ببینید دوست عزیز من نمی دونم قصد شما از این ترول بازیا چیه که یه دفعه وسط تاپیک میگید این چه تستیه گذاشتین با اینترنت ملی و من قبول ندارم
من می دونم خیلی بچه های این فروم هستن که در نوع خودشون استاد شبکه هستن هیچکدومشون نیومدن بعد از 200 صفحه تاپیک ( که از سرور داخلی تست گرفتن ) این موضوع شما رو مطرح کنن که شما کردی .
بعدشم که بحث تک کانکشن و مسخره بودن برنامه idm در نشون دادن سرعت مطرح کردی
گفتی به طور مثال سرعت اینترنت شما که سرعت تک کانکشن هست ملاکه و گرنه کانکشن های زیادی که برنامه idm ایجاد می کنه باعث میشه سرعت زیاد بشه
دقیقا این جمله رو گفتی اگه سرعت تک کانکشن شما 30 هست با idm و 8 کانکشن میشه 240 کیلوبایت بر ثانیه سرعت
بعد هم تستی گذاشتی سرعت با تعداد کانکشن های مختلف فرق می کرد
در حالی که من تستی گذاشتم که سرعت 1 کانکشن ، 2 کانکشن ، 4 و 8 هیچ فرقی نمی کنه ( 16 کانکشن هم همین سرعت رو دارم )
با حساب نظر شما باید سرعت 8 کانکشن من 8 برابر سرعت تک کانکشن باشه ولی نیست ... جواب شما چیه ؟
یه مسئله دیگه اینکه برای من مثل روز روشنه که شما با هیچ جوابی قانع نمیشید من و بقیه دوستان این جواب ها رو میذاریم برای اینکه فرد بی خبری که میاد توی این تاپیک با صحبت های بی اساس و منطق روبرو نشه .
وسط بحث هم نمیان بگن برو یه کتاب فلان رو بخون بعد بیا نظر بده به این کار میگن منحرف کردن بحث