فرقی نمی کنه
فرقی نمی کنه
اینترنت حجمی سرعت دانلودش 2 مگابایت باشه یا 100 کیلوبایت خیلی تفاوت با هم نداره ، برای کسی که میخواد کم دانلود کنه خوبه ازین نظر که سریعتر فایل رو میگیره ولی برای کسی که میخواد همیشه دانلود کنه مانعی به نام حجم پابرجاست .
برای وبگردی هم سرعت اینترنت 50 باشه راحت میشه وبگردی کرد مگر اینکه بخواهیم ویدئو آنلاین ( مثل یوتوب ) تماشا کنیم !
24 گیگ با هزینه 10 تومن شاید به نظر خیلی ها ارزون بیاد ، ولی با اینهمه دیتاهای مختلف در محیط مجازی 24 گیگ یعنی هیچی .
کافیه دو تا گیم بگیری تا این حجم تموم بشه .
اینترنت حجمی با سرعت بالا یعنی زودتر تموم کردن حجم نوسط کاربر و سود بیشتر اپرانورها
داداش الان تو اروپا 100 کیلو بایت اصلا حساب نمیشه ...
الان خیلی از شبکه ها روی اینترنت هستن و آنلاین میشه تلویزیون تماشا کرد ..اونم با کیفیت اچ دی ...خب حتما باید یه نت پرسرعت داشته باشی واسه اینکه بتونی از این امکانات استفاده کنی ...
یا کلی کارای دیگه مطمئنا با 100 کیلو بایت سرعت دانلود هیچکاری نمیشه کرد ...درسته برای ما سرعت 100 خوبه اما واقعا سرعت 100 برای جهان سومی ها هم کمه ...
بله 24 گیگ هم چیزی نیست ..ولی خب جوری مارو عادت دادن که فکر میکنیم 24 گیگ چیزه زیادی در صورتی که با سرعت دانلود 1 مگابایت در ثانیه ، هر گیگ بیشتر از 15 دقیقه طول نمیکشه و 24 رو میشه تو 36 دقیقه یا به بارتی 6 ساعت دانلود کرد
یعنی از ساعت 2 تا 8 صبح میشه 24 گیگ رو تموم کرد اگه نت اذیت نکنه ...پس میبینیم که هیچی نیست
تازه بازی هایی مثل کالاف و بتلفیلد که نزدیک 30 گیگ حجمشونه ..یا تایتان فال 40 گیگ ...پس در نتیجه با پیشرفت تکنولوژی این عدد ها ناچیز تر هم میشه ...
ولی خب همه ی اینا ، این معنی رو میده که ما از دنیا خیلی عقبیم ...چیکار کنیم![]()
آقا جریان چیه؟ کرمانشاه شبا آنتن نداره 3g ش. اگرم داشته باشه نت نداره؟؟![]()
تنظیمات همیناست
کد *555# رو که میگیرم پیغام میاد your sim card is puk-locked. type puk code to unlock it
چیکار کنم ؟
کد پوکت روی پوکه سیمت هست
بزن
Sent from my C2305 using Tapatalk
کد رو کجا وارد کنم ؟
ببخشید من زیاد سر در نمیارم از این چیزا
دوستان تفاوت H+ با H چیه؟
و اینکه 4g رو کی ارائه میدن؟
داداش شما مطمئنی که سیم کارتت فعال شده؟ جایی زنگ بزن ببین تماس میگیره؟
گفتی کی خریدی سیم کارت رو؟ گفت کی فعال میشه؟ 7-8 ساعته باید فعال بشه ...
این پیغامی که داده میگه که باید کد سیم کارتت رو وارد کنی تا سیمکارتت قفلش باز بشه ...روی جعبه نوشته کد قفل گشا ...اونو همون جایی که این پیغام میده وارد کن تا سیم کارتت فعال بشه
سیم کارت فعاله
میشه زنگ زد
اس ام اس هم میاد و میره
کد رو دارم اما اونجایی که پیغام میاد جایی برای وارد کردن کد نیست
فقط پیغام رو نشون میده و یه اوکی هم هست برای تایید و بستن پیغام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)