تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 507 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض با دقت و حوصله بخونید . ضرر نمىکنید

سلام
    امروزه دیگه کمتر خانواده ای رو میتونین پیدا کنین که به نحوی با مشکل اعتیاد به مواد مخدر و معتاد درگیر نباشند
    یا خودشون توی خونه معتاد دارند یا همسایه معتاد دارند یا بستگان نزدیک معتاد یا همکار معتاد یا دوست معتاد .
    این قاعده رو فراموش نکنید :
    معتاد تا تحت فشارِ شدید نباشه صد سااااال به فکر ترک اعتیاد نمىافته .

دلسوزیِ شما برای فردِ معتاد چیزی جز ادامه ی اعتیادش و بیشتر غرق شدن و بیشتر آلوده شدنش رو به بار نمیاره .
    اگر دوستش دارین و براش اهمیت قائلید و میخواید بهش عاقلانه کمک کنید باید مجبورش کنین به فکر ترک کردن بیافته .
    نباید بهش پول بدین بگین داداشمه گناه داره , پسرمه گناه داره , دخترمه تحمل سختی کشیدنش رو ندارم . همسرمه طاقت درد کشیدنش رو ندارم .
    این افکار شما با افکار اون بی وجدانی که برای اولین بار مواد رو بهش داد فرق چندانی نداره .
    اون معتادش کرد و شما کمکش میکنین تا معتاد بمونه و بیشتر و بیشتر آلوده بشه و ترک کردنش سخت تر و سخت تر بشه .
    باید همه ی اطرافیانش رو قانع کنین که یکصدا این رو بهش بگن:
    اشتباه کردی و امتحان کردی و گرفتار شدی و معتاد شدی اما توی این خونه و این خانواده جائی برای معتاد وجود نداره . باید ترک کنی .
    فقط دو راه داری :
    یا درد و رنج کشیدنش رو بکشی یا درد و رنج و وسوسه های نکشیدنش رو بکشی .هر عقلِ سالمی میگه راه دوم صد بار بهتر از راه اوله .
    یا ترک کنی
    بذار فقط وسوسه های کشیدنش گهگاهی عذابت بده . این خیلی بهتر از اینه که با کشیدنش هم خودت رو نابود کنی هم اقتصاد خانوادت رو نابود کنی هم به آبرو و حیثیتِ خودت و خانوادت صدمه بزنی هم خودت در منجلاب و لجن زار اعتیاد دست و پا بزنی .
    بهش بگین تو بکشی نعشه ای نکشی هم نعشه ای!!!! . اینه حکایتِ اعتیادِ تو .
    ما دیگه تحمل وجود معتاد رو نداریم . باید ترک کنی و پاک بشی و پاک هم بمونی تا آخر عمرت .غیر از این هم راهی وجود نداره .
    برای پاک شدن و پاک موندنت هر کار قانونی و درستی که بتونیم انجام میدیم اما اگر نخوای پاک بشی و پاک بمونی دیگه روی ما حساب نکن چون ما نه دوستِ نادانِ تو هستیم نه دشمنِ دانا تا بشینیم و دست روی دست بذاریم تا تو روز به روز خودت و ما رو به نابودی بکشی .
    اگر حرفتون رو جدی نگرفت به خواهش و التماس و حتی گریه هم شده متوسل بشین اما ولش نکنین .
    اگر با زبون خوش قانع نشد باید کم کم لحن صحبتتون رو عوض کنین و با شدت باهاش رفتار کنین تا موضوع رو جدی بگیره .
    اگر از نظر مالی و تهیه ی مواد به شما وابسته هست باید ظرف یک ماه پول رو تدرجاً کم کنید تا به صفر برسه .
    اگر تهدیدتون کرد بهش رحم نکنین . به پلیس خبر بدین و بکشینش توی کلانتری و ماجرا رو به افسر کلانتری خبر بدین و بگین هر چی خواهش و تمنّی کردیم قبول نکرد . ما دیگه نمیتونیم وجود معتاد رو در خانواده تحمل کنیم . اگر بخواد ترک کنه و دیگه پاک بمونه ما باهاش هستیم وگرنه ولش نمیکنیم و شما باید تکلیف ما رو باهاش مشخص کنین .
    اگر تعهد داد که ترک میکنه , یک لحظه هم امونش ندین . باید از همون لحظه شروع کنه به ترک کردن ( یک ضرب یا تدریجی ) . به هر حال دیگه بهش فرصت ندین بگه از فردا , از هفته دیگه و اینا .
    باید دستتون رو پیش بگیرین و حسابی بذارینش توی فشار شدید وگرنه صد سال به فکر ترک کردن نمیافته .
    اگر نان آور خانواده هست هم اصلاً نترسین .
    بهش فشار بیارین با همین روشها تا از معتاد بودن خودش متنفر بشه .
    اگر لازم شد از قدرت کسانی که قدرتشون برای فشار و تهدید از شما بیشتره استفاده کنین .

