تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 456 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

2تا عکس توپ از ویا در حال تمرین

2. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

ششمین پیروزی متوالی برای بارسا

بارسا با پیروزی بر سانتاندر ششمین پیروزی متوالیش را به دست آورد که این شش بازی عبارتند از: 4 بازی در لیگ و پیروزی در برابر والنسیا، اتلتیکو مادرید، گیخون و راسینگ و 2 بازی در لیگ قهرمانان و شکست بایر لورکوزن در دیدار رفت و برگشت.

در اینجا به وقایع بازی دیشب و اعداد و ارقام بازی می پردازیم :

• بارسا ششمین پیروزی اش را با 2 گل به پایان رسانید و در مجموع این شش بازی فقط 5 گل خورده.

• این چهارمین فصلی است که بارسا این تیم را مغلوب خود می کند؛ به این ترتیب گواردیولا در تمام بازیها در این ورزشگاه پیروز بوده است.

• آخرین باری که بارسا بازی را به سانتاندر واگذار نمود، به فصل 2003/04 برمی گردد که نتیجه این بازی 3-0 به سود راسینگ به پایان رسید.

• والدس بعد از تساوری بدون گل در بازی برابر ویارئال در بیست و هشتم ژانویه، اولین باری بود که دروازه را بدون گل نگه می داشت.

• والدز یکی از آرام ترین بازی های فصلش را در بازی یکشنبه سپری کرد، زیرا راسینگ تنها یک شوت به سمت دروازه او داشت و آن هم در چارچوب دروازه نبود.

• در عوض بارسا 23 شوت داشت که 8 تای آنها در چارچوب دروازه بود.

• آلوز و ماسکرانو بازیکنانی بودند که بیشترین توپ را از بازیکنان تیم حریف پس گرفتند. هر کدام 17 بار این کار را انجام دادند.

• پنالتی دیشب مسی پنجاهمین گل وی در این فصل بود. 22 گل او در نیم فصل اول و 28 تای آن در نیم فصل دوم به ثمر رسیده اند.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: سارا اقبالی / FCBarcelona.ir

4. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 12 مارس 2012

او تاکنون 50 گل به ثمر رسانده است

مسی 2 گل دیگر برابر رسیسنگ به ثمر رساند

بازیکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چشمگیر و موثر است : او تنها 3 گل تا رکورد خودش فاصله دارد و 5 گل تا رکورد سزار

بارسا کاملا تیم برتر میدان بود و با قدرت تمام وارد مرحله ی پایانی فصل شد

ریسنگ 0-2 بارسا

شکست در جام حذفی ... و قهرمانی در کاپ اسپانیا ( این قسمت فکر نکنم راجع به تیم اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه. عکس یه تیم دیگه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انداخته )

6. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اينيستا: همچنان مدعي قهرماني هستيم

بازي‌ساز قهار تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: به هيچ عنوان اعتقادي به پروژه دست سياه داور ندارم.

به نقل از آس اسپانیا، آندرس اینیستا بازیکن محبوب و یکی از مهره‌های کلیدی تیم فوتبال بارسلونا در نشست خبری روز گذشته خود تصریح کرد: ما همچنان مدعی قهرمانی هستیم و فاصله ۱۰ امتیازی با رئال مادرید را جبران خواهیم کرد.
    وی افزود: به پروژه " دست سیاه داور" معتقد نیستم، نباید اشکالات کار را به حوزه داوری منتقل کنیم، ما در چند بازی خوب نتیجه نگرفتیم و اگر اشتباهاتی از سوی داوران بوده فقط برای تیم ما صورت نگرفته است.
    اینیستا در بخشی از سخنانش که به مذاق برخی خبرنگاران کاتالونیایی خوش نیامد اظهار داشت: ما در شرایط یکسانی با رئال مادرید رقابت داریم، برگ برنده غیر ورزشی وجود ندارد که مادریدی‌ها داشته باشند و ما از آن محروم باشیم، همه چیز یکسان است و اگر این گونه نبود حضور ما در لالیگا زیر سوال می‌رفت، ما در لالیگا بازی می‌کنیم چون آن را به رسمیت می‌شناسیم و برای آن احترام قائلیم.

8. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

خاویر کلمنته: مسی بهترین بازیکنی است که دیده ام

مربی خیخون در صحبتهایی به تمجید از ستاره آرژانتینی بارسا پرداخته و او را بزرگترین بازیکنی نامیده که در طول عمر ورزشی اش دیده

سایت گل- خاویر کلمنته مربی اسپورتینگ خیخون در صحبتهایی نظرش را درمورد لیونل مسی اعلام کرده و گفته که مسی بزرگترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است

این مربی 61 ساله بعد از نمایش خیره کننده مسی در طول این هفته که هفت گل را به همراه داشت ( به ثمررساندن 5 گل در بازی با بایرلورکوزن و 2 گل مقابل راسینگ) به تمجید از مسی پرداخت

مربی اسپانیایی خیخون که تجربه هدایت اتلتیک بیلبائو و مورسیا و رئال مادرید را هم در کارنامه ورزشی اش می بیند به موندو دپورتیوو گفت:« مسی بهترین بازیکنی است که در زندگی ام دیده ا م دوست دارم بدانم که این کارها را از قصد انجام می دهد و یا این اتفاق ها به صورت طبیعی رخ می دهند؟»

البته کلمنته درادامه اعلام کرد که بارسلونا تیم مورد علاقه او نیست:« پپ مربی خوبی است ولی من هنوز برزیل دهه 1970 را ترجیح می دهم.»

تیم کلمنته این روزها در منطقه سقوط جدول لالیگا برای بقا مبارزه می کند و با 3 امتیاز برتری نسبت به ویارئال در رده هفدهم جدول قرار دارد

تله مادرید:فروش پیکه، شرط گواردیولا برای تمدید قراردادش بابارسا

شبکه تلویزیونی شهر مادرید گزارش عجیبی را بازتاب داده

سایت گل- تله مادرید، یکی از رسانه های شهر مادرید در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا همیشه تا اوایل ماه مارس، تکلیف قراردادش برای فصل آتی را روشن کرده بود و قرارداد جدیدی را به امضا رسانده بود. این رسانه مادریدی یادآوری کرده که اگر امسال این اتفاق نیفتاده ، به این دلیل است که گواردیولا یک شرط برای سران بارسا گذاشته و اعلام کرده که تنها در صورتی قراردادش را با این تیم به تمدید خواهد رساند که پیکه در پایان رقابتهای این فصل لالیگا از این تیم برود.

طبق اعلام تله مادرید، شرط گواردیولا برای تمدید قراردادش، رفتن پیکه است. بنا براین گزارش، مربی کاتالان از دست پیکه کلافه شده و دراین باره با ساندرو روسل هم صحبت کرده. بنا براین گزارش، مربی تیم کاتالان دوست ندارد که این موضوع رسانه ای شود و از همین رو با روسل دراین باره صحبت کرده.فصل گذشته در این برهه زمانی گواردیولا قرارداد جدیدی را با تیمش به امضا رسانده بود ولی دراین فصل به خاطر موضوع پیکه هنوز این کار را انجام نداده.

طبق گزارش تله مادرید، پپ از برخی رفتارها یا صحبتهای پیکه در طول این فصل راضی نبوده و به علاوه معتقد است که عملکرد پیکه افت زیادی کرده. همه چیز از زمانی شروع شد که او چند بازی قبل از ال کلاسیکو، به عمد کارت زرد پنجمش را دریافت کرد تا بتواند در ال کلاسیکو حضور یابد. اندکی بعدبا صحبت درمورد رئال دلخوری پپ را بیشتر کرد و اندکی بعد و پس از بازی بدش مقابل اوساسونا، گواردیولا در بازی با لورکوزن او را به سکوها فرستاد

روسل: اینکه پپ، پیکه را نمی خواهد، یک دروغ محض است

رئیس باشگاه کاتالان درمورد گمانه زنی های اخیر راجع به پیکه و گواردیولا صحبت کرده است

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا به تکذیب خبر بازتاب یافته در تله مادرید پرداخت.تله مادرید اخیرا در گزارشی به این نکته اشاره کرده بود که گواردیولا از دست پیکه خسته شده است و نمی خواهد که پیکه در فصل آینده در تیم کاتالان بماند

اکنون رئیس باشگاه بارسا این خبر را تکذیب کرده و گفته:« این کاملا اشتباه است و یک تهمت و افتراست و صحت ندارد. تصمیمات ورزشی درمورد خرید یا فروش بازیکنان را پپ و آندونی سوبی سارتا، با هم می گیرند.»

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، روسل درانتقادی تند از تله مادرید گفت:« تاسف آور است که در دوره بحرانی که در آن به سر می بریم، بعضی ها خودشان را وقف این تهمتها می کنند. می توان این رفتارها را از سوی شبکه های تلویزیونی خصوصی درک کرد ولی نمی توانم درک کنم کانالهایی دولتی که از دولت پول می گیرند چنین رفتاری داشته باشند. اگر من درمادرید مالیات می دادم، نگران می شدم. شاید آنها می خواهند ما را به هم بریزند.»

مسی: «من برای بهترین بازیکن تاریخ شدن بازی نمی کنم»

بازیکن آرژانتینی که در آستانه شکستن رکورد سزار به عنوان بهترین گلزن باشگاه قرار دارد، گفت: «برای تیم، هواداران و خودم فوتبال بازی می کنم».

در آستانه تمدید قرارداد گواردیولا او درباره ی مربی خود چنین گفت: «دشوار است مربی ای را پیدا کنید که بتواند آنچه را که گواردیولا کسب کرده است، به دست آورد».

لئو مسی تنها پنج گل دیگر با رکورد برترین گلزن تاریخ باشگاه، سزار، فاصله دارد. سزار در تمامی بازی های رسمی خود برای باشگاه موفق شد 235 گل به ثمر برساند. علی رغم قرار گرفتن در چنین موقعیتی، بازیکن آرژانتینی کاملا خونسرد به کار خود ادامه می دهد و می گوید: «هیچ عجله ای برای کسب چنین رکوردی ندارم». او لمس توپ با پای خود را بهترین حس می داند و تمرکز خود را تنها بر بازی اش قرار داده است و در این باره می گوید: «من برای بهترین بازیکن تاریخ بودن بازی نمی کنم؛ بلکه برای انجام هرچه بهتر کارم تلاش می کنم. در وحله اول برای تیمم و سپس برای هواداران و خودم بازی می کنم. وقتی کارها خوب پیش می رود بسیار خوشحال هستم».

مسی در چهار روز موفق به ثمر رساندن 7 گل شده است؛ 5 گل در برابر بایر لورکوزن و 2 گل در برابر ریسینگ سانتاندر. ثبت رکورد 5 گل در یک بازی برای او، تحسین تمامی رسانه ها و فوتبال دوستان دنیا را به همراه داشت. نظر مسی در این باره چنین است: «از اینکه سایر بازیکنان در تیم های مختلف از من صحبت می کنند بسیار خوشحالم و از همین جا از تمامی آنها تشکر می کنم».

«گواردیولا بسیار مهم تر از من است»

وقتی از این بازیکن درباره شاخص ترین فرد تیم که مقایسه بین او و گواردیولا بود، سوال شد او در جواب کاملا آشکارا گفت: «گواردیولا مهره اصلی بارساست. او با آمدنش باعث تغییرات شگرفی در تیم ما شد. او هر چه را که خواسته، به دست آورده است. از نظر من گواردیولا اساس بنیاد فکری باشگاه است».

مسی همچنین در مورد احتمال تمدید قرارداد گواردیولا صحبت هایی انجام داد: «همه ما می خواهیم که او با ماندنش به روند عالی خود ادامه دهد. پیدا کردن مربی دیگر با خصوصیات او و آنچه که او به دست آورده است و روشی که او به تیم القا می کند، کاری بس دشوار است».

ادامه مسابقات با ذهنی مطمئن

مسی می داند که پشت سر گذاشتن 10 امتیاز اختلاف با رئال مادرید صدر نشین بسیار سخت است اما معتقد است که بازیکنان باید تا آخر فصل به تلاش خود ادامه دهند و چنین جاه طلبی را در ذهن داشته باشند: «باید تلاش کرد و برنده تمامی بازی ها بود. هنوز اهداف زیادی برای کسب کردن وجود دارند و ما باید با چنین ذهنیتی به تلاش خود ادامه دهیم».

مسی صحبت های وارده به داوران را آزار دهنده خواند. او معتقد است آنچه را که تا کنون بارسا به دست آورده، همه براساس شایستگی بوده است. «ما بهترین تیم دنیا شناخته شده ایم، حتی افرادی معتقدند بارسا برترین تیم تاریخ ورزش است».

مسی و حس همدردی

مسی اظهاراتی را در افتتاحیه پروژه نوسازی چند مرکز ورزشی در بن پاستور بارسلونا داشت. این پروژه را موسسه او و EA Sports حمایت می کنند. این بازیکن آرژانتینی از همکاری با پروژه «کودکان محتاج» بسیار راضی است.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سمیرا محمدی / FCBarcelona.ir

10. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

راسینگ سانتاندر 0-2 بارسلونا: امتیازات بازیکنان

بارسلونا با پیروزی 0-2 در الساردینرو، برای اولین بار در این فصل، چهارمین پیروزی متوالی خود در لالیگا را کسب کرد. لیونل مسی که موتور گلزنی اش همچنان روشن است در این بازی نیز دو گل تیمش را به ثمر رساند؛ البته گل دوم او از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید. در بخش زیر، امتیاز بازیکنان را با هم مرور می کنیم:

ویکتور والدس: 7

شب آرامی را پشت سر گذاشت چرا که راسینگ در کل 90 دقیقه فقط یک شوت به دروازه او فرستاد. اما طبق معمول پخش توپ و شروع بازی او عالی بود.

کارلس پویول: 7.5

وی نیز رویهم رفته شب آرامی داشت اما در موقعیت های خطرناکی که حریف داشت چند تکل عالی زد و مانع از حملات آنها شد.

خاویر ماسکرانو: 8

از نظر کارهای دفاعی، کار سختی در این بازی نداشت اما پخش توپ و دید عالی داشت. بیشتر در نقش یک هافبک بازیساز ظاهر شد، چرا که تیم حریف از قدرت هجومی کافی برخوردار نبود.

دنی آلوز: 8

وی اکثر اوقات بازی در حملات تیم مخصوصا از سمت راست حضور داشت. او در این بازی کمی بد شانس بود، چرا که مسی نتوانست پاس پیچ زیبای او را به گل تبدیل کند.

سرجیو بوستکس: 8.5

نمایش فوق العاده ای داشت؛ پخش توپ و بازیخوانی او عالی بود. هم در کارهای دفاعی خوب ظاهر شد هم در حملات تیم تاثیر گذار بود. بارها بر روی او خطا شد ولی سعی در حفظ آرامش خود داشت.

ژاوی هرناندز: 8

در ابتدای بازی نسبتا سرحال نبود و چند پاس را هم از دست داد، اما با گذشت زمان بازی او نیز بهبود یافت و نبض بازی را طبق معمول در دست گرفت. موقعیت گل اول از روی پاس او برای سسک بدست آمد.

آندرس اینیستا: 8.5

با دریبل های پی در پی و پاس های کوتاهش دفاع سانتاندر را بسیار آزار داد و سعی داشت موتور حملات تیمش را روشن نگه دارد. در نیمه اول تا مرز گلزنی برای تیمش جلو رفت، اما تیرک دروازه مانع از آن شد.

سسک فابرگاس: 8

در ابتدای بازی چند پاس خوب را از دست داد اما در ادامه کار بازی او بهبود یافت. او یک فرصت مسلم گلزنی داشت که آن را از دست داد اما دقایقی پس از آن پاس گل اول بازی را برای مسی فرستاد و در نیمه دوم نیز یک پنالتی برای تیمش گرفت.

آیزاک کوئنکا: 7

طبق معمول در کارهای تیمی حضوری موثر داشت؛ در طول بازی سرعت بالایی داشت و هر جا لازم بود در کارهای دفاعی نیز شرکت می کرد، اما ضربات آخرش از قدرت کافی برخوردار نبود. سانترهای او کمی ناموفق بود. در نیمه دوم هم می توانست برای تیمش گلزنی کند اما تیرک دروازه مانع از آن شد.

پدرو رودریگز: 7

در اکثر حرکات هجومی تیمش حضور داشت و اگر به روند رو به رشدش ادامه دهد به زودی به روزهای اوجش بازخواهد گشت. نشانه های مثبتی در او به چشم می آمد، اما هنوز در ضربات آخر کمی دقت و سرعت بیشتر لازم دارد.

لیونل مسی: 8.5

اگر چه نتوانست آتشبازی های چهارشنبه شبش را تکرار کند، اما با دو گلی که زد نشان داد همچنان در اوج به سر می برد و با توجه به باقی ماندن دو ماه از زمان بازیها، مجموع گلهای خود را به عدد 50 رساند.

بازیکنان جانشین

تیو: 7.5

طبق معمول از نیمکت ذخیره ها و به عنوان یار تعویضی وارد میدان شد، سرعت او بسیار بالا بود و در آستانه گلزنی هم قرار داشت ولی ناکام ماند.

آدریانو کوریا: بدون امتیاز

در دقایق پایانی مسابقه وارد زمین شد و تاثیر آنچنانی در بازی نداشت.

سیدو کیتا: بدون امتیاز

وی نیز در لحظات پایانی وارد میدان شد.

مسی و سسک: 65 گل و 47 پاس گل

مسی و سسک روی هم 65 گل از 143 گل بارسا رو در این فصل زدن و 47 پاس گل هم دادن.

ارتباط بین سسک و مسی به تیم جوانان برمیگرده که حالا داره نتیجش رو در تیم اصلی میده. مسی تا اینای فصل 50 گل زده که فقط 3 تا از بهترین رکورد شخصیش کمتر هست و فقط 5 تا از رکورد سزار که بهترین گلزن تاریخ باشگاه هست کم داره.
    در اولین فصل برگشت سسک به باشگاه/ف 15 گل زده: 9 تا در لیگ، 1 چمپیونز لیگ، 3 جام حذفی و 1 در سوپر کاپ اروپا و جام باشگاه های جهان.

هر دو بازیکن پاس های گل خوبی هم دادن مسی:21 و سسک:16 تا.
    بین 5 لیگ برتر اروپا هم بهترین پاسور گل ها ژاوی(844) و مسی(911) هستن در حالی که آلوز 9 تا پاس گل داده که بیشتر از بازیکن های تهاجمی دیگه مثل : Verdú, Arteta, Modric, Rooney, Ibrahimovic یا Özil هست.

بهترین پاسور گل ها:

1.- Messi : 911
    2.- Xavi: 844
    3.- Silva: 763
    4.- Pirlo: 731
    5.- Hazard: 704

اینیستا کفش های فینال جام جهانیش را امضا کرد.

اون کفش هایی رو که اینیستا باهاش در فینال جام جهانی آفریقای جنوبی بازی کرد و اون گل تعیین کننده رو زد، حدود 1 ماه هست که در موزه بارسا هست و امروز اینیستا به همراه پدرش رفت و اونا رو امضا کرد.

اینیستا:" ارزش های انسانی شما تنها جیزی است که از شما در خاطره ها میماند."

اینیستا به خاطر گرفتن جایزه جوانمد ترین بازیکن سال 2011/12 تشکر کرد و بر اهمیت انتقال این ارزش ها به جوانان هم تاکید کرد.
    راسل هم اینیستا رو نمونه ای از:" ارزش هایی که ما در این باشگاه میخواهیم" خطاب کرد. همچنین اهمیت خانواده رو در شکل دادن شخصیت بازیکنان رو هم مورد تاکید قرار داد.

در مراسم اهدای این جایزه اینیستا گفت:" من دوست دارم وقتی بازنشسته میشوم دوست دارم مردم مرا به عنوان کسی بیاد بیاورند که برای باشگاهش همه چیز داد و همچنین برای هم تیمی هایش و رقیبانش به یک اندازه احترام قائل بود. در آخر چیزی که از شهرت شما باقی میماند ارزشی است که شما به عنوان یک انسان داشته اید."

اینیستا گفت که:" من یک شخص حق شناس هستم و من چیز های زیادی برای این که از آن ها سپاس گزار باشم دارم - برای من روشن است که بارسا و کاتالونیا به من همه چیز داد، هم به من و هم به خانواده ام." راسل هم خانواده رو بسیار مورد توجه قرار داد و بعد از این که در مورد اینیستا گفت:" او نماینده ارزش هایی که ما در این باشگاه میخواهیم." تاکید کرد که:" همه کار هایی که او کرده بدون وجود خانواده ای که او در آن بزرگ شد ممکن نبود." و رو به پدر و مادرش که در جلسه حاضر بودن گفت" ممنون از همه چیز هایی که از والدینش یاد گرفته است - ممکن ات خدا به او استعداد داده باشد، اما بقیه چیز ها از پس زمینه خانوادگی او می آید."

رئیس Agrupació Barça Jugadors بارسا به اینیستا گفت:" هیچ وقت از این که فردی باشی که به خانواده ات و ارزش هایشان نزدیک باشی دست برندار." و همچنین ازاو اینگونه تعریف کرد:" کسی که هیچ وقت نمیگوید نه، او یک دوست برای دوستانش است، یک رهبر و یک شخص مرجع، با شخصیتی بیشتر از حد درک و با یک روحیه فوق العاده رقابتی." مثل راسل او هم اینیستا رو :" نماینده ی کاملی از ارزش های بارسا دونست."

وقتی سوال ها شروع شد، اینیستا از این که گواردیولا رو با مورینیو مقایسه کنه امتناع کرد:" من مورینیو را نمیشناسک تا قضاوت کنم او چگونه فردی است. من مربی ام را میشناسم و برای مدت زیادی هست که با او آشنا هستم و من فکر میکنم این پذیرفته شده است که کار کردن کنار او یک امتیاز است. همه ما میخواهیم که او برای سال های بیشتری در باشگاه بماند." در مورد صحنه هایی هم که روی زمین اتفاق افتاد و داور ندید اینیستا گفت:" داور قضاوت میکند و ما باید به کار و معیار های او اعتماد کنیم، اگر همه آرام باشند، همگی بیشتر از بازی لذت خواهیم برد."

اینیستا همچنین گفت که تیم:" روی بردن بازیهایمان تمرکز کردیم و ببینیم اگر صدر نشین لغزشی خواهد داشت. هدف ما این است که همه امیاز هایی را که از هر بازی، هر هفته میشود بگیریم. فاصله زیاد است اما ما تا آخر میجنگیم و امیدواریم که به رقابت برگردیم. در آخر فصل تیمی که همه کار ها را به بهترین شکل انجام داده، قهرمان خواهد شد."

مامانش هستا!

منبع : سايت رسمي باشگاه

12. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تله مادرید:فروش پیکه، شرط گواردیولا برای تمدید قراردادش بابارسا
    فکر میکنم هر ادم ساده ای بدونه که این دوروغه!
    مگه میتونه یکی از بهترین مدافع های دنیا که خودش به این تیم اورده رو رد کنه بره.تکنیک بالا به عنوان یه مدافع + قد بلند و سرزن+بازی خونی خوب فکر نمیکنم چیزی کم داشته باشه به عنوان مدافع
    هیچ وقت یادم نمیره اون پشت پایی که به مسی داد و مسی گل زد یکی از بهترین خاطرات من از پیکه ست

14. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

انتقاد تند سرمربی تیم ملی شیلی از گواردیولا به خاطر شیوه رفتار با الکسیس

سرمربی تیم ملی شیلی در صحبتهایی اعلام کرد که شیوه رفتار مربی بارسا با الکسیس درست نیست

سایت گل- این طور به نظر می رسد که رابطه میان کلودیو بورگی و پپ گواردیولا سرمربی تیم ملی شیلی و باشگاه بارسلونا به نقطه پایانی خودش رسیده باشد
    بیچی، مربی شیلی در گفتگو با شبکه تلویزیونی «تی وی ان» به انتقاد شدیدی از گواردیولا پرداخته.
    دلیل این انتقادات مصدومیتی است که الکسیس سانچس را یک هفته از میادین ورزشی به دور نگاه داشت.او بعد از آنکه در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل غنا 90 دقیقه برای شیلی بازی کرد، در جریان دیدار بارسا با اسپورتینگ خیخون دچار مصدومیت شد.

مربی ارژآنتینی تیم ملی شیلی در صحبتهایی اعلام کرده که رابطه مربی کاتالان با الکسیس، بعد از مصدومیت این بازیکن شلیایی درست نبوده:« در ابتدا چیزی به نظر نمی رسید ولی بعد توجه من به رفتار گواردیولا جلب شد؛ شیوه رفتارش با الکسیس. نمی دانم که آیا این رفتار درست بود یا نه. پپ به الکسیس توهین کرد ولی وقتی کسی به دیگری توهین می کند، باید انگیزه و دلیل مشخصی برای رفتارش داشته باشد و برای این عصبانیتش دلیلی منطقی داشته باشد. »
    انتقاد بورگی به گواردیولا به خاطر رفتار این مربی اسپانیایی با الکسیس در هنگام تعویضش دراین بازی بود. طبق لب خوانی های به عمل آمده گواردیولا برسر الکسیس فریاد می کشیده و به او می گفته که از مغزت استفاده کن.
    سرمربی تیم ملی شیلی در صحبتهایی اعلام کرده که شیوه برخورد مسئولان بارسا با مصدومیت الکسیس از ناحیه شانه که در بازی ال کلاسیکو در برنابئو رخ داد هم درست نبود:« ما روی کسی نفذ نداریم و یا هیچ کدام از بازیکنانمان را مجبور نمی کنیم که با درد بازی کنند.»
    او این صحبتها را درحالی برزبان آورد که الکسیس در برخی از دیدارهای بارسا، با درد بازی می کرده.

اخبار کوتاه

عضو هیئت مدیره ی باشگاه بارسلونا : این کاملا دروغ است که گواردیولا درخواست فروش پیکه را داده . به نظر میرسد رسانه های مادریدی دیگر نمیدانند چگونه بارسا را تخریب کنند .

تِر استیجن ( بازیکن مونشن گلادباخ) : شایعاتی درباره ی پیوستن به بارسا ؟ اگر بگویم نسبت به این شایعه بی تفاوتم دروغ گفته ام ، باعث افتخار است اما من فقط به بازی بعدی فکر میکنم .

آرسن ونگر : چه کسی بهترین بازیکن جهان است ؟ لیونل مسی .
    چه کسی بهترین بازیکن تاریخ است ؟ لیونل مسی .

مسی بعد از مولر (بایرن 71-73) دومین بازیکنی است که در لیگ های معتبر اروپا توانسته دو فصل متوالی بیش از 50 گل بزند

بازیکن سابق بارسا (1998 تا 2004) فیلیپ کوکو تا آخر فصل بعنوان مربی تیم هلندی PSV انتخاب شد

مسی : من آدم ساده ای هستم همانطوری که مردم میبینند . من کارم را در زمین انجام میدهم و خارج از آن مثل همه ی مردم زندگی میکنم .
    رونی در توییتر گفته من بهترین بازیکن تاریخ هستم ؟ بسیار خوشحال کننده است که فوتبالیست هایی از دیگر تیم ها این نظر را نسبت به من دارند .
    گواردیولا بیشتر از من برای تیم مهم است ، در این شکی نیست . او همه چیز را تغییر داد و فرد بسیار مهمی برای تیم است

اینیستا : امیدورام در آینده از من بعنوان فردی یاد شود که برای رنگ تیمم همه کار کرده ام ، بارسا و کاتالونیا به من همه چیز داده اند
    مورینیو خودش را با گواردیولا مقایسه کرده ؟ مورینیو را نمیشناسم پس قضاوت نمیکنم ، فقط میدانم که مثل گواردیولا بودن یک امتیاز است

بیست و هفتمین بازی بارسا در لالیگا چهار روز دیگر در مقابل سویا خواهد بود

این عکسُ پویول توییت کرده :

حتی یک دروازه بان ؟! باورنکردنی است ...

farshid

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یورگن کلوپ: گواردیولا بزرگترین مربی دنیای فوتبال است

مربی جوان بارسا الگوی بزرگی برای مربی دورتموند است

سایت گل- یورگن کلوپ، مربی بوروسیا دورتموند در صحبتهایی اعلام کرده که پپ گواردیولا بزرگترین مربی درمیان مربیان کنونی دنیای فوتبال است و اعلام کرد که او و تیمش درکنار هم تک تک بازیهای ال کلاسیکو را تماشا می کنند
    کلوپ در گفتگو با مجله «در اشپیگل» و در پاسخ به این سوال که کدام مربی را به عنوان الگویش به کار می گیرد، گفت:« پپ گواردیولا بزرگترین مربی دنیاست. »
    او ادامه داد:« شاید برای سالها صحیح نباشد که اسم من را در کنار نام او بیاورند. زمانی که بارسا مقابل رئال بازی می کند، همه ما با بازیکنانم کنار هم و دور لپ تاپ می نشینیم. بازی را از طریق اینترنت تماشا می کنیم و کلی هم فحش و بد و بیراه می گوئیم؛ چرا که تصاویر واضح و شفاف نیست.»

کلوپ درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که بازیهای بارسا را به نه خاطر تماشای فوتبال، بلکه به خاطر آموزش تاکتیک های تازه تماشا می کند.
    کلوپ ادامه داد: « ما بلافاصله بعد از از دست دادن توپ، مثل بارسلونا شروع به تحت فشار گذاشتن حریف می کنیم و مدتهاست این کار را انجام می دهیم و می توانم به بازیکنانم بگویم: ببینید، بارسلونا هم همین طور بازی می کند.»
    کلوپ ناکامی دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا را نتیجه بی تجربگی تیمش می داند:« تجربه نکته ای است که نمی توان با گوش دادن آموخت و باید در طول زندگی آن را کسب کرد.»

16. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

من هیـــــــچ فرقی با بازیکنان دیگر ندارم!!!

لیونل مسی:
    من ادمی ساده هستم و تلاش می کنم که وظیفه ام را به بهترین نحو ممکن انجام دهم, این چیزی است که مردم میبینند, تلاش می کنم کارم را به خوبی در زمین فوتبال انجام دهم و خارج از ان مثل همه مردم زندگی کنم.

در ادامه: وین رونی در توئیتر گفته بود من بهترین بازیکن تاریخ هستم؟!! بسیار خوشحال کننده است که فوتبالیستهایی از دیگر تیمها این نظر را به من نسبت می دهند, اما من با دیگر بازیکنان هیچ فرقی ندارم, دوست دارم پپ در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بماند او مهترین فرد برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است و تمام این موفقیت ها به خاطر پپ است.

منبع : fb

اینم یه عکس پرمعنا

عکس دومی برای اونایی که میگن شرط تمدید قرارداد پپ رفتن پیکه است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ژاوی: قهرمانی های بارسا در خارج از اسپانیا بیشتر مورد توجه قرار می گیرد

هافبک با تجربه بارسا احساس می کند که در اسپانیا از این تیم به اندازه کافی تقدیر نمی شود زیرا بسیاری از اسپانیایی ها طرفدار رئال مادرید هستند.

سایت گل- ژاوی، هافبک خلاق بارسا، معتقد است به دلیل رقابت شدید بین این تیم و رئال، در اسپانیا به اندازه کافی از آبی و اناری ها تقدیر نمی شود.
    کاتالان ها در سه سال و نیم اخیر 13 جام مختلف به دست آورده اند و در حال حاضر قهرمان اسپانیا، چمپیونزلیگ و جام باشگاه های جهان محسوب می شوند.
    با این وجود ژاوی احساس می کند که در اسپانیا از این تیم به اندازه کافی تقدیر نمی شود زیرا بسیاری از اسپانیایی ها طرفدار رئال مادرید هستند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قهرمانی های بارسا در خارج از اسپانیا بیشتر مورد توجه قرار می گیرد . این به خاطر جنگ بارسا- رئالی است که ما در اسپانیا داریم."
    ژاوی همچنین اظهار امیدواری کرد که گواردیولا قراردادش را با این باشگاه تمدید کند و اعلام کرد بازیکنان بارسا حتی نمی خواهند به جدایی این مربی فکر کنند.
    " ما آماده شنیدن پاسخ منفی از سوی گواردیولا نیستیم. امیدواریم او همچنان در بارسا بماند. گواردیولا رهبر تیم است. او نظم را به تیم آورد و ما را به یک تیم پیروز تبدیل کرد."
    گواردیولا 11 سال برای بارسا بازی کرد و در سال 2008 جانشین فرانک رایکارد روی نیمکت این باشگاه شد.

18. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به امید تمدید قرارداد پپ
    -- --- ----- -- -- ----- -----
    Last edited by nw_nk; 14-03-2012 at 18:28. دليل: بند 14 از http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=283

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •