منم همینطور دوست من.تا الان 2 ترم هست که پایان نامه رو نگه داشتم ولی کم کم باید بریم سربازی.
منم همینطور دوست من.تا الان 2 ترم هست که پایان نامه رو نگه داشتم ولی کم کم باید بریم سربازی.
سربازی خودش یه کلاس روانشناسیه !
برا اینکه بدونی کجا زندگی میکنی ! دور برت چه خبره ! این مردم کین !
سربازی مرد نمیکنه اما قشنگ ادمو پخته میکنه . هر چند این پختن گاهی سبب سوختن بهترین دوران زندگیت میشه
دوستان اگر پذیرش بگیرم .خدمت تو شهر خودم میفتم یا نه؟
سلام به همه .من دوسال پیش که وارد غیبت نشده بودم پدرم هفتاد و یکسال داشت برادرم هم پنج سال پیش معافیت کم توانی ذهنی شد الان که دو سال غیبت دارم میتونم برم کفالت بابامو بگیرم یا برای غیبت توجیه میخوان؟
تو این مدت کمی که از خدمتم گذشته فقط به عمق فاجعه پی بردم.فهمیدم تو چه کثافت بازاری هستیم.قبلا هم میدونستم ها ولی الان لمسش کردم.
................................
نسبت به تیپ پیاده و گروه توپخانه که کنار پشتیبانی هست، جای خیلی بهتری هست.
البته قسمت چهارمی هم کنارشون به عنوان " سازمانی پادگان امام رضا " هست.
کلا 4 تا قسمت و مجموعه کنار هم هستند.
درجش؟
مدرک؟
کارش چی بوده تو شخصی گری؟
Last edited by donnie yen; 17-11-2016 at 02:34.
................................
پادگان و طبیعت نظامی گری نهایت کثافت کاری هست.
آدمای بیرون 1000 بار بهتر از اونایی هستند که داخل اون محیط هستند.
من خودم بهترین جاهستم ولی هرروز باید 100کیلو حرص بخورمتا روزام تموم شه باقدرت حضورمیزنم که مبادا یک روز غروری که خورد میشه یا حرصی که میخورم باعت بشه که دیگه نرم وبدوبدتر بشه الان 12ماهم ولی هرروز داره سختتراز گذشته میشه بااین که گذشته بدترین دوران رو داشتم وتو 12ماه فشارکمترشده...24 بودم روزبرگ بودم محل خدمت باخونه همش 10دقیقه .......ولی فشار فشار فشارروحی وروانی باتمام برج بازی هاواذیت سرباز ها حرف هایه بدوزشت سرباز وفرمانده وغیره جایی که ساعت 2شب هزاردفعه بلندت میکنن پاشو برامون اب بیار بازور چون اونابرجشون بالاتره ووووووووووووو
سربازی یه جهنمه ..نرفتنش هم از رفتنش جهنم تره بالاخره باید باتمام قوا سرکرد
Last edited by امید رض; 16-11-2016 at 18:01.
سلام دوستان.
بنده پس از انجام مراحل اولیه اقدام به سربازی، تونستم معاف از رزم بگیرم و تاریخ اعزامم هم 1 اسفنده و بهم گفتن که یک هفته مونده به 1 اسفند بیا پلیس +10 محل خدمتتو بگیم بهت.
سوالی که دارم اینه:
اگه من برم پلیس +10 و محل خدمتمو بفهمم کجاست و اگه خدایی نکرده جای بدی بیافتم و تصمیم بگیرم که کلا خدمت نرم، آیا من سرباز فراری حساب میشم؟ یا سرباز غایب؟
با تشکر.
شما خیلی خوشبین هستید.![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)