آره خاطر جمع باش اگر کارت فقط و قط مینه
چون این دستگاه همه جوره عالیه فقط یکمی برای بازی جالب نیست وگرنه از هر جهت فوق العاده است
آره خاطر جمع باش اگر کارت فقط و قط مینه
چون این دستگاه همه جوره عالیه فقط یکمی برای بازی جالب نیست وگرنه از هر جهت فوق العاده است
کاربریتون چیه ؟! چیکار می خواین با لپ تاپ بکنید؟!
من بودم سراغش نمی رفتم.
1. به نظرم یه کم گرونه
2. صفحه نمایشش LED یا HD نیست
3. گرافیک اش 310 با حافظه 512 هست که برای گرافیک اونم رندر بنرها ( چون خودم کار می کنم ها...) خوب نیست، یعنی بهتر از این می تونی بگیری مثلاً یک گیگابایت.
شما که خودت بهتر می دونی این دوتا چقدر توی کار اذیت می کنن. وقتی کارات سنگین می شه. گرافیک و هارد پائینه.![]()
با سلام اگه ممكنه به مدل لپ تاپ معرفي بكنيد كه براي ساخت انيميشن و تدوين فيلم مناسب باشه.(قابيليت اجراي بازي برام مهم نيست فقط بيتونه از عهده ي اين دو تا كار خوب بر بياد)و به لحلاظ سيستم خنك كننده گي جوري باشه كه احتياجي به كول پد نداشته باشه و بتونم مقلا حداقل روزي 7 - 8 ساعت با خيال راحت باهاش كار كنم و نسوزه. بودجه ام هم حداكثر يه ميليون تومنه با تشكر
با سلام
دوستان از بین لپ تاپ های زیر کدام را پیشنهاد می کنید .
ASUS N61 JV CPU core i5 قیمت 1150
ASUS Pro 64 JV CPU core i5 قیمت 1180
خود فروشنده می گفت که این دو مدل هیچ تفاوتی با هم ندارند فقط رنگ N61 JV سیاه است ولی Pro 64 JV سفید است و هر دو هم USB 3 و eSata دارند و در ضمن N61 JV با گارانتی الماس و Pro 64jv با گارانتی امرتات .
برای کار برنامه نویسی می خواهم و بیشتر به این دلیل سراغ این دو مدل رفتم چون USB 3 دارند .
بیزحمت نظرتان را هم در مورد این دو لپ تاپ بگید که نسبت به قیمتشان ایا خوب هستند یا نه و اگر پیشنهاد دیگری هم دارید بیزحمت معرفی کنید تا حداکثر قیمت 1200 .
با تشکر
خدايااااااااااااااااااااا ا
ديوانه شدم. الان چند ماهه كه درگير گرفتن يك لپ تاپم هر كسي يه مدل معرفي ميكنه. ديگه نميدونم چيكار كنم
درمورد صفحه نمايش هم اشتباه نوشتم LED درسته
LED های واقعی روی لپ تاپ قیمت رو شدیدا بالا میبره به همین خاطر شرکت ها فقط از Back light اسفاده میکنن( معمولا استفاده از مشخصه های زیادی در LED ها در نظر گرفته میشه)
همین کاری که بعضی از شرکتهای کلاه بردار روی تلویزون هاشون استفاده میکنن و به نام LED به ملت میفروشن!!!
قیمت یه سیستم خوب با یه Back light LED از 800 تومن شروع میشه وباعث بیشتر شدن عمر باطری میشه!
Last edited by Milad4171; 21-06-2010 at 13:36.
اقا خیلی عجله دارم اگه میشه راهنمایی کنید .
ممنون
این دو مدل فرقی با هم ندارند و تو این رنج قیمت هم از بهترین ها هستند.اما در حال حاضر مشکل درایور کارت گرافیک دارند و تو گیم ها خوب عمل نمیکنن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)