تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3761 از 4751 اولاول ... 276132613661371137513757375837593760376137623763376437653771381138614261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,601 به 37,610 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

سلام

من یه مدته که با سایتهای فیلتر شده مشکل پیدا کردم. صفحه های فیلتر شده به جای اینکه صفحه پیوندها رو نشون بده همینطور در حال لودینگ باقی میمونه تا تایم اوت بشه. اگر هم توی سایتی فایل فیلتر شده باشه که دیگه تا زمان تایم اوت شدن اون کل صفحه رو در حال لودینگ نگه میداره

با وجود اینکه ویندوز هم عوض کردم و با همه مرورگرها هم همین مشکل رو دارم باز پشتیبانی شاتل میگه از تنظیمات مرورگره! برای همه همینطوره یا برای من اینطوری شده؟
    سلام
    اگر فقط مشکل صفحه پیوندهاست مشکل از شما نیست. قبلا هم برای من این صفحه پیونده نمیومد بعد از یه مدت درست شد ولی برای من اهمیتی نداشت
    تنظیمات ------ هم اگر هست غیر فعال کنید ( با اینکه احتمالش در حد صفره)

2. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی بابت جواب. نه منم از صفحه پیوندها خوشم نمیاد دادمش به adblock plus که اصلاً نشونش نده. مشکل لود نشدن صفحه هاس

بار ها شده که به خاطر اینکه یک صفحه چند تا فایل فیلتر شده داره کل صفحه رو سفید نشون میده و 5-6 دقیقه همینطوری میمونه که آخرش هم خودم کنسل میکنم. بعضی وقت ها بعد از چند بار ریفرش کردم سریع صفحه پیوندها رو نشون میده اما هیچوقت نمیشه که بدون رفرش مستقیم بره به صفحه پیوندها!

دی ان اس سرورهای مختلف رو امتحان کردم تفاوتی نداشت. با پرا*کسی و چیز پی ان هم صفحات بدون مشکل باز میشه اما وقتی بدون پرا*کسی باز میکنم اینطوری میشه (تنظیمات پرا*کسی هم درسته. بقیه صفحات رو بدون مشکل باز میکنه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من 2 ماه از شاتل 2048 گرفتم ماه اول شبانه بدون محدویت بود و فک کنم دانلود ماه اولم 160 گیگ شد ماه دوم وسطاش محدودم کردن منم آخر اون ماه سرویس دهنده رو عوض کردم و از یه ISP محلی گرفتم بازم 2048 فک کنم تا حالا 600 گیگ ترافیک داشتم و مشکلی هم پیش نیومده همون 2048 که گفتن رو دادن چه روز و چه 2 تا 8 صبح رایگان :-)
    شاتل دزده و دلیل دزد بودنش هم خودمونیم که اجازه دادیم اینقدر گنده بشه که فک کنه عددی شده و هر غلطی بخواد می تونه انجام بده

5. 2 کاربر از omid1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_l67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من خودم برای خانه دانشجوییم آرت1 گرفتم.سرعت دانلودش باید 16 باشه ولی 100 هست
    اینجا هم آرت3 دارم که سرعت دانلودش 140 بود(البته از دیشب تاحالا سرعتش شده 64)

اگه بیش از یه مقداری مصرف کنم سرعتم کم و کمتر می شه.
    من فکر می کنم دقیقا عین کاری هست که این شرکت کرده
    عزیز من شما نباید یه شرکت کوچک رو با شاتل مقایسه کنی اینکه شما خوش شانس هستی و همچین ISP خوبی داری دلیل نمی شه که بقیه ی شهر ها هم همچین ISPیی داشته باشند

عزیز من قیمت سرویس اختصاصیو نباید با سرویس های شیر مقایسه کنی!!!
    قیمت پهنای باندی که شرکت ها از زیرساخت می خرند چند برابر قیمت جهانی هست!!!
    یه سرچ توی اینترنت بزن متوجه می شی
    اقا سرعت ارت رو 10 مگ هم باشه وقتی بعد 3-4 ساعت دانلود میاد رو واقعی و شبا هم نصف واقعی میشه یک ریال هم نمی ارزه ! سرویس حجمی بگیری از شرکتای دیگه که بهتره ! خواهشآ نگو محدودیت از 2-3 ساعت بیشتره چون من ته شاتل رو در اوردم .ارت شاتل تنها خوبیش پینگشه وگرنه نه سرعت دانلود داره نه وبگردی .

