دوستان اگه کسی خبر های بیشتر در مورد ADSL مخابرات پیدا کرد لطفا خبر بده![]()
دوستان اگه کسی خبر های بیشتر در مورد ADSL مخابرات پیدا کرد لطفا خبر بده![]()
الان توی هر سه پنل اشتراکهام نگاه کردم اثری از تغییر قیمت نیست به خصوص ترافیک مازاد چون برای این یکی با رفاتک کلی مشکل داشتم چون چندین بار می خواستم ازشون 100 گیگ بگیرم به هیچ سراطی مستقیم نمیشدن که تخفیف بدن اصلآ براشون مهم نیست که کی کاربر عادی و کی کاربر همیشگی. به هر حال می گفتن چه یک گیگ چه صد گیگ در میاد گیگی 5500 تومن ولی الان توی سایت پارس زده 100 گیگ گیگی 2000 تومن.
با اینکه الان عصر ارتباطات هست نمی دونم چطوری به خودشون اجازه میدن به این صورت از کسانی که شاید اطلاعی از موضوع ندارن سوء استفاده مالی بکنند.
از همه معذرت خواهی میکنم اگه لحن جمله ها یک کمی تند بود منظور بدی ندارم ولی دوست دارم همیشه عدالت واقعی باشه و اگه من کاربر اشتباه حساب و کتاب میکنم رفاتک حداقل این زحمت رو به خودش بده که توضیحی برای اختلاف قیمت داشته باشه . این تمام صحبت من هست.
برای اینکه پست اسپم نباشه:
سرعت 128 مثل گذشته افتزاح و جدیدآ از هر 5 باری که کانکت میشی 2 بارش باید ریکانکت کنی چون سرویس نمیده و علتش رو هم نمی دونم ولی مطمئنن از سمت من نیست چون 256 و 1 مگ روی همین خط و مودم و سیستم این مشکل رو ندارند.
سرعت 256 مثل قبل متوسط تا عالی هست روز وشب تفاوتی نداره ولی شبانه خیلی بهتر شده
و در آخر سرعت 1 مگ هم روزانه افتزاح شده بین 90 تا 140 ولی شبانه بهتره
شما هم موفق باشید.
سلام سرعت دانلود این شرکت چطوره ایا شما راضی هستید؟
سلام.تومنطقه باهنریکسالیadsl2ازپژوهسگزان 128گرفتم که نتیجش خوردشدن کامپیوترم بود.سرعت حداکثر7یا8.مرتب قطع میشدحالا میخام وایلس بگیرم.آماهیچ آطلاعی ندارم دوستان اگه میشه کمکم کنیدازکجاوچه سرعتی یا اکنتی بگیرم.ممنون. منطقه صددستگاه باهنراهواز
سلام
گوش شیطون کر انگار شاتل سرعت هارو برگردونده به حالت اول
امیدوارم موقتی نباشه
سوالتون رو توی تاپیک زیر مطرح کنرد تا زودتر به جواب برسید
Wireless - Wimax / شهر اهواز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من ميخوام از شركت پارس انلاين 512 بگيرم لطفا بگيد كه سرعت دانلود تو روز و شب چند است؟
با تشكر
يكي جواب منو بده ديگه؟
با تشكر
دوست عزیز حتمآ کسی اشتراک 512 از پارس نداشته که جواب شما رو بده.
من پارسال 512 اگه اشتباه نکنم 90 گیگ داشتم افتزاح بود سرویسش ظاهرآ به طور کلی خراب بود و ارتباطی به منطقه نداشت چون همین اکانت رو توی خود رفاتک تست کردم و سرویس نمی داد سرعتش اینطوری بود که برای چند ثانیه از 20 تا 50 میرفت و یکدفعه 0 میشد و خلاص گاهی اوقات بعد از یک دقیقه دوباره از 0 تا 20 میرفت شبانه که حرفش رو نزن
کلآ یکی از بدترین سرویسهایی بود که تا الان داشتم و دیگه هم به هیچ عنوان 512 از پارس نمیگیرم. پیشنهاد میکنم 256 بگیر روزانه نباید زیاد با هم تفاوت داشته باشن چون همه روی 2 مگ بسته شدن ولی شبانه فکر نمی کنم تفاوت آنچنانی با هم داشته باشن.
شما هم موفق باشید.
ببین متغیره
ولی دیشب که من دیدم سرعت 50 60 هست تا 140
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)