دوست عزیز
اگه بدنبال سیستمهای خوب و درجه یک میگردید که با بودجتون هم خونی داره ، پیشنهاد میکنم یه سر به فروشگاهی در تقاطع پل پارک وی ، واقع در شمال پل بزنید. یه ست باند او ن فقط 1.5 میلیون هستش و سابش 500 به بالا ولی همشون حرفه ای هستن.
دوست عزیز
اگه بدنبال سیستمهای خوب و درجه یک میگردید که با بودجتون هم خونی داره ، پیشنهاد میکنم یه سر به فروشگاهی در تقاطع پل پارک وی ، واقع در شمال پل بزنید. یه ست باند او ن فقط 1.5 میلیون هستش و سابش 500 به بالا ولی همشون حرفه ای هستن.
Last edited by peymanucf; 23-04-2011 at 10:20.
سلام و با تشکر
من ساکن مشهد هستم و میخوام که بعد از مشورت با شما اساتید یک سینمای خانگی خوب بگیرم هیچ دانش و تجربه ای هم در این زمینه ندارم فقط برای خرید میام تهران ولی قبلش میخوام تصمیم بگیرم . حداکثر بودجه ای که برای خرید Speaker 5.1 ، DVD Player , Media Player , AV Reciver و کابل های HDMI لازم (احتمالا 3 تا کابل) میتونم هزینه کنم حدود 3 تومان هستش .
اولویت اول تماشای فیلم بعد موسیقی
شفافیت صدا برام خیلی مهمه نه صدای خیلی بلند
متاسفانه اصلا به DVD و بلوری اورجینال دسترسی ندارم پس فقط میتونم به dvd های رایتی و فرمت های MKV , MP3 فکر کنم .
از این برندها خوشم میاد : اسپیکر های فوکال و ----- دنون (البته فقط عکسشون رو دیدم چون مشهد ندارن)
اگر میشه با مبلغ کمتری خرید خوبی کرد خوشحال میشم راهنمایی ام کنید فقط یک بار میتونم خرید کنم ( هفت بار اندازه بگیر ، یک بار ببر ! )
ساپورت HDMI 1.4a و Upscaling هم برام مهمه.
اساتید عزیز منتظر راهنمایی شما هستم
خیلی ممنون از pegman3 و mr-rayan عزیز
من یه denon dht-1311 xp به قیمت 750 هزار تومن گرفتم قبلش هم RS77 پایونیر داشتم
شفافییت صدای denon dht-1311 xp در مقایسه با RS77 پایونیر خیلی بهتره
ولی در حجم صدا RS77 صداش دوبل denon dht-1311 xp
برای فیلم و بازی denon dht-1311 xp فوق العادست برای موزیک از معمولیه بهتره ولی کلا صداش کمه 650 واته
ولی کیفیت صداش تو این رنج قیمت بهترینه تنضیمات معقولانه ای هم داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من سینما خانگی پاناسونیک pt 980 دارم حالا وقتی فیلم divx پخش میکنم با اینکه زیرنویس رو هم نام فایل میکنم اما بخش نمیکنه
یعنی امکان داره این قابلیت رو نداشته باشه
اخه من یک dvd player ال جی پارسال خریدم این قابلیت رو ساپورت میکرد یعنی اینو که 2 ماه خریدم نداره
سلام.
1-فکر نکنم به جز مدل بلندگوها فرقی داشته باشه.منکه تو مشخصاتشون فرقی ندیدم.باز اگه دوستان دیگه اطلاع دارن لطف کنند پاسخ بدهند.
2-بلندگوهای پایه دار بدون پایه نمیشه و برای چیدمانش هم بستگی به خودتون داره که عقب بگذارید یا جلو.
3-بله انتخاب خوبیه.
4-من خودم تا حالا خرید نکردم ولی دوستانی که خرید کردن راضی بودن.
و در آخر به نظرم فعلا هم قیمت خوبی داره و هم سیستم مناسبیه.بعد از خرید هم از لینک زیر آخرین آپدیت رو دانلود کنید و سیستمتون رو آپدیت کنید تا قابلیت اجرای بلوری های سه بعدی نیز بهش اضافه بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
امکانش هست که این قابلیت رو نداشته باشه.در هر صورت شما می تونید با برنامه هایی که موجود هست زیرنویس رو به خود فیلم بچسبونید و از زیرنویس لذت ببرید.
سلام
من یه تلویزیون 32 اینچ پلاسما ال جی دارم و یه سینمای خانگی مارشال و یه ----- استارست.
خروجی ----- رو به تلویزیون دادم و خروجی تلویزیون رو به سینمای خانگی.
می خوام طوری تنظیم بشه که زمانی که تلویزیون خاموش بود صدا از سینمای خانگی پخش بشه، قبلا درست بود اما بعد از ماجراجویی من این حالت از بین رفت و زمانی که تلویزیون رو خاموش می کنم صدا کلا قطع میشه
از دوستان می خوام راهنمایی کنن که چطور میشه اونو درست کرد؟
اگه لازمه بفرمایین تا مدل دقیق دستگاهها رو هم نگاه کنم ...
ممنون
سلام
من تصیمیم به خرید ----- دنون با بلندگوی فوکال 716 و 705 و سنتر و ساب 700 فوکال دارم ولی نمیدونم کدام ----- رو باید باهاش
ست کنم . دوستانی که میتونن لطفا راهنمایی کنند .
حداقل دنون 2311
با درود
بلندگوهای فوکال رو از کجا میشه خرید ؟
AV reciver Denon رو از کجا میشه خرید ؟
مغازه ای زیادی هست.
به سایت بالا یسر بزنید آدرس فروشگاهش هم هست.آدم منصفیه مضاعف بر اینکه تعدادی از دوستان هم که از اونجا خرید کردن کاملا راضی بودن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)