دوستان خبری برای بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان هست ؟ من تازه آموزشیم تموم شده 6 ماه اضاف سنواتی دارم بخشیده میشه؟
دوستان خبری برای بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان هست ؟ من تازه آموزشیم تموم شده 6 ماه اضاف سنواتی دارم بخشیده میشه؟
9 ماه از 43 ماه پدرتون یا کلا کسری برادرتون شده 9 ماه؟
حتی اگه برادرتون معاف شده باشه، همون 30 ماه استفاده میشه و برای شما 13 ماه میمونه، ولی برای استفاده از کسری باید متولد 72 به قبل باشین
اگر ھم بخشیدہ نشہ فرماندہ مستقیم شما میتونہ تا دو سومشو درخواست بدہ ببخشن
تا اخر خدمتتون میبخشن شک نکنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من فردا باید برم تقسیمم مشخص بشه . از فردا یک ضرب میرم سر یگان ؟ یا چند روز بعد مبرم؟
ضمنا چون بومی هستم ماه های اول مرخصی میدن ؟ یا نه چون شنیدم یکی دو ماه نگه میدارن بعد مرخصی های پایان هفته و اینا رو میدن
Last edited by pedram9; 12-11-2016 at 12:16.
سلام خدمت همه دوستان و اساتید
آقا یه سوال داشتم نمیدونم کسی اطلاعی در موردش داره یا خیر!
آیا میشه مثلا سرباز نیرو هوایی ارتش به وزارت دفاع انتقالی بگیره؟ یا به سپاه؟
یعنی امکان تغییر ارگان هست؟ خواهشا سریعتر جواب بدین اگه میدونین![]()
سلام
الان دیگه همه آموزشی ها به این صورت هست.
البته به روز هفته ای که میری اونجا هم ربط داره.
مثلا میگن فلان روز نظام وظیفه (نیاز نیست نه مو اصلاح کنی نه وسایل ببری) میری و برگه میدن که ساعت چند چه ترمینالی باشی و چه روزی...
وقتی هم روز اول میری پادگان آموزشی بازم وسایل نبر مگه اینکه مسیرت خیلی زیاد باشه مثل بچه های خوزستان که سمنان آموزشی اومدن و نخواستن که مرخصی بگیرن.
لباس هارو میگیرین و یه سری فرم پر میکنید بعد مرخصی میدن ، اصولا 4-5 روز اما ممکنه کم و زیاد بشه.
تو آموزشی اگه شهر خودت باشی که هر روز ساعت 4 به بعد خونه ای و اگه شهر خودت نباشی و شهر نزدیک باشی آخر هفته مرخصی هست. اگه خیلی دور هم باشی خودت نمیری و البته میتونی مرخصی بگیری و بری داخل شهر بمونی و هر وقت دوست داشتی بیای پادگان...
بهترین دوران آموزشیه ، وقتی توش هستی نمیفهمی...سعی کن خوش بگذرونی...
دوستان اوضاع برای ارشد ها چطوره؟
الآن ستوان میشند؟
آموزشی رو معمولا کجا میندازن؟
دوره کد هم داره ارشد کامپیوتر؟
پارتی در حد سرتیپ تمام و سرلشگر اگه داری میشه
داداش به نظرت پارتی در حد سرتیپ و دریاسالار داشت میرفت سربازی اصلا یا احتیاجی به انتقالی داشت؟؟ مینداختنش راننده فرمانده پادگان
پاشم تو پادگان نمیذاشت براش حاضری میزدن
یعنی منظورم اینه که دنبال اینجور انتقالی نباش. نشدنیه!!
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)