تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 405 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

سلام
    من در یک برج ۶۰ واحدی زندگی میکنم، سیستم گرمایش ما پکیج و رادیاتور هست، آب مصرفی ما هم در طبقه همکف در منبع جمع و توسط پمپ به بالا هدایت می‌شود
    سؤال من اینه که گاهی اوقات هنگام صبح از شیر آب سرد هم هم داغ می‌آید و رفته رفته ولرم و سرد میشود، در این هنگام به پکیج هم نگاه کردم و اصلا روشن نبود! این آب گرم از کجا میاد؟ منبع آب هم در بیرون ساختمان است و چیزی کنارش نیست که بتونه آبش رو گرم کنه
    لطفا اگه کسی میدونه مشکل از کجاست منو راهنمایی کنه
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    من در یک برج ۶۰ واحدی زندگی میکنم، سیستم گرمایش ما پکیج و رادیاتور هست، آب مصرفی ما هم در طبقه همکف در منبع جمع و توسط پمپ به بالا هدایت می‌شود
    سؤال من اینه که گاهی اوقات هنگام صبح از شیر آب سرد هم هم داغ می‌آید و رفته رفته ولرم و سرد میشود، در این هنگام به پکیج هم نگاه کردم و اصلا روشن نبود! این آب گرم از کجا میاد؟ منبع آب هم در بیرون ساختمان است و چیزی کنارش نیست که بتونه آبش رو گرم کنه
    با سپاس
    سلام دوست عزیز
    احتمالا مسیر لوله کشی آب سرد داخل منزل شما از کنار مسیر لوله های آب گرمایشی رادیاتور ها عبور داده شده و دمایی که میفرمایید از آب گرمایشی به آب مصرفی میرصه و گرم میشه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    با سپاس
    سلام
    یکی از مشکلات شیرهای مخلوط ( سرد و گرم ) اینه که اگر فشار آب سرد و گرم دقیقاً با هم برابر نباشه ، اونوقت نتیجه این میشه که با بازکردن شیرهای آب سرد و گرم ، اونی که فشارش بیشتره میره داخل اون یکی
    معمولاً فشار آب سرد بیشتر از آب گرم هست و میره توی لوله ی آب گرم و باعث سرد شدن آب در حمام میشه .
    حالا در واحد شما یا ساختمان شما ، در یک جایی فشار آب کرم گاهی بیشتر از آب سرد هست و میره توی لوله ی آب سرد و مدتی در اون پیشروی میکنه تا اینکه راه ورود بسته بشه یعنی شیر مخلوط رو ببندند .
    ممکنه این اتفاق در یک واحد دیگه رخ میده و آب گرم وارد مسیر آب سردی میشه که میاد برای واحد شما .
    بنده حدیم اینه که اگر از واحدهای دیگه هست و پمپ آب سرد هم گاهی عمل نمیکنه و فشار خیلی افت میکنه پس آب گرم واحدهای بالاتر میاد توی لوله سرد و نیاد پایین
    اما از واحدهای پایین هم میتونه باشه
    از واحد خودتون هم میتونه باشه یعنی در یک جای واحدتون شیر سرد و گرم با هم باز میشه و به دلیل اختلاف فشار ، این مشکل رخ میده . البته میگین در واحدتون با پکیج خاموش هم رخ میده پس از واحد دیگری هست ، بالا یا پایین

4. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه احتمال دیگه هست.
    من یک برج رو دیدم که از سیستم آبرسانی قدیمی ثقلی استفاده میکرد ، منابع آب پایین آب رو برای مصرف پمپ میکنند به مخازن آب پشتبام و از اونجاست که آب به مصرف کننده میرسه .
    حالا این مخازن تحت تابش مستقیم نور خورشید بودن و یک جورایی بطور طبیعی دمای آب سرد رو تا حد آب جوش بالا میبردن .
    تعداد افراد ساکن در برج نیز کم بود و این آب گردش آنچنانی نداشت و مصرف نمیشد که آب سرد جدید جایگزین اون بشه و دمای اون کم شه ، درنتیجه در طول روز و مخصوصا در ظهر آب سرد تبدیل می شد به آب جوش !
    مشکل اینجا بود که بدلیل منطقه گرمسیری ، لوله کشی آبگرم برای توالت ها ی فرنگی و ایرانی درنظر گرفته تشده بود ، که لااقل مصرف کننده باتوجه به خاموش بودن پکیج از شیر آبگرم به عنوان آب سرد برای طهارت استفاده کنده و با آب جوش ساکنین برج نمیتونستن دستشویی کنن خخخخخ

راه حلش اینه که برای منابع آب سایه بان زده بشه و به نوعی با پشوندن اونها از تابش مستقیم نور آفتاب به مخازن جلوگیری به عمل بیاد.

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

.............
    Last edited by S.Mohamad.Hoseiny; 05-12-2017 at 10:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

سلام
    یکی از مشکلات شیرهای مخلوط ( سرد و گرم ) اینه که اگر فشار آب سرد و گرم دقیقاً با هم برابر نباشه ، اونوقت نتیجه این میشه که با بازکردن شیرهای آب سرد و گرم ، اونی که فشارش بیشتره میره داخل اون یکی
    معمولاً فشار آب سرد بیشتر از آب گرم هست و میره توی لوله ی آب گرم و باعث سرد شدن آب در حمام میشه .
    حالا در واحد شما یا ساختمان شما ، در یک جایی فشار آب کرم گاهی بیشتر از آب سرد هست و میره توی لوله ی آب سرد و مدتی در اون پیشروی میکنه تا اینکه راه ورود بسته بشه یعنی شیر مخلوط رو ببندند .
    ممکنه این اتفاق در یک واحد دیگه رخ میده و آب گرم وارد مسیر آب سردی میشه که میاد برای واحد شما .
    بنده حدیم اینه که اگر از واحدهای دیگه هست و پمپ آب سرد هم گاهی عمل نمیکنه و فشار خیلی افت میکنه پس آب گرم واحدهای بالاتر میاد توی لوله سرد و نیاد پایین
    اما از واحدهای پایین هم میتونه باشه
    از واحد خودتون هم میتونه باشه یعنی در یک جای واحدتون شیر سرد و گرم با هم باز میشه و به دلیل اختلاف فشار ، این مشکل رخ میده . البته میگین در واحدتون با پکیج خاموش هم رخ میده پس از واحد دیگری هست ، بالا یا پایین
    از پاسخ کاملی که دادید ممنونم، بررسی میکنم ببینم مشکل کدوم یکی از این موارد هست
    سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

یه احتمال دیگه هست.
    من یک برج رو دیدم که از سیستم آبرسانی قدیمی ثقلی استفاده میکرد ، منابع آب پایین آب رو برای مصرف پمپ میکنند به مخازن آب پشتبام و از اونجاست که آب به مصرف کننده میرسه .
    حالا این مخازن تحت تابش مستقیم نور خورشید بودن و یک جورایی بطور طبیعی دمای آب سرد رو تا حد آب جوش بالا میبردن .
    تعداد افراد ساکن در برج نیز کم بود و این آب گردش آنچنانی نداشت و مصرف نمیشد که آب سرد جدید جایگزین اون بشه و دمای اون کم شه ، درنتیجه در طول روز و مخصوصا در ظهر آب سرد تبدیل می شد به آب جوش !
    مشکل اینجا بود که بدلیل منطقه گرمسیری ، لوله کشی آبگرم برای توالت ها ی فرنگی و ایرانی درنظر گرفته تشده بود ، که لااقل مصرف کننده باتوجه به خاموش بودن پکیج از شیر آبگرم به عنوان آب سرد برای طهارت استفاده کنده و با آب جوش ساکنین برج نمیتونستن دستشویی کنن خخخخخ

راه حلش اینه که برای منابع آب سایه بان زده بشه و به نوعی با پشوندن اونها از تابش مستقیم نور آفتاب به مخازن جلوگیری به عمل بیاد.
    نه برای ما منبع در طبقه همکف و به دور از نور خورشید هست
    دمای هوا هو دیشب ۵ درجه بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

با عرض سلام از آنجا که فاصله پکیج ( داخل پارکینگ ) تا طبقات بالا ( یک و دو ) برای آب گرم مصرفی زیاد است و پکیج قابلیت چرخش آب گرم مصرفی را به صورت مدولار ندارد می خواستم یک منبع کویلی به پکیج متصل کنم که آب مدار گرمایش آب گرم مصرفی را تامین کنه. در این خصوص ظرفیت منبع کویلی 130 لیتر باشه مناسبه ؟ برای گردش آب از چه پمپی استفاده کنم ؟ پمپ گراندفوس 25/40 خوبه ؟ چه نوع ترموستات جداری استفاده کنم تا دمای آب گرم مصرفی تنظیم بشه و در اتصال آب گرم گرمایشی به کویل شیر ترموستاتیک که به ترموستات جداری اتصال داشته باشه مناسبه ؟ بی زحمت توضیحات لازم رو بفرمایین.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با عرض سلام
    از آنجا که فاصله پکیج ( داخل پارکینگ ) تا طبقات بالا ( یک و دو ) برای آب گرم مصرفی زیاد است و پکیج قابلیت چرخش آب گرم مصرفی را به صورت مدولار ندارد می خواستم یک منبع کویلی به پکیج متصل کنم که آب مدار گرمایش آب گرم مصرفی را تامین کنه. در این خصوص ظرفیت منبع کویلی 130 لیتر باشه مناسبه ؟
    برای گردش آب از چه پمپی استفاده کنم ؟
    پمپ گراندفوس 25/40 خوبه ؟
    چه نوع ترموستات جداری استفاده کنم تا دمای آب گرم مصرفی تنظیم بشه و در اتصال آب گرم گرمایشی به کویل شیر ترموستاتیک که به ترموستات جداری اتصال داشته باشه مناسبه ؟
    بی زحمت توضیحات لازم رو بفرمایین.
    سلام
    بنده متوجه نشدم که چرا میخواین یک همچین سیستم نسبتاً پیچیده ای نصب کنین
    شما مشکلتون اینه که پکیج دو طبقه پایینتره و پمپش قدرت کافی نداره
    با نصب یک پمپ نیم اسب روی خط آب گرم مشکل حل میشه . برای این پمپ یک سوئیچ اتوماتیک مکانیکی نصب میکنین تا با باز شدن یک شیر آبِ گرم ,پمپ رو روشن کنه . به همین سادگی
    برای رادیاتورها هم یک پمپ نیم اسب دیگه باید نصب کنین و بهتره روی خط برگشتِ آب باشه که دماش کمتره و کمتر صدمه میزنه به پمپ . سیم کسی پمپ رو هم در صفحات قبل توضیح دادم چون باید هماهنگ با پمپ پکیگ روشن و خاموش بشه و یا کلاً جای پمپ پکیج رو بگیره
    ضمناً اگر مشکل بودجه ندارین میتونین یک آبگرمکن بوتان 3115 نصب کنین کنار پکیج برای آب گرم مصرفی و پکیج رو فقط اختصاص بدین به سیستم گرمایشی ساختمون فقط . اینجوری دیگه مشکل سرد و گرم شدن آبِ مصرفی در زمستان رو ندارید . در تابستان هم آب سیستم پکیج و رادیاتورها رو میتونین تخلیه کنین تا کمتر صدمه ببینه
    ===============================

این پمپی هم که نوشتین , فقط 0.08 اسب قدرت داره و در نت نوشته فقط حدود 4 متر آب رو میفرسته بالا که برای کار شما خیلی ضعیفه
    مدل پمپ:UPS 25-40
    قدرت موتور HP:0.08 اسب | تقریبا" 1/12 اسب
    قدرت موتور KW:0.06 کیلو وات | 60 وات
    حداکثر آب دهی )دبی(:4 متر مکعب بر ساعت
    حداکثر ارتفاع )هد(:4.3 متر
    نوع کانکشن:دنده ای
    دهانه ورودی )اینچ(:1
    دهانه خروجی )اینچ(:1
    حداکثر قطر ذرات:آب تمیزوزن:2.8 کیلو گرم
    حداکثر شدت جریان:0.26 آمپر
    دمای مجاز سیال:25- تا 95+
    منبع تغذیه:230-1-50
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-12-2017 at 15:55.

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با عرض سلام از آنجا که فاصله پکیج ( داخل پارکینگ ) تا طبقات بالا ( یک و دو ) برای آب گرم مصرفی زیاد است و پکیج قابلیت چرخش آب گرم مصرفی را به صورت مدولار ندارد می خواستم یک منبع کویلی به پکیج متصل کنم که آب مدار گرمایش آب گرم مصرفی را تامین کنه. در این خصوص ظرفیت منبع کویلی 130 لیتر باشه مناسبه ؟ برای گردش آب از چه پمپی استفاده کنم ؟ پمپ گراندفوس 25/40 خوبه ؟ چه نوع ترموستات جداری استفاده کنم تا دمای آب گرم مصرفی تنظیم بشه و در اتصال آب گرم گرمایشی به کویل شیر ترموستاتیک که به ترموستات جداری اتصال داشته باشه مناسبه ؟ بی زحمت توضیحات لازم رو بفرمایین.
    سلام خدمت دوست عزیز
    با تشکر از جوابی که دوست عزیز مون آقای آسمونی دادند جاداره از ایشون به خاطر وقتی که میزارند تشکر کنم .
    میشه لطف کنید مشخصات پکیجتون را بفرمایید ؟ چه پکیجی هست که میخواهید آبگرم مصرفی 3 واحد را ازش بگبرید ؟ میدونید پکیج ها و یا آبگرمکن دیواری توانایی محدودی برای گرم کردن آب مصرفی را دارند ؟ معمولا یه پکیج 24 کیلوات میتونه حدود 11 لیتر آب را 30 درجه گرم کنه شما تو چه منطقه ای هستید آب سرد ورودی زمستان چند درجه هست ؟ اگر بخواهید آب 5 درجه را به 40 درجه برسونید پکیج حدود 9 لیتر و اگر به 60 بخواهید برسه حدود 6 لیتر دبی خروجی پکیج هست و نمیتوانید همزمان 2 یا 3 شیر باز کنید
    2. با توجه به مطلب بالا آبگرمکن دیواری هم جواب گوی مصرف 3 واحد مسکونی نیست شما فرض کنید هر 3 واحد همزمان بروند حمام
    3. در صورتی که مجبور به استفاده از یک پکیج باشید باید یا سیستم موتورخانه با پکیج های موتورخانه ای نصب کنید و یا اینکه از پکیج های چگالشی به همراه مخزن ذخیره آب گرم استفاده کنید .
    دقت کنید یه کاری نکنید که دو بار داشته باشید هزینه کنید و جواب نگیرید

14. 2 کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •