تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 376 از 870 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

منم برنامه رو دیدم.
    اوایل برنامه رشید پور گفت یکی از دوستام یک کلیپ نشونم داد که دایی در کنفرانس خبری بعد از بازی با یک خبرنگار دعواش میشه و خبرنگار رو از اتاق کنفرانس بیرون میکنه(منظورش همون مصاحبه ای بود که خبرنگار ضبطش رو برد نزدیک گوش دایی و دایی عصبانی شد و گفت تا این خبرنگار نره بیرون مصاحبه نمیکنم و کلی چرت و پرت گفت) دایی در کمال پررویی 2-3 بار گفت که شما خواب دیدید و همچینی کلیپی وجود خارجی نداره.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اینم اولین وعده مصطفوی مدیرعامل جدید پیروزی:

مصطفوي: هواداران بايد از پرسپوليس ته جدولي نيز راضي باشند

خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: اگر تيم در انتهاي جدول نيز قرار گرفت، هواداران بايد از بازي هاي زيباي آن راضي باشند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، داريوش مصطفوي با حضور در محل انجام تمرين امروز صبح پرسپوليس در آكادمي ملي المپيك، خطاب به بازيكنان تيم اظهار داشت: خوشحالم كه از امروز تمرينات آغاز شد و قول مي‌دهم به زودي تعداد بازيكنان بيشتر شود تا تيم به شرايط آرماني برسد.
    وي افزود: وظيفه تمام بازيكناني كه پيراهن قرمز بر تن مي‌كنند سخت است چون جوابگوي هزاران علاقمند به پرسپوليس هستند، البته توقع زيادي از بازيكنان ندارم؛ ولي اميدوارم در صورتي كه در انتهاي فصل حتي به مقام شانزدهم و يا هفدهم جدول هم رسيديد، هوادران از بازي‌هاي زيباي شما راضي باشند.
    مدير عامل باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: با انتخاب اعضاي جديد كادر فني سعي كرديم نقاط ضعف فصل گذشته را بپوشانيم تا تيمي مقتدر و خلاق در سه جام آينده داشته باشيم.
    وي خاطرنشان ساخت: از تمام مسئولان و مربيان سابق از جمله حبيب كاشاني، حميد استيلي، سعيد عزيزيان و تمامي عواملي كه باعث قهرماني پرسپوليس در فصل گذشته شدند تشكر مي‌كنم و اميدوارم بتوانيم راه آنها را ادامه دهيم.
    مصطفوي با تاكيد بر جدي گرفتن تمرين از سوي بازيكنان،‌ اظهار داشت: تلاش مي كنيم به زودي سرمربي را نيز معرفي كنيم. تا آن زمان افشين پيرواني كه از سرمايه هاي فوتبال ما است و احمدرضا عابدزاده كه تا امروز به حق خود در فوتبال نرسيده است،‌ كار را برعهده دارند.
    وي با ابراز خرسندي از حضور پرويز كماسي در كادر فني تصريح كرد: كماسي يكي از بهترين مربيان بدنسا‌ز بوده و عملكرد مثبت وي بر هيچكس پوشيده نيست. با اين شرايط بازيكنان ما اين فصل مشكل بدني نخواهند داشت.
    مدير عامل باشگاه پرسپوليس در خصوص آخرين وضعيت انتخاب سرمربي تاكيد كرد: مذاكرات با زاكروني و سه گزينه جديد در حال انجام است و تا روز سه‌شنبه قصد داريم با جمع‌بندي در جلسه هيئت مديره سرمربي تيم را مشخص كنيم. برخلاف شايعات نيز حضور قطبي در تيم قطعي نشده است؛ ولي همچنان احتمال حضور وي وجود دارد.

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

فکر نکم بازیکن سطح بالایی باشه به درد استقلال . پرسپولیس نمی خوره
    اتفاقا به نظر من سطحش خيلي بالاتر از تيم هاي درپيتي مثل استقلال و پرسپوليسه
    ضربه هاي آزادش با بكام برابري ميكنه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بی خیال بابا
    این اصلا ارزش نداره.بازیکنی که به خاطر پول سریع به تعهد اخلاقی که داده پشت پا میزنه و میره یه تیم دیگه ثابت شده که هیچ تعصبی به تیمش نداره
    مگه علیزاده نبودش؟با پیراهن استقلال عکسم انداخت بعد علی پروین10میلیون بیشتر بهش داد اومد پرسپولیس گفتش که من از بچگی عاشق پرسپولیس بودم و ازین مزخرفا
    آخر فصلم که نمیخواستنش میگفت استقلال بهم میلیاردی هم پول بره نمیرم تو تیمشون که چند روز بعد قرار داد بست با استقلالو گفت که من از اولم دوست داشتم با استقلال باشم و اشتباه کردم رفتم پرسپولیس و توی مصاحبه قبلیم هم که گفتم استقلال میلیاردی هم پول بده نمیرم تو تیمش,اینجا باید بگم که از نظر خودم استقلال بهم میلیاردی پول داده و ازین مزخرفات
    آرش برهانی هم فصل قبل همینکارو کرد که جوابشو گرفت.این جور چیزا فقط تو این فوتبال غیر حرفه ای با بازیکنای بی سوادش پیدا میشه

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به نظورتون چرا علی دایی در بین مردم منفور شده؟

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نمی خواد بشیم اول با آبرو حذف بشیم هم جای امید است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا این اس اس ها را ول کنید
    پرسپولیس را عشق است
    این اس تق لال فصل بعد هم هیچ پخی نمیشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیر عنوان تاپیک و پستای توی تاپیکو ببینه ترشی میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خاطر اینکه از اول آدم محبوبی نبوده.بیشتر مشهور بوده
    البته آدم خیری هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جای امیدواری هستش که زنگ تفریح نباشیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •