چرا بحث الکی میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ساعات رایگان مخابرات 12 تا 6 صبح هست !!!! فقط من موندم راسته که ترافیک بیخودی کم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب اینطوری که میشه دزدی
چرا بحث الکی میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ساعات رایگان مخابرات 12 تا 6 صبح هست !!!! فقط من موندم راسته که ترافیک بیخودی کم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب اینطوری که میشه دزدی
من که امروز صبح از 4:30 گذاشتم 4 تا لینک با 16 کانکشن دانلود کردم. سرعت حدود 380.
بستگی به سرور داره
mul.ir
16 اتصال میده
ناگفته نماند 1 بار شب 1.5 گیگ داشتم صبح دیدم پر
یکی از دوستامم 3.5 گیگش پر شد رفت مخابرات
اکانتینگشو چک کردن دیدن اره بنده خدا مصرف نکرده ،گفتن پیگیری میکنیم خبری نشد
احتمالا پهنای باندی که به هر شهر دادن فرق میکنه و یه ضریبی از یوزرهاشه
بهشهر که پر شده
ما که از مخابرات رفتیم ، پارس گرفتیم
راضیم ازش.
سلام .
برای منم یه چند روز پیش اینطوری بود . یعنی من تازه سرویسم رو تمدید کردم ! یه روزه 1 گیگ ترافیکم رفت ! .
دیشب هم حدود 5.5 گیگ تونستم دانلود کنم !![]()
سلام به دوستان
به نظرم خیلی هم خوبه فقط بستگی به لینک دانلدتون داره مثلا ی سروری معرفی کردن دوستانبنام ساده دانلود سرعت لینکاش خداست اگه از مدیر محترم سایت p30world بپرسین حتما به جواب میرسین که چرا سرعت لینکهای دانلود با هم فرق داره
دوست عزیز منم اطلاع دارم که ساعات دانلود شبانه در اصل فرقی نداره و ساعت ویندوز باید با ساعت سرور مخابرات یکی باشه اما شما ساعت دقیق سرور مخابرات رو برام گیر بیار تازه گیر هم بیاریم فکر می کنی چند نفر گیر میارن من یه جوری مختصر مفید گفتم که کاربرای عادی هم که زیاد از کامپیوتر سردرنمیارن هم بتونن چاره ای برا مشکلشون بکنن و از شر کم شدن ترافیک خلاص شن
دوستان تو حالت عادی شما از یه طرف چه قبل ساعات رایگان و چه بعدش دانلود بیشتر می کنین و چون اون موقع سرعت میره رو 380 یه هو میبینی در عرض 5 دقیقه 130 مگ کم می کنه برا همین تو حالت عادی اگه هر شب چیزی بین 100-200 مگ کم میشه بدونین تو شروع و یا پایان دانلود اشتباه کردین ولی اگه بیشتر کم می کنه و یا اصلا شما کثلا ساعت 4-4:30 هم دانلود کنین بازم کم می کنه بدونین مشکل از زمان اغاز و خاتمه دانلود نیست و حتما پشتیبانی زنگ بزنین و پیگیری کنین بر می گردونن ترافیک رو
نمیدونم چرا پست های من باید تاییدبشه !!!!!! تا نمایش داده بشه !!! چه مصخره بازی ایه تازه مد شده ! انگار با بعضی کلمات مشکل داره ویرایشگر ،!!!!1 وقتی اون کلمات رو بنویسی باید توسط میدیریت تایید بشه !!! گاهی اوغات هم مثل الان بدون تایید مدیریت پست من نمایش داده میشه !!! این دیگه چه جورشه مانفهمیدیم !!!!
اینایی که میگن ساعت سیستم باید تنظیم بشه یا فک کردن ما گاگولیم یا چیز دیگ
مگه 5.3 ما با مخابرات فرق داره
حالا هی باز تو پست ها تکرار میکنن این جمله رو
ساعت سیستم من 5.3 باشه ... ساعت خونمم 5.3 هستش...ساعت گوشیمم 5.3 هستش...دیگ تنظیم کردن چه صیغه ایه...
به هر حال حجم رو کم میکنه یه دفه 2مگ یه دفه 100 مگ
مثل پول برق و آبه که هر دفه پرداخت میکنی یه 10 تومنی بدهکاری میزنه
10 تومن ضبدر 20 میلیونم کنی میشه 200 میلیون
خدا بده برکت ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)