========================================
    و شما دوست عزیز که مواد مصرف نکردی تا حالا اما از مواد وحشت نداری و بدت نمیاد و احساس خطر نمیکنی , بدون که خیلی موقعیتت خطرناکه چون همه چیز از همون نترسیدن و امتحان کردن شروع میشه .
    ================-===================
    در مهمونیها و جاهای مناسب , سر صحبت رو باز کنین و این سوالها رو مطرح کنین :
    1- وقتی اسم مواد مخدر رو میشنوید چی در ذهنتون تداعی میکنه ؟
    2- یاد چی میافتید ؟
    3- چه احساسی بهتون دست میده ؟
    4- اگه عزیزترین عزیزت در لحظه های خوش زندگی مواد رو به اسم دوای درد یا برای لذت یا افزایش استقامت و یا افزایش قدرت جن سی بهت داد و گفت امتحان کن چکار میکنی ؟

باید قبل از اینکه کسی مواد بده دستتون بدونین که عکس العمل صحیح چی هست وگرنه در اون لحظه که مواد میدن دستتون , امکانِ فریب خوردن و تصمیم اشتباه گرفتن و امتحان کردن خیلی زیاده چون احساس خطر نمیکنید
    کسی که مواد بهتون تعارف میکنه یا پیشنهاد میده , یا دوست فوق العاده نادان هست یا دشمن فوق العاده دانا که کمر به نابودیِ شما بسته و غیر از این هم نیست .
    به همه این دو تا رو توصیه کنین و نگین لزومی نداره . لزوم داره خیلی هم لزوم داره چون وضع خرابه و اعتیاد رسیده به بچه های 13/14 ساله .
    1- به همه بگین باید باید باید از شنیدن اسم مواد و استفاده و امتحانش چنان وحشت داشته باشی که مثل موش بلرزی . این ترس از هشیاری و خردمندی هست نه از ضعف .
    2- هرگز هرگز هرگز امتحان نکن چون لذت داره و چه بسا از همون بار اول اسیرِ لذتش بشی و بری برای معتاد شدن .
    فقط با اجرای همین دو جمله و توصیه به دیگران و نشرش در جامعه خودتون و هر کسی رو که به این دو جمله عمل میکنه رو تا آخر عمر از اعتیاد در امان نگه دارین .

===========================================
    بنده جوانی رو میشناختم که در یک خانواده ی اشرافی زندگی میکرد و از وقتی 3 سالش بوده پدرش معتاد به تـریاک بود .
    این بچه در سن 16 سالگی تریاک رو امتحان کرد و معتاد شد و بعدش تریـاک میخورد چون نمیتونست توی خونه بساط کشیدنش رو راه بندازه ( منقل و ذغال و وافـور ) و بعدش رسید به جائی که شیره میخورد ( طبق گفته ی خودش ) و بعدش هروئیـنی شد و بعدش کـراکی .
    چند بار ترک کرد اما دوباره میرفت میکشید و معتاد میشدچون نتونست زجر نکشیدنش رو تحمل کنه .
    آخرین بار با اصرار و فشار خانوادش رفت یه جائی به اسم تولدِ دوباره و ترک کرده .
    یک بار دیدمش پرسیدم تو چطوری تو 16 سالگی تریا ک کشیدی ؟؟؟!!!
    گفت من از بچگی میدیدم بابام توی خونه یا توی مهمونیها و مسافرت خیلی اشرافی و با کلاس !!!! تـریاک میکشه . همین موضوع در ذهن من جا انداخت که تـریاک کشیدن از نشانه های باکلاس بودنه و اصلاً ازش ترسی نداشتم و همون احساسِ اشتباه فریبم داد و امتحان کردم و لذت بردم و تکرار کردم و معتاد شدم چون وقتی بهم گفتند بکش احساس بزرگی و مرد شدن و باکلاس شدن بهم دست داد نه احساس ترس و وحشت .
    همون جوون الان 5 ساله که زیر خروارها خاک خوابیده بخاطر استفاده ی بیش از حد از کـراک .
    وقتی از دنیا رفت 33 سالش بود و زندگیش همش درد و رنج بود برای خودش و خانوادش و دیگران .
    فقط مواد فروشها ازش سود بردند چون خودش یه بار به بنده گفت تا حالا حدودِ 20 ملیون تومن پول خرج کردم برایِ مواد .
    در نشر این اطلاعات بین مردم سهیم بشین . کاری کنین مردم یاد بگیرند که وقتی کسی چیزی بهشون میده و میگه بکش خوب بشی , بکش روشن شی , بکش تا حالت جا بیاد , بکش تا لذت ببری از دنیا , بکش تا احساس کنم رفیقمی !!! و غیره , در اون لحظه فوراً متوجه بشند که این همون لحظه ی خطرناک هست که باید ازش فرار کنه با تمام قدرت .
    محاله از نشر این اطلاعات سود نبرید .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-10-2014 at 14:54. دليل: تصحیح

2. 17 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

باسلام میخواستم به 3تا ازتجربیات درباره خانه ای که میخرید یااجاره میکنید بگم که شاید بدردتون بخوره 1. قبل از بازدید از خانه اگه خوشتون اومد حتما تست کنید ببینید خط خونه فیبرنوری داره یا نداره اگه فیبرداشته باشه نمیتونید اینترنت استفاده کنید وتنهاراه تست این است که باخودتون یه تلفن داخل خانه ببرید وشماره یکی از شرکتایه اینترنتو بگیرید ودرجا همون جا تست می کنه بهتون میگه وبه حرفه کسی هم گوش ندید چون اگه مخابرات باشه 11روزالافت میکنه بعدمیگه فیبرداره وصاحب خونه یا بنگاهی هم ازرونادانی میگن اره 100درصد وصل میشه
    2.وبعداز گرفتن خونه درهمسایه هایه تویه ساختمانوبزنید وبهشون بگید که ازفضولی کردن توکاره مردم بدتون میادالبته به غیر ازمجتمع ها وازاین حرفا تا همسایه باشوما کارنداشته باشه ما خودمون هرجارفتیم همسایه هافضول بودن میرفتیم بیرون زنه همسایه به مادره میگفت پسرت رفته بیرون همسایه .یا خونه بودیم میگفت چراپسرت خونست ورفت وامدماروزیر نظرداشت ازپنجره ساختمون می پایید مارو که تااخر باجروبحث بامادره .مادره رفت گفت ازفضولی بدمون میاد ودیگه همسایه کاری نداشت وعذرخواهی کرد ودیگه لایه پنجررووانکرد
    3.وموقعی که خونه ای رواجاره کردید هنوز اساس هارو نذاشته زمین
    حتما یه سرویس کاربیاریدتا ابگرمکن وسرویس هایه دستشویی وشیر اشپز خونه روچک کنه وفکتوری بابت سرویس بگیرید که ایرادی نداشته باشه اگرایرادی داشت به صاحب خانه بگید چون ماخودمون هنوز 2مانشسته خونه ابگرمکن خراب شد بعدصاحب خانه گفت شماخراب کردید بدبختی ازاین حرفا
    Last edited by امید رض; 27-10-2014 at 00:49.

4. 14 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

یه توصیه که تجربه شده هیچ وقت توبورس حساب وشرکت نکید وسهام نخرید
    چون توکل دنیا مردم حساب وامیکنن توبورس وسهام میخرن تا کلی سود کنن وامکانات گیرشون میاد ولی توایران مردم حساب وامیکنن توبورس وسهام میخرن تاکلی سود به دولت برسه وهیچی هم گیرشون ازسهام نمیادیه اردنگی هم میخورن

6. 10 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sia mohamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    به کسی اعتماد نکنید
    قربونتون
    سیا

8. 4 کاربر از sia mohamadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

در یادگیری زبان انگلیسی, به غیر آموزشگاه های مختلف, مطالعه کتاب های متناسب با سطح شما فوق العاده موثر است.

تو انجمن زبان دیدم خیلی سوال میپرسن که برای تقویت زبان انگلیسی به خصوص تو مکالمه و دایره لغت چه چیزی موثر است؟
    من هم یکی از تجربیات خودم رو میگم:

" همونطور که میدونید مترجم های زبان یه دیکشنری کامل که اصولا " لانگ من " هست رو به طور کامل حفظ هستن. خوب حفظ کردن دیکشتنری کار هر کس نیست. ولی از خودش سوال کردم و این جواب رو شنیدم:

برای یادگیری زبان, مطالعه و خوندن داستان معجزه میکنه. من هر شب بسیار کتاب میخونم. دیکشنری رو کامل حفظم اما به تو توصیه نمیکنم. تنها داستان خونی رو شروع کن. از سطح 1 شروع کن یا سطح دیگه ای که داری. اونقدر در این امر پیشرفت میکنی که دیگه خوندن حملت شکسپیر برات مثل آب خوردن میشه. ( a peace of cake )

من هم طبق توصیه ایشون داستان خونی رو از سطح خودم که تقریبا سطح متوسطه شورع کردم و تا الانم خوب دارم نتیجه میگیرم. در امر زبان و اسپیکینگ هم به شما این توصیه رو میکنم.

حتما موثره. بدون شک !!! "

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

وقتی قراره بابت خرید بخشی از پول رو نقد و بخشی رو با کارتخوان پرداخت کنید حواستون جمع باشه
    بعضی فروشنده ها ( نمیگم عمداً ) پول نقد رو میگیرن و به جای اینکه باقیمانده قیمت رو از کارتتون کم کنن، کل مبلغ جنس رو برمیدارن

یه بار واسه من همینطوری پیش اومد، یه جنس 15 تومنی خریدم، اسکناس 10 تومنی دادم و گفتم بقیه ش رو کارت بزن. طرف به جای 5 تومن ، 15 تومن برداشت
    منم حواسم نبود اومدم خونه، بعد که رسید کارتخوان رو نگاه کردم دیدم بله! به جای 15 تومن 25 تومن پرداخت کردم
    اتفاقاً آخر وقت 5 شنبه بود، اگه دیر متوجه میشدم احتمالاً باید قید 10 هزار تومنی عزیزم رو ( که قربون رنگش بشم ) میزدم
    صندوقدار فروشگاه تا بهش گفتم یادش اومد اسکناس 10 تومنی بهش دادم، پولم رو پس داد

البته مبلغ زیاد نبود ولی زور داره اینطوری آدم اشتباه کنه

11. 8 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

"هر حرفی رو جدی نگیرید و زیاد در موردش فکر نکنید.".زیرا در روحیه تون تاثیر زیادی میزاه....من یه باره,همین طوری شدم تمام روز رو به خودم و دنیایی که توش هستم و اینکه در آینده چی قراره برام پیش بیاد فکر میکردم و یه جورایی از خودم بیزار میشدم و روز بعدش اصلا انرژی نداشتم.و حتی میخواستم گریه کنم...
    "همیشه به خودتون امید وار باشید" و نگید, نه نمی تونم, بگید "من میتونم" این حرف ایجاد انگیزه خیلی زیادی در خودتون به وجود میاره و همچنین یک حس هیجان خوبی بهتون دست میده.
    "خودتون رو بادیگران مقایسه نکنید"نگید دیگری فلان کار رو میتونه بکنه و من نه ,نگید دیگری فلان استعداد رو داره و من هیچ و...... همین حرف های شما رو ضعیف میکنه و زمین میزنه.

موفق باشید.../حسین.
    Last edited by hossein blak; 03-11-2014 at 19:48. دليل: تصحیح

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان

اول یه تشکر بکنم از دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار میذارن....واقعا میگم خیلی جاها به دردم خورده.

بعد دو تا تجربه رو مطرح کنم...یکیش پاییزی هست و یکیش هم مربوط به زندگی کاری میشه.

همیشه سعی کنید توی این فصل دو تا چتر در دو مکان ثابت داشته باشید....یکی در خانه و یکی هم در خودرو که غافلگیر نشین....اگر خودرو شخصی ندارید مکان دوم میتونه محل کار یا کوله پشتیتون یا کیفتون باشه.چتر های خیلی کوچیکی هستند که توی کیف هم جای زیادی نمیگیرن..از غافلگیر شدن خیلی بهتره.

تجربه دوم هم اینه که اگر رفتید برای شخصی کاری انجام بدید که قرار هست در ازای اون کار دستمزد دریافت کنید...حالا هر کاری..حتی اگر اون شخص آشنای کسی بود یا هر کسی که بود خلاصه! باهاش تعارف نکنید از همون اول نرخ رو تعیین کنید چون تجربه ثابت کرده که حتی کسایی که آشنا هستن یا توسط آشنایی معرفی میشن حتی اگر اولش خیلی گرم و صمیمی باهاتون برخورد کنن و شما هم چندان باهاشون سر قیمت توافق نکنید آخرش به اون قیمتی که آخر کار میگید راضی نمیشن.
    دوم اینکه بعد از اتمام کار به هیچ وجه قبول نکنید که هزینه رو بعدا براتون کارت به کارت کنن! باز هم تجربه ثابت کرده که ممکنه خیلیا از قصد اینکار رو نکنند ولی خیلی از کسایی که فکرش رو هم نمیکنید از قصد این رو میگن تا همون موقع پول شما رو ندن و فرداش یه عیبی از کار شما در بیارن و با یه بهونه ای کمتر از میرانی که باید بدن پول پرداخت کنند.....همیشه اولش طی کنید که من هزینه رو موقع تحویل کار نقدا دریافت میکنم یا اگر مبلغ بالا بود در حضور خودم اینترنتی پرداخت کنید..خلاصه بگم موقع تحویل کار دستمزدتون رو همون موقع بگیرید! یا نهایت بگید لطفا با هم بریم خودپرداز بانک مبلغ رو پرداخت کنید...
    وگرنه بعدا از خیلی از ادم های به ظاهر خوب باید التماس کنید که آقا چرا پول من رو نریختی؟ یا استرس بگیرید که کی پول شما رو میریزه براتون... چون مردم ما اکثر مردم تنبلی هستن....اگر میگه فردا واریز میکنم زیاد مطمئن نباشید.
    در ثانی هزار و یک اتفاق ممکنه بیفته ....بنابر این تعارف نکنید! نگید زشته و این حرفا! شما زحمت کشیدید و پول زحمتتون هست....
    پیامبر اسلام چه قبولشون داشته باشیم چه نه حرف بسیاز زیبایی زدند که مزد کارگر رو قبل از این که عرقش خشک بشه پرداخت کنید....مسئله ای که متاسفانه توسط کمتر کسی رعایت میشه.
    خودتون بقیه رو مجاب به رعایت این اصل کنید.
    Last edited by Ali_softcenter; 03-11-2014 at 21:08.

14. 16 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان..خواستم ی موضوعی رو باهاتون در میون بذارم در مورد دنبال کردن اخبار روزمره....من کلا ادمی بودم که از لحاظ فکری و تمرکز خیلی خوب بودم....کمتر چیزی باعث میشد که ارادم تضعیف بشه....ولی...از چند سال پیش شروع کردم به دنبال کردن اخبار از سایت های مختلف...مثلا در روز چند بار چندین سایت مختلف رو زیر و رو میکردم واخبار میخوندم...غافل از اینکه این کار اثار مخربی روی من داشت...عدم تمرکز...حواس پرتی...بد بینی...نا امیدی...ضعف اراده و...شاید بگید ربطی نداره ولی این کار خیلی موریانه وار ذهن رو تخریب میکنه...حتی اگر هم از لحاظ فکری قوی باشید...
    وبگردی و دنبال کردن سایت ها چه اخبار چه سایت های دیگه جز اینکه ی مشت مزخرفات که هیچ جای زندگی بدردتون نمیخوره وارد ذهنتون میکنه هیچ سودی نداره...شرایط زندگی رو هر طور که هست بپذیرید...غر زدن های الکی رو کنار بگذارید...برای زندگیتون ی هدف معقول تعیین کنید و وقتی میخواید بهش برسید چشمتون و گوشتون رو روی همه چیزهای غیر مهم ببندید...و هیچ وقت وارد بحث های منفی توی جمع نشید و فاصله بگیرید چرا که جز نا امیدی چیزی نداره....

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان هیچ وقت ، هیچ وقت قول ازدواج به دختری ندید . هیچ وقت ....

17. 13 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •