تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 1320 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مشکلش برمیگرده به پهنای باند همراه اول !!
    برای جبران کمبود سرعت با لینک ها میتونید یا تعداد کانکشن ها رو اضافه کنید
    یا
    از وی پی ان استفاده کنید که سرعت خوبی داشته باشه و کمبود سرعت رو جبران کنه

مشکل پهنای باند که تو ایران همیشه هست ولی وقتی آنتن نداشته باشم پهنای دکل هر چقدر هم باشه به درد من نمیخوره !!

چرا اتفاقا !! از طرف شرق ما ساختمون بلند زیاده و برای همین رایتل آنتن نمیده ولی از طرف غرب ما فضای باز زیاده و آنتن تنهای اول بد نیس ( چون دکلش ارتفاع خیلی کمی داره )
    البته من اصلاح می کنم:
    یه دکل 400 متر با ما فاصله داره
    فکر کنم نسل 3 کلا اینجوریه!

2. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان منطقمون مشکل انتن دهی داره راهی هست به همراه اول اطلاع بدیم؟ پیگیری میکنن ؟؟؟

LG G2
    دکل محل ما الان 3 4 ماهی هست تجهیز شده ولی تا یه بارون یه بادی میاد به کل آنتن نسل 3 میپره میره رو نسل 2 .اونم سرعت در حد 0 کیلوبایت.بعدش لب پنجره 2 خط بزور دارم.اشتباه کردم بسته زدم.نمیشه استفاده کرد.داغونه اصلا پیگیری نمیکنن.خیلی زنگ زدم اپراتور.هی میگن براتون فرم پیگیری پر کردیم باهاتون تماس میگیرن کارشناس میفرستیم بررسی کنن.الان 3 روزه هیچ خبری نیست.نمیدونم همراه اولم جدیدن عملی انجام نمیده

4. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شبانه 1000 تومنی !! با 4 تا لینک همزمان 32 کانکشن : سرعت تا 1.2 مگابایت در ثانیه !! ولی آنتن نوسان داره و بهترین انتن دریاقتی -80 دسی بل هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3G یا 4G ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دکل محل ما الان 3 4 ماهی هست تجهیز شده ولی تا یه بارون یه بادی میاد به کل آنتن نسل 3 میپره میره رو نسل 2 .اونم سرعت در حد 0 کیلوبایت.بعدش لب پنجره 2 خط بزور دارم.اشتباه کردم بسته زدم.نمیشه استفاده کرد.داغونه اصلا پیگیری نمیکنن.خیلی زنگ زدم اپراتور.هی میگن براتون فرم پیگیری پر کردیم باهاتون تماس میگیرن کارشناس میفرستیم بررسی کنن.الان 3 روزه هیچ خبری نیست.نمیدونم همراه اولم جدیدن عملی انجام نمیده
    یعنی وقتی باد و بارون می یاد دکل خاموش میشه؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

چند تا دکل نزدیک دانشگاه آزاد بلوار لاکان هست اونجا من از ایرانسل و همراه اول سرعت خوبی داشتم
    همراه اول 8 مگ
    ایرانسلم تا 12-13مگ
    فکر کنم از جنوب شهر رشت دکل ها بهم لینک شدن تا برسه به مثلا گلسار که شمال شهر هست داغون میشه چون تو مسیر پهنای باند رو میگیرن بقیه
    یه رفیق دارم اونجا میگه سرعت افتضاحه !!!
    البته رایتل که کلا تو محدوده گیلان نابوده !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

یعنی وقتی باد و بارون می یاد دکل خاموش میشه؟؟؟؟؟؟
    آره به کل آنتن 3G میپره.حالا بگو من منطقه رو با پیگیری های متعدد نسل 3 شد.اولاش خوب بودا.نمیدونم چرا الان داغون شده.از محل بیرون میری آنتن دارم.اصلا این دکل مشکل داره.نمیدونم دارم پیگیری میکنم ولی فک نکنم فایده ای داشته باشه
    چند تا دکل نزدیک دانشگاه آزاد بلوار لاکان هست اونجا من از ایرانسل و همراه اول سرعت خوبی داشتم
    همراه اول 8 مگ
    ایرانسلم تا 12-13مگ
    فکر کنم از جنوب شهر رشت دکل ها بهم لینک شدن تا برسه به مثلا گلسار که شمال شهر هست داغون میشه چون تو مسیر پهنای باند رو میگیرن بقیه
    یه رفیق دارم اونجا میگه سرعت افتضاحه !!!
    البته رایتل که کلا تو محدوده گیلان نابوده !!!
    جدیدن رایتل خراب شده پیگیری ها دیگه فایده نداره خیلی پیگیری کردم و شکایت برای اپراتور ها بی فایدست.هرچی شکایت کنی هیچ تغییری نمیکنه.هردفعه زنگ میزنن میگن حل شد مشکل.من میگم نه.بعد میگن باید منتظر بمونی.بعد میگم تا کی میگن دست ما نیست.این حرف آخرشون

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

آره به کل آنتن 3G میپره.حالا بگو من منطقه رو با پیگیری های متعدد نسل 3 شد.اولاش خوب بودا.نمیدونم چرا الان داغون شده.از محل بیرون میری آنتن دارم.اصلا این دکل مشکل داره.نمیدونم دارم پیگیری میکنم ولی فک نکنم فایده ای داشته باشه

جدیدن رایتل خراب شده پیگیری ها دیگه فایده نداره خیلی پیگیری کردم و شکایت برای اپراتور ها بی فایدست.هرچی شکایت کنی هیچ تغییری نمیکنه.هردفعه زنگ میزنن میگن حل شد مشکل.من میگم نه.بعد میگن باید منتظر بمونی.بعد میگم تا کی میگن دست ما نیست.این حرف آخرشون
    اگر دکل مشکل داشته باشه که معمول باید پیگیری بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام . آقا اگه من بخوام از همراه اول به خاطر پوشش ضعیف آنتن شکایت کنم چکار کنم ؟؟؟ تو منطقه ما اکثر وقتا آنتن خالی میشه و پر میشه و بعضی جاها کلا آنتن میپره . در حالی که ایرانسل همیشه پره و اصلا مشکلی نداره .

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام . آقا اگه من بخوام از همراه اول به خاطر پوشش ضعیف آنتن شکایت کنم چکار کنم ؟؟؟ تو منطقه ما اکثر وقتا آنتن خالی میشه و پر میشه و بعضی جاها کلا آنتن میپره . در حالی که ایرانسل همیشه پره و اصلا مشکلی نداره .
    نسل 2 یا 3 ؟؟؟

12. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

خدا خیرت بده ... نسل دو یا سه کجا بود . تو منطقه ما نسل دو را هم کلا قطع کردن . منظورم به طور کلی آنتن دهی همراه اوله . اصلا کاری به اینترنتش ندارم . برای تماس و اس ام اس فقط استفاده میکنم . اما آنتن خیلی زیاد میپره و خالی میشه و دوباره پر میشه . ایرانسل اما عالیه . همیشه فول !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •