تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 500 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من شنیدم سری جدید تا 2.8 گیگاهرتز میرسه

---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

همون دیگه،چیزی که تو اولین نگاه چشم آدمو میگیره قشنگیشه
    میخریم،ایشالا که راضیمون کنه
    هنوز که نیامده معلوم نیست از چه سی پی یو ایی استفاده میکنه اپل وقتی که اومد میشه درست فهمید فرکانس ماکسیمم اش چقدر هست

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    واسه دوستانی که می خوان بیشتر با محیط مکینتاش اشنا بشن ادرس دوتا کتاب رو واسه دانلود قرار دادم .
    هردوشون کتاب های کاملی هستند و به خیلی از سوال ها و مشکلات کار تو محیط مک جواب می دن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام!

تا 2 تومن میشه یه لپتاپ اپل درست درمون با ص نمایش 15 اینچی خرید یا نه؟ اگه آره کدوم مدل؟

یه سوال دیگه : کسی میتونه یه دلیل منطقی و درست درمون بیاره که لپتاپ های اپل رو باید انتخاب کرد با توجه به کانفیگ پایین تر و قیمتای بالاتری که لپتاپاش نسبت به لپتاپای بقیه ی برندا دارن؟
    Last edited by AmiIin; 22-05-2011 at 23:38.

4. این کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان سلام!

تا 2 تومن میشه یه لپتاپ اپل درست درمون با ص نمایش 15 اینچی خرید یا نه؟ اگه آره کدوم مدل؟

یه سوال دیگه : کسی میتونه یه دلیل منطقی و درست درمون بیاره که لپتاپ های اپل رو باید انتخاب کرد با توجه به کانفیگ پایین تر و قیمتای بالاتری که لپتاپاش نسبت به لپتاپای بقیه ی برندا دارن؟
    سلام
    با 2200 می تونی دومین کانفیگ قوی اپلو بگیری که البته 15 اینچ ارزون تر از این وجود نداره
    فکر نمی کنم قدرتش از نظر کانفیگ از بقیه پایین تر باشه
    چون مثلا اگه اجراء رو تک به تک مقایسه کنی می بینی خیلی با بقیه تفاوت قیمت نداره
    مثلا قالب اینا آلومینیومیه که همین 200 دلار بهش اضافه کرده
    مهم ترین دلیلی که همه ی اپلی ها واسه خریدش داشتن دل بوده
    یعنی خوشگلیش چشم آدمو کور می کنه
    حالا باید ببینی ارزش داره این هزینه رو واسه دلت بدی یا نه

6. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    با 2200 می تونی دومین کانفیگ قوی اپلو بگیری که البته 15 اینچ ارزون تر از این وجود نداره
    فکر نمی کنم قدرتش از نظر کانفیگ از بقیه پایین تر باشه
    چون مثلا اگه اجراء رو تک به تک مقایسه کنی می بینی خیلی با بقیه تفاوت قیمت نداره
    مثلا قالب اینا آلومینیومیه که همین 200 دلار بهش اضافه کرده
    مهم ترین دلیلی که همه ی اپلی ها واسه خریدش داشتن دل بوده
    یعنی خوشگلیش چشم آدمو کور می کنه
    حالا باید ببینی ارزش داره این هزینه رو واسه دلت بدی یا نه
    راسشو بخوای من یه سیستم High-End دارم و تقریبا هیچ نیاز خاصی هم به لپتاپ ندارم و بیشتر جذب سیستم عامل متفاوت اپل و جذابیت لپتاپاش شدم .
    حالا این مدلی که شما میگی 2200 کدوم هست؟ راسی چرا 13 اینچی ها کانفیگ بهتری دارن؟ (cpuشون)

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام!

با 2 تومان فکر نکنم بشه 15 خرید! 15 اینچی جدید مینمم 2 و 200 هست مدل 721
    دلیل منطقی ؟ کسی که میخواد با سیستم عامل مک کار کنه میره کامپیوتر اپل میخره و الا کسی که بخواد با ویندوز کار کنه خوب میره سیستم دیگه ایی میخره . به نظرم اصلا منطقی وجود نداره برای کسی که الکی و بیخودی بخواد به مک کوچ کنه مگر اینکه علاقه داشته باشه و بخره والا دلیلی نیست! تنها دلیلی که یک کاربر غیر مک میتونه مک بخره علاقه اش هست و بس. لب تاپ های جدید اپل هم انچنان کانفیگ پایین ندارند درسته نسبت به قیمت دیگر مدل های هم قیمت اشون ممکنه پایین تر باشه اما خوب دلیل اش فقط و فقط گران بودن محصولات اپل هست نه چیز دیگر.( که خوب میتونه دلیل اش از جنس مواد به کار رفته و طراحی و.... غیره که همه منحصر به خودش هست نام برد)

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

راسشو بخوای من یه سیستم High-End دارم و تقریبا هیچ نیاز خاصی هم به لپتاپ ندارم و بیشتر جذب سیستم عامل متفاوت اپل و جذابیت لپتاپاش شدم .
    حالا این مدلی که شما میگی 2200 کدوم هست؟ راسی چرا 13 اینچی ها کانفیگ بهتری دارن؟ (cpuشون)
    گفتم خدمت اتون مدل 721 هست
    خوب من هم تو منزل یک سیستم بسیار قوی دارم مبتنی بر ویندوز که حالا حالا ها جواب گویم هست اما خوب مثلا دلیل بنده برای گرفتم لب تاپ اپل کارم بوده و همین طور به لب تاپ برای محیط بیرون از منزل خیلی نیاز دارم
    سر ی13 اینچ از نظر کانفیگ از سری 15 اینچ پایین تر هست گول فرکانس بالاتر اش رو نخورید!

9. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با 2 تومان فکر نکنم بشه 15 خرید! 15 اینچی جدید مینمم 2 و 200 هست مدل 721
    دلیل منطقی ؟ کسی که میخواد با سیستم عامل مک کار کنه میره کامپیوتر اپل میخره و الا کسی که بخواد با ویندوز کار کنه خوب میره سیستم دیگه ایی میخره . به نظرم اصلا منطقی وجود نداره برای کسی که الکی و بیخودی بخواد به مک کوچ کنه مگر اینکه علاقه داشته باشه و بخره والا دلیلی نیست! تنها دلیلی که یک کاربر غیر مک میتونه مک بخره علاقه اش هست و بس. لب تاپ های جدید اپل هم انچنان کانفیگ پایین ندارند درسته نسبت به قیمت دیگر مدل های هم قیمت اشون ممکنه پایین تر باشه اما خوب دلیل اش فقط و فقط گران بودن محصولات اپل هست نه چیز دیگر.( که خوب میتونه دلیل اش از جنس مواد به کار رفته و طراحی و.... غیره که همه منحصر به خودش هست نام برد)

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

گفتم خدمت اتون مدل 721 هست
    خوب من هم تو منزل یک سیستم بسیار قوی دارم مبتنی بر ویندوز که حالا حالا ها جواب گویم هست اما خوب مثلا دلیل بنده برای گرفتم لب تاپ اپل کارم بوده و همین طور به لب تاپ برای محیط بیرون از منزل خیلی نیاز دارم
    سر ی13 اینچ از نظر کانفیگ از سری 15 اینچ پایین تر هست گول فرکانس بالاتر اش رو نخورید!
    آهان!
    ممنون از پاسخ منطقی و بدور از تعصبتون ...... .

این حرفتون شاخمو دراورد! یعنی نباید به مشخصاتی که خود اپل داد اطمینان کرد؟!

حالا در کل شما همین مدل به عنوان مدل نهایی پیشنهاد میکنید یا نه؟ مشخصاتش چطوره نسبت به مدلای دیگه؟ سری جدید مک بوک پروها تا چند وقت دیگه که نمیاد احیانا؟
    (اگه آخرین ورژن مک اپل رو هم معرفی کنید که من رو سیستمم نصبش کنم و با محیط و حالو هواش اشنا بشم هم ممنون میشم خیلی ...... .)
    Last edited by AmiIin; 23-05-2011 at 00:31.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو سری 13 اینچ هسته ی سی پی یو کم تره و کور آی فایوه
    سری 15 8 هسته ایه که خواستی یه عکس از تسک منیجر لپ تاپم می گیرم تا ببینی
    بعد از اون قابلیت بوست یا افزایش از 2.2 تا 3 گیگا هرتزو داره
    پس به هیچ وجه 13 از 15 قوی تر نیست
    تازه جدا از سی پی یو تو سری 15 اینچ از هارد بالاتر و کارت گرافیک خیلی قوی تری استفاده شده
    تو مدل های 2010 گفته می شد که 13 یه دونه فن داره و 15 دوتا که خب همینم خیلی مهمه
    یا مثلا یه سری از ورودی خرجی ها تو 13 حذف شده
    اگه واسه بازی می خوای باید مدل 723 که 2 میلیون و 600 تومانه رو بگیری وگرنه همون 721 کافیه
    این مدل هنوز 3 ماه نشده که اومده و به این زودی ها سری 2012 نمیاد

12. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو سری 13 اینچ هسته ی سی پی یو کم تره و کور آی فایوه
    سری 15 8 هسته ایه که خواستی یه عکس از تسک منیجر لپ تاپم می گیرم تا ببینی
    بعد از اون قابلیت بوست یا افزایش از 2.2 تا 3 گیگا هرتزو داره
    پس به هیچ وجه 13 از 15 قوی تر نیست
    تازه جدا از سی پی یو تو سری 15 اینچ از هارد بالاتر و کارت گرافیک خیلی قوی تری استفاده شده
    تو مدل های 2010 گفته می شد که 13 یه دونه فن داره و 15 دوتا که خب همینم خیلی مهمه
    یا مثلا یه سری از ورودی خرجی ها تو 13 حذف شده
    اگه واسه بازی می خوای باید مدل 723 که 2 میلیون و 600 تومانه رو بگیری وگرنه همون 721 کافیه
    این مدل هنوز 3 ماه نشده که اومده و به این زودی ها سری 2012 نمیاد

آهان! خیلی ممنون از توضیحاتت. روشن شدم ...... .

واسه بازی که نمیخوام اما مثلا این مدل 723 کارت گرافیکش میتونه Crysis 2 رو با تنظیمات متوسط نسبتا روون اجرا کنه؟ اصلا نسخه ی مخصوص مک بازیها رو از کجا میشه گیر اورد؟!
    VGA مدل 721 در چه حده؟

بعد اینا افت قیمتشونو کردن؟ احتمالش نیست تا یکی دو ماهه دیگه ارزونتر بشن؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه چیز می گم تا بهتر اپلو بشناسی
    گفته می شه اپل حداکثر کارایی رو تو مک داره چون با سخت افزارش مچه و تو ویندوز کمی از قدرتش پرت می شه
    بازی از Gta Eflc سنگین تر نداریم
    با ویندوز اون بازی رو در حداکثر تنظیمات مثل بلبرینگ نرم و روون اجرا می کرد
    مشخصات کامل تمام مدل ها تو سایت اپل هست
    قیمت به این زودی ها پایین نمیاد چون الان قیمت اصلی بین 2800 تا 2900 ه و این 2600 با گشتن و آشنایی قبلی بدست اومده
    با شروع تابستون و افزایش دلار قیمت بالا تر هم می ره
    6 ماه دیگه می تونی کف قیمتش یعنی 2550 رو بگیری
    اما الان تکون نمی خوره و تا آخرشم از 2550 پایین تر نمیاد

15. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •