تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 827 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض در صورت پاسخ ندادن تيم‌هاي عربي؛ مناجاتي: دومين حريف تداركاتي ايران نيز تيم داخلي ا

سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: در صورت جوان ندادن تيم‌هاي عربي، دومين حريف تداركاتي تيم ملي ايران نيز يك تيم ايراني خواهد بود.

مهدي مناجاتي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: هنوز هيچ پاسخي از سوي تيم‌هاي عربي كه براي برگزاري ديدار تداركاتي با آنها مكاتبه كرده بوديم، دريافت نكرديم و در صورتي كه اين تيم‌ها براي بازي با ايران آماده نباشند به دنبال يك حريف تداركاتي جايگزين خواهيم بود.

وي افزود: در اين صورت مانند ديدار با راه‌آهن، با يكي از تيم‌هاي باشگاهي داخلي ديدار تداركاتي انجام مي‌دهيم.

مناجاتي با ابراز رضايت از عملكرد بازيكنان طي 2 هفته برگزاري تمرينات تيم ملي گفت: نفرات در حال افزايش آمادگي جسماني‌شان هستند و هر روز شرايط بهتري پيدا مي‌كنند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض ماگات و تمجيد از بازيكنان بايرن

پيروزي برابر شالكه و راهيابي به ديدار پاياني جام اتحاديه باشگاه‌هاي آلمان و البته آمادگي بازيكنان جام جهاني بايرن مونيخ، همه و همه به شادماني و رضايت خاطر فليكس ماگات منجر شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ماگات درباره‌ي بازيكنان اين تيم كه در جام جهاني حاضر بودند گفت:« از بازيكنان ملي‌پوشم بسيار راضي هستم. از بازي آنها شگفت زده شده‌ام. اين امر نشان دهنده‌ي آن است كه بازيكنان من در مرخصي هم «عاقلانه» رفتار كرده‌اند و مراقب شرايط بدني خود بوده‌اند.»

ماگات با اين سخنان بازيكنان حاضر در جام جهاني بايرن را مورد ستايش قرار داد. ن ويلي ساينول آخرين بازيكني بود كه ساعاتي پيش از بازي اين تيم برابر شالكه وارد مونيخ شد.

ماگات پيش از اين بارها نسبت به كوتاهي زمان تمرين اين باشگاه هشدار داده بود. او درباره‌ي نتيجه‌ي به دست آمده هم گفت:« من كمي راحت‌تر شدم. اين بر خلاف روندي بود كه فصل گذشته داشتيم.»

بايرن فصل گذشته برابر شالكه شكست خورد و دستش از جام اتحاديه آلمان كوتاه ماند.

بايرن مونيخ با پيروزي در ضربه‌هاي پنالتي به ديدار پاياني جام اتحاديه باشگاه‌هاي آلمان راه يافت.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض ماتراتزي: اين بار اينتر در ميدان قهرمان مي‌شود

ماركو ماتراتزي، اينتر را شانس بزرگ قهرماني در رقابت‌هاي فصل جديد سري A مي‌داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ماتراتزي كه قرارداد جديدش تا ‌٢٠١٠ اعتبار دارد در اين باره گفت:« از بودن در اين باشگاه خوشحال هستم و آماده هستم تا بار ديگر تمرين كنم. اميدوارم كه افتخار سال گذشته را تكرار كنم.»

پس از پرونده‌ي فساد ورزشي و تباني، قهرماني در سري A از يوونتوس گرفته شد و به اينتر داده شد. مدافع ايتاليا كه سبب اخراج زين‌الدين زيدان در ديدار پاياني جام جهاني شد، ادامه داد:« پس از تمام اتفاق‌هايي كه رخ داد اكنون اينتر مي‌خواهد فصل ‌٢٠٠٧/٢٠٠٦ در ميدان قهرمان شود. اينتر هميشه براي جايگاه‌هاي بالاي جدول تيم رقابتي است. اما، امسال اين موضوع بيشتر به حقيقت نزديك است.»

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض داويدز در تاتنهام ماندني شد

ادگار داويدز، بازيكن هلندي خط مياني تاتنهام به اين باشگاه ليگ برتري وفادار ماند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكن سال‌هاي پيش تيم ملي هلند با تمديد يك ساله قرارداد خود يك سال ديگر هم در ليگ برتر توپ خواهد زد.

مارتين يول، سرمربي هلندي و هموطن داويدز با اعلام اين مطلب اعلام كرد با اين بازيكن سي و سه ساله بر سر ماندن در لندن به توافق رسيده است.

تاتنهام هاتسپرز فصل گذشته با قرار گرفتن در مكان پنجم جدول رقابت‌هاي ليگ برتر، به عنوان يكي از نمايندگان فوتبال جزيره راهي مسابقه‌هاي جام يوفا فصل 2007-2006 شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض رونالدينيو: به ميلان نمي‌روم

رونالدينيو، شايعه روزنامه‌هاي ايتاليايي كه از جدايي‌اش از بارسلونا و پيوستن به ميلان خبر داده‌اند را بي‌پايه و اساس مي‌داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير نقل و انتقالات ميلان به هواداران اين تيم وعده داده كه در بازار تابستان بازيكن بزرگي را به سن سيرو مي‌آورد. گمانه زني درباره‌ي اين خريد بزرگ شروع شده است. هفته گذشته روزنامه‌هاي ايتاليايي نوشتند ميلان، يكي از متهمان پرونده فساد ورزشي و تباني 85 ميليون پوند براي رونالدينيو هزينه خواهد كرد.

بهترين بازيكن جهان در اين باره گفت:« علاقه‌ي ميلان من را بسيار خوشحال كرد. بسيار جالب است كه بدانيد يك تيم مهم به دنبال شماست. اما، از بودن در بارسلونا راضي هستم و تنها به بازي كردن در اين تيم فكر مي‌كنم. نمي‌دانم آيا تماسي با برادرم (نماينده رونالدينيو) گرفته شده يا خير. تنها چيزي كه مي‌خواهم به هوداران بارسلونا بگويم اين است كه بايد به اندازه من از اين بابت مطمئن باشند. مي‌خواهم به همراه اين تيم به قهرماني‌هايم ادامه بدهم. براي من بارسلونا جاي كاملي است و چيزي در اين باره تغيير نكرده است.»

رونالدينيو تا 2014 با بارسلونا قرارداد دارد و اكنون به همراه قهرمان اسپانيا در تور مكزيك و آمريكا بسر مي‌برد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

1 جباري با پيروزي 2 ساله بست

مهمترين خبري که روز گذشته روي خروجي بيشتر خبرگزاري ها به چشم آمد ، انتقال جباري به پيروزي بود.
    آن طور که معاون باشگاه پيروزي مي گويد توافق نهايي بر سر انتقال پديده ليگ برتر به اين تيم ، در پايان نشست 90 دقيقه اي سه شنبه شب انصاري فرد و جباري به دست آمد تا اين بازيکن با انعقاد قراردادي 2 ساله قرمزپوش شود.البته اين قرارداد تا زماني که جباري نتواند رضايت نامه اش را از استقلال بگيرد ، در هيات فوتبال ثبت نخواهد شد.بهترين فوتباليست سال 84 دراين باره مي گويد: در جلسه اي که با آقاي انصاري فرد داشتم ، با ايشان به توافق کامل رسيديم و پس از عقد قرارداد 2 ساله در چند روز آينده ، براي ثبت قراردادم به هيات فوتبال استان تهران خواهم رفت.
    من مشکلي بابت دريافت رضايتنامه ندارم ، زيرا فصل گذشته در قراردادم ، بندي قيد شد که بر اساس آن اگر 85 ميليون تومان بپردازم ، بازيکن آزاد محسوب مي شوم. به همين دليل هرچه سريعتر اين مبلغ را پرداخت خواهم کرد تا بازيکن آزاد شوم.
    جباري هم مثل نيکبخت ، انصاريان و تمام کساني که اين سالها يکي از 2 تيم پرطرفدار تهراني را به مقصد تيم ديگر ترک کرده اند ، از هوادارانش عذرخواهي کرد و دليل اصلي تصميم خود را بي توجهي مسوولان استقلال عنوان کرد ، نه مسائل مالي.
    از جمع مسوولان استقلال ، ديروز فقط سخنگوي باشگاه حاضر شد درباره انتقال احتمالي جباري به پيروزي حرف بزند. جواد قراب دراين باره به ايسنا گفت : او به خاطر پول بيشتر به پيروزي رفت و هيچ بي توجهي در اين ميان نبود. من به عنوان پيشکسوت استقلال و سخنگوي باشگاه ، بارها با وي تماس گرفتم و حتي يک بار بيش از 2 ساعت با او گفتگو کردم که نتيجه آن مذاکرات فوق العاده مثبت بود اما جباري مشاوري داشت که او را به پيروزي برد. با وجود تمام اين حرفها تا زماني که قرارداد 2 ساله جباري با پيروزي در هيات فوتبال استان تهران به ثبت نرسيده ، نمي توان با قاطعيت از قرمزپوش شدن اين بازيکن حرف زد اما فعلا سرخپوشان يک قدم از استقلالي ها جلوترند.
    ---------------------------------------
    نکته: در این چند وقته بازیکنای زیادی از تیمشون جدا شدن و به باشگا دیگه ای رفتن
    یه سری از کار ها برای بازار گرمی هستش
    بعضیا هم نه واقعا میرن
    اما اینو باید بدونیم مجتبی جباری تا 3 ماه حداقل نمی تونه برای پیروزی بازی نه
    به علت مصدومیت
    یه جورایی هم نمک خوردن و نمک دون شکستنه
    هزینه عمل و جراحیشو استقلال داده حالا
    البته ما اطلاع زیادی نداریم اما معلوم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

1 كريمي در تركيب ثابت بايرن مونيخ

علي كريمي امشب از ابتدا در برابر شالكه براي بايرن مونيخ بازي خواهد كرد.
    ؛ سايت رسمي باشگاه بايرن مونيخ آلمان در تحليل پيش از بازي تيمهاي بايرن مونيخ و وردربرمن در فينال جام اتحاديه آلمان (ليگاپوكال) نام علي كريمي هافبك ملي‌پوش ايراني تيم بايرن را در فهرست يازده نفره اين تيم ذكر كرد.
    كريمي در بازي قبلي بايرن مقابل شالكه روي نيمكت ذخيره‌ها نشسته بود ولي با صلاحديد ماگات در بازي امشب از ابتدا به ميدان مي‌رود.
    گفتني است، تيم‌هاي بايرن و وردربرمن ساعت 19 و 30 دقيقه امشب در لايپزيك به مصاف هم مي‌روند.
    منبع ایپنا

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض عليزاده خطاب به هواداران پرسپوليس:دعا كنيد در استقلال موفق شوم

علي عليزاده مهاجم گلزن تيم پرسپوليس با عقد قراردادي دو ساله رسما به جمع آبي‌پوشان پايتخت پيوست.
    با علي عليزاده هم صحبت شد كه با هم مي‌خوانيم:
    چطور شد كه به استقلال آمدي؟
    من همه تلاشم را كردم تا اين اتفاق نيفتد. نه اينكه استقلال را دوست نداشته باشم، همه مي‌دانند كه من قبل از پرسپوليسي شدن با استقلال قرارداد بسته بودم. من فقط مي‌خواستم هواداران پرسپوليس از دست من ناراحت نباشند.
    من حتي زماني كه پرسپوليس قصد سفر كردن به اتريش را داشت به مسئولان زنگ زدم اما متأسفانه هيچ كدامشان حتي جواب تلفن مرا ندادند، در طول اين مدت شرايط مالي مناسبي نداشتم.
    و اين موضوع باعث شد كه استقلال را انتخاب كني؟
    من از استقلال پيشنهاد داشتم. رفتار پرسپوليسي ها مرا ترغيب كرد كه به اين پيشنهاد بيشتر توجه كنم و فكر مي‌كنم بهترين انتخاب را كردم.
    با چه هدفي به استقلال آمدي؟
    من دنبال پيشرفت هستم و اميدوارم با انجام تمرينات مستمر به اين خواسته ام برسم.
    نظرت در مورد قلعه نوعي چيست؟
    مربي خيلي خوبي است و فكر مي‌كنم توانايي هاي وي به فوتبال ايران ثابت شده است. من از ايشان شناخت خوبي دارم و فكر مي‌كنم اين موضوع بتواند يكي از عوامل موفقيت من در استقلال باشد.
    و حرف آخر؟
    فوتبال حرفه‌اي شده است و ديگر انتقال يك بازيكن از يك تيم به تيم رقيب موضوع عجيبي نيست. من اميدوارم با دعاي هواداران پرسپوليس در استقلال هم موفق شوم
    منبع ایپنا

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض بازيهاي امروز - شنبه 14 مرداد 1385

Amsterdam Intl

منچستر يونايتد (انگلستان) - پورتو (پرتغال)
    ساعت 22:30
    پخش از شبكه هاي:
    SuperSport 2
    TV Sport RO
    S.Sport Hellas
    NTV+Fudbol
    SBS6
    Sky Sports 2
    Sport +
    Aljazeera Sport +1
    neosport live
    Sport TV2

آژاكس آمستردام (هلند) - اينتر ميلان (ايتاليا)
    ساعت 22:45
    پخش از شبكه هاي:
    SuperSport 2
    TV Sport RO
    NTV+Fudbol
    S.Sport 3 Hellas
    SBS6
    Sky Sports 2
    Aljazeera Sport +1
    neosport live
    Sport TV 2

فينال رقابتهاي جام حذفي آلمان - German Liga Pokal Final

وردربرمن - بايرن مونيخ ، ساعت 19:30 بوقت تهران ، پخش از شبكه هاي زير:
    Dubai Sports 1
    Premiere Sport 1
    Sport 1 Hungary
    Sky Sport IT Xtra
    Sport 1 CZ
    Kanal A
    Sport Klub (Romania)
    Sport Klub (Serbia)

دوستانه ملي
    ساعت 19:30 بوقت تهران : سوريه - ليبي

ليگ اول فرانسه
    17:15 Rennes ? - ? Lille
    20:00 Auxerre ? - ? Valenciennes
    20:00 Bordeaux ? - ? Toulouse
    20:00 Le Mans ? - ? Nice
    20:00 Lens ? - ? Troyes
    20:00 Nancy ? - ? Monaco
    20:00 Paris S.G. ? - ? Lorient
    20:00 Saint-Etienne ? - ? Sochaux
    ساعتهاي اعلام شده براي ليگ فرانسه بوقت فرانسه مي باشند.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

فرانك ريبري: مي‌خواهم از مارسي بروم

ايرنا - "فرانك ريبري" ستاره تيم فوتبال فرانسه در جام جهاني ‪ ، ۲۰۰۶‬روز جمعه با اعلام تصميم راسخ خود براي ترك باشگاه المپيك مارسي، مديريت باشگاه را در آستانه شروع فصل تازه، دچار مشكل كرد.

به‌گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس، ريبري در صريح‌ترين اظهارنظر خود راجع به آينده‌اش گفت علاقه‌مند است به باشگاهي ملحق شود كه بتواند دستيابي به عناوين قهرماني و حضور در جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا را به او وعده دهد.

وي به يك شبكه تلويزيوني گفت: آرزويم اين است كه از مارسي بروم. مي- خواهم بروم چون مي‌خواهم قهرمان شوم. دوست دارم در جام قهرمانان بازي كنم و مايلم همچنان پيشرفت نمايم. مي‌خواهم در كنار بازيكنان بزرگ قرار داشته باشم. براي من اينها مهم است.

بازيكن ‪ ۲۳‬ساله فرانسه در جام جهاني آلمان، هيچ اطلاعاتي در مورد مقصد آتي خود نداد و فقط به ذكر اين نكته بسنده كرد كه "مديران باشگاه مارسي مي دانند كجا مي‌خواهم بروم و تيمي را هم كه مي‌خواهم با آن قرارداد ببندم، به خوبي مي‌شناسند. اكنون به آنها بستگي دارد كه توافق كنند يا خير."
    قرارداد فعلي ريبري با مارسي تا سال ‪ ۲۰۱۰‬مهلت دارد اما باشگاه به اين نتيجه رسيده كه حفظ اين بازيكن غيرممكن است.

پپ ديوف رييس باشگاه المپيك مارسي روز جمعه تاكيد كرد ريبري حداقل در يك فصل آينده، بايد براي اين تيم بازي كند.

وي گفت: همه چيز در حد حرف است. هنوز چيزي تغيير نكرده. ريبري تا سال ‪ ۲۰۱۰‬تحت قرارداد باشگاه است. او بخواهد يا نخواهد بايد در اين فصل به قراردادش پايبند باشد.

اما ريبري كه گفته مي‌شود مورد نظر بايرن مونيخ، آرسنال، رئال مادريد و ---- است، تاكيد دارد هيچ جاي برگشتي در تصميم او براي رفتن نيست.

وي گفت: فكرهايم را كرده ام و قصد پشيماني ندارم اما فراموش نمي‌كنم كه مارسي باشگاهم است. من اينجا را دوست دارم، اين هواداران را دوست دارم، آنها در فرانسه بي‌نظيرند. اميدوارم تصميم مرا درك كنند. مي‌دانم كه كمي دلگير خواهند شد اما من هم جوانم و مي‌خواهم تجربه‌هاي متفاوتي بياموزم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •