هیوندای اکسنت مدل 2014 صفر خشک قیمت حدود 90 میلیون تومان
هیوندای اکسنت مدل 2014 صفر خشک قیمت حدود 90 میلیون تومان
سلام محمد جان چرا الان 207 دارم تو فکر مهاجرت به X33 هستم
منتها ماشین من 207 کم کارکرد و خونگی هست بیشتر از 32 تو رشت بهم قیمت ندادن
اینجا همه نمایشگاه ها دوست دارن بز خری کنن
با تشکر از وقتی که برای این تاپیک ها می ذارین![]()
ممنون لطف داری داداش
مشکلی نیست یکی دوبار اگهیش کن تو روزنامه ببین جواب میده یا نه.
سلام محمد جان امروز
یه مگان مدل 2006 دیدم نقره ای خونگی و خیلی تمیز بود
یک گلگیر عقب هم اندازه کف دست رنگ داشت
به نظر شما قیمتش چنده با این اوصاف؟
خواب این مدل تو بنگاه زیاده ؟
مگان اگر 2000 CC با دنده اتوماتیک باشه مدل 2006 قیمت حدود 55 میلیون تومان
اگه 1600 CC باشه قیمتش حدود 47 میلیون تومان .
سلام
پراید 131sx مدل اسفند ۹۰،بی رنگ و ضربه کارکرد ۲۵هزارتا،همه با ۴ سال بیمه بدنه چقد قیمت میخوره برا مصرف کننده ؟
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
پراید 131 مدل 90 ---->14.500.000
منظور شما از بیمه بدنه 4 ساله چیست ؟
هر قیمتی هست روی قیمت خودرو اضافه میشود ، در غیر این صورت میتوانید بیمه را برای خودتون استفاده کنید و از ماشین بر دارید .
ممنون از نظرتون
عزیز تا برج ۱ سال ۹۶ بیمه بدنه داره:-)
حالا با این اوصاف چقد قیمت میخوره ؟
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
دوستان سلام،
من تا حالا دو سه باری در مورد سمند EF7 سوال پرسیدم دوستان هم لطف کردند جواب دادند، ولی راستش من تو خرید خیلی وسواس دادم
تو سایتها خیلی مطلب و کامنت در مورد EF7ها خوندم که نتیجه اونها میگه احتمالا الان دیگه مشکل به خصوصی ندارند اما به هر حال مثل سری های اول تند و چابک نیستند.
من تو بهمن سال پیش سورن ELX با موتور EF7 ثبت نام کردم و تقریبا سه ماه پیش گفتند بیاید یه مشین دیگه انتخاب کنید بگیرید که خب من گفتم صبر میکنم، ولی الان که میگند دوباره داره گرون میشه گفتم برم یه چیزی انتخاب کنم بگیرم (اگه به قیمت گرونتر حساب نکنند خوبه!). نمایندگی میگه یه سورن ELX (با موتور معمولی یعنی همون XU7) داره و خود کارخونه هم که داره سمند EF7 میزنه، اینه که دیگه همین فردا پس فردا میخوام برم یکی رو درخواست بدم.
حالا از دوستان تقاضا دارم برای آخرین بار (ان شاء الله) بنده رو راهنمایی کنند که سمند LX با موتور EF7 بگیرم یا سورن ELX با موتور معمولی ؟؟؟
(واسه یه خانواه 4 نفره که سالی 4 یا 5 بار سفر میریم و راحتی تو سفر و کم نیاوردن ماشین تو جاده حالا میخواد کفی باشه یا سربالایی برامون مهمه، البته میدونم از این اتومبیلهای داخلی نباید انتظارات بالا داشت!!!)
اگر قصد هزینه اضافی ندارید سمند LX EF7 برای شما بهتر است ، هم قیمتش مناسب است و هم بازار بهتری دارد و راحت خرید و فروش میشود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)