ممنون از توضیحاتت اما منظور من تقسیم یگانه آموزشی رو تموم کردم
ممنون از توضیحاتت اما منظور من تقسیم یگانه آموزشی رو تموم کردم
معلوم نیست قانون یکسانی نداره. شاید نگه دارن. اگه بومی هستی که احتمال داره مرخصی بدن.
بستگی به یگانت داره. اگه یگانت زیرمجموعه داره مثلا در شهرهای دیگه، چند روز مرخصی میدن تا تقسیم کنن و امریه بدن برین سر یگان. اگه یگانت همونجاس ممکنه ازتون موتوری و خرمالی بکشن و نزارن برین خونه. کلا خیلی نمیشه از الان پیشبینی کرد ولی فردا کلا الاف هستین.
سلام
اگه سال دیگه قانون خرید خدمت سربازی حذف نشه متولدین 70 می تونن بخرن ؟
سلام
امشب راه میفتم برم پادگان برای تسویه.
اول خدا رو شکر میکنم. و ازش میخوام که هوای سرباز ها رو داشته باشه
خدایا شکرت
از این سایت هم ممنونم
خیلی از سوالام اینجا پاسخ داده شد
چقدر استرس داشتم.
چقدر ترسیده بودم. البته الان هم استرس دارم
جالب اینکه خوشحال نیستم. قبلا فکر میکردم اخر خدمت باید از خوشحالی منفجر بشم. ولی به خدا که اینطور نیستم.
داداشای گلم. نا امید نباشید و هیچ کس رو نا امید نکنید.
برای منم دعا کنید.
یا علی![]()
سلام.کاش یه شرح حال کلی از اول تا اخر آماده میکردی واسه بچه هایی که هنوز دو دل که هیچ صد دلن که برن خدمت .از قبلش و خلق و خوی خودتون و بعد از رفتن به خدمت و تغییراتی که کردید یا دیدید.تجربه و کلا چیزهایی که فکر میکنید خوبه بقیه ازش خبر داشته باشن یا بر حذر باشند.
دوستان یکی از رفیقام یگانش افتاده آماد و پش منطقه 4 مراغه به نظرتون چه جور جاییه؟ کسی اونجا خدمت کرده؟
بزارمنکه تازه خدمت متموم شده بگم چیا آدم یاد میگیره ...
یاد میگیری بی خیال عشقت ، زندگیت ، بی خیال توهین و بی شخصیت هایی که اونجا بهت میشه بشی
یاد میگیری که آدم ها شبیه حرف و عملشون نیستن و همونی که بهش میگی آدم خوب از همه بدتر از آب در میاد
دوسال عقب موندن از همه چی و علافی دو سال شنیدن توهین و تحقیر،به چه قیمتی!!!؟
به همین خاطر بعضی از دوستان میگن فک میکردیم خدمت تموم شه خوشحالیم ولی بدتر از اولشیم دلیلش همین مثال های بالا است
تلف کردن وقت
Last edited by solook1393; 15-11-2016 at 09:52.
درسته
اما مهم برش طرف هست گاهی وقتا یه سرگرد میتونه از یه امیر بیشتر برش و رابط داشته باشه...
گرچه همه مملکت شده پارتی بازی...![]()
از بردار بزرگترم بگم که با با مدرک فوق لیسانس شاگرد اول دانشگاه از صیح تا شب وسط چهارراه ها وایمیستاد با راننده ها دعواش میشد کلی هم فحش میخورد !
یه دفترچه جریمه بهش میدادن میگفتن اینو تا شب پر کن ! چند باری نتونست پر کنه رفت بازداشتگاه !
زیر دست یه دیپلمه بود ! برادرم با درجه ستوان دو با مدرک فوق لیسانس زیر دست یه ستوان یک با مدرک دیپلم بود !
قبل از سربازی اخلاقش خوب بود بعد از سربازی اخلاقش از این رو به اون رو شد !
چی میخوایی بدونی عزیز من
سربازی یعنی بیگاری !
من خودم الان فوق لیساسم رو تموم کردم و با این اوصاف نمیخوام برم سربازی برم که چی ! برم که بهم توهین بشه ، شخصیتم خورد بشه
هی میگن بری سربازی مرد میشی از این خبرا نیست ، 2 سال از بهترین زمان عمرت به هدر میره
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)