كلا اندرويد ورژن 4 چقدر تغيير كرده؟ اونقدري هست كه بيرزه الان بگيريم نصب كنيم يا صبر كنيم هر وقت برنامه ها فقط با اندرويد 4 اجرا شدن نصب كنيم ؟
كلا اندرويد ورژن 4 چقدر تغيير كرده؟ اونقدري هست كه بيرزه الان بگيريم نصب كنيم يا صبر كنيم هر وقت برنامه ها فقط با اندرويد 4 اجرا شدن نصب كنيم ؟
سلام
بفرما اینم لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سربلند و پیروز باشید![]()
سلام
من اطلاعاتم در مورد سیستم عامل آندروید صفره
یکم تو این تاپیک گشتم خیلی گیج شدم
آیا تو گوشی X8 که یک گوشیه آندرویده مفاهیمی همچون تم منوی اصلی و چیزایی که تو گوشی های جاوای سونی اریکسون باهاش روبرو بودیم معنا داره؟
اگه میشه یه مثال هایی بزنین ما بفهمیم؟
ودر مرحله بعد
میخاستم بدونم گوشی x8 بهتره یا W8 فرقشون چیه w8 تاپیک نداره؟
راهنمایی کنید
Last edited by axilbam; 26-04-2012 at 00:02.
سلام عادل جون.
با تحقیقاتی که کردم اون روش فرقی نداره. همون روشی که من بهت گفتم رو انجام بده. : (کالیبره کردن)
مراحل:
1- گوشی رو میزنی به شارژ
2- فول که شد
3- گوشی رو خاموش میکنی
4- میری به محیط cwm
5- تو قسمت advansed
6- و گزینه wipe batry stat چهار یا 5بار میزنی
7- حالا گوشی رو روشن میکنی
8- دوباره میزنی به شارژ تا دوباره فول بشه .- همین
Last edited by ALI . R; 29-06-2012 at 22:05.
سلام عادل جون شرمنده دیر شد راستش از همون روش قدیمی استفاده کردم رام اصلی خودم بکاپ گرفته بودم خیلی راحت انلاک شد
الانم در حال دانلود مورسین هستم ببینم چند مرده حلاجه
با تشکر
تم و منوی اصلی داره , خیلی بیشتر از این حرفا از این جور چیز میزا داره
در کل از نظر اینترفیس کاملا تغییر پذیره و با جاوا که اصلا قابل مقایسه نیست.
مثالش هم اینه که میتونی حتی ایکون باطری و نوع قفل گوشیتم عوض کنی. (البته یه کم حوصله میخواد , اولش که میخری هیچ چی نداره , خودت باید ردیفش کنی)
x8 با w8 هیچ فرقی نداره. همون x8 با اسم جدید و یه هندزفری بهتر تو کارتونش , در ضمن رام کاستوم (سیستم عامل) برای w8 کمتر هست.
موفق باشی
سلام xtreme forces اندروید 4 با بقیه ی ورژن های اندروید خیلی فرق داره و خیلی جذابتره
و بهزاد جون دشمنت شرمنده
عادل جون نصب کردم اولش جا خوردم چون خیلی راحت ارور force close میداد لانچرو عوض کردم همه چیش درست شد انصافا سرعتش خیلی عالی شده دوستانی که انلاک نکردن هر چه سریعتر انلاک کن که وارد دنیای جدید میشید
با تشکر
فقط قسمت رایت مسیج کلمه ها سفیده نمیشه رنگشو سیاه کرد تا دیده شه بلکه پسندیده شهd:
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
راستی عادل جون برنامه ای هست تا بشه صفحات ذخیره شده نت رو با گوشی خوند؟
دانلودش كردم.
ولي key maker چجوري انلاك ميكنه؟ هركاري كردم هنوز رو free user مونده. بيشتر از 1 برنامه رو نميشه بكاپ گرفت.
چيكار كنم؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)