تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 827 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راهنماییشون کمال تشکر را دارم

یه چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومد:

1- اکثر مدلهای WD موجود در بازار My Passport Essential هستند نه این My Passport Essential SE که اولی گارانتی سازگارارقامه اون یکی یه شرکت دیگه نمیدونم چی چی پردازان یا یه چیز شبیه این
    فکر میکنم مدل دوم جدید تره ولی خوب گارانتیش برای یه شرکت غیرمعروفه به نظر شما اگه قرار شد وسترن بگیرم کدومش رو بگیرم آیا این دو مدل خیلی باهم فرق میکنن؟

2- اینکه رو جعبه سیگیت نوشته USB3 یعنی کاتریجش USB3 دیگه؟ اونوقت برای اتصال به کامپیوترهایی که USB2 هستند باید یه کارتریجی دیگه خریداری کنیم یا نه همین بهش میخوره؟ اصلا بقیه کارتریجهاش توی جعبش هست یا نه باید جدا خریداری کنیم؟

دستتون درد نکنه
    سلام و پوزش از بابت تاخیر (این چند روزه اینترنتم به مشکل بر خورده) .

مدلهای SE در واقع 750 گیگ و یکترابایت هستند ولی مدلهایی که SEندارند در واقع 500 گیگ هستند . در لینک زیر مدلهای پرتابل هارد وسترن ویندوزی معرفی شده است .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سوال دوم هم اگر روی جعبه نوشته شده باشه usb3 یعنی فقط دارای کارتریج usb3 هست و بغیر از این کارتریجی هم ندارد و برای بقیه باید جداگانه خریداری شود . اینترفیس usb3 کاملا ً سازگار با usb2 هست به عبارت دقیقتر

1. اگر مادربردتان usb3 باشد ولی هارد usb2 باشد مشکلی نیست و جواب میدهد . اما سرعت در حد usb2 باقی میماند .
    2. اگر مادربردتان usb2 باشد ولی هارد usb3 باشد مشکلی نیست و جواب میدهد . اما سرعت در حد usb2 باقی میماند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام و پوزش از بابت تاخیر (این چند روزه اینترنتم به مشکل بر خورده) .

مدلهای SE در واقع 750 گیگ و یکترابایت هستند ولی مدلهایی که SEندارند در واقع 500 گیگ هستند . در لینک زیر مدلهای پرتابل هارد وسترن ویندوزی معرفی شده است .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سوال دوم هم اگر روی جعبه نوشته شده باشه usb3 یعنی فقط دارای کارتریج usb3 هست و بغیر از این کارتریجی هم ندارد و برای بقیه باید جداگانه خریداری شود . اینترفیس usb3 کاملا ً سازگار با usb2 هست به عبارت دقیقتر

1. اگر مادربردتان usb3 باشد ولی هارد usb2 باشد مشکلی نیست و جواب میدهد . اما سرعت در حد usb2 باقی میماند .
    2. اگر مادربردتان usb2 باشد ولی هارد usb3 باشد مشکلی نیست و جواب میدهد . اما سرعت در حد usb2 باقی میماند .
    سلام

خیلی ممنونم ازتون واقعا روشنم کردید

3. این کاربر از Vladimir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حدود ده صفحه اخیر این تاپیک رو خوندم یک چیزایی دستم اومد ولی بیشترش در مورد یک ترا بود.بیشترش جواب ها رو هم عطا خان میده(دست گلش درد نکنه)
    من یک هارد می خوام برای ذخیره اطلاعات مثل فیلم و بازی که سه ترا باشه.یک سوال که برام پیش اومده اینکه میگن این عمرش بیشتره؟منظور از عمر اینکه میسوزه یا کم کم فایل ها رو خراب می کنه.چون میخوام یک چیز بخرم برای 6 تا 7 سال فقط باهاش ذخیره کنم وکلا جابه جایی هم ندارم و میخوام تا عمر دارم عمر کنه.
    قیمت ها که به نظر خودم اگر کمپانی ها اصلی به صورت خیلی زیاد کم نکنن و ودلار ههمیچوری بمونه فرقی نمی کنه.یک سوال الان اوضاع خرید از بانه برای هارد چجوری خیلی ارزون تر میدن؟[
    Last edited by Khan gholi; 16-03-2012 at 17:08.

5. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حدود ده صفحه اخیر این تاپیک رو خوندم یک چیزایی دستم اومد ولی بیشترش در مورد یک ترا بود.بیشترش جواب ها رو هم عطا خان میده(دست گلش درد نکنه)
    من یک هارد می خوام برای ذخیره اطلاعات مثل فیلم و بازی که سه ترا باشه.یک سوال که برام پیش اومده اینکه میگن این عمرش بیشتره؟منظور از عمر اینکه میسوزه یا کم کم فایل ها رو خراب می کنه.چون میخوام یک چیز بخرم برای 6 تا 7 سال فقط باهاش ذخیره کنم وکلا جابه جایی هم ندارم و میخوام تا عمر دارم عمر کنه.
    قیمت ها که به نظر خودم اگر کمپانی ها اصلی به صورت خیلی زیاد کم نکنن و ودلار ههمیچوری بمونه فرقی نمی کنه.یک سوال الان اوضاع خرید از بانه برای هارد چجوری خیلی ارزون تر میدن؟[
    سلام
    در درجه اول باید بگم که هیچگاه به هارد دیسک این چنین اعتماد نکنید و نگید که
    .... و میخوام تا عمر دارم عمر کنه.
    خودم با وجودیکه هفت هارد اکسترنال وسترن دارم و جمعاً 13 ترابایت آرشیو ، اصلا احساس امنیت نمیکنم . یکی از دوستان که آرشیو فیلم و کارتون میفروخت هر سال کل هاردهاشو عوض و با انواع جدید جایگزین میکرد و هاردهای قبلیشو با قیمت نازل میفروخت . یکی از دوستان که تو کار تعمیرات هارد هست مثال جالبی زده ، ذخیره کردن اطلاعات بر روی هارد مثل حکاکی کردن روی یخ و گزاشتن آن در فریزر هست ، تصور کنید که اگر برق قطع شود چه اتفاقی میافتد .... در هر حال نمیخوام اینقدر بدبین باشم و شما رو ناامید کنم . خودم داغ دیده از بین رفتن 3 ترابایت اطلاعات هستم .

نظور از عمر اینکه میسوزه یا کم کم فایل ها رو خراب می کنه.
    مورد دومی بیشتر در مواقعی پیش میآید که اطلاعات قابل خواندن نیست مثلا بدسکتور شدن قسمتی که داده ها روی آن نوشته شده یا خراب شدن هد که در اینصورت ممکنه کل اطلاعات حتی قابل خواندن هم نباشد که بایستی توسط مراکز مجهز هد آن عوض شود . ولی بیشتر خرابی ها ناشی از سهل انگاری های کاربران هست .

فعلا بهترین انتخاب western digital my book essential هست . خودم تابستون این مدل رو خریدم 248 هزارتومن ولی الان حدوداً 400 هزارتومن هست (فاکتورشو هنوز دارم . عکس زیر) .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من هم چند وقت پیش خواستم بدونم که بیشترین عمر نگهداری مربوط به چه وسیله ای است.
    به این نتیجه رسیدم که فعلاً بهترین کار همون نگهداری روی هارد دیسک و در صورت نیاز به آرشیو کردنف استفاده از دی وی دی است.
    البته من در مقیاس کم نیاز دارم. مثلاً نهایت 2 ترابایت.
    ولی این بحث روز برای سازمانهایی مثل ثبت احوال و بهداشت و بیمه در آمریکا است که آنها هم دنبال دراز عمرترین حامل برای ذخیره اطلاعات هستند و هنوز همان بکآپ گیری تنها راه حل هست.
    جالب اینکه یه جا نوشته بود که لوح گلی بعنوان اولین وسیله ذخیره اطلاعات چند هزارسال ماندگاری داره، کاغذ چند صد سال و وسایل مغناطیسی فعلی تنها ده بیست سال!

9. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من هم چند وقت پیش خواستم بدونم که بیشترین عمر نگهداری مربوط به چه وسیله ای است.
    به این نتیجه رسیدم که فعلاً بهترین کار همون نگهداری روی هارد دیسک و در صورت نیاز به آرشیو کردنف استفاده از دی وی دی است.
    البته من در مقیاس کم نیاز دارم. مثلاً نهایت 2 ترابایت.
    ولی این بحث روز برای سازمانهایی مثل ثبت احوال و بهداشت و بیمه در آمریکا است که آنها هم دنبال دراز عمرترین حامل برای ذخیره اطلاعات هستند و هنوز همان بکآپ گیری تنها راه حل هست.
    جالب اینکه یه جا نوشته بود که لوح گلی بعنوان اولین وسیله ذخیره اطلاعات چند هزارسال ماندگاری داره، کاغذ چند صد سال و وسایل مغناطیسی فعلی تنها ده بیست سال!
    ولی خوب بود این رو هم ذکر می کردید که لوح گلی نصف صحفه کاغذ جا می گیره و چند برابر اون حجم داره , و یک وسیله مغناطیسی نزدیک به یک میلیون برابر یک صحفه کاغذ میتونه درونش اسناد رو ذخیره کنه

11. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    آقا ما بعد از مشورت با دوستان مخصوصا عطا جان (دستش درد نکنه) امروز رفتیم یه سیگیت یه ترا به قیمت 258 تومن خریدیم!
    یه چیز جالبی که امروز بهش برخوردم افزایش قابل توجه هاردهای پرتابل سیگیت در بازار بود به طوریکه تقریبا با وسترن برابری میکرد البته وسترن یه ترا به سختی پیدا میشد و همه 500 داشتند بعد از سیگیت هم ADATA بیشترین جنس بازار بود که یه ترای ضدضربه شو 310 تومن میدادند

اینهم قیمتهای امروز
    سیگیت 500 گیگ 165- 170 تومن
    سیگیت یه ترا 269- 275 تومن

وسترن 500 گیگ 180 - 185 تومن

13. این کاربر از Vladimir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    در درجه اول باید بگم که هیچگاه به هارد دیسک این چنین اعتماد نکنید و نگید که

خودم با وجودیکه هفت هارد اکسترنال وسترن دارم و جمعاً 13 ترابایت آرشیو ، اصلا احساس امنیت نمیکنم . یکی از دوستان که آرشیو فیلم و کارتون میفروخت هر سال کل هاردهاشو عوض و با انواع جدید جایگزین میکرد و هاردهای قبلیشو با قیمت نازل میفروخت . یکی از دوستان که تو کار تعمیرات هارد هست مثال جالبی زده ، ذخیره کردن اطلاعات بر روی هارد مثل حکاکی کردن روی یخ و گزاشتن آن در فریزر هست ، تصور کنید که اگر برق قطع شود چه اتفاقی میافتد .... در هر حال نمیخوام اینقدر بدبین باشم و شما رو ناامید کنم . خودم داغ دیده از بین رفتن 3 ترابایت اطلاعات هستم .

مورد دومی بیشتر در مواقعی پیش میآید که اطلاعات قابل خواندن نیست مثلا بدسکتور شدن قسمتی که داده ها روی آن نوشته شده یا خراب شدن هد که در اینصورت ممکنه کل اطلاعات حتی قابل خواندن هم نباشد که بایستی توسط مراکز مجهز هد آن عوض شود . ولی بیشتر خرابی ها ناشی از سهل انگاری های کاربران هست .

فعلا بهترین انتخاب western digital my book essential هست . خودم تابستون این مدل رو خریدم 248 هزارتومن ولی الان حدوداً 400 هزارتومن هست (فاکتورشو هنوز دارم . عکس زیر) .

با WD My book essential اطلاعات از دست دادین؟
    چجوری؟

15. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با WD My book essential اطلاعات از دست دادین؟
    چجوری؟
    خیر ، کلاً هفت هارد اکسترنال وسترن آداپتوری مدل elite و essential دارم و کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم . البته اینو هم بگم که در نگهداری آنها خیلی دقت میکنم . همچنین یه هارد پرتابل 500 گیگی سیگیت goflex هم دارم که برای کارهای روزانه ازش استفاده میکنم مثل تماشای فیلم یا برای کنسول بازی ps3 .

قبلاً 4 تا هارد 1.5 ترای اینترنال سیگیت از مشهد سفارش دادم که برای من فیلم و کارتون بریزند . دقیقاً نمیدونم موقع حمل و نقل صدمه دیده یا فروشنده کم لطفی کرده !!! در هر حال دوتاش خراب از آب دراومد که یکیشو فرستادم برای ریکاوری و اون یکی رو هم فرستادم گارانتی .....

17. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا ما بعد از مشورت با دوستان مخصوصا عطا جان (دستش درد نکنه) امروز رفتیم یه سیگیت یه ترا به قیمت 258 تومن خریدیم!
    یه چیز جالبی که امروز بهش برخوردم افزایش قابل توجه هاردهای پرتابل سیگیت در بازار بود به طوریکه تقریبا با وسترن برابری میکرد البته وسترن یه ترا به سختی پیدا میشد و همه 500 داشتند بعد از سیگیت هم ADATA بیشترین جنس بازار بود که یه ترای ضدضربه شو 310 تومن میدادند

اینهم قیمتهای امروز
    سیگیت 500 گیگ 165- 170 تومن
    سیگیت یه ترا 269- 275 تومن

وسترن 500 گیگ 180 - 185 تومن
    سلام و ممنون از اینکه قیمت روز بازار رو هم گزاشتید . چند نکته رو هم بگم که خیال خودم راحت باشه .

1. هارد شما یه کاور نازک پلاستیکی داره بهتره که نکنی تا خط و خش نیافته .
    2. در مواقعی که هارد در حال کار هست تکان و ضربه وارد نکنید .
    3. قبل از جدا کردن حتماً safe remove کنید و صبر کنید تا موتور خاموش شود .
    4. حتی الامکان به پورت پشت کیس متصل کنید .
    5. یه کیف مناسب هم براش بخر .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •