تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 468 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام" ایمیل جدید نمیخواد. با همون ایمیل قبلی دوباره سریال میده
    سلام
    با اجازه داداش محمد
    ایمیل جدید برای دریافت کد جدید هستش
    ایمیلی که قبلا داده شده، باز کد قبلی رو ارسال میکنه

2. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای تعریف مرورگر پیش فرض برای safe money مسیر زیر رو بروید:
    setting-->protection center-->safe money
    در قسمت additonal میشه فایرفاکس یا هر مرورگر دیگه ای که در سیستم نصب هست رو معرفی کرد.

برنامه مفیدی پیدا کردید،برای تست نام برنامه رو معرفی کنید.
    همچنین شما اون فلش رو با برنامه دیگری بوتیبل کنید مثلا با دیسک نجات یک محصول دیگه و مجددا بوت رو تست کنید.شاید خود فلش مشکل داشته باشه

با سلام ،
    اینم لینک دانلود برنامه فوق حجمش فقط( The utility for recording Kaspersky Rescue Disk 10 to USB devices (~379 KB است
    شما رو فلش خودتون تست کنید ببینید بالا مییاد یا نه ، رو دو تافلش من که کار نکرد بعد به ما هم خبر بدید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

4. 2 کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

با سلام ،
    اینم لینک دانلود برنامه فوق حجمش فقط( The utility for recording Kaspersky Rescue Disk 10 to USB devices (~379 KB است
    شما رو فلش خودتون تست کنید ببینید بالا مییاد یا نه ، رو دو تافلش من که کار نکرد بعد به ما هم خبر بدید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.
    سلام"برنامه sardu یکی از برنامه هایی هستش ک کارایی خوبی برای فلش بوت و CD و DVD بوتیبل داره. تست شدست
    قابلیت بوت چندگانه داره

6. 3 کاربر از .AraMesh. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام"برنامه sardu یکی از برنامه هایی هستش ک کارایی خوبی برای فلش بوت و CD و DVD بوتیبل داره. تست شدست
    قابلیت بوت چندگانه داره
    با تشکر فراوان ،

بسیار برنامه عالی بود و نشون داد برنامههای دیگه مشکل دارند که نمیتونند فلش رو بوتیبل کنند
    اما یک مشکلی که فکر کنم وجود داره اینه که هدف ما از ایجاد فلش بوتیبل چه بوده خوب خیلی
    راحت میشه اصلاعات ایمیج رو با یک نرمافزار مثل clone یا nero روی DVD رایت کرد و استفاده کرد
    مشکلی که وجود داره اینه که وقتی میخواهیم اطلاعات درون فلش قابل اپدیت باشه یعنی مثلا
    وقتی انتی ویروس رو اپدیت میکنیم این اپدیتها در فلش ذخیره بشه تا دفعه بعد دوباره لازم نباشه
    کلی اپدیت رو از اول دانلود کنیم و مثلا بتونیم رو لینوکس بو تیبل چند تا نرمافزار نصب کنیم ولی اگر
    قرار باشه با هر بار خارج شدن از برنامها اطلاعات فلش ریست بشه به اطلاعات اولیه ، چه کاری است
    از روی فلش بوت کنیم میریزیم روی dvd یا cd و میذاریم کنار ،
    دوستان اگر اطلاعتی در این خصوص دارند دریغ نکنند .

ممنونم.

8. این کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

سلام.ی سوال داشتم.من فایل اجرایی ی بازی رو میخوام دسترسی شو به اینترنت مسدود کنم ولی تو اپلیکشن کنترل و تو اپلیکشن رول نیستش ولی تو فایروال خود ویندوز هست.چیکار کنم با کسپر مسدود کنم؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من تو ویندوز 8.1 با کسپرسکی 2014 مشکلی که دارم اینه که توی تسکبار ویندوز وقتی چند تا پنجره بازه و موس رو می برم روی اون، پریویو نشون میده اما وقتی رو هر کدوم از پنجره های کوچک نشون داده شده میرم اون پنجره کوچک محو میشه و پنجره رو به صورت بزرگ نشون میده و عملا من نمینوتم ضربدر اون پنجره کوچک رو بزنم تا بسته بشه.
    توی یه فروم خارجی (اگه اشتباه نکنم مال خود کسپر بود) هم دیدم که چند نفر این مشکل رو داشتند. کسی نمیدونه چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد؟

(وقتی کسپر بسته میشه درست میشه)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

با تشکر فراوان ،

بسیار برنامه عالی بود و نشون داد برنامههای دیگه مشکل دارند که نمیتونند فلش رو بوتیبل کنند
    اما یک مشکلی که فکر کنم وجود داره اینه که هدف ما از ایجاد فلش بوتیبل چه بوده خوب خیلی
    راحت میشه اصلاعات ایمیج رو با یک نرمافزار مثل clone یا nero روی DVD رایت کرد و استفاده کرد
    مشکلی که وجود داره اینه که وقتی میخواهیم اطلاعات درون فلش قابل اپدیت باشه یعنی مثلا
    وقتی انتی ویروس رو اپدیت میکنیم این اپدیتها در فلش ذخیره بشه تا دفعه بعد دوباره لازم نباشه
    کلی اپدیت رو از اول دانلود کنیم و مثلا بتونیم رو لینوکس بو تیبل چند تا نرمافزار نصب کنیم ولی اگر
    قرار باشه با هر بار خارج شدن از برنامها اطلاعات فلش ریست بشه به اطلاعات اولیه ، چه کاری است
    از روی فلش بوت کنیم میریزیم روی dvd یا cd و میذاریم کنار ،
    دوستان اگر اطلاعتی در این خصوص دارند دریغ نکنند .

ممنونم.
    سلام؛ از روی فلش وقتی آپدیت بشه دوباره ک ریست نمیشه!!!
    ذخیره میشه دیگه. ببینید شما وقتی داخل ویندوزتون ب اینترنت وصل شدید بعد ویندوز رو ریست کردید و فلش رو بوت کردید و محیط کاسپر بالا اومد، آپدیت رو بزنید. صبر کنید تا کامل انجام بشه" آخرش میبینید ک یه پنجره کوچیک میاد و داره اون فایلهای دریافتی رو داخل فلش ذخیره میکنه. قرار نیست با هر بار جدا شدن فلشتون از سیستم، تمامش ریست بشه.!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی
    Last edited by .AraMesh.; 06-06-2014 at 11:14.

13. این کاربر از .AraMesh. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام - من قبلا avast داشتم - که خوب بود و مشکلی هم نداشت چندین بار هم من رو از شر چندین ویروس مختلف نجات داد و محافظت کرد -اخرینش همین دو هفته پیش که یه ویروس شورت کات رو شناسایی و پاک کرد - اما هفته پیش منقضی شد رفت.

- الان یه هفته ای هست که kaspersky internet security خریدم ( اورجینال) -- تا حالا مشکلی پیش نیامده - ولی نمیدونم چرا احساس میکنم - هیج کاری نمیکنه - یعنی منظورم اینه که مثلا در مقایسه با avast وقتی مثلا صفحه جدیدی باز میکردم اواست نشون میداد که داره کار میکنه و اسکن میکنه - یا مثلا اون پنجره ای که تو صفحه باز بود همیشه و اظمینان میداد که همه چیز ok هست - نمیدونم - هنوز نتونستم از این kaspersky مطمن شم مثلان نمیدونم این اصلا فایوال داره یا نه - ؟ اواست یه هفت هشتایی داشت -

میخواستم ببینم تنظیمات خاصی داره؟ همین که نصبش کردم و update کرد - کافیه ؟ من هیچ اثری از کار کردنش نمیبینم

یه چیز دیگه من یه malwarebites هم رو کامپیوترم دارم - این دوتا تداخل ایجاد نمیکنن؟
    Last edited by sajjad1973; 06-06-2014 at 16:18.

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام - من قبلا avast داشتم - که خوب بود و مشکلی هم نداشت چندین بار هم من رو از شر چندین ویروس مختلف نجات داد و محافظت کرد -اخرینش همین دو هفته پیش که یه ویروس شورت کات رو شناسایی و پاک کرد - اما هفته پیش منقضی شد رفت.

- الان یه هفته ای هست که kaspersky internet security خریدم ( اورجینال) -- تا حالا مشکلی پیش نیامده - ولی نمیدونم چرا احساس میکنم - هیج کاری نمیکنه - یعنی منظورم اینه که مثلا در مقایسه با avast وقتی مثلا صفحه جدیدی باز میکردم اواست نشون میداد که داره کار میکنه و اسکن میکنه - یا مثلا اون پنجره ای که تو صفحه باز بود همیشه و اظمینان میداد که همه چیز ok هست - نمیدونم - هنوز نتونستم از این kaspersky مطمن شم مثلان نمیدونم این اصلا فایوال داره یا نه - ؟ اواست یه هفت هشتایی داشت -

میخواستم ببینم تنظیمات خاصی داره؟ همین که نصبش کردم و update کرد - کافیه ؟ من هیچ اثری از کار کردنش نمیبینم

یه چیز دیگه من یه malwarebites هم رو کامپیوترم دارم - این دوتا تداخل ایجاد نمیکنن؟
    سلام
    مبارکتون باشه
    کاسپر خیلی هم با قدرته و بهترین عمل میکنه
    برای فعال شدن محافظت از وبگردی، شما باید تنظیمات رو بر روی حداکثر قرار بدین. (نسخه ای که استفاده میکنید چنده؟ 2013 یا 2014 ؟؟)
    بله اینترنت سکیوریتی فایروال داره
    هفت هشت تا فایروال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در آوست؟؟؟؟؟؟؟ چیز جدیدی شنیدم
    آپدیت کنید و تنظیماتش رو طبق پست دوم همین تاپیک برای بهتر شدنش تنظیم کنید.
    نه نگران نباشید. MBAM رو فعلا هنوز ندیدیم که با برنامه ی امنیتی دیگری تداخل داشته باشه. خیالتون راحت

16. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •