تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 376 از 1547 اولاول ... 2763263663723733743753763773783793803864264768761376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه navid_nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واقعا شاتل عالیه محشره خط من رو رو 16 بستن اکانت خریداری شده هم ECO 128kb هستش دمشون گرم این عکس دانلودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان سلام . من سرویسه آرت 5 رو دارم و مصرفمم حداکثر ماهی 50 گیگ هست ولی الان متاسفانه منو با ابن میزان مصرف محدود کردن طوری که سرعت دانلودم از 300 یکدفعه اومده به زیر 20 ( تازه زیره 20 مال سرور های عالی هست و سرورهای معمولی یا سایت های متوسط اصلا باز نمیشن برام ) زنگم زدم بهشون میگن که چون مدیریته مصرف نداشتی سرعتت پله ای !!! اومده پایین ... حالا نکته اینجاست که خودم از مسول فروشش موقع خرید پرسیده بودم گفته بود که این آرت 5 رو تا 50 60 گیگ بدون محدودیت میتونی دانلود کنی (البته تو برگشون نوشته 26 گیگ ولی اون بنده خدا گفت تا 50 60 گیگ اوکیه و حتی گفته بود که مورد داشته تا 100 گیگ هم بدونه محدودین دانلود میکرده ) نکته ی دیگه اینکه طرف میگه که سرعتت پله ای اومده پایین در حالی که شبه قبلش با 300 تا داشنم دانلود میکردم حالا جالب اینجاست که تویه برگه ی شرکت حداقل سرعته آرته 5 رو زده 384 کیلوبیت که میشه حدودا 50 کیلوبایت یعنی من تحت هر شرایطی باید این حداقله سرعت رو داشته باشم در حالیه که الان در بهترین حالت سرعتم 17 18 هست ولی جوابه مسوله پشتیبانی در مورده این موضوع شنیدنی بود و گفت که اینی که شما میگی ماله افرادی هست که مدیریته مصرف دارن !!! کلا فکر کنم به مشت آدمه بیسوادو جمع کردنو فقط بهشون گفتن که در قباله هر مشکلی بگین مدیریته مصرف داشته باش ... خلاصه اینکه دوستان سرتونو درد آوردم ولی خواستم تخلیه کنم و یه سر به بقیه تاپیکا زدم دیدم که وضعه اونا بدتر نباشه بهترم نیست الانم خواستم از شما راهنمایی بگیرم که چیکار کنم تا این سرعته درست شه یا اینکه یه سرویسه دیگه بگیرم که بشه ماهی 50 60 تارو دانلود کرد ( البته به من گفتن که ارتقا بدم سرویسمو ولی هزینش خیلی سنگین میشه و نمیتونم از پسش بر بیام از طرف دیگه بعضی دوستان میگن آرته 1 بگیرو اگه محدود شدا ارتقا بده که هزینش کمنر میشه ولی خوب آرته 1 سرعتش خیلی کمه ... )
    توی سایت 195 ازشون شکایت کن

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اصلا نیاز به مراجعه حضوری پیدا نکردید؟ (مدارک رو باید چه جوری بهشون ارائه داد؟)
    به نظرتون برای اینکه کارم سریعتر راه بیفته الان که هنوز های وب رو تخلیه نکردم تو سایت شاتل ثبت نام کنم و بعد کارهای تخلیه رو انجام بدم یا منتظر بمونم بذارم های وب کامل تخلیه کنه بعد ثبت نام کنم؟
    سلام دوست عزیز

اگر تو مرکز مخابراتی که هستی برای شاتل محدودیت پورت نداره اول جمع آوری کن ، بعد درخواست بده

من خودم چون شاتل محدودیت پورت داشت و غیر از های وب و مخابرات بقیه شرکت ها پر بودن ، ناچارا های وب گرفتم که یک روزه رانژه و فعال شد !

ولی خب همزمان شاتل هم تو نوبت بودم ، کلا یک ماه از های وب استفاده کردم و دیگه داشتم از قطعی های زیاد کلافه میشدم ، خداروشکر شاتل زنگ زدن گفتن یک پورت خالی داریم اگه میخوای صورتحساب رو پرداخت کن ، ولی چون رانژه های وب بودم گفتن رزرو میکنیم تخلیه کن اطلاع بده نامه بزنیم برای رانژه !

4. این کاربر از samimi.friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز

اگر تو مرکز مخابراتی که هستی برای شاتل محدودیت پورت نداره اول جمع آوری کن ، بعد درخواست بده

من خودم چون شاتل محدودیت پورت داشت و غیر از های وب و مخابرات بقیه شرکت ها پر بودن ، ناچارا های وب گرفتم که یک روزه رانژه و فعال شد !

ولی خب همزمان شاتل هم تو نوبت بودم ، کلا یک ماه از های وب استفاده کردم و دیگه داشتم از قطعی های زیاد کلافه میشدم ، خداروشکر شاتل زنگ زدن گفتن یک پورت خالی داریم اگه میخوای صورتحساب رو پرداخت کن ، ولی چون رانژه های وب بودم گفتن رزرو میکنیم تخلیه کن اطلاع بده نامه بزنیم برای رانژه !

وجود پورت خالی تو مرکز مخابراتیم رو میتونم از سایت شاتل هم بررسی کنم؟
    آخه چند روز پیش تو سایتش وقتی شماره تلفنم رو برای بررسی پوشش خدمات میزدم می نوشت در حال در مرکز شما سرویس ارائه نمی شود نمایندگی شهرمون هم زنگ زدم گفت فعلا تو مرکز مخابراتیم پورت خالی ندارن ولی الان یکی دو روزه تو سایتش که شماره ام رو میزنم می نویسه در مرکز شما خدمات ارائه می شود معنیش اینه که الان پورت دارن؟
    شاتل کدوم سرویسش بهتره؟(آرت یا اکو؟)
    سرویس 1 مگ اکو رو چه سرعتی میبندن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

وجود پورت خالی تو مرکز مخابراتیم رو میتونم از سایت شاتل هم بررسی کنم؟
    آخه چند روز پیش تو سایتش وقتی شماره تلفنم رو برای بررسی پوشش خدمات میزدم می نوشت در حال در مرکز شما سرویس ارائه نمی شود نمایندگی شهرمون هم زنگ زدم گفت فعلا تو مرکز مخابراتیم پورت خالی ندارن ولی الان یکی دو روزه تو سایتش که شماره ام رو میزنم می نویسه در مرکز شما خدمات ارائه می شود معنیش اینه که الان پورت دارن؟
    شاتل کدوم سرویسش بهتره؟(آرت یا اکو؟)
    سرویس 1 مگ اکو رو چه سرعتی میبندن؟
    مثل اینکه اخیرا شاتل سیستم ثبت سفارشش رو تغییر داده ، قبلا اگر پورت خالی نداشتن بعد از ثبت نام در سایت ، امکان انتخاب سرویس تو پنل کاربری وجود نداشت اما جدیدا حتی اگر پورت خالی هم نداشته باشند میتونی سرویس انتخاب کنی و صورتحساب رو پرداخت کنی ، از طریق پشیبانی انلاین یا تماس با نمایندگی اطمینان حاصل کنید که در مرکز مخابراتی شما سرویس ارائه میشه یا نه ، بعدش تو سایت ثبت نام کنید و بقیه مراحل رو طی کنید.

در مورد سوال دوم شما ، بنده کاربر جدید شاتل هستم هنوز اطلاعات کافی ندارم ، در این مورد نظر کاربران با چند ماهه و چند ساله شاتل رو بپرسید بهتر هست

سوال سوم : طبق اظهارات دوستان ، هرچقدر خطتتون بکشه ، شاتل رو همون میبنده و سرعت سرویس رو در نظر نمیگیرند ! با همه اینها من احتمالا سرویسم تا شنبه یکشنبه فعال بشه ، نتیجه رو بهتون اطلاع میدم !
    Last edited by samimi.friend; 01-04-2016 at 16:42.

7. این کاربر از samimi.friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مثل اینکه اخیرا شاتل سیستم ثبت سفارشش رو تغییر داده ، قبلا اگر پورت خالی نداشتن بعد از ثبت نام در سایت ، امکان انتخاب سرویس تو پنل کاربری وجود نداشت اما جدیدا حتی اگر پورت خالی هم نداشته باشند میتونی سرویس انتخاب کنی و صورتحساب رو پرداخت کنی ، از طریق پشیبانی انلاین یا تماس با نمایندگی اطمینان حاصل کنید که در مرکز مخابراتی شما سرویس ارائه میشه یا نه ، بعدش تو سایت ثبت نام کنید و بقیه مراحل رو طی کنید.

در مورد سوال دوم شما ، بنده کاربر جدید شاتل هستم هنوز اطلاعات کافی ندارم ، در این مورد نظر کاربران با چند ماهه و چند ساله شاتل رو بپرسید بهتر هست

سوال سوم : طبق اظهارات دوستان ، هرچقدر خطتتون بکشه ، شاتل رو همون میبنده و سرعت سرویس رو در نظر نمیگیرند ! با همه اینها من احتمالا سرویسم تا شنبه یکشنبه فعال بشه ، نتیجه رو بهتون اطلاع میدم !
    خیلی ممنون
    من با همین های وب مزخرف هم خطم 12 مگ رو راحت میکشه (شاید بیشتر هم بکشه) و از نظر حجمی که میشه دانلود کرد هم خوبه ولی حیف که این های وب تو قطعی و اختلال (و همچنین نوسان سرعت و پینگ) دیگه شورشو دراورده (همیشه هم که زنگ میزنم پشتیبانی میگن از مرکز مخابراتی شما اتفاق افتاده) حالا هنوز 2 ماه از برقراری سرویس های وب نگذشته! باید با کلی دردسر و زحمت مجدد بیفتم دنبال تخلیه های وب و رانژه و وصل شاتل

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سرویس ECO8192 تو یک ماه چند گیگ میشه دانلود کرد؟ ( هر شب دانلود کنی حتی با وجود اعمال محدودیت سرعت)
    این سوال منم هست ،ممنون میشم دوستان جواب بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

دوستان سلام . من سرویسه آرت 5 رو دارم و مصرفمم حداکثر ماهی 50 گیگ هست ولی الان متاسفانه منو با ابن میزان مصرف محدود کردن طوری که سرعت دانلودم از 300 یکدفعه اومده به زیر 20 ( تازه زیره 20 مال سرور های عالی هست و سرورهای معمولی یا سایت های متوسط اصلا باز نمیشن برام ) زنگم زدم بهشون میگن که چون مدیریته مصرف نداشتی سرعتت پله ای !!! اومده پایین ... حالا نکته اینجاست که خودم از مسول فروشش موقع خرید پرسیده بودم گفته بود که این آرت 5 رو تا 50 60 گیگ بدون محدودیت میتونی دانلود کنی (البته تو برگشون نوشته 26 گیگ ولی اون بنده خدا گفت تا 50 60 گیگ اوکیه و حتی گفته بود که مورد داشته تا 100 گیگ هم بدونه محدودین دانلود میکرده ) نکته ی دیگه اینکه طرف میگه که سرعتت پله ای اومده پایین در حالی که شبه قبلش با 300 تا داشنم دانلود میکردم حالا جالب اینجاست که تویه برگه ی شرکت حداقل سرعته آرته 5 رو زده 384 کیلوبیت که میشه حدودا 50 کیلوبایت یعنی من تحت هر شرایطی باید این حداقله سرعت رو داشته باشم در حالیه که الان در بهترین حالت سرعتم 17 18 هست ولی جوابه مسوله پشتیبانی در مورده این موضوع شنیدنی بود و گفت که اینی که شما میگی ماله افرادی هست که مدیریته مصرف دارن !!! کلا فکر کنم به مشت آدمه بیسوادو جمع کردنو فقط بهشون گفتن که در قباله هر مشکلی بگین مدیریته مصرف داشته باش ... خلاصه اینکه دوستان سرتونو درد آوردم ولی خواستم تخلیه کنم و یه سر به بقیه تاپیکا زدم دیدم که وضعه اونا بدتر نباشه بهترم نیست الانم خواستم از شما راهنمایی بگیرم که چیکار کنم تا این سرعته درست شه یا اینکه یه سرویسه دیگه بگیرم که بشه ماهی 50 60 تارو دانلود کرد ( البته به من گفتن که ارتقا بدم سرویسمو ولی هزینش خیلی سنگین میشه و نمیتونم از پسش بر بیام از طرف دیگه بعضی دوستان میگن آرته 1 بگیرو اگه محدود شدا ارتقا بده که هزینش کمنر میشه ولی خوب آرته 1 سرعتش خیلی کمه ... )
    بعضی دوستان میگن موقع ارتقاء پلن به آرت بالاتر، فقط مابه التفاوت پرداخت می کنید نه کل هزینه سرویس رو. مثلا شما از آرت 5 برید به آرت 6 (30 هزار) تومان پرداخت می کنید بعد تا 70 یا 80 گیگ حداقل دانلود می کنید. بعدم من جای شما باشم از ماه بعد یه پلن میرم عقب یعنی با Art 4 شروع می کنم بعد که محدود شد میرم به Art 5 که ما به التفاوتشون 10 هزار تومان بیشتر نیست. یه مقدار با این شاتل کلنجار برو قلقشُ به دست بیار چون این تخلیه خط و انتقال به یه شرکت دیگه مصیبت ها و وقت تلفی های خودشُ داره تازه به گفته خودت اونا بدتر از شاتل نباشن بهتر نیستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من تازه شاتل گرفتم طرح eco 128 , حدودا توی تایم شبانه 35 گیگ دانلود کردم و الان محدودم کردن ... حالا سوال اینجاست دوستانی که تجربشون بیشتره من چطوری دانلود کنم که سرعتم رو کاهش ندن و مثلا شبی چند گیگ ?!
    من یک زمانی خیلی دانلود داشتم و شبی 10 گیگ اینا با صبانت نت میاوردم ولی الان دیگه پیر شدیم و حس اونکارا نیست و فقط چیزای ضروری رو دانلود میکنم ،که بازم همون ماهی 30 گیگ رو دارم ... فقط بگین چجوری دانلود کنم که محدودم نکنن ،چون یکی از بچه ها گفته بود تا شبی 2 گیگ کاری ندارن ...
    ممنون از راهنمایی

داره خودمونی میشه par_haam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام.
    جمع آوری و رانژه ی خط چقدر طول میکشه؟
    من الان های وب دارم میخوام شاتل بگیرم. گفتم جمع آوری کنه، میگه حدود دو هفته اینترنت نداری. درسته؟

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
    سلام،
    پروسه جمع آوری خط از زمان ثبت در CRM مخابرات در کمتر از 5 دقیقه کاری صورت می گیرد. اما به دلایل مختلف این پروسه طول می کشد که معولا از سمت ISP این زمان به درازا می کشد. به هر حال پیگیری کنید تا زودتر جمع آوری صورت گیرد. از طریق سامانه 195 هم می توانید در صورت طولانی شدن ثبت شکایت کنید.

13. این کاربر از par_haam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •