تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 427 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

کساني که مي خواهند تازه گوشي بگيرن به اين نکات توجه کنن:
    1-از باطريه گوشيه انتخابي شروع مي کنيم...براي اينکه متوجه بشيد باطري گوشي اصل هست بايد به نوشته هاي روي برچسب باطري مراجعه کنيد...روي باطريه اصل نوشته:made in chine finished in chine
    2-شارزر هاي اصل برند سوني اريکسون پشتشون کاملا صاف هست و هيچ مارک و نوشته ايي درج نشده...پس اگه به شارزري برخورديد که پشتش نوشته:sonyericssonاين شارزر تقلبيه
    3-بحث رجيستر بودن يا نبودن گوشي پيش مياد....براي اين کار شما کد*#06# رو وارد مي کنيد....و به سريال اصليه گوشي دست پيدا مي کنيد....حالا اين سريال رو يادداشت کرده و با سريالي که پشت باطري و روي جعبه ي گوشي درج شده مطابقت ميديد...اگه 3 شماره يکي بودند که گوشيه مورد نظرتون رجيستر اصل هست و تو شبکه بدون مشکلي کار خواهد کرد...اما اگه يکي نبودند يعني اينکه گوشي قاچاق هست و رجيستر دستي شده...البته رجيستر دستي هم باشه اشکال خاصي نداره برخلاف تماميه صحبت هاي شده در مطبوعات و غيره...تقريبا بعيد هست که مشکلي براي انتن دهيه اين گوشيها پيش بياد اما به هر حال اين گوشي ها رو نمي توان اپديت يا فلش کرد چون با اين کار سريالش مي پره و مجددا بايد سريال جديدي بهش داد تا در شبکه فعال شه...به هر حال اينکه رجيستر شده يا چنج شده بگيريد به تصميم خودتون مربوط مي شه...اما اما پيشنهاد همه ي اهل فن اين هست که گوشيه رجيستر بگيريد منتها بدون گارانتي...در ضمن تا فراموش نکردم بگم که شنيدم که تازگي گوشي هاي قاچاق رو بعد اينکه فلش دستي مي کنن ليبل هاشو و برچشب هاشو عوض مي کنن تا مثل گوشي هاي اصلي به نظر برسند...پس به اين موضوع هم توجه کنيد
    4-حالا مي رسيم به چک کردن امکانات گوشيه مورد نظرتون...در اولين صفحه ي گوشيتو و نه در صفحه ي منو ها اين کد رو وارد کنيد(توجه داشته باشيد.. با توجه يه اينکه جهت ها در حالت پيش فرض روي ميانبر ها تنظيم شده به ميانبر ها توجه نکنيد و تا اخر کد رو وارد کنيد):راست...ستاره...چپ...چپ..ستاره... چپ..ستاره...حالا وارد صفحه ي servise شده ايد.. براي چک کردن امکانات گوشيتو وارد گزينه ي servise tests مي شويد و يکي يکي از سالم بودن تماميه امکانات مطمعن مي شيد.....در ضمن اگه گوشيه شما رجيستر دستي هست وارد گزينه ي servise info شويد و در ادامه وارد software info شويد..توجه داشته باشيد از قبل بايد تحقيق کرده باشيد که اخرين ورزن نرم افزاريه گوشيه مورد نظر شما چيست و اسم اونو به خاطر سپرده باشيد...حالا در اين قسمت...ورزن گوشيتون رو مي بينيد..اگه اخرين ورزن بود که هيچ وگرنه پيشنهاد مي کنم بيخيال اون گوشي شيد به دنبال گوشي بگرديد که با اخرين ورزن فلش شده باشه
    5-اين نکته فقط براي گوشي هاي رجيستر اصل صدق مي کنه...اگه براتون مهمه که قبل خريد گوشيتون ..اون گوشي دست هزار نفر چک نشده باشه...پس اين يک نکته کليدي هست....گوشي براي اولين بار(حتي در دفتر چه ي گوشي هم گفته شده)چند دقيقه بايد طول بکشه تا روشن شه...البته الان شايد کمتر بشه رو اين مسئله تکيه کرد چون فروشنده ها تقريبا همگي خودشون بعد خريد براي چک کردن گوشي اون رو شده يک بار هم...روشن مي کنن
    6-يکي ديگه از نکات توجه به رم گوشيتون هست...اگه کوشيه مورد نظرتون داراي حافظه ي جانبي هست...حتما رمشو چک کنيد...بدين صورت که قبلا تحقيق کنيد و تو همين فروم با مطالعه ي صفحات رنگ رم مورد نظرتون رو بفهميد...و در روز خريد نگاه کنيد ايا همون رنگي هست يا نه...فرضا براي گوشيه خودم که دبليو 810 هست و رم فابريکش 512 هست...رم اصلش ابي رنگ هست
    شاد باشید
    سلام
    ببخشید اینجا بود
    Last edited by cao-cao; 22-09-2007 at 20:50.

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

سلام آقا آخرین ورژن نرم افزار 810 چیه؟ کدام ورژن بهترین جواب رو داده؟
    برای هک کردن این گوشی برای سریال اصلی ها بهترین روش کدام هست؟
    بهترین نرم افزار تغییر صدا که برای این گوشی اومده کدام هست؟ من اکو استیک 1.6 استفاده می کردم خیلی راضی بودم اما صدا یکم تیز شده بود!
    شما ها وقتی گوشی رو هک می کنید بیشترین تغییری که علاقه دارید انجام دهید چی هست؟
    آیا بالاخره روش افزایش ظرفیت اس ام اس این گوشی کشف شد؟
    آخرین ورژن رو نمیدونم ولی تا اونجایی که من خبر دارم ورژن r4ea031 بهترین ورژن فرم وِیره
    برای هک گوشی بهترین و ساده ترین روش استفاده از نرم افزار setool2lite هستش
    بیشترین تغییر هم که سلیقه ایه ولی من از تغییر دادن منو خیلی حال میکنم
    Last edited by adamhesaby; 23-09-2007 at 01:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من هر چی با این setool میخوام روی گوشیم پچ نصب کنم نمیشه.
    همه کارها را هم درست انجام میدم ولی هر چی منتظر میمونم پیغام نمیده که باطری را خارج کن اصلا نصب نمیکنه.
    ورژنش هم 1.08 هستش. بهتر نیست از ورژنهای قدیمی تر استفاده کنم؟

گوشیم هم w810 هست و و رژن فریم ویرش هم r4ea031 .خواهشا یکی یه راهنمائی بکنه.
    Last edited by mehrdad_zero; 25-09-2007 at 10:23.

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وصل کردن گوشی به اسپیکر به مدت طولانی با هندزفری Hpm-70 برای گوشی مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ ؟ ؟
    Last edited by DJ_IT_110; 25-09-2007 at 17:28.

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

با گوشی W810i میشه با هندزفری بلوتوس آهنگ گوش کرد ؟
    من هر کاری کردم نشد همش از خود بازر پخش میشد ولی مکالمه رو به راحتی ساپورت کرد.

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

سلام آقا آخرین ورژن نرم افزار 810 چیه؟ کدام ورژن بهترین جواب رو داده؟
    برای هک کردن این گوشی برای سریال اصلی ها بهترین روش کدام هست؟
    بهترین نرم افزار تغییر صدا که برای این گوشی اومده کدام هست؟ من اکو استیک 1.6 استفاده می کردم خیلی راضی بودم اما صدا یکم تیز شده بود!
    شما ها وقتی گوشی رو هک می کنید بیشترین تغییری که علاقه دارید انجام دهید چی هست؟
    آیا بالاخره روش افزایش ظرفیت اس ام اس این گوشی کشف شد؟
    آخرین نرم افزار R4EK001
    بهترین فریمور هم شناخته شد.

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با گوشی W810i میشه با هندزفری بلوتوس آهنگ گوش کرد ؟
    من هر کاری کردم نشد همش از خود بازر پخش میشد ولی مکالمه رو به راحتی ساپورت کرد.
    نمیشه ... چون دبلیو 810 A2DP نداره ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

©3J (1F'EG easy Scan 1H 1/'1G

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

©3J (1F'EG easy Scan 1H 1/'1G
    †0* E(F A'13( FEJ3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی اینجا هست یا نه
    من یک مشکلی با گوشیم پیدا کردم
    وقتی که کابل usb موبایلم رو در اوردم گوشی lcd همش داره روشن خاموش می شه نمی دونم چکار کنم اصلا گوشی هنگ کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •