[QUOTE=f.t.g;6799789]باور کن هر سه موردش زیر خاکی هستن که فکر نکنم تو ایران راحت گیر بیان(شاید اصلا گیر نیان) اونوقت برم تستر 5 میلشو پیدا کنم؟
حرفت خیلی با مزه بود
اینا اصلا 5 میل ندارن
بیا بریم من براتون بخرمالبته همون 5 میلو
![]()
[QUOTE=f.t.g;6799789]باور کن هر سه موردش زیر خاکی هستن که فکر نکنم تو ایران راحت گیر بیان(شاید اصلا گیر نیان) اونوقت برم تستر 5 میلشو پیدا کنم؟
حرفت خیلی با مزه بود
اینا اصلا 5 میل ندارن
بیا بریم من براتون بخرمالبته همون 5 میلو
![]()
[QUOTE=mary83;6799806]شما از هر کدوم این سه ادکلن که گفتم 2 تا بخر یکیشو برای من پست کن و یکیش هم مهمان من باش برای خودت![]()
خب پس همون رو بگیر دیگهولی اون تباروم هم قبلش سعی کن پیدا کنی تست کنی
راستی فارنهایت رو تست کردی؟
آخه مشکل همینجاست که تابارم رو تست ندارن. خیلی هم گرون شده. 200.000 تومن هم کم پولی نیست. اگر تا 150.000 تومان بود میخریدم.
فارنهایت رو نه متاسفانه. اون اسمارتش خیلی شبیه ش هست؟
احتمالا همون پوشن رو میگیرم![]()
راستشو بخوای فقط یه نتش شبیهه اونه.اینو به توصیه پسر خاله خنگم تست نکرده خریدم که بیشتر نقشه پاک
کننده رو برام ایفا میکنه
فارنهایت به نظرم قوی ترین کاره دیوره.ازش همینجوری رد نشو.حالا ممکنه به سلیقت نخوره ولی چیزه جالبیه.
یه تست بکن ضرر نداره.این همه من تست میکنم و نمیخرم.شما هم همین طور.خوبیش اینه که راحت تر پیدا
میشه نسبت به کرید و تام فورد و...
فارنهایت ؟؟ اونی که قرمزه؟؟ نهههههههههه![]()
اتفاقا من تو این چند سال یه چیزی حسابی برام تجربه شده و اونم اینه که از کار های کمپانی های بزرگ مثل ysl-dior-ralph lauren-chanel-ford و ......... سر سری رد نشم. مثلا همین ام7 و یا لانویت و یا چاپس رو اول خوشم نمیومد ازشون. ولی بعد که خودمو مجبور به تست بیشتر و یا خرید(()) کردم بعد فهمیدم که عجب کار های خوبی بودن که نزدیک بود از دستشون بدم.
حتما فارنهایت رو تست میکنم. البته نسخه ابسلود رو تست کردم و اونم خیلی خوب بود
چند مدلش هست.قرمز هم همچین نیست.بیشتر جیگریه .سفید هم داره.
شما اگه بگی فارنهایت نههههههههههبقیه رو تست کنی میگی
![]()
[QUOTE=f.t.g;6799809]پس چی شد این سفارش ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
شرکت هایه بزرگ ممکنه اولش کارشون رو نپسندی ولی اگه واقعا براش وقت بزاری و مدت دار تست کنی
عاشقشون میشی.ولی متفرقه ممکنه اولش خیلی خوش بو به نظر برسن ولی بعد چنان دلت رو میزنن که از
خریدت پشیمون میشی
................................
فارنهایت ابسولوت بوش گرم و خشک و ادویه ای شده.مثلا آرمانی کد هم خیلی بوش خشکه و اصلا طراوت رو
توش حس نمیکنی.ولی همین رو تو هوایه نمناکه بارونی بزن غوغا میکنه.
حالا ان شالله اون معمولیشو رو تست کن.خیلی فرق کرده.
Last edited by cyber861; 26-01-2012 at 02:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)