تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 1291 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426476876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه mahdimb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من طرح 512 یک ماهه 4 گیگابایت رو گرفته بودم ولی اما دیگه الان اینترنتم قطع شده وقتی که به حسابم وارد میشم مجموع کل استفاده ها رو زده 3627232256 بایت . هنوز به 4 گیگابایت نرسیده، نمی دونم چرا اینجوریه اما وقتی وارد جزییات تماسم می شم تو جزییات تماس در قسمت مانده حساب اختصاصي بعد از استفاده، در آخرین رکوردش مقدار صفر رو نوشته، آخه من همیشه مقدار مصرفم رو از همون صفحه اول حساب چک می کردم. بعدش هم اینکه اعداد ارقامی که تو جزییات تماس هستن مشکوکن مثلا تو آخرین رکورد مجموع کلیلوبایت مصرف شده نوشته 118405120که اونطوری که من حساب کردم یعنی حدود 112 گیگابایت. من که نفهمیدم چه جوری حساب می کنن؟! نظر شما چیه؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام برای افزایش اعتبار در اواخر ماه معمولا ً سایت سنگینه و حتی وصل شدن به اکانت خود وایمکس بسختی انجام میشه.پیشنهاد میکنم از مرورگر موزیلا فایرفاکس استفاده کنید و ترجیحا ً شارژ رو به اواخر ماه نذارید.26-27 ماه فرصته خوبیه.از کارت شارژ ایرانسل هم میتونید استفاده کنید که مجبور به پرداخت اینترنتی نشید.با همون عابربانکتون شارژ ایرانسل بگیرید و سپس اطلاعات شارژ ایرانسل رو سریال و پین کد رو وارد شبکه کنید از تب حساب<شارژ موجودی
    من اواسط ماه هم که امتحان کردم خراب بوده!
    تماس هم که می گیری میگه مشکلی نداره...
    کارت شارژ مالیاتو عوارض داره
    سلام
    من طرح 512 یک ماهه 4 گیگابایت رو گرفته بودم ولی اما دیگه الان اینترنتم قطع شده وقتی که به حسابم وارد میشم مجموع کل استفاده ها رو زده 3627232256 بایت . هنوز به 4 گیگابایت نرسیده، نمی دونم چرا اینجوریه اما وقتی وارد جزییات تماسم می شم تو جزییات تماس در قسمت مانده حساب اختصاصي بعد از استفاده، در آخرین رکوردش مقدار صفر رو نوشته، آخه من همیشه مقدار مصرفم رو از همون صفحه اول حساب چک می کردم. بعدش هم اینکه اعداد ارقامی که تو جزییات تماس هستن مشکوکن مثلا تو آخرین رکورد مجموع کلیلوبایت مصرف شده نوشته 118405120که اونطوری که من حساب کردم یعنی حدود 112 گیگابایت. من که نفهمیدم چه جوری حساب می کنن؟! نظر شما چیه؟؟
    به خاطر اینکه 3/6 سرویس شما فعال شده ترافیک 4 گیگ کامل ندادن و به اندازه 25 روز ترافیک دادن!

3. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خاطر اینکه 3/6 سرویس شما فعال شده ترافیک 4 گیگ کامل ندادن و به اندازه 25 روز ترافیک دادن!
    امروز زنگ زدم و پرسیدم گفت که چون شما 3/3/90 ثبت نام کردی و سرویس شما 6/3/90 فعال شده، به خاطر این هست و هم اینکه شما برای این طرح 20000 تومان پرداخت کرده بودید نه 20800 تومان. آخه من در مناسبت روز مادر، مودم و اکانت رو خریدم و کل قیمتی رو که تو خود سایت زده بودن به صورت اینترنتی پرداخت کردم. نمی دونستم اینجوری میشه. یعنی هر کسی دقیقا اول ماه ثبت نامش کامل نشه همین بلا سرش میاد. به خاطر 800 تومان، 400 مگابایت رو بهم ندادن، تقصیر ما چیه که مراحل ثبت نام و واریز پول، اول ماه میشه یا نه! بعد یه مطلبی هم هست اینکه من 20800 تومان برای شارژ ماه بعد ریختم اما تو موجودی حسابم نوشت 20000 تومان، زنگ زدم پرسیدم گفت 4درصد برای مالیات ارزش افزوده و اینا هستش که کم میشه این طوری نشون میده.
    Last edited by mahdimb; 20-06-2011 at 20:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدی 3/6 فعال شده یعنی چی؟ و الان من باید چی کار کنم؟!
    یعنی شما این ماه می تونستید 3435 مگابایت مصرف کنید (پول 3435 مگابایت رو ازتون گرفتن). فکر می کنم باید تا دوره ی بعد صبر کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی شما این ماه می تونستید 3435 مگابایت مصرف کنید (پول 3435 مگابایت رو ازتون گرفتن). فکر می کنم باید تا دوره ی بعد صبر کنید.
    الان تو حسابم پول ریختم (از طریق گزینه صورتحساب اینترنتی، پرداخت قبض). ازشون پرسیدم گفتن که میتونی تا قبل از اول ماه بعد از طرح مصرف آزاد استفاده کنی که به ازای هر مگابایت، 10 تومان از حسابت کم می کنه، تقریبا دوبرابره تعرفه عادیشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

الان تو حسابم پول ریختم (از طریق گزینه صورتحساب اینترنتی، پرداخت قبض). ازشون پرسیدم گفتن که میتونی تا قبل از اول ماه بعد از طرح مصرف آزاد استفاده کنی که به ازای هر مگابایت، 10 تومان از حسابت کم می کنه، تقریبا دوبرابره تعرفه عادیشه.
    بله می تونید از تعرفه آزاد استفاده کنید، منظور بنده تعرفه 512 پایه (4 گیگابایت) بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من سرعت 512 گرفتم اما با اربیت تازه سرعتم نهایتا به 30 میرسه. چجوریاس؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    ترافیک رایگان من صفر شده اما هنوز اینترنتم قطع نشده!!! چطوره؟

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ترافیک رایگان من صفر شده اما هنوز اینترنتم قطع نشده!!! چطوره؟
    احتمالا یه مقدار پول تو حسابت هست و داری بصورت ازاد مصرف میکنی یعنی هر مگابایت 10 تومن از پولت کم میشه

11. این کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها من سرعت 512 گرفتم اما با اربیت تازه سرعتم نهایتا به 30 میرسه. چجوریاس؟!
    جور خاصی نیست باید حداقل 50 باشه حتما زنگ بزن پیگیری کن

13. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •