فرقی نکرد بازم سایت بازنمیشه دوست عزیز ضمنا زنک زدم پشتیبانی تهران یه ای پی دیه داد اونم کار نمی کنه
گفت چند تا مشتری دیه هم این ایرادو داشتن
فرقی نکرد بازم سایت بازنمیشه دوست عزیز ضمنا زنک زدم پشتیبانی تهران یه ای پی دیه داد اونم کار نمی کنه
گفت چند تا مشتری دیه هم این ایرادو داشتن
من مرکز مخابراتی صالح طبری هستم و اینترنتم قطع شده !! نمیدونم مشکل چیه و نمیدونم باید با کدوم شماره تماس بگیرم که شب ها هم جواب بدهند
کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟
شبانه صبانت ساعت 6:30 صبح قطع شد. چرا؟
قبلاً هم چند بار گفتم باید قبل از 6:30 دیسکانکت کنی تا یکساعت دیگه هم کار بده. 6:45 دیگه به تاریخ پیوسته مگه بعضی شهرها و مناطق خاص که برای اونا هم ممکنه از کار بیفته.
من زنگ زدم یارو بلافاصله گفت از مخابراته نگفته کی درست میشه!![]()
بچه های تهران کسی دیشب دانلود داشته؟ مال من از ساعت 11 شب قطع بود(روزانه) تا ساعت 3 هم بیدار بودم شبانه هم وصل نمیشد.
من دیروز موس کیبورد پی سی نداشت نمیتونستم تست کنم.ولی روز قبل شبانش هیچی دانلود نکرد.![]()
زیر گل بره این صبا نت...
دیشب کلا شبانه قطع بود ..از ساعت 4 که پاشدم الاف موندم ببینم وصل میشه یا نه . تا 7 صبر کردم وصل نشدد...
دیشب شبانه من هم قطع بود کلا صبانت خوددرگیری دارهنمی تونید خدمات بدید مجبورین مگه اینقدر یوزر بگیرید؟
خیلی از شرکت ها که زیاد هم اسمی ازشون برده نمیشه واقعا خدمات خوبی میدن ولی هزینه هاش یه مقدار زیاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)