من اتفاقا همین کار رو انجام دادم منتها آپدیتش زود که تموم نشد هیچ، تا آخرشم دانلود کرد بعد وسط آپدیت کردن هم انقدر قطع شد که اعصابم رو خورد کرد!
در آخرم یه فایل cav به اسم b0021150.cav ایجاد کرد با همون حجم 260 mb که خودم ریخته بودم !!!![]()
من اتفاقا همین کار رو انجام دادم منتها آپدیتش زود که تموم نشد هیچ، تا آخرشم دانلود کرد بعد وسط آپدیت کردن هم انقدر قطع شد که اعصابم رو خورد کرد!
در آخرم یه فایل cav به اسم b0021150.cav ایجاد کرد با همون حجم 260 mb که خودم ریخته بودم !!!![]()
نهایتا آپدیت شد؟ باید یک مشکلی داشته باشه سیستم آپدیتشون...
بله در نهایت آپدیت که شد ولی کلا از اول آپدیت کرد !
کومودو تازگیا داره میره رو اعصاب منم مشکل مشابه دوستان داشتم
ولی کومودو اینقدر دوست داشتنی که نمیشه ازش دل کند
راهی هست ایکون کومودو رو از system tray حذف کرد یا بفرستیش بره background مثله outpost?
کلیک راست و خروج.
سلام
من آنتی ویروسم را آپدیت کردم گفته برای اعمال نغییرات کامپیوتر ریست شود تا حالا 50 بار ریست کردم بازم میگه برای اعمال تغییرات باید ریست شود حالا چه کنم ویروسی شده؟
ویندوز 7 ورژن 8.1.0.4426
چرا اینو هر بار که بعد بیشتر از یک هفته می خواهی آپدیبت کنی میخاهد از اول کل دیتابیس را دانلود کند !
مالوار بایت هم نصب کردم سرچ کردم چیز مهی پیدا نکرد
کومودو را تازه نصب کردید؟
میتونی حدس بزنی چه نغییری ایجاد کردید که کومودو تقاضای ریستارت دارد؟
بیش از 15 روز آپدین نشه کل دیتابیس را آپدیت میکنه.
سلام خدمت دوستان،
COMODO Internet Security 8.2.0.4474 BETA Released
نسخه بتا کومودو - 8.2 - جهت تست و بررسی منتشر شده و دوستانی که مایل هستند میتونند تست کنند.
یکی دو تغییر وجود داره که مهمترین میشه به موتور جدید آنتی ویروس اشاره کرد. و تغییراتی که در بخش لیست فایل امن و ناشناخته ایجاد شده در واقع الان یک بخش به اسم "لیست فایل" داریم که شامل همه فایلها میشه - مخرب، ناشناخته، امن - که هر فایل هم توسط کومودو برچسب میخوره و کاربر هم میتونه اعمال نظر بکنه در مورد فایل. سندباکس هم یکی دوتا تغییر جزیی داشته و ..... دوستانی که مایل هستند میتونند تست کنند. البته مثل همیشه تست روی VM توصیه میشه. (مخصوصا دوستانی که احیانا قصد تست ویروس دارند).
اینم لینک نسخه بتای جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا نسخه قبلی را کاملا عزل کنید و نسخه جدید را نصب کنید. البته قبل از عزل نسخه قبلی از دیتابیس کپی بگیرد تا نسخه جدید را آپدیت آفلاین کنید.
مشکلی هم مشاهده کردید همیجا متونید ذکر کنید.
Last edited by Jadda; 13-03-2015 at 22:17.
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم نحوه بکاپ گرفتن از اپدیت کومودو رو بفرمایید.
با تشکر
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)