سلام.من می خواهم انتخواب رشته کنم.می خام مهندسی مواد امیر ککبیر را که قطعا قبولم رو برم و بعد تغییر رشته به عمران بدهم.می خواستم ببینم شدنی است؟وشرایطش چیست واینکه ارزش این ریسک رو داره.از سربازی هم معاف نیستم.
لطفا منو سریع تر راهنمایی کنید.
سلام.من می خواهم انتخواب رشته کنم.می خام مهندسی مواد امیر ککبیر را که قطعا قبولم رو برم و بعد تغییر رشته به عمران بدهم.می خواستم ببینم شدنی است؟وشرایطش چیست واینکه ارزش این ریسک رو داره.از سربازی هم معاف نیستم.
لطفا منو سریع تر راهنمایی کنید.
منم همين سوال رو داشتم.فيزيك اتمي يا فيزيك هسته اي؟
بچه ها یه چیز جدید !
این شیوه نوین آموزش پزشکی یعنی چی؟ راسته میگن این شیوه نوین ها 5.5 سال طول میکشه ؟
دوستان توی یادگار ماندگار قلم چی تراز نوشته میخوام ببینم تراز چیه ؟
منظورتون از تراز ،تراز آزمون های کانون بود یا تراز خود کنکور؟
اگه منظورتون تراز ازمون های کانون بوده:
تراز منظور نمره کلی هست که در ازمون های کانون با توجه به درصدهای داوطلب در مقایسه با دیگران داوطلبان و تعداد شرکت کنندگان لحاظ میشه تا فرد با توجه به ترازش جایگاهش رو در بین بقیه داوطلب های آزمون های کانون ببینه و برای ارتقا و بالابردن تراز تلاش کنه!
و اون ترازی هم که در یادگار ماندگار نوشته منظور میانگین ترازهای داوطلب در آزمون های کانون هست!
ببخشید رشته هنر تمام رشته ها در بخش گزینش نوشته کشوری یعنی توی رشته های هنر بومی گزینی صورت نمیگیره ؟
توی دفترچه نوشته رشته هایی که پذیرش به صورت کشوری هست بومی گزینی صورت نمیگیره از اون طرف نوشته موسسات غیر انتفاعی 80 در صد بومی میگیرن من میخوام یک موسسه غیر انتفاعی انتخاب کنم و رشته ای که اون موسسه غیر انتفاعی میگیره یعنی کارگردانی در بخش رشته ها نوشته گزینش کشوری حالا تکلیف من چیه بومی گزینی میکنن یا نه ؟
دوستان اگر رتبه سهمیه در زیر گروه مهم هست برای انتخاب رشته پس رتبه کشوری (بدون سهمیه ) در زیر گروه برای چی هست ؟
و اینکه رتبه های منطقه 2 و 3 چه فرقی دارن ؟ اگر یکی رتبه منطقه 1 داشته باشه احتمال قبولیش بیشتر هست تا منی که رتبه منطقه 2 دارم یعنی سهمیه من منطقه 2 هست ؟ حتی اگر رتبه من توی سهمیه بهتر از اون منطقه یکی باشه باز احتمال قبولی اون بیشتره ؟
سلام ...
خسته نباشید....
من با 5800 می تونم تهران مهندسی قبول شم ؟؟؟
می شه زود کمکم کنید.... میخوام انتخاب کنم دیگه کم کم.......
دوستان یکی لطفا جواب بده لطفا!!!!
دوستان با رتبه 8000 تجربی منطقه یک میشه مدیریت بازرگانی یا صنعتی دانشگاه تهران یا شهید بهشتی قبول شد؟
دوستان.....
5800 ریاضی منطقه یک مهندسی کجا تو تهران قبولم...( تهران باشه فقط و روزانه و شبانه...)
خواهش می کنم جوابم رو بدین .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)