تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 2199 اولاول ... 2763263663723733743753763773783793803864264768761376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ای بابا آدم واقعا گیج میشه مبین بگیره یا ایرانسل ...

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تنها یه دلیل کافی بود واسه اینکه مبین نت بگیرم، اینکه آنتی دهی در سراسر کشور خیلی بیشتره و طبق گفته مبین نت آنتن هاش دو برابر ایرانسله و تا آخر تابستون از 300 تا دکل به 500 تا میرسه.
    و در ضمن سرعت 512 با 20 گیگ و یه مودم 110 هزار تومانی رو میتونی 200 تومن بگیری، تقریباً یعنی مودم مجانی!
    سرعت و امکانات ایرانسل هم برو توی تاپیکش با مبین نت مقایسه کن و ...
    (خیلیا از ایرانسل کوچ کردن به مبین نت)

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرویس یک مگابیت:

4. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگه اهل دانلود کردن و بازی انلاین هستین مبین نت اصلا بدردتون نمی خوره
    برای دانلود که فقط از لینک مستقیم میشه دانلود کرد پینکشم خیلی بالاست برای بازی

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کدوم شرکت به درد میخوره که این بدرد بخوره. تا سال دیگه همه شرکتها جمع میشن خیال همه راحت میشه. مخابرات خودش داره میگره دستش و فقط شرکت پارس آنلاین و صبانت و شاتل میمونه. مخابرات الان مشهد 128 میده سرعتش رو 2 مگ هست مخابرات ادعا کرده که خودش بهترین سرویسها رو میخواد بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگه اهل دانلود کردن و بازی انلاین هستین مبین نت اصلا بدردتون نمی خوره
    برای دانلود که فقط از لینک مستقیم میشه دانلود کرد پینکشم خیلی بالاست برای بازی
    من اهل دانلود هستم و برای همین می خوام بیام سراغ وایمکس ... اگه اینجوری باشه که اوضاع وخیم است

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من اهل دانلود هستم و برای همین می خوام بیام سراغ وایمکس ... اگه اینجوری باشه که اوضاع وخیم است
    سرعت دانلود توی ساعات عادی حدود 64kB/s و در ساعات رایگان کمی کمتر البته فقط برای لینک مستقیم و جمعه ها خیلی کم مستقیم غیر مستقیم هم نداره

جالبه با این که عصر های جمعه دیگه رایگان نیست ولی سرویس توی این ساعت خیلی داغونه فکر کنم خیلی از مشترک ها خبر ندارن که این ساعات دیگه رایگان نیست ..............

9. این کاربر از aliy2324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به لطف مخابرات نتونستم ADSL بگیرم خطم PCM یا DCM یا همچین چیزی بود
    تا الان راضی بودم با اینکه یک مقدار از محدوده ی indoor خارج بودم سه خط پر را با indoor گرفتم البته اولش تا دو خط به زور میداد ولی یک جا پیدا کردم 3 خط پر شد تا الان آنتنش همون سه خط فیکس هست
    سرعتم هم ساعت رایگان و غیر رایگان نوسان نداشته بین 67 تا 70 اگر افت کنه در حد یکی دو ثانیه و می تونم بگیم 99.9% مواقع توی همون رنج هست .سرویس 512 هست
    یک هفته ای هست دارمش یک بار ساعت دو شب تا صبح قطع شد که اونم مثل اینکه از یک هفته قبل اعلام کرده بودند
    گویا با تورنت مشکل داره .
    یک ایراد داره اونم پنل کاربریشونه که هر 24 یا 72 ساعت آپدیت میشه اگر زودتر خواستین مودم را باید روشن خاموش کنی تا پنل آپدیت بشه
    برای ورود به ساعات رایگان هم نیاز به چیز خاصی نیست خودش حجم را با ورود به این ساعات محاسبه نمی کنه
    مشکل دیگه اینکه سرویس 256 ندارد.
    هر چند از همراه اول و .... خوشم نمیاد ولی تا الان که سرویسشون خوب بوده برای منی که از dialup میام راضی کننده بوده
    Last edited by albous; 06-08-2011 at 23:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

منم با اینکه یک خط انتن دارم تا حالا افت سرعت دانلود توی ساعات رایگان و جمعه ها نداشتم ولی یکم برای وبگردی مشکل دارهi
    Last edited by shamsoddin; 07-08-2011 at 09:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دو شب تا یازده صبح برا من قطع شده بود، خیلی مسخرست!

بچه ها من با فویل پشت مودوم پوشوندم، تقریبا مثل دیش ماهواره، کیفیت سیگنال از 88db به 83 رسیدش، سرعت دانلود از 520 به 490 رسید ولی سرعت آپلود از 60 70 به 120 الی 190 رسید. البته امرووز که نگاه کردم (بعد قطعی دیشب ) کیفیت سیگنال رفته رو 86 و سرعت دانلود 510 الی 540 ، آپلود 90 الی 120 حداکثر

این ترفند فوبلو توی یکی از فیلمای یوتوب دیدم ، برای اونایی که آنتن ندارن جواب میده، فقط باید بدونید bts کجا هست و سیگنال از چه مسیری میاد و فیولو دقیقا خلاف همون جه قرار بدید، مثلا من فویلو گذاشتم جلوی مودم (بی تی اس روبرو هست ) اینترنت قطع شد، سیگنال به 109 رسید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •