تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 421 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

گفتم جملاتی از حکیم و فیلسوف بزرگ آرتور شوپنهاور بنویسم.بی ربط به مبحث مطرح شده نیست

اکثر ازدواجها نه محصول انتخاب و خواست حقیقی،که ثمره اندیشه های سطحی و شرایط اتفاقی اند.

هدف حقیقی تمامی عشق و عاشقی ها،اگرچه خود افراد از حقیقت بی خبر باشند،این است که موجودی جدید به دنیا آید.

آرتور شوپنهاور

2. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    دوست گرامي شما خودتون ميگيد قضاوت كردن كار درستي نيست در حاليكه داريد اون خانم رو قضاوت ميكنيد!
    صرف جواب نه شنيدن دليل نازيدن به برتري خاصي نيست! چرا احتمال نميديد كه كسي رو دوست داره؟ ازدواج نكرده درست ولي شايد خودش كسي رو دوست داشته كه حالا بنابه هردليلي بهش نرسيده!
    ممكنه از ديد ايشون شما ادم موجه و خوبي باشيد حالا از هرنظر يا معياري
    ولي وقتي دختري دلش با كسي باشه بقيه هزاري هم خوب باشن نميتونن براي ازدواج بهش نزديك بشن
    اينو به عنوان يك دختر اعلام ميكنم كه از قضا دهه ٦٠ هم هستم...شايد و شايد دليل ايشون اين بوده باشه...
    موفق باشيد
    از شما متشکرم که حداقل با احترام صحبت کردید.دوست گرامی از قضا بنده از ابتدای صحبتم با این خانم این موضوع رو پرسیدم و ازشون خواستم بدون رودرواسی به من بگن که ایا شخص دیگری در زندگیشون وجود داره و پای شخص دیگری در میون هست یا نه و ایشون قاطعانه گفتند نه.دو بار هم این مساله رو پرسیدم و هر دو بار جواب ایشون منفی بوده.اگر چنین شخصی وجود داشت من به راحتی قضیه رو می پذیرفتم و میرفتم پی کارم.

در جواب اون دوستی که میگه من در صورت ازدواج زندگی طرفو به گند میکشم هم باید بگم من دنبال هر شخصی نبودم و به نظر من زمانی باید دنبال این مسایل بری که استقلال مالی و فکری داشته باشی.حالا اینکه من تا الان با کسی دوست نبودم دلیل بر ضعف ارتباطی من هست؟؟؟
    اصلا گیریم که اینطور باشه وقتی در اولین ارتباط تمام تصوراتت مبنی بر پر توقع بودن و مادی بودن بیشتر دخترها درست در میاد چه توقعی داری؟متاسفانه بیشتر دخترهایی که من دیدم پر توقع و مادی گرا بودن.

دوستان دقت کنن گفتم بیشتر دخترهایی که من دیدم اینطوریند یعنی اولا همه رو نگفتم و ثانیا گفتم انهایی که من دیدم نه شخص دیگری.حالا بازم دوستان نیان لیچار بار ما کنن.
    Last edited by bagbagoo; 20-03-2016 at 13:08.

4. 3 کاربر از bagbagoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Lockheed Martin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام
    توصيه دوستانه من به شما اينه كه كمي بيشتر شجاعت به خرج بديد
    محترمانه پا پيش بگذاريد
    نگران جواب نباشيد كه چه خواهد بود
    با اين سابقه اشنايي قطعا برخورد بدي با شما نخواهند داشت
    بلاخره از قديم گفتن مرگ يكبار شيون يكبار
    خودتون براي خودتون برزخ ساختيد...
    سال نو رو بهونه كنيد
    ضمن تبريك عيد براي ايشون سال پربار و سرشار از اتفاقات قشنگ ارزو كنيد و همين رو بهانه كنيد براي يك ديدار و مطرح كردن قصدتون
    ارزوي موفقيت براي شما
    سپاس از شما. متاسفانه هفته اول عيد رو مسافرت هستم اما تمام جراتم رو جمع مي كنم كه در هفته دوم اين كار رو بكنم. ولي واقعا سخته به نظر شما مطرح كردن اين موضوع توي محل كار بد هست؟

6. این کاربر از Lockheed Martin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سپاس از شما. متاسفانه هفته اول عيد رو مسافرت هستم اما تمام جراتم رو جمع مي كنم كه در هفته دوم اين كار رو بكنم. ولي واقعا سخته به نظر شما مطرح كردن اين موضوع توي محل كار بد هست؟
    به نظرم تعطیلات برای اینکار مناسبتره.فقط در صورتی که امکان بیرون رفتن با ایشون رو ندارید موضوع رو در محل کار مطرح کنید.کلا بیرون بهترهچون به طرفتون فرصت بیشتری میدین تا فکر کنه.

8. 2 کاربر از bagbagoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

گرامي هيچكس مجبور به انجام كاري برخلاف ميلش نيست....
    سعي كنيد با كسي ازدواج كنيد كه دلتون پيششه وگرنه يك عمر حسرت همراهيتون ميكنه...

از شما متشکرم که حداقل با احترام صحبت کردید.دوست گرامی از قضا بنده از ابتدای صحبتم با این خانم این موضوع رو پرسیدم و ازشون خواستم بدون رودرواسی به من بگن که ایا شخص دیگری در زندگیشون وجود داره و پای شخص دیگری در میون هست یا نه و ایشون قاطعانه گفتند نه.دو بار هم این مساله رو پرسیدم و هر دو بار جواب ایشون منفی بوده.اگر چنین شخصی وجود داشت من به راحتی قضیه رو می پذیرفتم و میرفتم پی کارم.

در جواب اون دوستی که میگه من در صورت ازدواج زندگی طرفو به گند میکشم هم باید بگم من دنبال هر شخصی نبودم و به نظر من زمانی باید دنبال این مسایل بری که استقلال مالی و فکری داشته باشی.حالا اینکه من تا الان با کسی دوست نبودم دلیل بر ضعف ارتباطی من هست؟؟؟
    اصلا گیریم که اینطور باشه وقتی در اولین ارتباط تمام تصوراتت مبنی بر پر توقع بودن و مادی بودن بیشتر دخترها درست در میاد چه توقعی داری؟متاسفانه بیشتر دخترهایی که من دیدم پر توقع و مادی گرا بودن.

دوستان دقت کنن گفتم بیشتر دخترهایی که من دیدم اینطوریند یعنی اولا همه رو نگفتم و ثانیا گفتم انهایی که من دیدم نه شخص دیگری.حالا بازم دوستان نیان لیچار بار ما کنن.
    دنبال هر شخصی نبودید یعنی چی؟ شما دارید به بقیه مردم از دید بالا نگاه میکنید و فکر میکنید اونا در سطح شما نیستند ، شما چطور تا الان با هیچکس دوست نبودید؟ یعنی حتی تو دوران مدرسه به کسی وابسته نشدید؟! برای من یکم سخته من خودم شخص خیلی عاطفی و با احساسی هستم اصلا نمیتونم بدون یه عشق یا یه رابطه تو هر سطحی زندگی کنم. اتفاقا اگه دختری واقعا پسری رو بخواد با شرایط مالیش کنار میاد حالا نه در فقر مطلق ولی اینکه یه زندگی معمولی داشته باشند کافیه با همه اجاره خونه و وام و ... تا وقتی زندگی میچرخه خانم ها خیلی بساز هستند.
    اگه شما با یکی دو مورد پر توقع برخورد کردید دلیل نمیشه تعمیم بدید به همه خانوما.
    همکارت هست؟! من توصیه نمیکنم با همکارت ازدواج کنی مخصوصا تو محیط اداری و شرکت .
    و یه چیز دیگه اگه تصمیمت قطعی هست مستقیم بهش نگو اصلا رابطه ای با صحبت مستقیم از ابتدا درست در نمیاد، اول به بیرون چدبار دعوتش کن یه مدت که باهم تنها بیرون رفتید اونوقت اخلاق همو بهتر میفهمید خودش شروع میکنه بهت نخ دادن که الان موقعشه.

10. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فصل مهمانی رفتن رسیده و بخاطر سال نو دید و بازدیدها بسیار بیشتر از گذشته شده.

متاسفانه توی این مورد " مهمانی رفتن "هم بیشتر ما ایرانی ها حساب و کتاب درستی نداریم و اکثرا بواسطه اینکه به خانه دوست قدیمی، فامیل و آشنا و همکار و.. مهمانی میریم، و فکر میکنیم با طرف " خودمانی " هستیم، یکسری آداب و اصول اولیه را فراموش کرده و یا نادیده میگیرم که در دراز مدت و ادامه این جور رفتارها، دید خوبی نسبت به ما بوجود نمیاد...

در وهله اول قبل از اینکه به خانه کسی بریم، باید از یکی دو روز قبل با طرف مقابل یا همان میزبان هماهنگی بکنیم و نه اینکه خودمون ، خودمون را دعوت کنیم ! چون ممکنه اونها آمادگی لازم برای پذیرش مهمان نداشته باشن، مثلا خودشون مهمان جایی باشن یا مهمان دیگه ای را در همان زمان میزبانی کنند و یا قصد سفر دارند و... که در این صورت یا پشت در بسته میمانیم و یا باعث آزار و اذیت و مزاحمت برای میزبان میشیم.

متناسب به مورد مهمانی رفتن و شان میزبان هدیه ای مختصر و مناسب تهیه کنید تا دست خالی نباشید.

توجه کنید که کلا مهمانی رفتن جهت بازدید و احوالپرسی هست که اونهم با حواشی نهایتا بین 1 تا 1.5 ساعت طول میکشه و نه اینکه 3 یا 4 ساعت بشینیم و بقول معروف کنگر خورده و لنگر بندازیم!، مگر اینکه برای امر خاصی مثل نهار یا شام و یا مثلا یک مشاوره و امثالهم دعوت شده باشیم که در این صورت بر اساس وصعیت میتونه کمی بیشتر طول بکشه.
    زمان مناسب هم بیشتر بعد از ظهرها هست و اگر دیر باشه میتونه باعث سلب آسایش میزبان بشه. بطور مثال خیلی ها تازه ساعت 9 شب یادشون میاد میخوان برن میهمانی و تا 12 شب اطراق میکنن!

بردن بچه به مهمانی هم معمولا پر حاشیه است و کلی داستانها داره که معمولی ترین اونها بهم ریختن اسباب و لوازم میزبان هست و په اینهم باید توجه داشته باشیم. همینطور بچه های میزبان را هم باید با احترام خطاب کنیم و اگر حس میکنید بچه نافرمانی داره، سعی کنید با اون طرف نشید و بقول معروف روی بچه را باز نکنید.

اگر میزبان جای خاصی برای شما در نظر گرفته، با احترام قبول کنید و همانجا بشینید و اگر واقعا برای شما مشکل بود با احترام درخواست کنید که اجازه بده جای دیگه ای بشینید.

در مورد صحبتها و گفتگوهایی که بین میهمانان و میزبان رد و بدل میشه موارد بسیار زیادی را میشه گوشزد کرد، از جمله اینکه غیبت کردن و گله از این و آن درست نیست، به رخ کشیدن مال و ثروت یا سوال از مقدار دارایی و ثروت میزبان و یا آه و ناله از گرفتاریها و درد و رنج و...و...و...

سعی کنید با همه افراد حاضر در مهمانی صحبت کنید تا اینکه صرفا با یکنفر وارد صحبت بشید و به بقیه بی توجهی کنید.

اگر در مورد موضوع خاصی وارد بحث شدید، سعی نکنید یک جلسه محاکمه راه بندازید و میزبان را محکوم کنید که صورت خوشی نداره و همیشه باید رعایت ادب و حرمتها را داشته باشید تا احیانا خودتون هم زیر سوال نروید.

خیلی غرق در بحر میوه ها و خوردنیها و شیرینی و غذا و.... نباشید که فکر کنن صرفا برای خوردن آمدین و دیگه هیچ!
    اگر توی مهمانی به هر دلیلی به شما خوش نگذشت و حس بدی نسبت به میزبان پیدا کردید، سعی کنید با احترام و مودبانه جوری که به میزبان برنخوره، از میهمانی خارج بشید و البته زمانی که بعدا میزبان ، مهمان شما بود سعی نکنید تلافی کنید!

و خلاصه اینکه عید همه مبارک و مهمانی به همه شما خوش بگذره..!!

Last edited by camaro lt; 21-03-2016 at 23:40.

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دنبال هر شخصی نبودید یعنی چی؟ شما دارید به بقیه مردم از دید بالا نگاه میکنید و فکر میکنید اونا در سطح شما نیستند ، شما چطور تا الان با هیچکس دوست نبودید؟ یعنی حتی تو دوران مدرسه به کسی وابسته نشدید؟! برای من یکم سخته من خودم شخص خیلی عاطفی و با احساسی هستم اصلا نمیتونم بدون یه عشق یا یه رابطه تو هر سطحی زندگی کنم. اتفاقا اگه دختری واقعا پسری رو بخواد با شرایط مالیش کنار میاد حالا نه در فقر مطلق ولی اینکه یه زندگی معمولی داشته باشند کافیه با همه اجاره خونه و وام و ... تا وقتی زندگی میچرخه خانم ها خیلی بساز هستند.
    اگه شما با یکی دو مورد پر توقع برخورد کردید دلیل نمیشه تعمیم بدید به همه خانوما.
    دنبال هر شخصی نبودم یعنی دنبال یه دختر لوس و ننر و پر توقع و تیتیش مامانی که تا بهش بگی بالای چشت ابروئه بهش بر بخوره نبودم.دنبال دخترایی که با هزار نفر گشتن و رایطه برقرار کردن نبودم.دنبال شخصی بودم که بتونم تو زندگیم بهش اعتماد کنم.دنبال شخصی بودم که مطمئن باشم منو به خاطر پولم انتخاب نکرده بلکه به خاطر خودم انتخاب کرده.دنبال کسی بودم که پس فردا اگر به هر دلیلی وضع مالی من خراب شد ولم نکنه بره.بازم بگم یا بسه؟؟؟ به نظرت چند درصد از خانمهای الان این خصوصیاتو دارن؟؟؟ چند بار بگم من خودم رو جدای از دیگران نمیدونم.من نمیدونم تو چطوری به این نتیجه رسیدی که من از بالا به مردم نگاه میکنم؟؟؟؟

من اگه میخواستم از بالا به دختر مردم نگاه کنم ... هم بار طرف نمیکردم.

من دارم میگم طرف قیافه نداره پول نداره خانواده سطح بالایی هم نداره اینا فهمیدنش خیلی سخته برات؟؟؟جهت اطلاعت، یه چیزی هست به نام اجماع، یعنی جمیع مردم (اکثریت مردم) بر یه قضیه ای اتفاق نظر دارن.وقتی من میگم طرف قیافه نداره یعنی اگر از صد نفر بپرسی 90 نفرشون میگن نداره.محاسبه وضع مالی و خانوادگی هم که کاری نداره.پس طرف من فقط یه اخلاق خوب داره که من شیفته همین اخلاقش شدم (شایدم اشتباه کردم).

