البته من اصلاح می کنم:
یه دکل 400 متر با ما فاصله داره
فکر کنم نسل 3 کلا اینجوریه!
البته من اصلاح می کنم:
یه دکل 400 متر با ما فاصله داره
فکر کنم نسل 3 کلا اینجوریه!
دکل محل ما الان 3 4 ماهی هست تجهیز شده ولی تا یه بارون یه بادی میاد به کل آنتن نسل 3 میپره میره رو نسل 2 .اونم سرعت در حد 0 کیلوبایت.بعدش لب پنجره 2 خط بزور دارم.اشتباه کردم بسته زدم.نمیشه استفاده کرد.داغونه اصلا پیگیری نمیکنن.خیلی زنگ زدم اپراتور.هی میگن براتون فرم پیگیری پر کردیم باهاتون تماس میگیرن کارشناس میفرستیم بررسی کنن.الان 3 روزه هیچ خبری نیست.نمیدونم همراه اولم جدیدن عملی انجام نمیده
3G یا 4G ؟؟؟
یعنی وقتی باد و بارون می یاد دکل خاموش میشه؟؟؟؟؟؟
چند تا دکل نزدیک دانشگاه آزاد بلوار لاکان هست اونجا من از ایرانسل و همراه اول سرعت خوبی داشتم
همراه اول 8 مگ
ایرانسلم تا 12-13مگ
فکر کنم از جنوب شهر رشت دکل ها بهم لینک شدن تا برسه به مثلا گلسار که شمال شهر هست داغون میشه چون تو مسیر پهنای باند رو میگیرن بقیه
یه رفیق دارم اونجا میگه سرعت افتضاحه !!!
البته رایتل که کلا تو محدوده گیلان نابوده !!!
آره به کل آنتن 3G میپره.حالا بگو من منطقه رو با پیگیری های متعدد نسل 3 شد.اولاش خوب بودا.نمیدونم چرا الان داغون شده.از محل بیرون میری آنتن دارم.اصلا این دکل مشکل داره.نمیدونم دارم پیگیری میکنم ولی فک نکنم فایده ای داشته باشه
جدیدن رایتل خراب شده پیگیری ها دیگه فایده نداره خیلی پیگیری کردم و شکایت برای اپراتور ها بی فایدست.هرچی شکایت کنی هیچ تغییری نمیکنه.هردفعه زنگ میزنن میگن حل شد مشکل.من میگم نه.بعد میگن باید منتظر بمونی.بعد میگم تا کی میگن دست ما نیست.این حرف آخرشون
اگر دکل مشکل داشته باشه که معمول باید پیگیری بشه
سلام . آقا اگه من بخوام از همراه اول به خاطر پوشش ضعیف آنتن شکایت کنم چکار کنم ؟؟؟ تو منطقه ما اکثر وقتا آنتن خالی میشه و پر میشه و بعضی جاها کلا آنتن میپره . در حالی که ایرانسل همیشه پره و اصلا مشکلی نداره .
نسل 2 یا 3 ؟؟؟
خدا خیرت بده ... نسل دو یا سه کجا بود . تو منطقه ما نسل دو را هم کلا قطع کردن . منظورم به طور کلی آنتن دهی همراه اوله . اصلا کاری به اینترنتش ندارم . برای تماس و اس ام اس فقط استفاده میکنم . اما آنتن خیلی زیاد میپره و خالی میشه و دوباره پر میشه . ایرانسل اما عالیه . همیشه فول !
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)