بچه ها من آموزشی افتادم نیروی هوایی منطقه هوایی اصفهان.
میخواستم ببینم چه راهی وجود داره که من بعد از آموزشی بیفتم تهران؟
مسئول تقسیم نیرو اونجا مشخصه که ما بریم چربش کنیم؟
بچه ها من آموزشی افتادم نیروی هوایی منطقه هوایی اصفهان.
میخواستم ببینم چه راهی وجود داره که من بعد از آموزشی بیفتم تهران؟
مسئول تقسیم نیرو اونجا مشخصه که ما بریم چربش کنیم؟
سلام.
من 22 خرداد کمسیون بودم و معافیت کفالت گرفتم سازمان بهم گفت کارت میاد در خونه اما هنوز خبری نشده
چقدر طول میکشه؟
کم کم دارم نگران میشم
به نظرمنم خیلی طول کشیده ظاهرا الان کارتها هوشمندشده بعدهم اینکه حداکثر دوهفته ای میاد شمابازهم ١٠روزدیگه صبرکن اگهه نیومدبرو پیگیری کن
کارت من گفت سی روز دیگه می آد ، که حدودا چهل و پنج روز بعدش اومد ، شما برو پلیس بعلاوه ده اونجا بهت می گه کارتت در چه وضعیتیه ...
آقا اینجا کسی تجربه تلو در ماه مرداد یعنی وسط تابستون رو نداره؟
چه چیزایی نیاز میشه؟
سوال مهم
اگر يه نفر الان ترم دو دانشگاه باشه. متولد دي ماه 1370 هم باشه، و سال 89 وارد دانشگاه شده باشه. و براي ليسانس هم داره ميخونه. يه همچين كسي با چنين مشخصاتي تا چه سالي وقت داره ليسانس بگيره؟ (مشموليت تحصيلي)و اينكه بعد از ليسانس آيا فرصت داره براي ارشد هم بخونه؟ و چه مدت وقت داره؟ دو سال ميتونه كنكور ارشد بده؟ يا يك سال؟ (اگر بستگي ب اين داره كه ليسانس كي تموم شه بگيد)
والا تا اونجایی که میدونم شما تا زمانیکه درحال تحصیل باشی میتونی از معافیت تحصیلی استفاده کنی و بالافاصله پس از فراغت از تحصیل حداکثر6 ماه فرصت داری که دفترچه نظام وظیفه ات را ارسال کنی.....
براي كارشناسي 6 سال وقت داري درس رو تموم كني.
در غير اين صورت فك كنم دانشگاه اخراج ميكنه شخص رو.
دو سال نميشه تحت هيچ شرايطي قبل از خدمت ارشد امتحان داد. فوقش يك بار ميشه اين كنكور رو داد قبل از اعزام.
مرسي.
پس در واقع يك بار ميتونم كنكور بدم و اگر كنكور رو قبول نشم! 6 ماه فرصت دارم تا كاراي اعزام رو انجام بدم درسته؟
اگر زودتر هم كارشناسي رو تموم كنم يعني تو 4 الي 5 سال تاثيري نداره كه بتونم 2 سال كنكور بدم؟
دوستان سلام.
خب به سلامتی و میمنت بنده یک ماه دیگه اعزام هستم.
من اضافه وزن ندارم، یعنی یک مقدار کمبود هم دارم!ولی کلاً زیاد اهل ورزش و این صحبتها نیستم.
حالا به نظرتون تو این مدتی که مونده، نرمشی، ورزشی، جنبشی چیزی انجام باید بدم؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)