البته اختلاف قیمت پنل 42 و 50 اینچ را هم باید در نظر داشت.اگر قیمتی که poonel عزیزگفتند با گارانتی و بویژه همراه با بلوری باشه واقعا عالیه(نظر شخصی).
البته اختلاف قیمت پنل 42 و 50 اینچ را هم باید در نظر داشت.اگر قیمتی که poonel عزیزگفتند با گارانتی و بویژه همراه با بلوری باشه واقعا عالیه(نظر شخصی).
سلام خسته نباشید
بودجه حدود 1.800 دارم اما میخوام 46 اینچ بگیرم
تلویزیون پلاسما 46 اینچ TH-P46U20 یکی از انتخاب هامه حدود 1.400
Resolution: Full-HD 1,920 x 1,080 (16:9)
سیستم مشکی نا محدود با کنتراست دینامیک 2000000:1
- درایو دامنه فرعی 600 HZ (هنگام استفاده از حالت سینما)
ممنون میشم راهنمایی کنید
البته نمیخوامLG باشه.
زاویه دید هم باید خیلی خوب باشه.من حیث المجموع با این بودجه یه مورد مناسب رو معرفی کنید.
با تشکر
-input lag كمتر (البته براي گيمر ها )
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
به نظر من توي اين رنج قيمتي بهترين گزينه V20 هست
-سراغ مدل ديگه اي نريد
اگر به 42 اينچ رضايت ميدي V20 انتخاب خيلي بهتري نسبت به U20 هست و تمام موارد ذكر شده رو هم داره علاوه بر اينكه از پنل G13 New PDP بهره ميبره.
-چون گيم بازي ميكنيد وبراتون مهمه بيشتر به پلاسماها كه وضوح حركتي بهتري دارند فكر كنيد
x20 هم ميتونه توي اين رنج قيمتي گزينه مناسبي باشه
[QUOTE=t_tanhayam;5877750]-اين دو مدل يكجورايي توي رنج همديگه هستند باز هم از نظر من c530 گزينه بهتري هست
-داشتن امكانات بيشتر مثل usb
-كنتراست وبلك لول بهتر
-input lag كمتر (البته براي گيمر ها )
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
دوست عزیز در مورد گارانتی چی هیچ کدوم گارانتی ندارن به نظر خودم گارانتی اهمیتی نداره
ولی در کل اینا خرابی هم دارن یا نه
-ديگه اين به قدرت ريسك پذيري شما بستگي داره و من نميتون توصيه اي بكنمدوست عزیز در مورد گارانتی چی هیچ کدوم گارانتی ندارن به نظر خودم گارانتی اهمیتی نداره
ولی در کل اینا خرابی هم دارن یا نه
سلام دوست عزیز t_tanhayam
در 9500 یکسری حالتها برای دیدن تصاویر به صورت پیش فرض در نظر گرفته شده است مثل حالت ورزش ، سینما ، بازی ، درخشان ، و......
ولی در تمامی تنظیمات پیش فرض خود TV امکاناتی مثل local-dimming و Full-array خاموش است و در صورت تمابل خود فرد می تواند آنها را روشن کند که با روشن کردن آنها کیفیت تصاویر و مخصوصا" رنگ مشکی خیلی بهتر می شود و یک دست غلیظ می شه
حتی TruMotion هم خاموش است و می شه آنرا روی گزینه های کم ، متوسط و زیاد انتخاب کرد در صورتیکه منطق حکم می کنه روی گزینه ورزش یا بازی کارخانه آنرا فعال کرده باشد!!!!
حالا برام سوال ایجاد شده که چرا خود شرکت این امکانات را روی حالتهای پیش فرض تلویزیون روشن نگذاشته؟
آیا روشن کردن این امکانات به Tv صدمه ای نمی زند؟
ممنون
سلام عزيز
-به هر صورت حالت هاي ديفالتي با توجه به مشخصات تصويري كه در hdtv ها تعريف ميشه وجود داره
-كه ممكن باعث مواردي مثل كاهش مقدار مصرف انرژي .رفلكشن كمترو...بشه
-مثلا توي خيلي hdtv ها زماني كه روي حالت movie ميرين كلي گزينه هاي advance فعال ميشه (با توجه به نياز بيشتر براي كاليبره و تنظيمات و...)
-در مورد روشن كردن ويا استفاده از اين حالت ها مسلما ضرر نداره وشما نگران نباشين
-من پيشنهاد ميكنم وقت بگزارين وترد هاي خوبي كه وجود داره رو كامل مطالعه كنيد كه خيلي مفيد هست براتون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر از شما دوستان عزيز
تا مرز 1.800 نهايت 2 -46 اينچ بهترين هايHDTV -كه ارزش در برابر بهاي پرداختي مناسب و خوبي داشته باشه رو لطف كنيد ممنون ميشم/
چند مدل معرفي كنيد ممنون ميشم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)