تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 449 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من در مورد کومودو خیلی چیزهای خوب شنیدم واقعا کنجکاو شدم که نصب بکنم ولی من از گیر دادن زیاد خیلی بدم میاد و مثل اینکه کمودو زیاد گیر میده نمیشه کاری کرد گیر نده مثلا الان بول گارد خودش idm رو الو زد و ... و به اون هایی که واقعا مشکوک بود از من سوال میکرد

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من در مورد کومودو خیلی چیزهای خوب شنیدم واقعا کنجکاو شدم که نصب بکنم ولی من از گیر دادن زیاد خیلی بدم میاد و مثل اینکه کمودو زیاد گیر میده نمیشه کاری کرد گیر نده مثلا الان بول گارد خودش idm رو الو زد و ... و به اون هایی که واقعا مشکوک بود از من سوال میکرد
    سلام

در مورد گیر دادن باید بگم که کمودو به همه چیز گیر نمیده... فایلهای سالم را آزاد میزاره و اصلا کاری باهاشون نداره و اگر هم به فایلی مشکوک باشه پیغام میده.... IDM را هم جزو برنامه های سالم میشناسه و کاری باهاش نداره.... البته اگر IDM را کرک کنید اونوقت گیره میده!!!

3. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام اگه از اینترنت ویروس دانلود کنیم جلوشو میگیره یا نه ؟

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

بله دوست عزیز جلوشو می گیره. حتی اگه آنتی ویروسش هم نتونه اونا رو شکار کنه به وسیله دیفنس جلوشون رو می گیره. اگر از دیفنس هم رد بشه تو sand box اجرا میشه.

6. 2 کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان قدیما که با کاسپر کار میکردم وقتی یه فایل rar پسورد دار رو از اینترنت دانلود میکردم همون ابتدای شروع دانلود بهم پیغام میداد که فایل پسورد داره
    حالا دو تا سوال برام پیش اومده
    ایا میشه همچین امکانی رو در کومودو ایجاد کرد؟(خوبی که داره این هست که اگه فایل پسورد دار بود و ما نداشتیم دانلود نمیکنیم)
    و اینکه چطوری میفهمیده پسورد داره؟ بالاخره باید کل فایل رو داشته باشه و بره داخلش رو اسکن کنه بعدش بفهمه پسورد داره در صورتی که به محض استارت دانلود پیغام میداد

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اینکه نمیتونه جلوی ویروس رو از اینترنت بگیره !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به این سایت برید و یک ازمایش بکنید ایا تنضیمات خاصی میخواد تا بتونه جلوی ویروس از اینترنت رو بگیره؟ یعنی قبل از دانلود جلوشو بگیره

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اینم تست فایرووال کمودو شما به این میگید خوب

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حیف 200 مگابایت دانلود حیف اون بول گاردی که با کومودو عوضش کردم
    Last edited by pedram_01; 03-02-2012 at 17:33.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اینم تست فایرووال کمودو شما به این میگید خوب

حیف 200 مگابایت دانلود حیف اون بول گاردی که با کومودو عوضش کردم
    سلام

در مورد اینکه کمودو جلوی دانلود را میگیره یا نه، باید بگم که اون جوری که شما فکر میکنید نه، نمیگیره. دلیلش چیه؟

دلیلش اینه که HTTP Scaner نداره. البته بودنش یک مزایا و معایبی داره. کمودو قصد هم نداره اونو به CIS اضافه بکنه چون اعتقاد داره تاثیر منفی در وب گردی و بازیهای آنلاین و دانلود میزاره ... البته اگر فایلی را با کمودو دانلود بکنید و ویروس باشه، به هیچ وجه سیستم آلوده نمیشه. <===مهم اینه.

نه اینکه بگیم آنتی ویروس باید جلوی دانلود رو بگیره... بلکه آنتی ویروس باید از سیستم محافظت بکنه و جلوی آلودگی را بگیره که کمود به درستی این کارو انجام میده.

الان مگه دوستان توی تاپیک دنلود ویرس ویروس نمیزارن..... ما هم دان میکنیم و تست میکنیم. مثل آب خوردن...هیچ اتفاق بدی هم نمیفته.

ولی اگر دوست دارید که آنتی ویروستون HTTP Scaner داشته باشهف باید بگم که کمودو نداره و من هم راضیم از اینکه نداره، چون نمیخوام اینترنت زغالیم، زغالیتر بشه.

===

در مورد فایروال: قطعا فایروال بول گارد از کمودو قویتره!! شما هم گفتید که بول گارد دارید ولی چون سوال بالاتون در مورد گیر دادن بود من هم جواب گیر دادن کمودو را نوشتم

اگر سوال میکردید میگفتم که فایروال بول گارد خیلی قویتر از کمودو هست. شما برو روی هم بول گارد.

من که به فایروال کمودو نمیگم قوی..... شاید بزوردی در انتخابم تجدید نظر کنم و برم سراغ یه فایروال دیگه.

11. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بول گارد حتی انتی ویروسش هم قوی تره من امشب دوباره بر میگردم به بول گارد .

راستی چجوری میتونم از اپتودیتی که کردم 110 مگابایت قبل از حذف کومودو اونو بگیرم و برای بعدا یا برای کامپیوتر دیگه استفاده کنم مرسی
    Last edited by pedram_01; 03-02-2012 at 21:09.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

بول گارد حتی انتی ویروسش هم قوی تره من امشب دوباره بر میگردم به بول گارد .
    بله دقیقا به همینگونه است.

راستی چجوری میتونم از اپتودیتی که کردم 110 مگابایت قبل از حذف کومودو اونو بگیرم و برای بعدا یا برای کامپیوتر دیگه استفاده کنم مرسی
    برید توی این مسیر و از فایل bases.cav کپی بگیرید و نگه دارید، شاید یه زمانی به دردت خورد!!

البته فایل bases را حدود 10 روز میتونی نگهش داری، بعد بندازش توی سطل آشغال.

14. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •