تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 447 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من كه بالاخره نفهميدم كدوم مدل رو بخرم ايا مودمي هست كه روي خود مودم بشه وي بي ان نصب كرد ؟ يعني توسط مودم اينترنت بدون مشكل پخش كرد؟ ممنون نيشم مودلي رو معرفي كنيد كه بدون مشكل و دغ دغه و اعصاب خورد كني باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

connection mode در سربرگ wan setting ??
    الان نیشتم رفتم خونه میخونم براتون ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من الان مودم D-Link Wireless 1x1 11n ADSL2+ Router DSL-2600U دارم ولی خیلی قطع و وصل میشه
    دستگاههایی که دارم:دو تا گوشی یه تبلت و یه لپ تاپ هست
    حالا می خوام یه مودم وایرلس دیگه بگیرم تو رنج 100 تا 150 هزار تومان
    از دوستان درخواست راهنمایی دارم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من که توصیه نمیکنم 8968 بخرید... الان طوری شده روزی 2 بار باید خاموش روشن کنم تا از قطعی اینترنت رهایی یابم..
    در ضمن الان هر کاری میکنم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وارد ستینگش نمیشم.. نیدونم چه مرگشه.. 2 هفته هست خریدم

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من که توصیه نمیکنم 8968 بخرید... الان طوری شده روزی 2 بار باید خاموش روشن کنم تا از قطعی اینترنت رهایی یابم..
    در ضمن الان هر کاری میکنم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وارد ستینگش نمیشم.. نیدونم چه مرگشه.. 2 هفته هست خریدم
    سلام
    من هم چند وقت پیش مودم 2750 دلینک مشکی رو کنار گذاشتم و یک تی پی لینک 8968 خریدم و بگم عالی عمل میکنه
    رو اول هم برای من همینجور بود و ورژن 2هست
    امدم سافتور یا همون برنامه رو از سایت رسمیش گرفتم و اپدیتش کردم عالی شد
    گرچه مال من 3سال گارانتی داشت حتی 1سال گارانتی تعویض اما دور گارانتی رو خط کشیدم و به هیچ عنوان نه عوضش کردم نه بردم گارانتی اپدیت زدم مثل بنز داره کار میکنه

6. این کاربر از namgo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من هم چند وقت پیش مودم 2750 دلینک مشکی رو کنار گذاشتم و یک تی پی لینک 8968 خریدم و بگم عالی عمل میکنه
    رو اول هم برای من همینجور بود و ورژن 2هست
    امدم سافتور یا همون برنامه رو از سایت رسمیش گرفتم و اپدیتش کردم عالی شد
    گرچه مال من 3سال گارانتی داشت حتی 1سال گارانتی تعویض اما دور گارانتی رو خط کشیدم و به هیچ عنوان نه عوضش کردم نه بردم گارانتی اپدیت زدم مثل بنز داره کار میکنه
    اتفاقا دوست من.. منم به فکرم همچین چیزی برخورد کرد ولی بعد فکر کردم گفتم نکنه در هنگام اپدیت مسئله ای پیش بیاد برای مودم و از گارانتی خارج بشه... لینک فایلی که گرفتید و نحوه اپدیت رو میشه بفرمایید..در ضمن مودم ورژن 2 هست... ایا میتونم ورژن 3 رو هم دانلود کنم و اپدیت کنم ..یا باید هون ورژن 2 رو بگیرم ؟؟ ممنونم
    Last edited by air_damned; 26-04-2014 at 15:34.

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اتفاقا دوست من.. منم به فکرم همچین چیزی برخورد کرد ولی بعد فکر کردم گفتم نکنه در هنگام اپدیت مسئله ای پیش بیاد برای مودم و از گارانتی خارج بشه... لینک فایلی که گرفتید و نحوه اپدیت رو میشه بفرمایید..در ضمن مودم ورژن 2 هست... ایا میتونم ورژن 3 رو هم دانلود کنم و اپدیت کنم ..یا باید هون ورژن 2 رو بگیرم ؟؟ ممنونم
    خدمت شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی گزینه اول مودم Basic Status دقت کنید مودم از کدام ورژن هست بعد اقدام کنید

ضمنا هیچ مشکلی هم پیش نمیاد برای مودم مگر موقع اپگرید برق قطع بشه

9. این کاربر از namgo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من از این استفاده کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اموزش هم داخل فایل هست

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام.لطفا در خرید مودم وایرلس کمکم کنین.
    مشکل اینه که سیستم من قدیمیه و واسه همین کارت شبکه نداره. در واقع پورت LAN هم ندارم.از این رو در حال حاضر یک مودم tp link ساده دارم (فکر کنم مدل 8811 یا همچین چیزی) دارم که ز طریق پورت USB به اینترنت وصل میشم. اکنون قصد خرید مودم وایرلس دارم ولی از قرار معلوم باید نوعی بگیرم که دارای پورت USB باشه.سوال اولم اینه که بعضی از مودم های وایلس دارای پورت USB بودند که روی جعبه زده بود واسه وصل کردن پرینتر و از این حرفا. این مودما به درد سیستم من که با USB بخواد وصل بشه میخوره؟سوال دوم این که اصلا مودم وایرلسی با این کاربری من وجود داره؟لطفا چند مورد را نام ببرید.
    در ضمن نهایت برد هم درون خونه میخوام و این طور نیست که خارج از خونه هم لازم بشه.
    پ.ن: یکی از فروشنده ها مدل TP-LINK 8968 رو به قیمت 130 هزار تومن معرفی کرد و گفت این همون قابلیتهایی که میخوای رو داره.ممنون میشم نظرتون رو اعلام کنین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

TD-W8968_V3 uses different chip from TD-W8968_V1&TD-W8968_V2.Therefore, it's different in web management interface between V3 with V1&V2.
    دائم در حال تغییر چیپ هستن ! مسخره ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •