تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 848 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان اگر مدلاسیون رو تغییر بدم و پهنای باند رو کم کنم سرعت دانلود هم میاد پایین؟چون دیروز مودلاسیون رو از خود مودم گذاشتم روی g.lite و خطم از 9 مگ افتاد روی 1536 کیلو

یعنی بیشتر سرعت دانلود باید 192 کیلو باشه ولی دیشب دیدم با سرعت بیشتر از 200 کیلو هم دانلود کردم

پ.ن:یه چیزی دیگه crc تو همین مودلاسیون فقط زیاد نمیشه یعنی الان شاید تو عرض 10 ساعت فقط 4 تاست ولی قبلا تو adsl2 هر چند دقیقه یه بار نوسانی زیاد میشد

خلاصه این پارس آناین تجهیزاتنش برای من جزو آشغالترین هاست،

وقتی نوسان snr هم صورت میگیره و لینک میپره خط تلفن خش خش میکنه ،همون لحظه مودم رو جدا میکنم و فقط تلفن رو به پریز وصل میکنم می بینم خش خش نداره و تجهیزات پارس آنلاین روی خطم خش خش انداخته

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان اگر مدلاسیون رو تغییر بدم و پهنای باند رو کم کنم سرعت دانلود هم میاد پایین؟چون دیروز مودلاسیون رو از خود مودم گذاشتم روی g.lite و خطم از 9 مگ افتاد روی 1536 کیلو

یعنی بیشتر سرعت دانلود باید 192 کیلو باشه ولی دیشب دیدم با سرعت بیشتر از 200 کیلو هم دانلود کردم

پ.ن:یه چیزی دیگه crc تو همین مودلاسیون فقط زیاد نمیشه یعنی الان شاید تو عرض 10 ساعت فقط 4 تاست ولی قبلا تو adsl2 هر چند دقیقه یه بار نوسانی زیاد میشد

خلاصه این پارس آناین تجهیزاتنش برای من جزو آشغالترین هاست،

وقتی نوسان snr هم صورت میگیره و لینک میپره خط تلفن خش خش میکنه ،همون لحظه مودم رو جدا میکنم و فقط تلفن رو به پریز وصل میکنم می بینم خش خش نداره و تجهیزات پارس آنلاین روی خطم خش خش انداخته
    اون سرعت 200 نوسان هست و واقعی نمیتونه باشه. اگه پارس آنلاین مد g.dmt رو ساپورت میکنه اونو تست کن. معمولا و اکثر مواقع پایداری خیلی بهتری داره در عین حال که دیتارت میره رو 8 م.ب

3. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان برای خطاهای crc میشه کاری کرد یا نه؟تو حالت g.dmt هم گذاشتم فقط تو عرض چند دقیقه خطاهای crc از 0 رسید به 203 ،فقط تو همون حالت g.lite وضعیتش خوبه،ولی اون پهناش میاد پایین از 9 مگ میاد روی 1.5 مگ

اعصاب برام نذاشته این پارس آنلاین

حتی صفحه کانفیگ مودم نمیتونم وارد بشم،باید 1 دقیقه صبر کنم تا وارد بشه،اونم اگه وارد بشه،اول فکر میکردم به خاطر مرورگره که وارد نمیشه ولی با یک مرورگر دیگه هم امتحان کردم اونم همین مشکلو داره

تلگرام هم قاطی کرده ،گاهی اوقات گیر میکنه تو حین دانلود فایل
    Last edited by محمد7966; 11-09-2016 at 16:56.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان برای خطاهای crc میشه کاری کرد یا نه؟تو حالت g.dmt هم گذاشتم فقط تو عرض چند دقیقه خطاهای crc از 0 رسید به 203 ،فقط تو همون حالت g.lite وضعیتش خوبه،ولی اون پهناش میاد پایین از 9 مگ میاد روی 1.5 مگ

حتی صفحه کانفیگ مودم نمیتونم وارد بشم،باید 1 دقیقه صبر کنم تا وارد بشه،اونم اگه وارد بشه،اول فکر میکردم به خاطر مرورگره که وارد نمیشه ولی با یک مرورگر دیگه هم امتحان کردم اونم همین مشکلو داره

خطای crc اگه باعث قطع شدن نت نشه زیاد مهم نیست (در مقایسه با اون مشکلی که میگید snr تون یه دفعه میپره رو 0 و بعد برمیگرده)
    شما یه دو روز بذارید مودم رو همین gdmt بمونه اگه تا 48 ساعت قطع نشه یعنی مشکلی نیست (من خودم crc ام در عرض دو سه ساعت تا 2000-3000 هم بالا میره (کلا بالارفتن crc در ساعات ابتدایی اتصال بیشتر و بعد روندش کندتر میشه) ولی باعث قطعی یا کندی نمیشه و بدون مشکل باهاش کار می کنم (حتی پش اومده که crc تا 65000 هم رسیده و دوباره صفر شده ولی تاثیری رو قطع و وصلی نداشته)
    کلا در شرایط ایده ال اتصال تا 48 ساعت نباید قطع بشه و سر 48 ساعت فقط ip عوض میشه (لینک اینترنت خاموش و روشن میشه ولی اتصال ADSL برقراره)
    در مورد مشکلی هم که میگید نمی تونید به صفحه کانفیگ مودم وارد بشید احتمالا علتش اینه که برای دفعات زیادی پنجره کانفیگ رو بستید و دوباره باز کردید (یوزرنیم و پسورد مودم را وارد کردید و چون دفعات ورود محدوده مشکل دارید) مودم رو برای 2-3 دقیقه کلا خاموش کنید (با دکمه پاور) و ویندوز هم ریستارت کنید و بعد مودم دوباره روشن کنید این دفعه میتونید راحت وارد بشید (یه علت دیگه اش هم میتونه وجود نویز شدید باشه)
    Last edited by broosli; 11-09-2016 at 17:30.

6. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

لطفا یه عکس از صفحه استاتوس مودمتون بذارید و ضمنا سرویستون حجمیه یا نامحدود؟(چه سرعتی) و سرویس گیم در حال حاضر براتون فعاله یا نه؟

8. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

لطفا یه عکس از صفحه استاتوس مودمتون بذارید و ضمنا سرویستون حجمیه یا نامحدود؟(چه سرعتی) و سرویس گیم در حال حاضر براتون فعاله یا نه؟
    پس برای شما هم crc بالا میره؟

نه باعث قطعی نمیشه ولی کیفیتش داغونه،اتفاقا دوستی میگفت نباید این crc ها بالا بره چون کیفیت خط میاد پایین،منم الان دارم بی کیفیتی خط رو احساس میکنم

الان هم نامحدود 256 دارم ولی چون کد هدیه رو زدم دوباره از محدودی اومدم بیرون یعنی پهنا روی 3 مگ

ولی کیفیتش داغونه،تو تلگرام گیر میکنم ولی قبلا اینطور نبود

سرویس گیم هم غیرفعاله

شاید مودم رو ریست فکتوری کنم بهتر شد البته الان مودلاسیون رو تغییر دادم ببینید تو عرض چند دقیقه crc از 0 رسید به 255

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

پس برای شما هم crc بالا میره؟

نه باعث قطعی نمیشه ولی کیفیتش داغونه،اتفاقا دوستی میگفت نباید این crc ها بالا بره چون کیفیت خط میاد پایین،منم الان دارم بی کیفیتی خط رو احساس میکنم

الان هم نامحدود 256 دارم ولی چون کد هدیه رو زدم دوباره از محدودی اومدم بیرون یعنی پهنا روی 3 مگ

ولی کیفیتش داغونه،تو تلگرام گیر میکنم ولی قبلا اینطور نبود

سرویس گیم هم غیرفعاله

شاید مودم رو ریست فکتوری کنم بهتر شد البته الان مودلاسیون رو تغییر دادم ببینید تو عرض چند دقیقه crc از 0 رسید به 255

بله بالا رفتن crc معمولا تو خطوطی که همزمان تلفن و adsl با هم رو اون خط فعال هستن اتفاق میفته و هرچه میزان نویز (یا پهنای باند ورودی مودم) بیشتر باشه این بالا رفتن crc هم سریع تر و بیشتره ولی خب همون طور که گفتم اگه وضعیت خط از نظر نویز خیلی بحرانی باشه (snr کمتر از 7-8 ) crc در عرض چند دقیقه از صفر تا 65000 بالا میره و کلا لینک adsl (و در نتیجه اینترنت) قطع میشه و مجددا اتصال برقرار میشه و دوباره همین چرخه تکرار میشه ولی اگه میبینید crc قطعی ایجاد نمیکنه بهش کاری نداشته باشید (من زمانی که خطم رو 16 مگ بسته شده بود crc تو ساعات اوج شلوغی (8-10 شب) snr تا 6 افت میکرد و crc تو عرض 5 دقیقه از 0 به 65000 می رسید و هم چراغ adsl و هم چراغ اینترنت مودم قطع میشد تا مجدد اتصال وصل بشه و دوباره تو 5 دقیقه crc انقد بالا میرفت که اینترنت قطع میشد و دوباره ...) ولی اگه مثلا تو 2 ساعت crc به 2000 هم برسه مهم نیست چون باعث ایجاد قطعی نمیشه
    الان که حالت گیم واستون فعال نیست (interleave) پس بالا رفتن crc برای شما به سرویس گیم پارس آنلاین مربوط نیست modulation تون هم که gdmt نیست (هم gdmt و هم adsl2 میتونن پهنای باند تا 10 مگ رو هم جوابگو باشن پس این حالت ها رو هم امتحان کنید) در مورد کیفیت هم به نظرم همین الان زنگ بزنید 02182201 بگید سرویس گیم رو فعال کنن واستون قطعا کیفیت نتتون بالا میره (بعد از فعال شدن سرویس گیم خودتون moduation رو به gdmt یا adsl2 تغییر بدید که هم پهنای باند بالاتری دارن و هم نویز کمتر و اگه امشب اکی بود مشکلتون حله)
    این تغییراتی که گفتم اگه انجام دادید یه 2 ساعت بعد مجدد یه عکس از صفحه استاتوس مودمتون بذارید ببینیم چه طور شد وضعیت نتتون؟
    Last edited by broosli; 11-09-2016 at 18:24.

11. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بله بالا رفتن crc معمولا تو خطوطی که همزمان تلفن و adsl با هم رو اون خط فعال هستن اتفاق میفته و هرچه میزان نویز (یا پهنای باند ورودی مودم) بیشتر باشه این بالا رفتن crc هم سریع تر و بیشتره ولی خب همون طور که گفتم اگه وضعیت خط از نظر نویز خیلی بحرانی باشه (snr کمتر از 7-8 ) crc در عرض چند دقیقه از صفر تا 65000 بالا میره و کلا لینک adsl (و در نتیجه اینترنت) قطع میشه و مجددا اتصال برقرار میشه و دوباره همین چرخه تکرار میشه ولی اگه میبینید crc قطعی ایجاد نمیکنه بهش کاری نداشته باشید (من زمانی که خطم رو 16 مگ بسته شده بود crc تو ساعات اوج شلوغی (8-10 شب) snr تا 6 افت میکرد و crc تو عرض 5 دقیقه از 0 به 65000 می رسید و هم چراغ adsl و هم چراغ اینترنت مودم قطع میشد تا مجدد اتصال وصل بشه و دوباره تو 5 دقیقه crc انقد بالا میرفت که اینترنت قطع میشد و دوباره ...) ولی اگه مثلا تو 2 ساعت crc به 2000 هم برسه مهم نیست چون باعث ایجاد قطعی نمیشه
    الان که حالت گیم واستون فعال نیست (interleave) پس بالا رفتن crc برای شما به سرویس گیم پارس آنلاین مربوط نیست modulation تون هم که gdmt نیست (هم gdmt و هم adsl2 میتونن پهنای باند تا 10 مگ رو هم جوابگو باشن پس این حالت ها رو هم امتحان کنید) در مورد کیفیت هم به نظرم همین الان زنگ بزنید 02182201 بگید سرویس گیم رو فعال کنن واستون قطعا کیفیت نتتون بالا میره (بعد از فعال شدن سرویس گیم خودتون moduation رو به gdmt یا adsl2 تغییر بدید که هم پهنای باند بالاتری دارن و هم نویز کمتر و اگه امشب اکی بود مشکلتون حله)
    این تغییراتی که گفتم اگه انجام دادید یه 2 ساعت بعد مجدد یه عکس از صفحه استاتوس مودمتون بذارید ببینیم چه طور شد وضعیت نتتون؟
    الان که مودم رو ریست فکتوری کردم،نوسان باز داشت ولی فعلا crc تو عرض 3 ساعت روی 64

البته تلفن رو جدا کرد از مودم،استفاده ای ازش نداریم

ولی الان که مودم رو ریست فکتوری کردم نسبت به قبل بهتر شده هم تلگرام خوب کار میکنه هم crc بهتر شده البته تا این لحظه،ببینم تا فردا دوام میاره یا نه

حالت گیم هم نمیخوام چون من تاثیر به خصوصی ندیدم شاید در حد 20 میلی ثانیه کم کنه

اینم عکس مودم بعد از ریست فکتوری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستانی که در تهران هستند، تو پنلشون سرویس اینترانت (شبکه ملی اطلاعات) هم داره پارس انلاین؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

الان که مودم رو ریست فکتوری کردم،نوسان باز داشت ولی فعلا crc تو عرض 3 ساعت روی 64

البته تلفن رو جدا کرد از مودم،استفاده ای ازش نداریم

ولی الان که مودم رو ریست فکتوری کردم نسبت به قبل بهتر شده هم تلگرام خوب کار میکنه هم crc بهتر شده البته تا این لحظه،ببینم تا فردا دوام میاره یا نه

حالت گیم هم نمیخوام چون من تاثیر به خصوصی ندیدم شاید در حد 20 میلی ثانیه کم کنه

اینم عکس مودم بعد از ریست فکتوری

به ریست فکتوری که فک نمیکنم زیاد ارتباطی داشته باشه ولی اینکه تلفن رو از پریز جدا کردید قطعا روی نویز و crc تاثیر میذاره و خب نویز هم روی کیفیت اثر گذاره
    حالت گیم هم پینگ داخلی و هم پینگ خارجی رو کم میکنه که در نتیجه علاوه بر گیم سرعت بازکردن سایت ها، لود عکس ها در تلگرام، استریمینگ ویدیو و... رو سریع تر و باکیفیت تر میکنه حالا باز بستگی به خودتون داره (البته چون سرویستون نامحدوده و سرعت محدوده شاید به همین خاطر زیاد تاثیر حالت گیم زیاد محسوس نیست ولی تو سرویس های حجمی کاملا مشخصه)
    حالا شما تا فردا با همین حالت تلفن جدا کار کنید اگه خوب بود فک کنم راه حل نهاییش اینه که یه سیم کش بیارید سیم تلفن متصل به مودم رو از دم در خونه بگیرید (به جای اینکه مودم به پریز وصل باشه مستقیم از ورودی وصل بشه)

15. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •