخصی چند ساعته برای خرید عینک کردم.خلاصه برگه مرخصی اومد دستم.و د درو تهران.

وقتی اومدم خونه 10 سال پیش بود انگار وارد بهشت شده بودم. دستشویی حمام بغل هم. یخچال و تلوزیون اینارو کنار هم دیدم باورم نمیشد.

خلاصه الان 10 ساله فرار کردم و نیومدن دنبالم. پولم ندارم بخرم.عین 10 سالشم پرونده وسواس شدید و روانپریشی دارم تو روانپزشکی دم خونمون. 10 ساله دارم قرص وسواس و روانپریشی میخورم.

شاید بشه معافی اعصاب بگیرم. پول که ندارم بخرم. هنوز تو این 10 سال بیکارم مدرکم سیکله همشم تو خونم فقط قرص اعصاب میخورم بیدارمیشم. وزنمم 115 کیلوئه.

هیچی کلا هدفی ندارم الان 28 سالمه هدفم اینه که فقط زنده بمونم

8. 3 کاربر از Cortexan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

من سیکلم. شانس بدم افتادم سیرجان نیروی دریایی. بچه ننه هم بودم شایدم هستم هنوز.10 روز تو پادگان بودیم هر روز گریم میگرفت.وزنمم 110 کیلو. بشین پاشو میرفتم پام بدجور درد می گرفت.تازه حمله عصبی پانیک گرفته بودم اعصابمم خراب بود شاید واسه همون گریه میکردم.

خلاصه 10 روز که گذشت تو پادگان گفتم خدایا چیکار کنم فرار کنم؟ گفتم گوشمو پاره کنم؟قاشق رو فرو کنم تو گوشم؟ یهو حواسم رفت به عینکم عینکمو گذاشتم زیر پا لهش کردم.

از مسئول آسایشگاه تقاضای مرخصی چند ساعته برای خرید عینک کردم.خلاصه برگه مرخصی اومد دستم.و د درو تهران.

وقتی اومدم خونه 10 سال پیش بود انگار وارد بهشت شده بودم. دستشویی حمام بغل هم. یخچال و تلوزیون اینارو کنار هم دیدم باورم نمیشد.

خلاصه الان 10 ساله فرار کردم و نیومدن دنبالم. پولم ندارم بخرم.عین 10 سالشم پرونده وسواس شدید و روانپریشی دارم تو روانپزشکی دم خونمون. 10 ساله دارم قرص وسواس و روانپریشی میخورم.

شاید بشه معافی اعصاب بگیرم. پول که ندارم بخرم. هنوز تو این 10 سال بیکارم مدرکم سیکله همشم تو خونم فقط قرص اعصاب میخورم بیدارمیشم. وزنمم 115 کیلوئه.

هیچی کلا هدفی ندارم الان 28 سالمه هدفم اینه که فقط زنده بمونم
    داداش خدمت رفتن سختی های خودش رو داره فرار کردن از خدمت هم مشکلات خودش رو داره که به نظرم مشکلات فرار کردن از خدمت رفتن بیشتره
    داداش اشتباه خیلی بزرگی کردی فرار کردی
    این مشکلات و سختی هایی که میگی که فقط مال تو نبوده سربازای دیگه هم باهاش درگیر بودن و تحمل کردن
    من خودم لیسانسه هستم ولی جایی خدمت میکردم که بهایی به درجه و 2 تا ستاره روی دوشم نمیدادن و خیلی اذیتم کردن و عذابم دادن از یه سرباز 0 بی سواد بیشتر اذیتم کردن
    وقتی رفتم خدمت افسردگی و اضطراب شدید داشتم ولی میتونستم چیکار کنم به غیر از توکل به خدا و تحمل کار دیگه ای نمیتونستم انجام بدم البته میتونستم مثل شما فرار کنم ولی عواقب بعدیش نمیذاشت دست به چنین کاری بزنم
    Last edited by erfan90ir; 17-11-2016 at 13:32.

10. 4 کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

شما خیلی خوشبین هستید.
    ..............................
    سلام

اتفاقا من آدم خیلی بد بینی هستم.
    ولی باور کنید حرفم درسته به خدا.

آدمای بیرون 1000 بار بهتر از آدمای اون محیط هستند.
    آدمای بیرون هر چقدر هم به آدم بدی کنند، یه دلیلی برای بدی کردن دارن، ولی آدمای اون محیط نظامی هیچ دلیلی برای اذیت کردن آدم ندارن.

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

داداش خدمت رفتن سختی های خودش رو داره فرار کردن از خدمت هم مشکلات خودش رو داره که به نظرم مشکلات فرار کردن از خدمت رفتن بیشتره
    داداش اشتباه خیلی بزرگی کردی فرار کردی
    این مشکلات و سختی هایی که میگی که فقط مال تو نبوده سربازای دیگه هم باهاش درگیر بودن و تحمل کردن
    من خودم لیسانسه هستم ولی جایی خدمت میکردم که بهایی به درجه و 2 تا ستاره روی دوشم نمیدادن و خیلی اذیتم کردن و عذابم دادن از یه سرباز 0 بی سواد بیشتر اذیتم کردن
    وقتی رفتم خدمت افسردگی و اضطراب شدید داشتم ولی میتونستم چیکار کنم به غیر از توکل به خدا و تحمل کار دیگه ای نمیتونستم انجام بدم البته میتونستم مثل شما فرار کنم ولی عواقب بعدیش نمیذاشت دست به چنین کاری بزنم
    ....................................
    سلام

مگه سرباز 0 بیسواد رو باید اذیت کنند؟
    مگه اون آدم نیست؟
    مگه اون عزیز خانوادش نیست؟
    مگه اون ارزش نداره؟

13. 3 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

....................................
    سلام

مگه سرباز 0 بیسواد رو باید اذیت کنند؟
    مگه اون آدم نیست؟
    مگه اون عزیز خانوادش نیست؟
    مگه اون ارزش نداره؟
    چرا به خودت میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من کی گفتم سرباز 0 بیسواد رو باید اذیت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من کی گفتم اون آدم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من کی گفتم عزیز خانواده اش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من کی گفتم اون ارزش نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ولی اینو بدون هر چی میزان سواد و مدرک و تحصیلات کمتر باشه سطح فرهنگ اون شخص هم پائینتره و کارایی که برای تحصیلکرده ها زشته از اون به راحتی بر میاد البته نه همه سرباز 0 ها
    و به همین خاطر در پادگانها به سرباز 0 و بی سواد اهمیت نمیدن یعنی خودشون یعنی اکثرشون کار را خراب کردن بر ضد خودشون
    یه چیز دیگه هم هست وای به وقتی که عده ای توجه کن دارم میگم عده ای از سرباز 0 های بی فرهنگ و عقده ای دست به یکی کنن اون موقع پادگان را به لجن میکشن و جوش رو فاسد میکنن
    دقت کن نگفتم همه سرباز 0 ها تو سرباز 0 ها هم انسان با شخصیت و قابل احترام خیلی هست
    خودم یک دوست سرباز داشتم که از برادرم بیشتر بهش اعتماد داشتم شخص با خدایی بود و نماز اول وقتش ترک نمیشد اذان که میگفتن تو نمازخونه بود دمش گرم
    Last edited by erfan90ir; 17-11-2016 at 21:26.

15. این کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •