تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 451 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

با سلام به همه دوستان خوبم
    سال نو رو تبریک میگم ، امیدوارم همتون سال خوبی داشته باشید و شاد و سلامت باشید...
    خوشحالم که این تاپیک اینقدر فعاله و تند تند آپدیت میشه ... دم همه بچه های N61 دار گرم....
    من هنوز این مشکل صفحه آبی رو که چند وقت پیش مطرح کردم رو دارم . دوستان توی بحث قبلی راهنمایی کردن و من درایور صدا و شبکه و خود ویندوز رو آپدیت کردم ... ولی بازم گاهی این اتقاق میافته و از همه مهمتر که یکی دوبار این اتفاق زمانی افتاد که یه کار طراحی رو انجام میدادم و وسطش همه چیز از دست رفت و فقط تا چند ساعت از عصبانیت داشتم میترکیدم ...
    من یه بررسی هایی کردم و دیدم این اتفاق زمانی بیشتر میافته که کابل شبکه من وصل و از اینترنت استفاده میکنم و همچنین وقتی که مدیا پلیر روشنه و دارم همزمان با وبگردی آهنگ هم گوش میدم.
    گاهی هم آهنگ گوش نمیدم ولی شبکه و اینترنت وصله که این اتفاق میافته . حالا حدس من اینه که شاید مشکل از درایور شبکه یا کارت شبکه باشه . نمیدونم شاید کلا سیستم ارتباطی این لپ تاپم ایراد داره. چون گاهی اوقات هم بلوتوثش بازی در میآره .
    میخواستم بایوسشو آپدیت کنم ، نمیدونستم ربطی به این قضیه داره یا نه . به هر حال در چند روز آینده شاید ریکاوری کردم ولی این سومین باره که ریکاوری میکنم و این مشکل صفحه آبی همچنان برقراره . دوستان اگر
    ایده ای به ذهنشون میرسه منو راهنمایی کنن که مشخص بشه این مشکل چیه و بتونم حلش کنم.
    چون این مشکل گاهی اتفاق میافته و به صورت رندوم هست نمیتونم ببرم گارانتی بگم این مشکلو داره چون ممکنه تو اون بازه زمانی که لپ تاپ اونجاست این اتقاق نیافته .

ممنونم . موفق باشید ....
    مشکل فکر میکنم ویروسه.
    من یه ویروسی اومد رو دستگاهم نمیازشت ویندوز بالا بیاد و تا ویندوز بوت میشد کرش میکرد با فرمت کردن درایو C و نصب ویندوز جدید مشکلم حل شد

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

مشکل فکر میکنم ویروسه.
    من یه ویروسی اومد رو دستگاهم نمیازشت ویندوز بالا بیاد و تا ویندوز بوت میشد کرش میکرد با فرمت کردن درایو C و نصب ویندوز جدید مشکلم حل شد
    فکر نمیکنم مشکل از ویروس باشه. منم گاهی اوقات این مشکل رو دارم، کسپرسکی هم دارم که آپدیته.

======================

لپتاپ من یه اروری داده، اینجا مطرح کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا اگه نظری دارین بهم بگین.

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان این نحوه کالیبره کردن باطیو یه آموزش به ما میدید
    تشکرات

5. 3 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ebi ShahrAshoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان این نحوه کالیبره کردن باطیو یه آموزش به ما میدید
    تشکرات
    نحوه کالیبره کردن باتری:منبع:سایت اپل

1- آداپتور برق را متصل کنيد و باتري را 100% شارژ کنيد
    2- حالا به باتري پر شده، 2 ساعت استراحت دهيد.(آداپتور رو جدا نکنید.منظور از استراحت خاموش کردن لبتاپ نیست میتونید از لبتاپ استفاده کنید)
    3- آداپتور را از لپتاپ جدا کنيد و از باتري استفاده کنيد تا شارژ آن به حداقل برسد و اخطار شارژ نمايان گردد
    4- در اين مرحله، کارهاي خود را ذخيره کرده و به کار با لپتاپ ادامه دهيد، تا زماني که شارژ بسيار کم شده و لپتاپ به صورت اتوماتيک به خواب مي رود(خاموش میشود)
    5- در اين مرحله بايد حداقل 5 ساعت يا بيشتر صبر کنيد
    6- آداپتور را وصل کنيد و لپتاپ را کاملا شارژ کنيد.

7. 4 کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ebi ShahrAshoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

با سلام به همه دوستان خوبم
    سال نو رو تبریک میگم ، امیدوارم همتون سال خوبی داشته باشید و شاد و سلامت باشید...
    خوشحالم که این تاپیک اینقدر فعاله و تند تند آپدیت میشه ... دم همه بچه های N61 دار گرم....
    من هنوز این مشکل صفحه آبی رو که چند وقت پیش مطرح کردم رو دارم . دوستان توی بحث قبلی راهنمایی کردن و من درایور صدا و شبکه و خود ویندوز رو آپدیت کردم ... ولی بازم گاهی این اتقاق میافته و از همه مهمتر که یکی دوبار این اتفاق زمانی افتاد که یه کار طراحی رو انجام میدادم و وسطش همه چیز از دست رفت و فقط تا چند ساعت از عصبانیت داشتم میترکیدم ...
    من یه بررسی هایی کردم و دیدم این اتفاق زمانی بیشتر میافته که کابل شبکه من وصل و از اینترنت استفاده میکنم و همچنین وقتی که مدیا پلیر روشنه و دارم همزمان با وبگردی آهنگ هم گوش میدم.
    گاهی هم آهنگ گوش نمیدم ولی شبکه و اینترنت وصله که این اتفاق میافته . حالا حدس من اینه که شاید مشکل از درایور شبکه یا کارت شبکه باشه . نمیدونم شاید کلا سیستم ارتباطی این لپ تاپم ایراد داره. چون گاهی اوقات هم بلوتوثش بازی در میآره .
    میخواستم بایوسشو آپدیت کنم ، نمیدونستم ربطی به این قضیه داره یا نه . به هر حال در چند روز آینده شاید ریکاوری کردم ولی این سومین باره که ریکاوری میکنم و این مشکل صفحه آبی همچنان برقراره . دوستان اگر
    ایده ای به ذهنشون میرسه منو راهنمایی کنن که مشخص بشه این مشکل چیه و بتونم حلش کنم.
    چون این مشکل گاهی اتفاق میافته و به صورت رندوم هست نمیتونم ببرم گارانتی بگم این مشکلو داره چون ممکنه تو اون بازه زمانی که لپ تاپ اونجاست این اتقاق نیافته .

ممنونم . موفق باشید ....
    بایوستو آپدیت کن شاید فرجی شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

فکر نمیکنم مشکل از ویروس باشه. منم گاهی اوقات این مشکل رو دارم، کسپرسکی هم دارم که آپدیته.

======================

لپتاپ من یه اروری داده، اینجا مطرح کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا اگه نظری دارین بهم بگین.
    منم کسپر آپدیت داشتم و دارم ولی اون ویروسه کار خودشو میکرد و کسپر نمیفهمید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    من N61JV دارم و نرم افزار اکسپرس گیت رو هم نصبيدم ولي نميدونم چرا وقتي لپتاپ رو روشن ميكنم اکسپرس گیت رو نمياره !!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوستان سلام
    من N61JV دارم و نرم افزار اکسپرس گیت رو هم نصبيدم ولي نميدونم چرا وقتي لپتاپ رو روشن ميكنم اکسپرس گیت رو نمياره !!!!!!!
    باید جای دکمه ی روشن دکمه ی پاور 4 گیر رو بزنی

12. 3 کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    امروز لپ تاپ و بردم گارانتی واسه باطری + صدای فن و مشکلی که گرد و خاک رفته زیر صفحش

واسه باطری گفتن چک میشه اگه مشکلی داشت عوض میکنیم برات (دعا کنین عوض کنن)
    صدای فن هم گفت احتمالا گرد و خاک گرفته
    در مورد گرد و خاک گفتش که : قاب این ها رو تو محیط خلا میبندن،اگر ما باز کنیم چون محیط خلا نداریم بعدا بیشتر از این گرد و خاک میره توش،انتخاب با خودتهباز کنیم یا نه ؟
    دیدم بهش نمیخوره آدم کلک بازی باشه،گفتم نه زحمتنش رو نکشین
    نظرتون چیه ؟

14. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید جای دکمه ی روشن دکمه ی پاور 4 گیر رو بزنی
    ممنون درست شد فقط چند تا سوال

1. چرا فونت فارسي نداره ؟؟؟ نميشه كاري كرد؟؟؟ ميخوام فارسي تايپ كنم .
    2. ظاهرا گرافيك ها رو نشناخته چون كيفيت تصويرش خوب نيست چي كار ميشه كرد؟؟؟
    3. آيا هارد اينترنال ديگه كار نميكنه ؟؟؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •