عادت می کنند. همه چیز اولش سخته ولی بعدا شاید اصلا دیگه نتونه از ipad دل بکنه![]()
عادت می کنند. همه چیز اولش سخته ولی بعدا شاید اصلا دیگه نتونه از ipad دل بکنه![]()
قیمت Sony Xperia Tablet Z، حدود 1.800 تومان هست و قیمت Samsung Galaxy Tab 10.1 2014 Edition، حدود 1.900 تومان هست.
اگر تهران تشریف دارین، می تونید از بازار موبایل و پاساژ علاالدین تهیه بفرمایید ( بهترین مکان برای خرید حظوری هست )
البته فکر می کنم بهرتین خرید، خرید از سایت مطمئن و بی نظیر دیجیکالا ـهست که شـما می تونید بدون حدر دادن وقت، محـصولات مورد
نظر خودتون رو، سفارش بدین تا براتون بیارن و 100% هم خیالتون راحته. از این جهت که محصول با کیفیت و اورجینالی رو با قیمت ارزانتر از
بازار، تهیه خواهید کرد و تا 7 روز هم تضمین تعویض داره.
ممنون از جوابتون
قیمتهای اینها همه نزدیک به 2 تومن هست
گزینه ای با قیمت مناسبتر نمی تونید پیشنهاد بدید؟
تبلت Galaxy Tab 3 10.1 P5200- 16GB از برند سامسونگ که بر عقیده ی خیلیا ارزش خرید نداره. باقیمت 1.300
و تبلتی که بینهایت خوش دست هست و کیفیت ساخت بالایی هم داره، Sony Xperia Tablet S - 32GB هست با
قیمت بسیار مناست 1.200 که ارزش خرید بالایی داره.
و تبلت LG G Pad 8.3 شاید بهترین تبلت ساخته شده تا به امروز در قیمت 999 تومان هست. که کیفیت صفحه نمایش
فوق العاده ای داره. البته 8 اینچ هست.
درکل من به شما، تبلت Sony S رو پیشنهاد می کنم.
سلام دوستان تبلتSamsung Galaxy Tab 10.1 2014 Edition
مدل 601 ، 16gig چنده قیمت، ضمنا فرق 601 با 603 و 605 توی چیه؟
دوستان یک سوال ایا همه تبلتها با کابل otg هارد اکسترنالو نمیشناسن؟ من تبلت لنوو s6000 دارم نمیشناسه فقط فلشو میشناسه
منم همین تبلتو دارم.هارد 640 گیگ رو با otg میزنم بهش به راحتی میشناسه و هیج مشکلی نداره![]()
سلام.
یه تبلت می خوام تا سقف 1 تومن که اندرویدش هم 4 به بالا باشه.
تبلت 8.3 اینچ، LG G Pad.
به قیمت 999 تومان، همه ی ویژگی ها عالی ( کیفیت صفحه نمایش، دوربین، سخت افزار، رابط کاربری و ...)
فقط درگاه اتصال میکرو اس دی نداره.
سلام
برای یه بچه 5 6 ساله میخایم تبلت بگیریم
به نظرتون چی بگیریم که دردسر هم نداشته باشه؟
قیمتش هم خوب باشه؟
این تبلت های 7" HD اسوس خوبن؟
حدود 400 تومنه...
یا سامسونگ بگیریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)