بله گفتن كه اين درسو گذاشتن واسه كسايي كه از رشته ي ديگه اي ميان به اين رشته .مثلا جبرانيه واسشون ولي گفت شما هم بايد ناچارأ پاس كنيد
واقعا بايد در همچين دانشگاهيو گل گرفت
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله گفتن كه اين درسو گذاشتن واسه كسايي كه از رشته ي ديگه اي ميان به اين رشته .مثلا جبرانيه واسشون ولي گفت شما هم بايد ناچارأ پاس كنيد
واقعا بايد در همچين دانشگاهيو گل گرفت
Sent from my iPhone using Tapatalk
شی گرا کاردانی کسی توانسته برای کارشناسی معادل سازی کنه؟
منم رشته ام نرم افزاره
الان توی دانشگاه ازاد واحد اصلیم دروس جبرانی که زده ویژه کاردانی پیوسته هاست (که من ناپیوسته ام ) زبان تخصصی برنامه سازی پیشرفته ذخیر بازیابی اطلاعات سیستم عامل و ساختمان داده است
که همکلاسیام اینا رو تطبیق واحدن دیگه بر نداشتن ولی من توی علمی کاربردی اینارو نگرفته بودم جز زبان تخصصی که اونم تطبیق ندادم!
بعد الان دانشگاهی که مهمانم برنامه سازی پیشرفته و مدار منظقی جبرانی هستند که بازم من پاس نکرده بودم تو علمی کاربردی اصلا ارائه نشده بود !!!!!!
ولی چیزی به عنوان نمره بالای 12 برای اینا من نشنیدم یعنی پاس کردنش فقط مهم بوده نه نمره اش!
فقط توی چارت نوشته :
کلیه دانشجویانی که مقطع کاردانی آنها نا پیوسته بوده است (دوره پیش دانشگاهی داشتند) ملزم به گذراندن واحد های جبرانی :
سیستم عامل 3 واحد
نظریه زبان و ماشین 3 واحد
کلیه دانشجویانی که مقطع کاردانی آنها پیوسته و مرتبط هستند (فنی حرفه ای و کاردانش) ملزم به گذراندن :
سیستم عامل 3 واحد
نظریه زبان وماشین 3 واحد
ساختمان داده 3 واحد
پایگاه داده 3 واحد
نکته ای که هست این که کلا این درسا توی هر واحدی باهم فرق داره) هرکی هرچی دلش میخواد ارائه میده دوستای علمی کاربردیم پاس کردن اینارو بعد من توی یه واحد ازاد پاس نکردم توی یه واحد دیگه باید پاس کنم
) بادی به جهت هستند این دانشگاها
دانشگاه برای اینکه 20 واحد در هر ترم دانشجورو پر کنه دروس جبرانیم قاطی دروس اصلی و تخصصی و اختیاری ارائه میده که چارتش خالی نباشه پولشم بگیره.
اکثرن هم تطبیق واحد نمیدن!
بچه ها من هفته ی پیش حضوری رفتم دانشگاه که در مورد انتخاب واحدی که گفته بودم
بپرسم، اینکه زمانش کی هست و خودشون انتخاب واحد رو انجام میدن یا نه، که گفتن
خودشون تا آخر این هفته انجام خواهند داد، منم امروز رفتم به سامانه گفتم شاید انجام
شده ، خلاصه نام کاربری و رمز عبور رو نوشتم و لاگین رو زدم دیده وارد حسابم نشد!
نوشت مجدد وارد کنید اطلاعاتتون رو!
این بخاطر چی هست؟
چرا تو پنل هنوز برامون شماره دانشجویی ثبت نشده؟
سلام
شاید هنوز ثبت اطلاعات نشدین
یکم طول میکشه تا همه دانشجوها وارد سیستم بشن
عجله نداشته باشید
تا چند وقت دیگه کارت موقت دانشجویی میدن بهتون که شماره دانشجویی هم داره.
سلام. نه! قبلا واسه بارگذاری عکس وارد شده بودم.
دوستی پ.خ دادند و راهنمایی فرمودند بنده رو ولی متاسفانه
بدیل داشتن فقط 6 ارسالنمیتونم جواب ایشون رو بدم
همینجا از ایشون تشکر میکنم![]()
با سلام.
به تازگی قانونی رو دانشگاه آزاد تصویب کرده که کسانی که بهر دلیل دانشگاه رو ول کردن میتونن دوباره درسشون رو ادمه بدن و واحد هایی که گذروندن هم بهشون میدن.
حالا سوال من اینه که این قانون واسه ادامه تحصیل در علمی کاربردی هم اجرایی هست یا نه !
یعنی واحدهای که در دانشگاه آزاد گذرونده شده در دانشگاه علمی کاربردی قابل قبول هست یا نه !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)