اصلا گیریم که من آدم متکبر و پر مدعایی باشم (که نیستم) طرف نباید برای رد پیشنهاد من یه دلیل منطقی بیاره (آقا بگه از قیافت خوشم نمیاد، بگه از فلان اخلاقت خوشم نمیاد، بگه منتظر یه نفر دیگه هستم بکه......) د لامصب یه چیزی بگه آخه
    اینکه بگه شما آدم خوبی هستی من با شما و اخلاقتون هیچ مشکلی ندارم ولی نمیتونم که نشد حرف (هر چند من تا همین حد هم ناچارا دیگه قبول کردم و حداقل چند وقتی میشه که باهاش صحبتی در این زمینه نکردم ولی خدا شاهده همین الان اگر هر کمکی ازم بخواد دریغ نمیکنم)

حالا هی بگو از بالا نگاه میکنی بگو متکبری بگو مغروری.به خدا قسم چند نفر از دوستان که تقریبا همشونم متاهل هستند و در جریان قرار دارن بهم میگن ولش کن ولی این دل لامصب من قبول نمیکنه.

به هر حال من این قضیه رو فقط به عنوان یه تجربه شخصی برای دوستمون لاکهید مارتین تعریف کردم تا شاید کمکی بهشون کرده باشم وگرنه قصدم تایید و تکذیب گرفتن از کاربران نبود.من از اون بانوی محترمی که اومدن و محترمانه نطرشون رو اعلام کردن بسیار تشکر میکنم چون همین نطرات میتونه نظر بنده رو تغییر بده.مسلما دفعه دیگه اگر اگر خواستم این موضوع رو با شخص دیگری مطرح کنم (که فکر نکنم به این زودیا باشه) سعی میکنم از نطرات خانمها بیشتر استفاده کنم چون مسلما همجنسهای خودشون رو بیشتر میشناسن.

در پایان این رو هم بگم که از قدیم گفتن طلا که پاکه چه منتش به خاکه.اگر کسی از این سخنان رک و صریح من ناراحت میشه احتمالا جزو همون دسته از خانمهاست که اصلا برای من اهمیتی ندارن اما به هر صورت اگر کسی احساس میکنه که جزو این دسته موصوف نیست و بهش بی احترامی شده بنده شخصا ازشون معذرت خواهی میکنم.

14. 2 کاربر از bagbagoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دنبال هر شخصی نبودم یعنی دنبال یه دختر لوس و ننر و پر توقع و تیتیش مامانی که تا بهش بگی بالای چشت ابروئه بهش بر بخوره نبودم.دنبال دخترایی که با هزار نفر گشتن و رایطه برقرار کردن نبودم.دنبال شخصی بودم که بتونم تو زندگیم بهش اعتماد کنم.دنبال شخصی بودم که مطمئن باشم منو به خاطر پولم انتخاب نکرده بلکه به خاطر خودم انتخاب کرده.دنبال کسی بودم که پس فردا اگر به هر دلیلی وضع مالی من خراب شد ولم نکنه بره.بازم بگم یا بسه؟؟؟ به نظرت چند درصد از خانمهای الان این خصوصیاتو دارن؟؟؟ چند بار بگم من خودم رو جدای از دیگران نمیدونم.من نمیدونم تو چطوری به این نتیجه رسیدی که من از بالا به مردم نگاه میکنم؟؟؟؟

من اگه میخواستم از بالا به دختر مردم نگاه کنم ... هم بار طرف نمیکردم.

من دارم میگم طرف قیافه نداره پول نداره خانواده سطح بالایی هم نداره اینا فهمیدنش خیلی سخته برات؟؟؟جهت اطلاعت، یه چیزی هست به نام اجماع، یعنی جمیع مردم (اکثریت مردم) بر یه قضیه ای اتفاق نظر دارن.وقتی من میگم طرف قیافه نداره یعنی اگر از صد نفر بپرسی 90 نفرشون میگن نداره.محاسبه وضع مالی و خانوادگی هم که کاری نداره.پس طرف من فقط یه اخلاق خوب داره که من شیفته همین اخلاقش شدم (شایدم اشتباه کردم).

اصلا گیریم که من آدم متکبر و پر مدعایی باشم (که نیستم) طرف نباید برای رد پیشنهاد من یه دلیل منطقی بیاره (آقا بگه از قیافت خوشم نمیاد، بگه از فلان اخلاقت خوشم نمیاد، بگه منتظر یه نفر دیگه هستم بکه......) د لامصب یه چیزی بگه آخه
    اینکه بگه شما آدم خوبی هستی من با شما و اخلاقتون هیچ مشکلی ندارم ولی نمیتونم که نشد حرف (هر چند من تا همین حد هم ناچارا دیگه قبول کردم و حداقل چند وقتی میشه که باهاش صحبتی در این زمینه نکردم ولی خدا شاهده همین الان اگر هر کمکی ازم بخواد دریغ نمیکنم)

حالا هی بگو از بالا نگاه میکنی بگو متکبری بگو مغروری.به خدا قسم چند نفر از دوستان که تقریبا همشونم متاهل هستند و در جریان قرار دارن بهم میگن ولش کن ولی این دل لامصب من قبول نمیکنه.

به هر حال من این قضیه رو فقط به عنوان یه تجربه شخصی برای دوستمون لاکهید مارتین تعریف کردم تا شاید کمکی بهشون کرده باشم وگرنه قصدم تایید و تکذیب گرفتن از کاربران نبود.من از اون بانوی محترمی که اومدن و محترمانه نطرشون رو اعلام کردن بسیار تشکر میکنم چون همین نطرات میتونه نظر بنده رو تغییر بده.مسلما دفعه دیگه اگر اگر خواستم این موضوع رو با شخص دیگری مطرح کنم (که فکر نکنم به این زودیا باشه) سعی میکنم از نطرات خانمها بیشتر استفاده کنم چون مسلما همجنسهای خودشون رو بیشتر میشناسن.

در پایان این رو هم بگم که از قدیم گفتن طلا که پاکه چه منتش به خاکه.اگر کسی از این سخنان رک و صریح من ناراحت میشه احتمالا جزو همون دسته از خانمهاست که اصلا برای من اهمیتی ندارن اما به هر صورت اگر کسی احساس میکنه که جزو این دسته موصوف نیست و بهش بی احترامی شده بنده شخصا ازشون معذرت خواهی میکنم.
    شما وقتی به خودت فرصت نمیدید که با یه نفر رابطه ای برقرار کنید از کجا میدونید اون صفات منفی رو به زعم شما تو خودش داره؟ حداقل شش ماه تا یکسال رابطه احساسی و عاطفی لازمه که اخلاقیات طرف مقابل دستتوت بیاد پس شما چجوری پیش داوری میکنید؟
    تکبر و غرور رو علاوه بر خودبزرگ بینی برای این گفتم که در مورد دیگران پیش داوری و قضاوت هم میکنید همون دخترای لوس و ننر تو نگاه اول شاید تو برخوردهای بیشتر نظرتون رو میتونسته عوض کنه. یا کسی که بتونی اعتماد کنی رو چجوری میتونید بفهمید وقتی خودتون رو از روابط احساسی محروم میکنید؟
    اجماع اگه تمام دنیا هم سر یه باطلی اجماع کنند باطله، در ثانی از تمام چیزهایی که شما گفتید فقط وضع مالی هست که عنصر مادیه و میشه سنجید زیبایی شناختی یه مساله نسبی همچنین سطح خانوادگی ممکنه از نظر یه شخص دیگه فرق کنه.
    نه یعنی نه دلیل اضافه ای احتیاج نداره که شما دنبال دلیلی ممکنه یه دختر یه پسری رو که پسر خوبی هم هست نپسنده یا تو دلش نره همون جور که واسه یه پسر ممکنه دختری رو هرچقدر خوب به دلش نشینه.
    اتفاقا من چون خودم رک و صریحم خوشحال میشم شخص مقابلم هم رک و بی پرده باشه. در ضمن من خودم پسر هستم ولی چون حس کردم داره با دیدگاه اشتباه در مورد خانوما قضاوت میشه جواب دادم، خودم در شرف ازدواج هستم برای همین با این مسایل زیاد دست به گریبانم.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شما وقتی به خودت فرصت نمیدید که با یه نفر رابطه ای برقرار کنید از کجا میدونید اون صفات منفی رو به زعم شما تو خودش داره؟ حداقل شش ماه تا یکسال رابطه احساسی و عاطفی لازمه که اخلاقیات طرف مقابل دستتوت بیاد پس شما چجوری پیش داوری میکنید؟
    تکبر و غرور رو علاوه بر خودبزرگ بینی برای این گفتم که در مورد دیگران پیش داوری و قضاوت هم میکنید همون دخترای لوس و ننر تو نگاه اول شاید تو برخوردهای بیشتر نظرتون رو میتونسته عوض کنه. یا کسی که بتونی اعتماد کنی رو چجوری میتونید بفهمید وقتی خودتون رو از روابط احساسی محروم میکنید؟
    اجماع اگه تمام دنیا هم سر یه باطلی اجماع کنند باطله، در ثانی از تمام چیزهایی که شما گفتید فقط وضع مالی هست که عنصر مادیه و میشه سنجید زیبایی شناختی یه مساله نسبی همچنین سطح خانوادگی ممکنه از نظر یه شخص دیگه فرق کنه.
    نه یعنی نه دلیل اضافه ای احتیاج نداره که شما دنبال دلیلی ممکنه یه دختر یه پسری رو که پسر خوبی هم هست نپسنده یا تو دلش نره همون جور که واسه یه پسر ممکنه دختری رو هرچقدر خوب به دلش نشینه.
    اتفاقا من چون خودم رک و صریحم خوشحال میشم شخص مقابلم هم رک و بی پرده باشه. در ضمن من خودم پسر هستم ولی چون حس کردم داره با دیدگاه اشتباه در مورد خانوما قضاوت میشه جواب دادم، خودم در شرف ازدواج هستم برای همین با این مسایل زیاد دست به گریبانم.
    بعضی مسایل و خصوصیات آدمها آنقدر مشخصه که نیازی به برقراری رابطه چند ماهه یا چند ساله نداره.من دارم میگم بیشتر دخترهایی که من باهاشون در ارتباط بودم (منظورم ارتباط دوستی نیست ارتباط کاری یا خانوادگی یا دوستی غیر عاطفی و .... هست) و کلا بیشتر خانمهایی که من میشناسم (اینطوری بگم بهتره) اینقدر درباره مسایل مالی صحبت می کنند که این امر برای من مسجل شده حساب میشه.برای همین تعمیم میدم (که البته این تعمیم دادن زیاد هم کار درستی نیست) یعنی ذهنیت من اینطوریه که اگر من با فلان دختر ازدواج کنم به احتمال بیشتر از 50 درصد اون دختر خانم از همین دسته از آدمهای مادی خواهد بود.(از لحاظ ریاضی بخوایم نگاه کنیم چون احتمالی که من میدم بیشتر از 50 درصده پس من یا باید سمت ایجاد رابطه نرم یا باید خیلی محتاطانه وارد رابطه بشم طوری که اون احتمال کمتر درست در بیاد و طرفم آدم مادی نباشه).

پس شما بهتره به جایی که من رو یک آدم متکبر و خودبزرگ بین و ... بخونی ببینی من چی دیدم که اینقدر ذهنیتم نسبت به خانمها خراب شده.به نظر من تو این دوره زمونه پیدا کردن یه دختر خوب مثل پیدا کردن سوزن تو انبار کاه شده.

حالا اگر شما جزو اون دسته از آدمهایی بودی که همیشه یا اکثر مواقع خانمهایی به تورت خوردن که این خصوصیات رو نداشتن باید بگم این شانس خوب شما بوده و شما هم نمیتونی منو متهم کنی که همه خانمها خوبن و من مورد دارم و مغرورم و متکبرم و ...

من هم مرض ندارم که عینک بدبینی بزنم به چشمم ولی باید ببینی من چیا دیدم که اینجوری فکر میکنم.

در ضم در مورد اجماع هم حرفت درسته ولی وقتی اکثر مردم بر یه چیزی اتفاق نظر دارند طبق قانون عرضه و تقاضا اگر اون چیز (مثلا قیافه اون دختر خانم) خوب نباشه تقاضا برای اون کم میشه (هر چند ممکنه واقعا این اجماع غلط باشه) ولی به هر حال طبق عرف این اتفاق میافته.حالا شما وقتی طبق عرف (و نه لزوما واقعیت) قیافه نداری پول هم نداری (اینم خودت تایید کردی که قابل محاسبه است) خانواده سطح بالایی هم نداری پس چرا باید برای یه نفر که تا این حد باهات راه اومده کلاس بذاری؟؟؟؟؟

تنها دلیلی که من میتونم متصور بشم اینه که طرف به هر دلیلی از من خوشش نیومده و من ازش خواستم که رک و راست این رو به من اعلام کنه (طرف هم آدم رکی هست از نطر من) ولی حتی این کار رو هم نکرده و این یعنی یک عقبگرد فکری برای منی که علیرغم داشتن یک همچین ذهنیتی نسبت به خانمها اقدام به این کار کردم و الان با شنیدن جواب منفی باز هم این ذهنیت در من تقویت میشه و دفعه بعدی (اگر دفعه بعدی در کار باشه) خیلی سخت تر میتونم خودم رو راضی کنم تا به کسی پیشنهاد رابطه دوستی بدم.

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

...
    تنها دلیلی که من میتونم متصور بشم اینه که طرف به هر دلیلی از من خوشش نیومده ...
    سلام

اصلا اینطور فکر نکنید! جواب رد ایشون میتونه دلایلی داشته باشه که اصلا به ذهن شما هم نرسه، ممکنه دلیلش چیزی باشه که اگر بشنوید از اینکه اینطور در موردش قضاوت کردید ناراحت شید، اگر واقعا اخلاقشون خوب هست و دختر عاقل و منطقی هست مطمین باشید دلیلش چیز دیگری هست، شاید پای کسی درمیونه، شاید احساس میکنه دارید بش ترحم میکنید، شاید بیماری خاصی داره، شاید وضع پدر و مادر یا خانواده اش جوری که نمی تونه ازدواج کنه، و هزاران شاید دیگه ...

با وجود اینهمه دلیل محتمل، شما چرا بخودتون گرفتین؟ چرا فکر میکنید از شما بدش میاد؟ که بعد این فکر باعث بشه هم خودت ناراحت شی هم از اون بدت بیاد، ببینید فقط یه تصور ذهنیه، چون الان منفیه باعث شده اذیت شین، چرا بیخودی خودتون رو اذیت میکنید؟ حتما ازش بپرسید دلیل جواب ردش چیه؟ اگه به هر دلیلی نتونس بگه، مستقیما بپرسید ایا دلیلش اینه که از شما خوشش نمیاد، اگر همونطور که میگید شما فرد معقول و خوش اخلاقی هستین، مطمین باشید جوابش خیر خواهد بود، و بعد خواهید دید که این مدت چقد بیخود خودتون رو ناراحت کردین ....
    Last edited by AMHSIN; 23-03-2016 at 00:23.

18. 2 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •