تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 720 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بلاخره با هزارتا قرض و چک امروز رفتم VT30 50inch رو خریدم
    و بعد از نصب و راه اندازی بسیار توی ذوقم خورد و چیزیکه میترسیدم شد تصاویری غیر شفاف و بی نور چیزیکه همیشه در پلاسماها دیده بودم و فکر میکردم VT30 اینجور نباشه!

توی این عکسی که گذاشتین که تصویرتون خوب و پر نور به نظر میاد . احتمالا شما چشمتون به برایتنس خیلی بالای led که تنظیم کارخونه ایش چشم اکثر افراد را در تماشای طولانی اذیت می کنه عادت کرده
    نور vt30 برای 99% خونه ها کافیه . اون 1% مواقع هم خونشون خیلی پر نوره می تونن پرده خونه را به حالت نیمه باز بزارن یا اینکه برن led با اون رنگای کارتونی و زاویه دید افتضاح و رزولوشن پایین تو تصاویر متحرک بگیرن

2. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    و بعد از نصب و راه اندازی بسیار توی ذوقم خورد و چیزیکه میترسیدم شد تصاویری غیر شفاف و بی نور چیزیکه همیشه در پلاسماها دیده بودم و فکر میکردم VT30 اینجور نباشه!

کسانیکه میخوان بخرن کنتراست منتراست و سیاهی 100 درصد و فلان و خیلی از حرفهایی که گفته شده رو بذارند کنار و اگه یک درصد احتمال میدند خونشون پر نور هست کاملا دور Plasma رو خط بکشند(نظر شخصی من هست) خصوصا اگه قبلش ال سی دی یا ال ایدی داشتید چون بشدت توی ذوقتون میخوره
    متاسفانه توی این تاپیک چندتا فن بوی پلاسما و همچنین کسانیکه فکر میکنند هرچی خریدن بهترینه وجود داره که هیچ وقت به نقص ها و کاستی های موجود اشاره نمیکنند(دست بوسه اساتید و ناظران محترم و زحمتکش انجمن هستم پیشاپیش )
    من تمام مدهاشو امتحان کردم حتا اون مدی که جناب رایان لطف کرده بودند تنها مدی که قابل تحمل بود همون Dynamic بود و علیرغم توصیه به پر کردن 100 ساعت من از همون اول گذاشتمش روی همین مود چون روی دیگر مدها اصلا قابل تحمل نیست
    سورس تصویرو هم عوض کردم و از ----- گذاشتم روی XBOX و بی نوری و کم روحی 2چندان شد مجبور شدم برایتنس بازی رو کاملا ببرم بالا!
    اضافه: وقتی چراغ هارو خواموش میکنم تصویر بینهایت زیبا میشه اما مگه شام غریبانه؟!
    بدرود و خداحافظ سامسونگ D7770.
    شما چندتا لامپ چند وات روشن دارید؟

4. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

کسانیکه میخوان بخرن کنتراست منتراست و سیاهی 100 درصد و فلان و خیلی از حرفهایی که گفته شده رو بذارند کنار و اگه یک درصد احتمال میدند خونشون پر نور هست کاملا دور Plasma رو خط بکشند(نظر شخصی من هست) خصوصا اگه قبلش ال سی دی یا ال ایدی داشتید چون بشدت توی ذوقتون میخوره
    متاسفانه توی این تاپیک چندتا فن بوی پلاسما و همچنین کسانیکه فکر میکنند هرچی خریدن بهترینه وجود داره که هیچ وقت به نقص ها و کاستی های موجود اشاره نمیکنند(دست بوسه اساتید و ناظران محترم و زحمتکش انجمن هستم پیشاپیش )
    من تمام مدهاشو امتحان کردم حتا اون مدی که جناب رایان لطف کرده بودند تنها مدی که قابل تحمل بود همون Dynamic بود و علیرغم توصیه به پر کردن 100 ساعت من از همون اول گذاشتمش روی همین مود چون روی دیگر مدها اصلا قابل تحمل نیست
    سورس تصویرو هم عوض کردم و از ----- گذاشتم روی XBOX و بی نوری و کم روحی 2چندان شد مجبور شدم برایتنس بازی رو کاملا ببرم بالا!
    اضافه: وقتی چراغ هارو خواموش میکنم تصویر بینهایت زیبا میشه اما مگه شام غریبانه؟!

سلام دوست عزیز من st30 دارم با سامسونگ c8000 مقایسه کردم اگه بهتر نباشه پایین تر نیست حالا شما میگی از vt30 راضی نیستی من باور نمیکنم

6. 2 کاربر از alireza_trbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما اولین کسی هستی که اینو میگه
    مزایا و معایب هردو ذکر شده در تاپیک شما احتمالا به دقت مرور نکردی - در مورد برایتنس پلاسما هم مرتبا بحث شده ...
    Last edited by unepus; 30-12-2011 at 00:33.

8. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

.
    یعنی کل دنیا دارن چرت می گن فقط شما درست می گی
    اتفاقا من کلی از دوستام و خیلی از بچه های همین انجمن که قبلا led باز بودن رو دیدم که بعد از خرید پلاسما از کیفیت خیلی بیشتر اون تعجب کردن و شما اولین کسی هستی که می بینم اینو می گی.
    Last edited by unepus; 30-12-2011 at 00:46.

10. 4 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اتفاقا مود دینامیک به نظر بنده بدترین مود هستش و از نظر من غیر قابل تحمله . دقت رنگ ها افت می کنه و تصویر پررنگ و مصنوعی میشه - شما چشماتون به تصویر با اشباع غیر طبیعی 7770 سامسونگ عادت کرده با تصویر طبیعی vt30 حال نمی کنی . بعد یک هفته بهش عادت می کنی طوری که اصلا دیگه نمی خوای led تماشا کنی

12. 4 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

چه نظرات عجیبی که نمیشنویم!!!
    من که دارم شاخ در میارم!!!

آرش خان شما مشخصه تکلیفت با خودت روشن نبوده و معنی درست کیفیت رو نمی دونستی که اینطوری تو ذوقت خورده.
    شما از اون دسته ای که فکر میکنی کیفیت = نور.
    اونایی که پلاسما می پسندن اولویتشون دقت رنگ و کنتراست تو صحنه های تاریکه و نور در اولویت بعدیشونه.
    با این حال VT30 هم که نورش خیلی زیاده و برای بیشتر محیطها کافیه. نورش طوریه که تو مد دینامیک چشم رو میزنه. بنظرم بهترین حالتش مد Normalه که نورش متعادله.

والا من اونقدر ازش راضیم که نگو...

ببینید چقدر تصویرش عروسکه!

سایز اصلی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایز اصلی :

سایز اصلی :

سایز اصلی :
    Last edited by poonel; 30-12-2011 at 00:53.

14. 11 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

سلام

من هم xbox دارم هم ps3 و یه یکی از تنظیمات هست که خیلی موثره در کیفیت نور در بازی و اینا رو اعمال کن و نتیجه رو بگو.

این تنظیم برای یازی کردن در xbox360 خودم انجام دادم و از نظره خودم عالیه!!!

اول بزار روی مد دینامیک و بعد تنظیمات زیر رو انجام بده و اونی که قرمز کردم خیلی مهمه و حتما اون رو Off کن در قسمت!!!

CONTRAST 100
    Brightness +4
    Color 37
    Sharpness 100
    Tint 0
    Color Balance Cool
    Vivid Color On
    Color Remaster Auto
    Eco Mode off
    P-NR off

در قسمت Advance هم به ترتیب از اول تا اخر اینار رو بزار

Max
    Mid
    High
    Off
    Auto
    Start

16. 2 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما چندتا لامپ چند وات روشن دارید؟
    3 تا لامپ جلوش روشنه ازین کم مصرفها که 30-40 وات هستند ازین کمتر سالنم تاریک میشه
    تلوزیونی که قرار باشه باهاش شام غریبان راه بندازی از دید من قابل دفاع نیست.

18. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من خودم xbox360 و ps3 دارم و تنظیمات زیر که میزارم خیلی عالی هست برای گیم و روشنایی تصویر هم دوچندان میشه!!!

اول بزار روی مد دینامیک و اون قسمتی که قرمز کردم در حالت روشنایی بازی خیلی مهمه و لطفا نتیجه رو هم بیا بگو مطمئنم راضی میشی.

CONTRAST 100
    Brightness +4
    Color 37
    Sharpness 100
    Tint 0
    Color Balance Cool
    Vivid Color On
    Color Remaster Auto
    Eco Mode off
    P-NR off

در قسمت Advanced هم به ترتیب از اول تا اخر تنظیمات زیر رو بزار

Max
    Mid
    High
    off
    Auto
    Start

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •