یه تکونی به این تاپیک بدین! ناسلامتی این تاپیک ماوای ماست
لا اقل قرار بود باشه!
یه تکونی به این تاپیک بدین! ناسلامتی این تاپیک ماوای ماست
لا اقل قرار بود باشه!
Last edited by Niloofarak; 27-03-2008 at 21:41.
من اومدم تکون بدم سنگین بود بیاین کمکبیاین این معما را جواب بدیم
:
يك فردي اسير استو بايد نجات پيدا كند و براي او دو مسير فرار وجود دارد.يكي نجات
و ديگري نابوديست
سر هر كدام از اين راهها يك نفر ايستاده يكي كاملا دروغ گو
و ديگري كاملا راستگو
اين فرد با يك سوال چگونه مي تواند راه صحيح را پيدا كند ؟( فقط يك سوال و فقط از يك نفر - راستگو و دروغگو مشخص نيست - راه برگشتي هم نيست)
به به
به به
چه سوالای قشنگی
من از بچگی با این سوالا مشکل داشتم
یه راهنمایی نمی شه بکنین![]()
کارین جون به کسی نگی ها خودم هم بلت نیستم![]()
منم اومدم بگم بلد نيستمفعلا كه سرمون تو كتابه تا اطلاع ثانوي
بچه ها ما هوشمون خیلی زیاد بیده.... بیاین از خودمون جواب در وکنیم
.... من الان مدل ای کی یو سان فکر می کنم
ببینم به نتیجه ای میرسم
![]()
بچه ها من جوابش رو بدست آوردم نمیدونم درسته یا نه اما تنهایی فکر مردمولی نمیدونم چرا همونطور که زود یادم اومد زود هم از یادم رفت نمیدونم واسه شما هم پیش میاد یه جوابی رو به دست بیارید یادتون بره یا نه اما من با احتمالات به جوابش رسیدم سر تایپ کردن دوباره قاطی کردمبه هر حال فعلا بیخیال اومدم بگم رفتنی شدیم حالا نه اینکه بخوام درس بخونما واسه اعصاب مامان اینا هم بد نیست یکم دم کنکوری کمتر دور و بر اینترنت بگردمحداقل قبووول نشدم نمیگن تقصیر این بووودالبته گاهی اوقات میام ولی کمتر دلم واسه همه تون تنگ میشهفعلا بای
Last edited by winter+girl; 28-03-2008 at 18:23.
آخی مونا جان خدافظی؟
با جمله ی آخرت موافقم..آره بهتره بهونه دست کسی نباشه که چرا قبول نشدی..این چند ماه تا کنکور امیدوارم بتونی به خوبی تحمل کنی..تازه بهت خوش هم بگذره..ایشالا میای اینجا و خبر خوب قبول شدنتو بهمون میدی عزیز...دوست داریم و دلمون برات تنگ میشه
![]()
آخی من می فهمم این بچه الان چی می کشه.... مونا جون وقت خوبی داری جیگر یه نمه درس بخون بعدش اینقدر کیف میده
.... اولش سخته ولی بعد که کنکور رو میدی راحت میشی هر کار دوست داری می تونی بکنی
.... انشالا که قبول میشی .... آوا جون آواتار جدید مبارکا
![]()
سارینا جون قربونت گلم
ما هم از این دردا کشیدیم..هی یادش بخیرمن که یه سال اصلا طرف دکمه ی پاور کیس نرفتم ..حتی از نرم افزارهای تست هم استفاده نکردم
اما یه مزه ای میده بعد کنکور بیای سراغ چیزهایی که دوسشون داری ..حالا می خواد کامپیوتر باشه یا هرچیزی که به خاطر کنکور چند وقتی میذاریش کنار...بعد کنکور بهت میچسبه
اما حالا بگذریم که هر دورانی شبه کنکور خودشو داره ..
مونا جون ایشالا با سوغاتی بر گردی![]()
Last edited by AaVaA; 28-03-2008 at 19:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)