7. 4 کاربر از ali_l67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سرعت آپلودم چند روز خیلی کم شده

Eco-512

9. 2 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

شبا هم نصف واقعی میشه یک ریال هم نمی ارزه !
    یعنی دقیقا چقدر؟

بالاخره قرارداد ننگین پسرعمه من با شاتل بعد ماه ها دزدی و سه ماه محدودیت به پایان رسید!!!
    هرکی رو که دنبال خودم به این منجلاب کشیده بودم دوباره اوردمش بیرون

راستی شرکت پیام اوران نماینده شرکت پيشگامان توسعه ارتباطات هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کسی سرویس های این شرکتو امتحان نکرده؟ بعد از شاتل گزینه خوبی نیست؟
    Last edited by ELDORAMO; 01-04-2012 at 23:11.

11. 2 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستی شرکت پیام اوران نماینده شرکت پيشگامان توسعه ارتباطات هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کسی سرویس های این شرکتو امتحان نکرده؟ بعد از شاتل گزینه خوبی نیست؟
    پیشگامان اصفهان فاجعه است.
    شرکت ها میاند از پیشگامان پهنای باند می خرند و سرویس مورد نظرشون رو با پهنای باند خریداری شده ارائه می کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاتل دزد امسال هدیه تولدم را خورد در صورتی که بیش از هر سال ترافیک اضافه خریده بودم.
    یک توصیه برادرانه بهتون می کنم : هر زمان زیاد ترافیک خریدید قید هدیه تولد را بزنید چون این شرکت پیش خودش اینطور حساب کتاب مب کنه که این مشترک وضع مالیش خوبه و هدیه تولد را بالا می کشه.

در ضمن تو این 2 هفته اول فروردین شبانه بیش از 50 مگ دانلود نکردم ولی محدود شدم و دیشب حتی صفحه باز نمی کرد!
    متاسفم که چنین سیاست های مشتری گریزانه ای را در پیش گرفته اند.

عزیزم محاله هدیه تولد رو ندن من خودم بهمن ماه هدیه تولد گرفتم ....شما تاریخ توالدتون چه روزیه مگه ؟؟
    چرا زنگ نزنید احئ فروش شون بهشون بگی ؟؟ برات علت را توضیح میدن بابا زود قضاوت نکنید
    برای یکی از دوستای من این اتفاق افتده بود زنگید بهش گفتم تماس گرفته شده و همراه تان خاموش بوده و تلفن ثابت هم گفتند که شما دانشگاه هستید می گه حتی ساعت تماس رو هم بهش گفتن بعد هم هدیه شو دادن ..........ماشالله به این همه حساب و کتاب

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

پیشگامان اصفهان فاجعه است.
    شرکت ها میاند از پیشگامان پهنای باند می خرند و سرویس مورد نظرشون رو با پهنای باند خریداری شده ارائه می کنند.
    بله ظاهرا همین طوره فقط شانس من خوب در اومده که بیرجند با اینکه نماینده پیشگامان هست اما خدماتشو خوب نگه داشته بقیه جاها اصلا اینطور نیست

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

واقعا ....
    به خاطر یکم دانلود 5 روزه بدجور محدود شدم فکرمی کنم باز یه دو هفته ای همین جور بمونه مثل ماه اول که 16 روز سرعت پایین بود ....
    فقط دوس دارم همون آدمای ...... که دو روزه اینترنت دارن و همه هم می شناسن دوباره بیان از شاتل دفاع کنن ببینن چه جوری می شه ....
    والا این که کلا یه چیز عادی و بقولی اپیدمیک شده.
    ولی خوب بازم به جای توهین به دوستان بهتره راحت بری قراردادت رو فسخ کنی... مثل اکثر ماهایی که به "متوسط" به پایین رای دادیم. شاتل تا 6 ماه (حداکثر) میتونه دانلود شبانه ی زیاد رو تحمل کنه ولی میذاره مثل من بدبخت، 6 ماهه شارژ کنی که تو نیمه ی اول اشتراکت خوب حالت رو بگیره

16. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •