سلام دوستان
این خانمه به من گفت تا 21 این ماه یکی میاد برای نصب می خواستم ببینم خودم زودتر نمی تونم یه مودم گیر بیارم و وصل شوم .اگر بهش زنگ بزنم یوزر وپاسورد بهم میده از کجا بفهمم کی سرویسم راه افتاده(قبل از این که از مخابرات بیان )
سلام دوستان
این خانمه به من گفت تا 21 این ماه یکی میاد برای نصب می خواستم ببینم خودم زودتر نمی تونم یه مودم گیر بیارم و وصل شوم .اگر بهش زنگ بزنم یوزر وپاسورد بهم میده از کجا بفهمم کی سرویسم راه افتاده(قبل از این که از مخابرات بیان )
یه سر به آدرس زیر بزن، اگه باز نشد با فایرفاکس برو :سوال مهم : یکی از دوستام آدرس اینترنتی داشت که می تونستی قبض اینترنت را ببینی کسی میدونه ادرس چیه ؟ دوستم یادش رفته ادرس چیه فقط کافیه شماره تلفن وارد کنی تا میزان قبض اینترنت ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دروغی بیش نبود ! هیچ شرکتی غیر مخابرات نمیتونه روی خطوط DLC سرویس بده ! امروز رفتم دفتر شبکیه !
واقعا آدم چی میتونه بگه در مورد یک مشت احمق ؟ میری نمایشگاه 200 بار ازش پرسیدم و گفتم خط من DLC ! میگه میشه ! آخه مرتیکه اطلاعات نداری اطلاعات غلط نده !
من برم دنبال خط تلفن معمولی یا همون PCM![]()
سلام
به زبان ساده:
اگر مودم را وصل کنید و چراغ ADSL روی ان روشن بشود می تونید خودتون با یوزر و پسورد مودم را کانفیگ کنید!
البته باید صبر کنید مسئول مخابرات در مرکز مخابراتی پورت را وصل کنه تا ان چراغ روشن بشنه!
زیاد عجله نکن وضع این طرف بهتر از دایال اپ نیست!
من تمدید اعتبار زدم و 2 گیگ تمدید کردم که از طریق قبض پرداخت بشه ولی اعتبار از منفی 18 زده منفی 15 ؟؟؟حالا اینترنت من وصل میشه ؟ چون من سرکار هستم بیام خونه مطمئن نیستم اینترنت مجددا وصل بشه
به هیچ عنوان دیگر تمدید را نزنید ، این اشتباه سیستم پلوتون بوده وشما نباید هزینه این اشتباه را پرداخت کنید.
با شماره تلفن 2299970 و 2299974 تماس بگیرید با آقای کلانتر و یا خانمها فروزنده یا سلطانی صحبت بکنید ، یادآوری می کنم که شما طبق روال مخابرات فقط و فقط مجبورید هزینه های گیگهایی که شارز کرده اید را بپردازید و نه اشتباه سیستم پلوتون را.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب این کارمند ها کجا هستند ؟ میتونم برم مرکز خرازی ؟
یک سوال با توجه به مورد بالا: شارژ کرده با شارژ در پلوتون فرق داره ؟
خیایان ولی عصر ، جنب کلانتری ، مرکز مخابرات ولیعصر ، مدیریت امور مشترکین.
طبق روال مخابرات شما باید برای درخواست هر گیگ استفاده وارد پنل پلوتون بشوید و شارژ بزنید و فقط هزینه های شارژهایی که درخواست کرده اید را می پردازید ، افرادی که در بالا اشاره کرده تمام روزهای هفته (پنجشنبه ها تا ساعت 1 باقی روزها تا ساعت 2:45) در امور مشترکین ولی عصر پاسخگوی شما هستند.
برای اشتباه سیستم شما باید هزینه هم پرداخت کند و شارژ بزنند ؟؟
به دوستان توصیه می کنم به هیچ عنوان اطلاعات کاربری خود را در اختیار هیچ فردی بغبر از امور مشترکین مخابرات ولی عصر و مرکز تماس 2030 قرار ندهند، مسلماً مسئولیت و عواقب ارائه اطلاعات کاربری به اشخاص غیر مسئول به عهده خود کاربر است.
البته اخیرا تا ساعت 4 هستند ولی 5 شنبه ها به کل نیستند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)