دنبال هر شخصی نبودم یعنی دنبال یه دختر لوس و ننر و پر توقع و تیتیش مامانی که تا بهش بگی بالای چشت ابروئه بهش بر بخوره نبودم.دنبال دخترایی که با هزار نفر گشتن و رایطه برقرار کردن نبودم.دنبال شخصی بودم که بتونم تو زندگیم بهش اعتماد کنم.دنبال شخصی بودم که مطمئن باشم منو به خاطر پولم انتخاب نکرده بلکه به خاطر خودم انتخاب کرده.دنبال کسی بودم که پس فردا اگر به هر دلیلی وضع مالی من خراب شد ولم نکنه بره.بازم بگم یا بسه؟؟؟ به نظرت چند درصد از خانمهای الان این خصوصیاتو دارن؟؟؟ چند بار بگم من خودم رو جدای از دیگران نمیدونم.من نمیدونم تو چطوری به این نتیجه رسیدی که من از بالا به مردم نگاه میکنم؟؟؟؟
من اگه میخواستم از بالا به دختر مردم نگاه کنم ... هم بار طرف نمیکردم.
من دارم میگم طرف قیافه نداره پول نداره خانواده سطح بالایی هم نداره اینا فهمیدنش خیلی سخته برات؟؟؟جهت اطلاعت، یه چیزی هست به نام اجماع، یعنی جمیع مردم (اکثریت مردم) بر یه قضیه ای اتفاق نظر دارن.وقتی من میگم طرف قیافه نداره یعنی اگر از صد نفر بپرسی 90 نفرشون میگن نداره.محاسبه وضع مالی و خانوادگی هم که کاری نداره.پس طرف من فقط یه اخلاق خوب داره که من شیفته همین اخلاقش شدم (شایدم اشتباه کردم).
اصلا گیریم که من آدم متکبر و پر مدعایی باشم (که نیستم) طرف نباید برای رد پیشنهاد من یه دلیل منطقی بیاره (آقا بگه از قیافت خوشم نمیاد، بگه از فلان اخلاقت خوشم نمیاد، بگه منتظر یه نفر دیگه هستم بکه......) د لامصب یه چیزی بگه آخه
اینکه بگه شما آدم خوبی هستی من با شما و اخلاقتون هیچ مشکلی ندارم ولی نمیتونم که نشد حرف (هر چند من تا همین حد هم ناچارا دیگه قبول کردم و حداقل چند وقتی میشه که باهاش صحبتی در این زمینه نکردم ولی خدا شاهده همین الان اگر هر کمکی ازم بخواد دریغ نمیکنم)
حالا هی بگو از بالا نگاه میکنی بگو متکبری بگو مغروری.به خدا قسم چند نفر از دوستان که تقریبا همشونم متاهل هستند و در جریان قرار دارن بهم میگن ولش کن ولی این دل لامصب من قبول نمیکنه.
به هر حال من این قضیه رو فقط به عنوان یه تجربه شخصی برای دوستمون لاکهید مارتین تعریف کردم تا شاید کمکی بهشون کرده باشم وگرنه قصدم تایید و تکذیب گرفتن از کاربران نبود.من از اون بانوی محترمی که اومدن و محترمانه نطرشون رو اعلام کردن بسیار تشکر میکنم چون همین نطرات میتونه نظر بنده رو تغییر بده.مسلما دفعه دیگه اگر اگر خواستم این موضوع رو با شخص دیگری مطرح کنم (که فکر نکنم به این زودیا باشه) سعی میکنم از نطرات خانمها بیشتر استفاده کنم چون مسلما همجنسهای خودشون رو بیشتر میشناسن.
در پایان این رو هم بگم که از قدیم گفتن طلا که پاکه چه منتش به خاکه.اگر کسی از این سخنان رک و صریح من ناراحت میشه احتمالا جزو همون دسته از خانمهاست که اصلا برای من اهمیتی ندارن اما به هر صورت اگر کسی احساس میکنه که جزو این دسته موصوف نیست و بهش بی احترامی شده بنده شخصا ازشون معذرت خواهی میکنم.