تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 959 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اخباری در روزهای گذشته پخش شده بود که Borderland،شوتر gearbox دارای گرافیگی cel-shade خواهد بود اما بالاخره مشخص شد که این گونه نخواهد بود.
    Pitchford رئیس gearbox در این باره گفت:"Borderland به هیچ وجه cel-shade نخواهد بود.دنیای بازی دنیایی جدی و خشن است.اما ما از ابتدای ساخت بازی در زمینه ی کارگردانی هنری و تکنولوژی مربوط به استفاده از طرح های هنری گام های بلندی برداشته ایم و نتایج حاصله شوکه کننده و هیجان انگیز است."

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by S A A M; 12-04-2009 at 09:07.

2. این کاربر از S A A M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Mathis "Detroit" Street Judge معرفي شد

Judge Mathis (نام اصلي وي Greg Mathis است ) يكي از قاضي هاي معروف امريكا هست كه برنامه تلويزيوني وي بيش از 3 ميليون بيننيده دارد. وي حالا با Matty Rich كارگردان قديمي هالييود هم تيم شده است تا يك بازي سوم شخص اكشن جديد به نام Mathis "Detroit" Street Judge براي PC , X360 , PS3 عرضه كند.

شما در نقش يك بزهكار به نام La-Ron Washington بازي خواهيد كرد. وي به تازگي از زندان ازاد شده اما سران بزرگترين باند مافيايي Detroit به دنبال وي هستند. باند مافيايي فكر مي كند كه Washington سران انها را كشته است , در حالي كه وي مرتكب چنين كاري نشده است. وي بايد از اين دردسر نجات يابد.

Judge Mathis سعي كرده الهاماتي از زندگي گذشته خويش را در اين بازي پياده كند. وي كه در جواني عضو يك باند خلافكار بوده و حتي به زندان هم رفته است. وي سعي كرد كه رستگار شود و بعد ها نام خود را به عنوان جوان ترين قاضي تاريخ ايالت Michigan در امد.

وي مي گويد :‌" من ميدونم كه Grand Theft Auto IV محبوب ترين بازي حال حاضر هست و بازيكنان چه مقدار از اين بازي هاي اكشن/جنايي خوششان مياد. ما به انها يك چنين بازي خواهيم داد بعلاوه انها مي توانند در بازي رستگار شوند , همانطور كه من رستگار شدم. من اين بازي را به عنوان راهي ميبينم كه به بازيكنان جوان اجازه مي دهد به عنوان قسمتي از زندگي فربينده يك ادم كش در بياند ( چيزي كه در فرهنگ hip-hop مشهود است) بدون اينكه درگير چنين زندگي شوند"

اين بازي قرار است به صورت يك بازي open-world و همانند GTA باشد منتها يك تفاوت اصلي با GTA دارد. در اين بازي شما بايد در خدمت قانون باشيد و مي توانيد در بازي رستگار شويد. Judge Mathis و Matty Rich سعي مي كنند اين بازي چيزي بيش از يك سرگرمي باشد.

Matty Rich اخيرا كمپاني بازي سازي خود را در لس انجلس افتتاح كرده است. وي در سال 2005 به كمك Ubisoft بازي 187 Ride or Die را عرضه كرد. Mathis "Detroit" Street Judge در حال حاضر در كمپاني وي ساخته مي شود و قرار است در اخر 2009 عرضه شود. Matty Rich در حال مذاكره با Warner Bros. Interactive Entertainment است تا انها به عنوان ناشر اين بازي شوند. قابل ذكر است برنامه تلويزيوني وي توسط Warner Bros تهيه مي شود.

منبع:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض MAG فقط در حالت First Person !

طبق اطلاعاتی که در شماره اخیر مجله Gameinformer درج شده عنوان انحصاری PS3 یعنی MAG که سونی مانور زیادی بر روی ان داده فقط در حالت FPS قابل بازی میباشد. بر خلاف عناوین قبلی شرکت سازنده MAG یعنی SOCOM این عنوان تنها از دید First Person قابل بازی میباشد.

طبق گفته های شرکت سازنده یعنی Zipper Interactive به خاطر یک سری دلایل از جمله وسعت بالای نبرد ها تصمیم گرفته شده که فعلا این عنوان فقط از دید اول شخص استفاده کند و برنامه ای برای اضافه کردن دوربین های مختلف در بازی وجود ندارد. البته تمام اطلاعاتی که هم اکنون منتشر شده مربوط به صحبت های Zipper است و ممکن است در اینده تغییراتی نیز در ان داده شود. این عنوان که در E3 08 معرفی شد با تمرکز بر روی بخش مالتی پلیر قصد دارد تا این بخش را در عناوین کنسولی وارد مرحله ای جدید بکند. در E3 08 گفته شده بود که 256 پلیر میتوانند به طور همزمان در بازی حضور داشته باشند.
    منبع:
    کد:

5. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Codemasters بخش آنلاین بازی ArchLord Episode 3 رو رایگان کرد.

از امروز میتونید بازی ArchLord Episode 3 رو که در سبک MMORPG هست ، رایگان ، حتی بصورت آنلاین بازی کنید.
    لازم به ذکر است که تاریخ عرضۀ نسخۀ اول این بازی Oct 3, 2006 بوده و Episode III یک Standalone Expansion Update Patch برای این بازی هست.

حد اقل سیستم مورد نیاز:
    256 MB رم
    4500 MB فضای خالی روی هارد
    گرافیک 128MB

ویژگی های جدید این پچ :

* Expanded world - 30% all-new game content
    * All-new zones - 3 new zones for players to explore
    * New class skills - Over 80 new skills
    * ArchLord abilities - New ruling ArchLord skills and abilities
    * New armour & items - New collectible armour sets with unique stats
    * New monsters & enemies - New monsters and zone bosses

و اونایی که نسخۀ اول بازی رو دارند پچ Episode III رو از اینجا:

کد:
    دریافت کنند.

منابع:

کد:
    کد:
    سایت رسمی بازی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Jade Raymond در ساخت Assassins Creed 2 دخيل نيست !

طبق مطالب اين شماره مجله Game Informer خانم Jade Raymond ديگر در ساخت بازي Assassins Creed همكاري نمي كند و ايشان دخالتي در ساخت Assassins Creed 2 ندارند.

Patrice Desiléts كه در كنار Jade Raymond در شماره اول بازي همكاري داشته است به عنوان Creative Director بازي حضور خواهد داشت و تاييد كرد كه 240 نفر به صورت كامل در ساخت بازي همكاري مي كنند. Assassins Creed 2 همانند نسخه اول در Ubisoft Montreal ساخته مي شود و در اخر سال 2009 براي X360 , PS3 و احتمالا مدتي بعد براي PC عرضه خواهد شد.
    کد:

8. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

inFamous به May 26 تغییر پیدا کرد!

ماه پیش, Sony Computer Entertainment آمریکا اعلام کرد که infamous در ژانویه بطور انحصاری برای PS3 شیپ بشه. امروز به هر حال ناشر این بازی اعلام کرد که این عنوان اکشن open-world از سازنده Sly Cooper یعنی Sucker Punch Productions در May 26 منتشر خواهد شد, هفته ها زود تر از آونچه که انتظار می رفت! همچنین امروز سونی از دموی این بازی سخن به میان آورد که در شروع May 21 بر روی PlayStation Network در دسترس خواهد بود!
    داستان این بازی اشکن open-world در مورد مردی به نام Cole هستش که یک پیک موتوری در شهر خیالی Empire City هستش. یک روز Cole داشته یه بسته رو می رسونده که این بسته باعث انفجار مهیبی مشه که این انفجار قدرت زیاد الکتریسیته ای رو به Cole میده. ولی Cole به بیهوشی میره وقتی که به هوش میاد میبینه که شهر Empire در هرج و مرج فرو رفته و بدون پلیس هستش که در موقع تبهکارا شهر رو گرفتن و یک آفت مردم شهر رو آلوه کرده که این باعث میشه دولت این شهر رو قرنطینه کنه! خوب حالا موقع انتخاب هستش! بله شما می تونید انتخاب کنید که شهر رو نجات بدید یا ایتکه به کشتار و قتل عام بپردازید! Infamous بازی هستش که این شرایط رو برای شما مهیا خواهد کرد!

منابع:
    gamespot.com/news/6207845.html?tag=latestheadlines;title;2
    en.wikipedia.org/wiki/Infamous_(video_game)#Plot

10. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض اطلاعاتی در رابطه با Rage، Doom 4 و حضور id در E3 09

سایت GS سوالاتی از CEO شرکت id یعنی Todd Hollenshead پرسیده است که در بین ان اطلاعاتی درباره 2 بازی Rage و Doom 4 منتشر شده و همچنین صحبت هایی درباره حضور id در E3 امسال زده شده که سعی دارم قسمت های مهم ان را برای شما قرار بدهم.

طبق گفته های Todd عنوان جدید id یعنی Rage به هیچ وجه امسال منتشر نمیشود و id هیچ برنامه های برای عرضه این بازی در سال 2009 ندارد. همچنین در رابطه با اطلاعاتی که در گذشته در رابطه با حجم بالای بازی زده شده بود گفته شده است که بازی برای PS3 بر روی یک دیسک Blu Ray عرضه میشود و بر روی PC و 360 در چند دیسک عرضه میشود. Hollenshead در ارتباط با Open World بودن Rage گفته است که بازی به طور کامل یک OW نیست و تقریبا میتوان گفت که محیط باز و ازادی عمل در ان وجود دارد. Todd توضیح داده است که مراحل و داستان بازی به صورت خطی دنبال میشود و روند طی بازی یکسان است اما نحوه گذراندن مراحل و انتخاب نوع رد کردن هر منطقه بسته به انتخاب گیمر میباشد و شما میتوانید در هر موقعیت با انتخاب کردن مسیر و استفاده از امکانات متفاوت تنوع خوبی با بازی ببخشید. نحوه استفاده از وسایل نقلیه به دو صورت میباشد، گیمر میتواند در مکان های خاص به مسابقه بپردازد و در Leader Board پیشرفت کند اما اگر از پیست مسابقه خارج شوید خطرات زیادی در کمین شما هستند. در همین راستا سوالاتی در مورد المان های RPG موجود در Rage پرسیده شده و TH در پاسخ به انها گفته است که المان های RPG به صورت حرفه ای در بازی حضور ندارند و در اصل Rage یک عنوان Action است تا یک عنوان RPG او توضیح داده که در بازی Inventory وجود دارد و گیمر میتواند اسلحه های خود را در ان قرار بدهد همچنین گفته شده است که تغییراتی در اسلحه ها و گلوله های مورد استفاده در این بازی نیز میتوان اعمال کرد.

در رابطه با Doom 4 گفته شده است که بازی دنباله ای بر Doom 3 نمیباشد و همچنین مانند Doom 3 کاملا شبیه به نسخه های قبلی نیست و در کل به عنوان یک Reboot محسوب نمیشود. ساخت این عنوان در سال گذشته شروع شده و تیم سازنده با اضافه شدن افراد جدید بر روی این عنوان کار میکند.

در انتها Todd مسائلی را در رابطه با اتفاقاتی که بین انها و ESA در سال گذشته افتاد توضیح داده است و گفته است که امسال Wolfenstein در E3 حضور دارد و همچنین id نیز معرفی های جدیدی در این نمایشگاه دارد. معرفی عناوینی که تا به حال به نمایش در نیامده اند.

منبع:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Prototype Hands-on

الکس مرسر ( Alex Mercer )، شخصی که اصلاً خوشتان نمی آید تا با او دعوا کنید ( یا حتی نزدیکش شوید. ). او کسی است که می تواند از دست خود تیغه ای بسازد تا هر چه سر راهش است را تکه تکه کند. به قدر کافی بلند بپرد که بتواند با فرود روی یک تانک، آن را نابود سازد. قدرت الکس به این جور حرکات محدود نمی شود. با تشکر از Demo بازی Prototype من الکس را دیده ام که بدون دلیل به هوا می پرد و عده ای از مردم بی گناه را از سر بلند می کند و آن ها را آنقدر می فشارد تا به ابری از خون منفجر شوند و بعد آن ها می بلعد.
    بعد از مدت زمانی بسیار طولانی بالاخره تاریخ عرضه Prototype رسماً مشخص شد. Prototype در 5 ژوئن 2009 وارد مغازه های اروپا و در 9 ژوئن 2009 وارد مغازه های آمریکای شمالی می شود. شما در نقش الکس مرسر، یک تغییر چهره دهنده ( Shapeshifter ) بدون حافظه که با بلعیدن و هضم کردن دیگران ( طی عملیاتی توسط زائده هایی سیاه که از بدن شما خارج می شوند.) و استفاده از حافظه آنان سعی دارید گذشته خود را به یاد بیاورید. چیز زیادی از الکس نمی دانیم جز اینکه از روی یک تخت جراحی در یک مرده خانه بلند می شود و با تبدیل شدن به دیگران، انواع وسایل سلاخی یا یک هیولا عصبانیت خود را تخلیه می کند.

Demo
    با شهری که به جهنم تبدیل شده و پر از مردم، پلیس و جانورانی است که به دنبال شما می گردند، شروع می شود. در بخشی که ما بازی می کردیم، الکس باید وارد منطقه ای نظامی می شد و هلیکوپتری را می دزدید. برای این کار شما می توانید از راه های مختلفی استفاده کنید. می توانید بدون هیچ نقشه بدوید و وارد منطقه شوید و همه را تکه تکه کنید یا با نقشه ای از پیش تعیین شده به آرامی و بدون جلب کردن کوچکترین توجهی به خود وارد آن منطقه شوید. در HUD بازی دو دایره که با خطی نازک به همدیگر وصل شده اند وجود دارد. این دایره به شما کمک می کند تا متوجه شوید آیا کسی به شما توجه می کند و به شما مشکوک شده یا خیر. هنگامی که دایره بسته است یعنی کسی به شما مشکوک نشده است، اما هنگامی که دایره باز و قرمز رنگ شود یعنی باید سریع تر خود را از منطقه ای که هستید دور کنید، چون یک ارتش تعقیبتان می کند. به کمک این دایره ها بود که من به پشت بام خانه ای رفتم و منتظر ماندم تا سربازی تنها نزدیکم شود تا وی را ببلعم و قیافه خود را مانند او کنم. حالا من کاملاً شبیه سربازی بودم که بلعیده بودم. هیچ کس به من مشکوک نشده بود، پس راه خود را به سوی جایی که هلیکوپتر بود پیش گرفتم. در راه از بالای چندین حصار پردیم و از زیر چندین سیم خاردار سینه خیز رد شدم اما این چیزها باعث نمی شود تا دشمنان من متوجه چیز غیرعادیی بشوند و کوچکترین شکی به من بکنند، چون من کاملاً مانند آن سربازی که بلعیده بودم، بودم.

حالا به مشکلی برمی خوریم چون نه الکس و نه سربازی که بلعیده بودیم قابلیت کنترل هلیکوپتر را ندارد. خوشبختانه یک خلبان در نزدیکی من در نقشه دیده می شد. وارد حیاط اصلی شدم و به طرف وی رفتم. چون مردم در حال دیدن من بودند، دایره زرد رنگ شد. نزدیک خلبان شدم و او را به درون خود مکیدم.فلش هایی کوتاه و عکس هایی از حافظه وی نشان داده شد که حاوی اطلاعاتی درباره نشاندن یک هلیکوپتر در یک خیابان بود. این فلش ها همگی ذخیره می شوند و با کامل کردن آن ها داستان Prototype شکل می گیرد.
    درست است که هوش مصنوعی بازی کمی ضعیف است اما دیگر وقتی یک خلبان را با زائده هایی سیاه رنگ له می کنید و می بلعید، مردم متوجه کمی غیرعادی بودن شما می شوند. دایره ها قرمز رنگ شدند. حالا ارتش به دنبال من بود. به روی یک ساختمان پریدم و با تمام سرعت خود را از آن منطقه دور کردم. به نقطه ای رسیدم که می توانستم خود راه به شکل آن خلبان تغییر دهم. حالا دیگر آشوب کمی آرام شده بود. سوار هلیکوپتر شدم و از زمین جدا شدم.

کنترل هلیکوپتر شبیه هلیکوپترهایی بود که شما در بازی های دیگر کنترل کرده اید، اما با این تفاوت که این یکی درجه گرما و سردی نیز داشت. هرچه درجه گرما بالاتر می رفت به هدف خودمان نزدیک تر می شدیم. دلیل دزدین این هلیکوپتر جستجو به دنبال یک شکار بود. یکی از هیولا های بنفش رنگی که احتمالاً در تریلرها دیده اید. همانطور که در شهر می چرخیدم، به منبع آبی رسیدم که هیولا پشت آن پناه گرفته بود. با شلیک چند موشک ضعیفش کردم و سپس از هلیکوپتر به بیرون پریدم و وارد مبارزه تن به تن با هیولا شدم. مبارزه شروع شد و الکس چند ضربه شدید خورد. مجبور شدم برای پر کردن جان الکس چند نفر از مردمان را ببلعم. در آخر پس از مبارزه ای سخت موفق به کشتن هیولا شدم.

سازندگان Prototype چندین قابلیت دیگر نشان دادند که من اجازه اشاره کردن به آن ها را ندارم. چند چیز جدیدی که دیدم و می توانم به آن ها اشاره کنم عبارتند از : صد ها مرحله جانبی که با انجام آنان امتیازاتی دریافت می کنید که می توانید توسط آن ها قدرت های الکس را افزایش دهید. یک چرخ که به 10 قسمت تقسیم می شد و می توانستید قدرت های خود را در آن قرار بدهید تا برای استفاده آماده شوند. در انتهای هر ماموریت نیز پنجره ایی باز می شود و خسارتی که به شهر وارد کرده اید را به دلار نشان می دهد.
    Prototype یک بازی پر خون و هیجان می باشد که حقیقتاً ارزش بازی کردن را دارد. حالا که بازی یک تاریخ عرضه مشخص دارد منتظر خبر هایی جدیدی در هفته های آینده باشید.

منبع:
    کد:

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بیش از 10 میلیارد قتل در بخش Campaign عنوان Halo 3 اتفاق افتاده است !!

Bungie به طور رسمی تایید کرد که بیش از 10 بيليون قتل در بخش Campaign یا همان داستانی Halo 3 اتفاق افتاده است. این رقم که در چیزی حدود 565 روز رخ داده است، نشان میدهد که پس از عرضه این عنوان روزانه 17,500,000 در هر ساعت 730,000 و در هر دقیقه 12,000 عدد Covenant در Halo 3 کشته شده است. البته طبق گفته های این شرکت امار نشان میدهد که به طور متوسط هر پلیر چیزی حدود 650 عدد از دشمن های موجود در Halo 3 را به قتل رسانده است. مسئولان Bungie همچنین گفته اند که با پوست تمام این Covenant ها میتوان تمام سطح ایالت New Jersey را پوشاند !

منبع:
    کد:

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

جزییاتی جدید از Saw

بازی در حالی شروع میشود که گیمر در نقش کاراگاه David Tapp در دستشویی به هوش می اید و میبیند که یک کلاه حاوی تله بر روی سرش بسته شده است. در همین حال عروسک Jigsaw بر روی تلویزیونی که درون دستشویی هست پدیدار میشود و چیزی میگوید. بعد از اینکه صحبت های Jigsaw تمام میشود پلیر کنترل David را بر عهده میگیرد. نماد joystick ای که در حال چرخش است بر روی صفحه ظاهر میشود و نشان میدهد که گیمر باید joystick سمت چپ را بچرخاند تا بتواند تله را باز کند. ( نویسنده این مطلب که خود بازی را تجربه کرده است در اینجا توضیح میدهد که کسی در اطراف او نبوده تا او بتواند درباره بازی صحبت کند و در این قسمت David میمیرد، بعد از اینکه نویسنده بعدا از شخصی میپرسد متوجه میشود که باید در لحظه ای خاص کلید X را فشار بدهد اما این نکته در هیچ جایی از بازی گفته نمیشود) بعد از اینکه این تله باز شد، گیمر وظیفه دارد تا از دستشویی خارج شود. به نظر میرسد که بر روی ایینه ای که روی دیوار نصب شده چیزی نوشته شده در اینجا پلیر باید ایینه را از زاویه خاصی مشاهده کند تا عددی که بر روی ان نوشته شده کاملا دیده شود.

بعد از دیدن اعداد انها را بر روی در به کار میبرید و درب دستشویی باز میشود و باید برای معمای بعدی اماده شوید.
    گفته شده است که محیط بازی درون تیمارستان Jigsaw است و به جز David افرادی دیگری نیز درون این تیمارستان باید با تله های موجود مقابله کنند تا بتوانند جان سالم به در ببرند. تله های به کار رفته شباهت زیادی به فیلم دارند از جمله انها میتوان به Shotgun متصل شده در بالای در اشاره کرد که باعث کنده شدن سر افراد میشود. طبق گفته های نویسنده که این عنوان را در Konami's Gamer's Night امتحان کرده است بازی از مشکلات زیادی در گیم پلی رنج میبرد و این مشکلات باعث شده که روند گیم پلی کمی شبیه به این شود که هر معما یا پازل را باید یکبار امتحات کرد و مُرد تا روش حل ان را فهمید. در هر صورت Saw هنوز دارای تاریخ عرضه رسمی نمیباشد و این امید هنوز وجود دارد که تا عرضه نسخه کامل این مشکلات به کلی حل شود.

منبع:
    کد:

15. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •