واقعا شاتل عالیه محشرهخط من رو رو 16 بستن اکانت خریداری شده هم ECO 128kb هستش دمشون گرم این عکس دانلودم
![]()
واقعا شاتل عالیه محشرهخط من رو رو 16 بستن اکانت خریداری شده هم ECO 128kb هستش دمشون گرم این عکس دانلودم
![]()
توی سایت 195 ازشون شکایت کن
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام دوست عزیز
اگر تو مرکز مخابراتی که هستی برای شاتل محدودیت پورت نداره اول جمع آوری کن ، بعد درخواست بده
من خودم چون شاتل محدودیت پورت داشت و غیر از های وب و مخابرات بقیه شرکت ها پر بودن ، ناچارا های وب گرفتم که یک روزه رانژه و فعال شد !
ولی خب همزمان شاتل هم تو نوبت بودم ، کلا یک ماه از های وب استفاده کردم و دیگه داشتم از قطعی های زیاد کلافه میشدم ، خداروشکر شاتل زنگ زدن گفتن یک پورت خالی داریم اگه میخوای صورتحساب رو پرداخت کن ، ولی چون رانژه های وب بودم گفتن رزرو میکنیم تخلیه کن اطلاع بده نامه بزنیم برای رانژه !
وجود پورت خالی تو مرکز مخابراتیم رو میتونم از سایت شاتل هم بررسی کنم؟
آخه چند روز پیش تو سایتش وقتی شماره تلفنم رو برای بررسی پوشش خدمات میزدم می نوشت در حال در مرکز شما سرویس ارائه نمی شود نمایندگی شهرمون هم زنگ زدم گفت فعلا تو مرکز مخابراتیم پورت خالی ندارن ولی الان یکی دو روزه تو سایتش که شماره ام رو میزنم می نویسه در مرکز شما خدمات ارائه می شود معنیش اینه که الان پورت دارن؟
شاتل کدوم سرویسش بهتره؟(آرت یا اکو؟)
سرویس 1 مگ اکو رو چه سرعتی میبندن؟
مثل اینکه اخیرا شاتل سیستم ثبت سفارشش رو تغییر داده ، قبلا اگر پورت خالی نداشتن بعد از ثبت نام در سایت ، امکان انتخاب سرویس تو پنل کاربری وجود نداشت اما جدیدا حتی اگر پورت خالی هم نداشته باشند میتونی سرویس انتخاب کنی و صورتحساب رو پرداخت کنی ، از طریق پشیبانی انلاین یا تماس با نمایندگی اطمینان حاصل کنید که در مرکز مخابراتی شما سرویس ارائه میشه یا نه ، بعدش تو سایت ثبت نام کنید و بقیه مراحل رو طی کنید.
در مورد سوال دوم شما ، بنده کاربر جدید شاتل هستم هنوز اطلاعات کافی ندارم ، در این مورد نظر کاربران با چند ماهه و چند ساله شاتل رو بپرسید بهتر هست
سوال سوم : طبق اظهارات دوستان ، هرچقدر خطتتون بکشه ، شاتل رو همون میبنده و سرعت سرویس رو در نظر نمیگیرند ! با همه اینها من احتمالا سرویسم تا شنبه یکشنبه فعال بشه ، نتیجه رو بهتون اطلاع میدم !
Last edited by samimi.friend; 01-04-2016 at 16:42.
خیلی ممنون
من با همین های وب مزخرف هم خطم 12 مگ رو راحت میکشه (شاید بیشتر هم بکشه) و از نظر حجمی که میشه دانلود کرد هم خوبه ولی حیف که این های وب تو قطعی و اختلال (و همچنین نوسان سرعت و پینگ) دیگه شورشو دراورده (همیشه هم که زنگ میزنم پشتیبانی میگن از مرکز مخابراتی شما اتفاق افتاده) حالا هنوز 2 ماه از برقراری سرویس های وب نگذشته! باید با کلی دردسر و زحمت مجدد بیفتم دنبال تخلیه های وب و رانژه و وصل شاتل
این سوال منم هست ،ممنون میشم دوستان جواب بدن
بعضی دوستان میگن موقع ارتقاء پلن به آرت بالاتر، فقط مابه التفاوت پرداخت می کنید نه کل هزینه سرویس رو. مثلا شما از آرت 5 برید به آرت 6 (30 هزار) تومان پرداخت می کنید بعد تا 70 یا 80 گیگ حداقل دانلود می کنید. بعدم من جای شما باشم از ماه بعد یه پلن میرم عقب یعنی با Art 4 شروع می کنم بعد که محدود شد میرم به Art 5 که ما به التفاوتشون 10 هزار تومان بیشتر نیست. یه مقدار با این شاتل کلنجار برو قلقشُ به دست بیار چون این تخلیه خط و انتقال به یه شرکت دیگه مصیبت ها و وقت تلفی های خودشُ داره تازه به گفته خودت اونا بدتر از شاتل نباشن بهتر نیستن.
دوستان من تازه شاتل گرفتم طرح eco 128 , حدودا توی تایم شبانه 35 گیگ دانلود کردم و الان محدودم کردن ... حالا سوال اینجاست دوستانی که تجربشون بیشتره من چطوری دانلود کنم که سرعتم رو کاهش ندن و مثلا شبی چند گیگ ?!
من یک زمانی خیلی دانلود داشتم و شبی 10 گیگ اینا با صبانت نت میاوردم ولی الان دیگه پیر شدیم و حس اونکارا نیست و فقط چیزای ضروری رو دانلود میکنم ،که بازم همون ماهی 30 گیگ رو دارم ... فقط بگین چجوری دانلود کنم که محدودم نکنن ،چون یکی از بچه ها گفته بود تا شبی 2 گیگ کاری ندارن ...
ممنون از راهنمایی
سلام،
پروسه جمع آوری خط از زمان ثبت در CRM مخابرات در کمتر از 5 دقیقه کاری صورت می گیرد. اما به دلایل مختلف این پروسه طول می کشد که معولا از سمت ISP این زمان به درازا می کشد. به هر حال پیگیری کنید تا زودتر جمع آوری صورت گیرد. از طریق سامانه 195 هم می توانید در صورت طولانی شدن ثبت شکایت کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)